|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻtówki po raz IV plotkują - wspierają, doradzą, od doła ratują ♥
Cytat:
tylko też trochę kcal ma ale słonecznik jest zdrowy
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj teść wpieprzał cebulkowe a mnie aż skręcało
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piłam pepsi/coli przez ponad 3 miesiące. Ostatnio TŻ tylko to miał i nie miałam wyjścia (za późno na wyjście do sklepu) i w nocy sobie podpijałam jak się przebudziłam i teraz mam smaka na colę, ale się trzymam.
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja staram sie pic sok jablkowy i ogolnie niegazowane picie ale jak mnie najdzie na gazowane to chociaz puszke coli czy czegos innego musze sie napic.
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Polly jak tam mala?
Mnie juz mlody juz zdarzyl wkurzyc ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj znów walczyliśmy do 23.
I w dzień spała może 3 godziny.
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myslalam bo sie nic nie odzywalas prawie.
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś musimy to przetrwać.
|
|
#2622 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
dobry dzień
![]() Imp trzymaj się
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kolejny dzień z magisterką, ale dzisiaj muszę skończyć jeden podrozdział.
|
|
#2624 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Żona
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Idę was nadrabiać. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Konflikt załagodzony juz. Ale uparł się, że mam iść do rodzinnego lekarza, żeby wpisał mnie do systemu ewus bo on sie o mnie martwi jakby cos sie działo bo nie mam ubezpieczenia. To jeszcze nic bo potem dodał, ze moje skierowanie od prywatnego gina na badania krwi mam zabrac do rodzinnego i wziać od niego skierowanie na te badania od gina Bo po co mamy za to płacić jak nam sie należy. A ja sie nadenerwowałam tłumacząc mu, że te co sie należy nie zawsze sie dostaje na nfz i ze jak chcem nie płacić to musze isc do gina na nfz po to a po za tym lekarze na nfz nie zawsze daja skierowania na toxo itp. i w ogole awantura z mojej strony, ze on żałuje kasy Powiedział, ze nie załuje ale już zostało powiedziane a ja teraz wyjątkowo szybko się denerwuje także miałam ochotę go udusić. Zgodził sie, żebym prywatnie chodziła do gina, tłumaczyłam mu ze on nie pracuje dla nfz i w PL tak jest ze wtedy sie samemu płaci za te badania mimo, że i tak one sie należą. A on dalej swoje Odpuścił bo widział, ze sie bardzo zdenerwowałam. Faceci Potem dzwoniłam do kolezanek dowiedziałam, sie wszystkiego, umysł mi rozjasniły bo obie rodzą niedługo i są w temacie. Takze na nfz gin nie daje nawet skierowań na takie badania jak na toxo. A to jest najdrozsze. Takze w pl nic sie nie zmieniło, należy sie a i tak jest problem. Ja teraz potrzebuje spokoju a nie uzerania sie ze służba zdrowia. Jak tu sie nie zdenerwować na męski tok myślenia. Takze bylismy dzisiaj na kłuciu. Zapłaciłam za komplet badan wraz z okresleniem grupy krwi TZ| 157 zł. Mam pokłute obie ręce... Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2016-04-07 o 09:57 |
|
|
|
|
#2627 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niestety nasz NFZ nie działa tak jak byśmy chcieli... samo chodzenie do lekarza, ile czasu zajmuje czekanie w kolejkach..badania w ciąży w ogóle sama ciąża trochę kosztuje... Dobrze, że konflikt zażegnany |
||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wszystkie badania mialam za darmo. Platne sa tylko te genetyczne. Zebys byla w ich systemie podswietlona na zielono musisz sie zarejestrowac w PUP a pozniej jak juz sie zarejestrujesz w przychodni to juz oni miedzy PUP sami sobie sciagaja kto moze sie leczyc za darmo. W sumie i tak ciezarna ktora nie jest zarejestrowana w PUP to jest i tak ubezpieczona. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-07 o 10:13 |
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ten tradycyjny krem z fitomedu, pierwsze opakowanie super zachwyciło mnie, ale pod koniec kremu zaczeło mnie wysypywac, takie jakby uczulenie, pełno małych czerwonych krostek do twarzy. Po roku zrobiłam drugie podejscie do tego kremu, kupiłam nowe opakowanie i ta sama sytuacja. Widziałam na kwc czy na blogach ze wiele dziewczyn miało ten sam przypadek. Sylveco przerobiłam wszystkie trzy lekkie kremy. Jeden taki treściwy w sloiczku tez miałam. Jedynie brzozowy był spoko, ale tylko na lato, bo słabo nawilża. Ja mam jeszcze gdzieś jeszcze krem do twarzy biały jelen hipolalergiczny, mogę go polecić Wczooraj poszłam na spacer do miasta i zaszłam do sklepu z eko żywnością, mają tam też kosmetyki, i tak strasznie półko sie rozrosła z kosmetykami, ile dobroci od sylveco, fitomedu, pełno olejków, kosmetyków rosyjskich. Szampony, odzywki,maski, balsamy, toniki, wody rozane, mydla aleppo, mydla czarne, zele do mycia twarzy, kremy do stop W koncu kupiłam sobie krem do twarz Babci Agafii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-35-lat.html Maskę do twarzy babci agafii dziegciową https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-35-lat.html Weszłam też do drogerii jasmin, bo zawsze tylko rossmann i rossmann a tam pełno zupełnie innych kosmeyków, nawet ziaja inna niz w rossie. No i dorwałam peeling enzymatyczny z dermiki z biała glinką, a wyczaiłam go na kwc i ma bardzo dobre opnie. Wczoraj go uzyłam i jestem zachwycona, skóra gładka i nie wysuszona. Konsystencja jak krem, bo ja nie lubie takich typowo ściągających masek, a dzisiaj w koncu podkład wtopił mi sie w cerę, czyli peeling spełnił swoją rolę. Mam nadzieję, ze na dłuższa metę nie zaszkodzi mi. |
|
|
|
|
#2630 |
|
Konto usunięte
|
Listopadowa no niestety w naszym kraju nawet ciężarna musi płacić za badania które powinny być podstawą i niech tz Cię nie denerwuje bo przyjdę i mu nakopie 😄
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
A znalazłam w szafce poł kg pestek z dyni wyłuskanych
|
||
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5855473 1]
Listopadowa no niestety w naszym kraju nawet ciężarna musi płacić za badania które powinny być podstawą i niech tz Cię nie denerwuje bo przyjdę i mu nakopie 😄[/QUOTE]Ja za badania nie place. Siostra placila ale ona chodzila prywatnie do gina. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ja nie lubie gazowanych |
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podczas ciazy przerobilam soki pomaranczowe, winogronowe nestea z biedry i teraz sok jablkowy
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi wystawią i wyslą to od razu idę do PUP. I też o zasiłek bede się starac bo mi sie należy.---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A ze toxo sie nalezy to wiem, ze znajomym lekarze nie chca wystawiać bo po co Ja nie mam ochoty się użerać ze służba zdrowia. Gdybym jeszcze miała fajnego lekarza na nfz to bym poszła i może nawet ciaże u niego prowadziła ale jak takiego nie ma to po co ja mam tam chodzić jak wybrałam sobie już lekarza prywatnie. Ja potrzebuje ginekologa któremu ufam i u którego czuje się bezpiecznie. Rodzić i tak bede w szpitalu gdzie nie ma lekarzy z mojego miasta także mi wszystko jedno oby moj prowadzący lekarz był dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5855473 1] Listopadowa no niestety w naszym kraju nawet ciężarna musi płacić za badania które powinny być podstawą i niech tz Cię nie denerwuje bo przyjdę i mu nakopie 😄[/QUOTE]eff
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepej zadzwon do NFZ i dopytaj sie jak to jest z ciezarnymi. I ewentualnie powiedz jaka jest twoja sytuacja w przychodni. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-07 o 10:26 |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chyba podjedziemy tam gdzie mam rodzinnego lekarza i zapytam w rejestracji jak to jest. Ale miałam zmieniać lekarza, bo teraz mam daleko do rodzinnego, a przychodnie mam teraz pod nosem i lekarza dobry jest. Nie musiałabym jeździć samochodem. Po rejestracji w PUP pójdę sobie tutaj kolo domu i zapisze sie do nowego lekarza. |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

tylko też trochę kcal ma
ale słonecznik jest zdrowy

mówiłam Ci że jesteś dzielna dziewczynka

Bo po co mamy za to płacić jak nam sie należy. A ja sie nadenerwowałam tłumacząc mu, że te co sie należy nie zawsze sie dostaje na nfz i ze jak chcem nie płacić to musze isc do gina na nfz po to a po za tym lekarze na nfz nie zawsze daja skierowania na toxo itp. i w ogole awantura z mojej strony, ze on żałuje kasy