![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
ja bym nawet powiedziała, że po ok 10 grudnia! rzeczywiście przez to wczesne zamieszanie święta tracą swoją atmosferę.. już 2 tygodnie temu w domu leżały gazetki z biedronki, oczywiście z reklamą choinek i bombek... tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BTW nie narzekać bo u mnie na studiach to u niektórych żeby zaliczyć trzeba mieć 70%, a bdb to tylko od wielkiego dzwona się pojawiają ![]() a w jakim mieście zdawałaś Sylwuś? ![]() ![]() oby jeszcze czymś pozytywnym ![]() ja też !! możę postulat jakiś trzeba złożyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dokładnie ![]() dziś spokojny wieczór przed tv ![]() ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Raczkowanie
|
Witam nocną porą
![]() Cytat:
Jejku, dziś przyszło na wydział oficjalne pismo z dziekanatu - wykłady są obowiązkowe! No i szlag trafił 1,5h snu... ![]() ![]() Byle do świąt... Wracam do nauki ![]() Dobranoc wam ;*
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Ja też muszę napisać na jakieś 70%, żeby zaliczyć... z polskiego napisałam 50% (i to łącznie z tym obcinaniem punktów przez tą siksę ;p) i kapa.
Nie rozumiem również po co teraz te reklamy i ozdoby świąteczne... Ludzie i tak rzucają się na sklepy dopiero w ciągu jakiś 3-1 dni przed samą wigilią.
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje drogie
![]() ![]() łoo dziś tak późno pisze, bo za późno wstałam :| Grrr... za oknem jeszcze ciemno, a ja musze do szkoły leciec i na wejściu dwie pierwsze godziny to sprawdziany, a potem jeszcze kolejny... Ehhh az sie boje dzisiejszego dnia ![]() Miłego i lepszego od mojego dnia zycze ! Do później ! ![]()
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zaraz do szkoły - dwa sprawdziany ale moze mi sie z jednego uda wymigać ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu, no nie wiem, nie wiem czy 1-3 dni przed sama Wigilią. Aż mi się coś przypomniało . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jaka ja dzisiaj.. pilna ;D Wstałam właśnie, ide jakies sniadanie wykombinowac i jeszcz chyba na polski powtórzę ![]() A tam znowu taka mgła ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ;*
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
nefre dzięki za zdjęcia
![]() ![]() ludzie jak mają okazję na czymś skorzystać to tracą wszelkie zmysły ![]() A pogoda u mnie dzisiaj ładna i nawet chce mi się iść do pracy ![]() ![]() ![]() Tak się ostatnio zastanawiałam skąd się wzięły wasze nicki... jak na nie wpadłyście? ![]() Bo mój to sentyment do Marylin Monroe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam i się żegnam zarazem
![]() Ludzia mi właśnie orto tłumaczyła, że będzie paskudnie jak mi się jakiś stan zapalny pojawi, a że zęby te są na końcu i gdzieś tam pod dziąsłem, to są narażone w bardzo dużym stopniu na próchnice. Mi jeszcze polecała wziąśc sobie tak z tydzień wolnego, a najlepiej chociaż z 4 dni po zabiegu - ale ja poprostu nie jestem obecnie w stanie, no i nie chce wyrywać tych zębów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Nefre - Nefretete ;]
Takie keidys małe wariactwo na ta postac ^^
#1331 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ludzie bywają nienormalni ![]() na to bym nie wpadła ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do mojego nicka to była chwila słabości ![]() ![]() oduczyłam się wstawać na 8 ![]() i nawet po zajęciach zakupy zrobiłam bo lodówka znowu w tajemniczy sposób się opróżniła ![]() a teraz sie zastanawiam czy sprzątać (bo znowu jest bałagan na kółkach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
no i po szkole
![]() ledwo dwie olimpiady za mną już zaczynają się przygotowania do kolejnych dwóch oraz dalsze do następnych etapów ![]() jedengo sprawdzianu nie było, drugi napisałam ![]() a nick - od imienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dzis powoli do przode,sa male problemiki w pracy ale juz przestalam sie tak przejmowac jak na poczatku. Czy Wasze Mamy tez tak ciezko przechodzily menopauze? ![]() Mam nadzieje,ze przejdzie jej wkoncu.. Dzis po pracy uderzamy z TZ na silownie. Dzis sie zwazylam i waga pokazala 53.5! wkoncu cos sie ruszylo bo juz myslalam,ze bedzie tylko szlo do gory az zobacze 100 ![]() milego popoludnia dziewczyny ![]()
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
nefre wiedziałam że mi się TWój nick z czymś kojarzy
![]() Ewuś nie żałuj ja bardzo lubię Twój nick bo jest strasznie sympatyczny ![]() ![]() agatko ja byłam pewna że w domu spędzę sylwestra jak zwykle a tymczasem zaprosiła mnie dziewczyna, której nawet nie podejrzewałam że wie jak mam na imię więc nie wszystko stracone jeszcze jest czas więc więcej optymizmu. A nawet sylwester w domu może być fajny, właściwie to moja specjalność wystarczy jedna osoba byle fajna, i można się świetnie bawić. asiek zaraz Ci drugi tysiąc styknie ![]() a ja dziś dostałam pseudo okres!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
diamenciku wlasnie dzisiaj sie zorientowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() marchew po pierwsze od Ewka-marchewka (ale takie połączenie jest zbyt pospolite ![]() ![]() Cytat:
![]() muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo normalnie czuję się już jak kura domowa ![]() ![]() zastanawiałam się nad udzielaniem korepetycji, ale musiałabym wymyślić jakiś plan strategiczny żeby znaleźć uczniów ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Diamnetowa - nie jestes sama z okresem ;D
U mnie także ![]() Padam a tyle pracy ;( Ehh.. A chciałabym się wyrobić na 20, bo się impreza zapowiada ![]()
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nefre miłej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
oo łaciny ambitnie
![]() ![]() ![]() Tym bardziej uważam, że powinnaś spróbować bo niewiele osób może się popisać w tej dziedzinie, już w LO nie mogli nam znaleźć nauczyciela. |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Wtajemniczenie
|
ja tez
![]() Cytat:
![]() dziwaczny dzisiaj mam dzien ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj też całkiem niezłe ocenki nałapałam ![]() ![]() Ostatnio stwierdziłam,że będę zdawała maturę z hiszpana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gujanko - A dlaczego dziwny? ![]() Asiek - Podziwiam ![]() ![]() Naprawdę ![]() ![]() Ewusia - Na pewno uczniowie by się znaleźli,do takiej sympatycznej pani nauczycielki ![]() ![]() A łacina ... zawsze chciałam się tego uczyć ![]() Co do planów na sylwka ... marzy mi się wtedy być z TŻ-tem ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Nie ma za co ![]() ![]() Przepraszam,że się tyle nie odzywała,ale miałam tyle nauki ![]() ![]() Nefre,ja też nieśmiało poproszę o foteczkę karolka.buziaczek@op.pl ![]()
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet nie wiem co ci poradzic, bo sama jestem bezsilna w swoim domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj też trochę zdenerwowałam się na mojego ... Rano mama była w pracy,a ja właśnie weszłam do pokoju ze śniadaniem,usadowiłam się grzecznie na kanapie,i tylko słyszałam dźwięk otwierającego się piwa z kuchni ... W sumie mnie to nie zdziwiło,ale mój ojciec z tym piwem nie wrócił do pokoju,tylko zostawił je w kuchni ... Myślał,że nie usłyszę i się nie kapnę,że je otworzył ... A była to 7 rano,więc dla mnie to nie jest normalne ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie ojciec doprowadził mnie dzisiaj do takiego stanu, że nie jestem w stanie nic się pouczyć ;( Mam serdecznie dosyć. mam ochotę rzucić tym wszystkim i zniknąc. Po prostu chcę zniknąć. ![]()
![]() |
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh Nefre sprawdziany były 3 i jeszcze spytała mnie z polskiego ![]() ![]() Wogóle to jestem padnieta, bo sie wypusciłam po lekcjach na zakupy z mama i niedawno wróciłam i dopiero teraz jem OBIAD ! ![]() ![]() Miłego wieczoru dziewczynki ![]() Postaram sie zajrzec jak sie uporam ze wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Oglądacie You Can Dance?
![]() Jak ja się cieszę,że Diana odpadła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.