|
|
#2911 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Samotne...
A chłopak z którym się spotykałam wrócił do byłej!
i szczerze powiem że nie jestem nawet zła,może dlatego że to pierwszy facet który potrafił mi to powiedzieć prosto w oczy,specjalnie przyjechał do mnie z innego miasta i bardzo mnie lubi i takie tam pierdoły ale naprawdę nie mam mu tego za złe...i to mnie szokuje ![]() a tak ogólnie to dawać rady odnośnie facetów nie potrafię bo w sumie to ich nie rozumiem w ogóle!dlaczego faceci często właśnie się z nami spotykają,jest super itd piszą słodkie eski a tu nagle cisza?dlaczego oni potrafią nas tak olewać?dlaczego nie mówią nam czesto rzeczy wprost,tylko albo milczą albo łaskawie napiszą smsa! moja kolezanka była z chłopakiem zerwał z nią po 2miechach i teraz ani mi ani jej nawet głupiego"czesc" nie powie:/ tak samo ja chodziłam z chłopakiem z rok temu a on po prostu po miesiącu przestał się odzywać,olał mnie totalnie!nagle KONIEC! dlatego bardzo zdystansowałam sie do facetów,nie ufam im i nie wiem czy nawet się zaocham kiedyś bo po prostu się boje! Girl151 olej go!palant jakich wielu-niestety ![]() aneczka84 zapytaj go o to!może ta znajoma kłamała a jeśli nie to ciekawe co on powie...
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Girl151 - głowa do góry będzie jeszcze żałował zobaczysz Cytat:
![]() ![]() U mnie tez jutro mam poprawić Chemię i J. Niemiecki ![]() Cytat:
ale w celach czysto rozrywkowych czyli popatrzeć na znajomych tylko ![]() Ja miałam kiedyś na fotce propozycje o niezobowiązujące zdjęcia, oczywiście cela do ustalenia a dobrze wiedział że mam 16 lat. ehhh
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez jutro mam poprawić Chemię i J. Niemiecki
![]() Ojjj a ja biole :/ a takiego mam lenia.... Ja też mam konto na fotce.pl, ba! nawet na buziaczkach.pl ale w celach czysto rozrywkowych czyli popatrzeć na znajomych tylko ![]() Ja miałam kiedyś na fotce propozycje o niezobowiązujące zdjęcia, oczywiście cela do ustalenia a dobrze wiedział że mam 16 lat. ehhh [/quote]Ja tez mam na fotce.pl i kiedys koles (45lat ) pisal co bym powiedziala na sponsora :/ zglosilam to fotce.pl zablokowali go
|
#2914 |
|
Konto usunięte
|
kiniaczeq nie tylko ona
pieska tez masz fajnego![]() ![]() ![]() To widze, ze na fotce chyba kazdy ma konto ![]() aneczka84 tak jak pisala Paulinka, zapytaj sie go wprost i ciekawe co powie. Jesli zacznie krecic to odrazu poznasz i bedziesz wiedziala czy to prawda czy moze wlasnie ta kolezanka specjalnie z zazdrosci(??) tak powiedziala
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wieczorkiem na kurs..mam nadzieję,ze będzie faaajnie
|
|
#2916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia i oczywiscie czekamy na relacje
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Jestem pewna, że moja znajoma nie kłamie, mam do niej zaufanie, nigdy mnie nie okłamała. Poza tym to daje się odczuć, koniecznie "radzi" mi zmienić swój styl, gdy byliśmy kiedyś w mieście to co chwile pokazywał mi ciuchy w których mogłabym chodzić bo sa modne i na topie, a których ja w życiu nie założyłabym bo najzwyczajniej mi się nie podobają i są w ogóle w moim guście, często krytykował moje podejście do pewnych spraw, także czułam sie przy nim jak głupia. Poza tym ostatnio unika mnie, nie dzwoni, nie pisze smsów, stał się jakiś oschły, czasem odezwie sie na gg, ale w ten sposób to nie porozmawiam z nim o tym, zresztą nawet tak nie chce mi się z nim gadać, a co dopiero w realu.
|
|
|
|
#2918 |
|
Konto usunięte
|
To dziwna sytuacja
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
A podglądnełam!
Lubię zdjęcia oglądać. A tu na wizażu mogę lepiej osoby kojarzyć dzieki temu Ślicznego masz królisia! Zastanawiam się własnie nad sprawieniem sobie takiego puchatego uszaka.. Będzie sie do kogo przytulić i nie będę taka samotna... ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5893730]To widze, ze na fotce chyba kazdy ma konto [/quote]Ja nie mam... bo nie chciałabym żeby ktoś ze znajomych zobaczył. Kojarzy mi sie to z desperackim szukaniem drugiej połówki.. Chociaż wiem że nie musi tak być. Cytat:
Faceci są dziwni. Najpierw im zależy, później już nie. Jedni się pchają, inni boją... A gadają że kobiety są skomplikowane!!!!
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam konta na fotce, ja, ja!
Behind, trzymam kciuki za Twój kurs! ![]() Dziewczyny, nie ma co, nie dajmy się zwariować facetom!
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
ja skasowałam swoje konto na fotce, jakoś denerwowac mnie zaczęły komentarze, oraz to że wszyscy mogą to zobaczyć. poza tym traktowałam to jako miejsce do wrzucania zdjęć, a potem miałam już gdzie je wrzucać, więc nie było sensu
![]() no i nie dajmy się facetom, nie dajmy
|
#2922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku ja też jutro piszę z chemi ciekawe.. jak to będzie... nicc nie umiemCytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5893730]kiniaczeq nie tylko ona pieska tez masz fajnego![]() ![]() ![]() [/QUOTE] hehe dzięki ![]() Cytat:
A co do fotki.pl to ja sie ostatnio nabijałam z http://www.fotka.pl/profil/Fantastiche/ ![]() Cytat:
Królik to fajne zwierze, planuje mu nawet kupić większą klatke i najlepiej jak sobie pieniążki uzbierasz na taką dużą lepszą klatkę, a nie małą kupisz na początku bo tylko pieniądze stracisz ja taki błąd własnie zrobiłam...niestety po roku czasu dowiedziałam się że jestem uczulona na niego.. czyli wyskakują mi czerwone plamy na nogach... ale trudno i tak go nie oddam ![]() Cytat:
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie kobitki
Ja też miałam wielkie doły, chwile załamania itd z powodu braku bliskiej osoby. Niejedna nieprzespana noc, płacz i ciągłe zadawanie sobie pytania dlaczego to akurat ja mam takiego pecha. Wiem przez co przechodzicie. Dla mnie najgorsze były wieczory, weekendy, wakacje. Już naprawdę straciłam nadzieję, że coś się zmieni. Trafiałam na samych palantów którzy byli po prostu tchórzami. Ale przyszedł taki dzień, że w moim życiu pojawiło się słońce i świeci do tej pory cały czas tak silnie i pięknie. Zyczę wam tego dziewczynki z całego serca. Nie mam takiej mocy, żeby do każdej wysłać księcia na białym rumaku, ale obiecuję trzymać kciuki za szczęście każdej z was Nie chowajcie się w domach, pokażcie jak jesteście piękne i atrakcyjne, ale nie tylko dla facetów, dla samej siebie też
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak nie potrafię... Mi potrzeba faceta! I zwariuję na Jego pukncie na pewno.
Cytat:
|
|
#2927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde to czekanie takie wkurzające, ale potem zapominasz o tych złych chwilach i żyjesz już tylko miłością po prostu wierze w to, że każdy ma tą swoją przeznaczoną osobę. Będzie dobrze
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa tam, nie potrafisz... ;P
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawac mi adres na pm![]() moje foty na fotka pl. byly dokladnie niecaly jeden dzien .wlasnie 3 dni temu nie moge poprostu do tego przwyknac zeby wszyscy sie na mnie gapili i w dodayku coeniali ,ok mialam niezle noty ale poszulam sie jak eksponat ,a te oceny sa jakies durne mialam np same 10 i 11 a jedna 1 mnie hmm " zalamala" jak dostalam od kogos bez foty z niewiaodmo jakich przeczyn![]() wole grono .net mniej ludzi jakos bardziej swojsko
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ciekawe czy on coś teges
![]() ale nawet jeśli nie..no trudno, już się przyzwyczaiłam,że z facetami niebardzo mi idzie fajnie się z nim tańczy i w ogóle ten kurs to świetna sprawa..więc zawsze będzie jakiś plus,bo nauczę się tańczyć
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
udanej zabawy i powidzenia ![]() Dzis na przerwie podszedl do mnie ten przystojniak co ostatnio o nim pisalam i zapytal czy bede wy esencji na andrzejki (u mnie miescie wiekszosc tam chodzi ) Pewnie ze pujde!!! fajny z niego koles ![]() A wczoraj dzwonil moj byly i pytal czy jestem na niego zla :/:/:/
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no proszę..widzę,że coś się rozkręca idź, idź korzystaj z okazji
|
|
#2933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wy wybieracie sie gdzies na andrzejki?
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
W czwartek mamy Andrzejki dla wszystkich ze szkoły tańca, do której chodzę..więc idę
tym bardziej,że mój partner od tańców sam się pytał czy będę, także również muszę korzystać z okazji może go poznam trochę..w końcu wczoraj na pierwszej lekcji widzieliśmy się dopiero drugi raz na początku się trochę stresowałam..szczególnie jak mieliśmy się chwycić za ręce ale potem było już ok![]() a w piątek pewnie jakaś impreza ze znajomymi z roku
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jadę w sobote na dyskoteke z której wróce ok 6 do domu
|
#2936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szalej dziewczyno szalej udanej zabawy i kto wie moze poznasz kogos ciekawego
|
|
#2937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
A ja idę z moimi wspólokatorkami poszaleć w czwartek na jakieś disco, one bez facetów
ja jak zwykle bez faceta. A na weekend chciałabym do domku jechać bo miesiąc nie byłam
|
|
|
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
lapus nie dajmy się, nei dajmy, ale czasami się nie da... Kto ma ochotę kopnąć mnie w tyłek, żebym się w końcu pozbierała po tej cholernej peirwszej miłości? Zaczęłam znów myśleć, że to coś zmieni, że zdołam zawalczyć o niego, ale po co? Nie chcę tego, a jak na złość widziałam dzisiaj znowu jego siostrę, jechała ze mną tym samym autobusem, co nei zdarzało się od 2 lat... a samochód stał w innym miejscu... co ja mam rboić
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
ja na andrzejki nic nie robie
nie znam żadnego andrzeja.. no dobra znam jednego ale to nie to czego szukam
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

a dobrze wiedział że mam 16 lat. ehhh