|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.5
Witam wszystkie
Co do wątku rejestracji który został poruszony kilka stron wcześniej to ja też się dobijalam cały dzień i umowilam się dopiero na 11 czerwca. Mam robić dodatkowe badania czy iść z moimi marnymi? Byliście same czy z mezami? Długie kolejki? Dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po przeczytaniu twojego wpisu uśmiechnęłam się do jednej dziewczyny nie wiem może do Ciebie Marzena miło było Cię poznać trzymam kciuki za Was ogólnie wydaje mi się, że wczoraj wszystkim stres dopisywal na poczekalni każda w stresie
|
|
|
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam ogromna prośbę !! Czy któraś z was będzie dzisiaj w przychodni CDK u Dr Przybycień ? Próbuje sie tam dodzwonić od wczoraj żeby sie zarejestrować i nic i do tego przebywam w Austri i nie zawsze mnie łączy jakiś cholerny pech
Czy któraś z was mogła by mnie zarejestrować ? Priv |
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Hej potrzebuje Waszej rady w sobote wzięłam ostatnia tabletkę Marvelonu a przed chwila zobaczylam że zaczelam plamic. Także zaczyna mi sie raczej @ i co teraz mialam 7 dni miec prerwe i drugie opakowanie Marvelonu zaczac a teraz nie wiem. Pomocy
|
|
|
|
#155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Kasia_ekonomia nie widziałam Pv a szkoda ze nie zerknęlam na wiadomości, do mnie się uśmiechnęłas tak podejrzewalam
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
To dziś mam pierwszy dzien cyklu bo nie wiem jak mam badania robić. Nie no ja sie poddaje myslalam ze @ mam fostac po tych 7 dniach a teraz juz nic nie wiem wizyte mam dopiero w sobote a ja mie wiem jakie badania nawet zroboc w tych pierwsych dniach cyklu
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
Weronika krwawienie dostajesz w tej przerwie między opakowaniami.
|
|
|
|
#159 |
|
Marzenia się spełniają :)
|
jazzjazz mam nadzieję, że leżakujesz
jak się czujesz?
|
#160 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego ale pod 00 mi nigdy nie odebrali ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
GRATULACJE! ![]() |
||
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Justynka mega gratulacje potrójnego szczęścia- trzymam kciuki aby bobasy rosły z dnia na dzień
jazzjazz również kciuki za Ciebie mocno zaciśnięte sabeth2 Dziewczynki jestem już od południa w domku, wczoraj miałam laparo- nie taki diabeł straszny Dziękuje Wam za rady i wskazówki dzięki którym pobyt i zabieg przebiegł bez niespodzianek !Personel i sam Dr G super!!! Walcze dalej
Edytowane przez mimi181 Czas edycji: 2016-05-03 o 15:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Jestem teraz u dr mogę zarejestrować?
|
|
|
|
#163 | |
|
|
Cytat:
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje ! Ale już zarejestrowana jestem !
Dziękuje ania0208 !!! |
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam dziewczyny dużo dziś babeczek. Bo my się wybieramy z córka
|
|
|
|
#166 |
|
nadzieja umiera ostatnia
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakby któraś dostała od mnie Kasia ekonomia wiadomość priv nie otwierajcie jej bo to wirus właśnie dostałam info, że coś moim kontem nie tak...
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Justyna cały czas myślę o Tobie dziś i o waszej trojeczce w brzuszku uwierzylas w to już? masz jakieś plany co do organizacji tego wszystkiego później? bo podobno z jednym ciężko a tu takie potrójne szczęście
|
|
|
|
#168 | |
|
|
Cytat:
Co do mnie to tak, już zaczynam wierzyć i cieszę się szalenie, w końcu to taki dar od Boga. Ktoś powiedział, że dostałam 1 za każdy rok starań ![]() Co do organizacji, to mam teściową w bloku obok i ściągnę moją mamę - jakoś damy radę no i tutaj padały deklaracje pomocy
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coś z hasłem ze zostało zmienione i kilka wiadomości na mailu o nowych priv wiadomościach z jakiś innych kategorii do.ktorych nigdy nie miałam dostępu nie ważne ![]() Mocno wam kibicuje zdrówka i siły wam życzę super, że będziesz miała pomoc w razie czego niedaleko mam do Ciebie to tez się pisze na jakieś pomoce buziaki dziewczyny czekanie na crio to jest wieczność na razie wszystko ok i czekamy na prawidłowe rozmiary endometrium strasznie się ciesze, że to już możliwie za tydzień
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Najgorzej zniosłam wybudzanie
Oba jajowody drożne 9 maja wizyta u Dr P, ciekawa jestem co dalej ze mną zrobi ![]() pewnie stymulacja.... widzę, że Migotka już zaktualizowała mnie na 1 stronie, ekspres Edytowane przez mimi181 Czas edycji: 2016-05-03 o 19:55 |
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Migotka to ekspresowa firma
![]() Justynka jeszcze raz gratuluję potrójnej dobrej nowiny <3 <3 <3 Kochane, wczoraj byłam u swojego endokrynologa i te wszystkie alarmy jakie miałam w marcu mogę odrzucić bo z moją tarczycą wszystko dobrze. Jedynie zapobiegawczo mam brać małą dawkę Euthyroxu aby nie wybudzić choroby z remisji. Tak mnie to cieszy bo faktycznie hormony ostatnio mam w normie co do wizyty u dr to jeszcze się wstrzymuję, chyba ze na dniach zaglądnę na monitoring aby zobaczyć co tam w głębi słychac
|
|
|
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane koleżanki
Dziś miałam trochę czasu i przeglądnęłam wszystkie wątki ... Jejku ile my przechodzimy masakrejszyn I każdą historię przeżywam bardzo bo ja taki człowieczek jestem że martwię się i przejmuje ale ile dopingu mamy i to jest najwspanialsze, że jesteśmy wszystkie razem w kupce i się wspieramy, na prawdę to takie piękne i że powstało to forum Jak ja się cieszę, że przemiłe koleżanki z monitoringu ![]() Migotka bravo bo na prawdę wszystko z prędkością światła uzupełniasz Anessca cieszę się, że u Ciebie ładnie się wszystko unormowało będzie już tylko lepiej ja to wiem ![]() Mimi supcio że już jesteś po laparo i że drożne są jajowody teraz do dzieła Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Anessca miło słyszeć, że wyniki masz dobre i skończyło się na fałszywym alarmie
Migotkadziękuję ![]() Kambromamy maj, taki piękny miesiąc, wszystko budzi się do życia ja również trzymam kciuki, że i w nas obudzi się nowe życie ![]() Babeczki walczymy Edytowane przez mimi181 Czas edycji: 2016-05-04 o 07:41 |
|
|
|
#175 | |
|
|
Cytat:
To forum jest lepsze od psychologa bo kto nas lepiej zrozumie jak nie my same, co? Przecież wiecie jak działają słowa osoby, która nie ma pojęcia o czym mówi a chce nam udzielać rad ![]() ![]() Trzymam kciuki za Was wszystkie i bardzo dziękuję za te strony gratulacji moich trojaczków - oby tylko były zdrowe, bo ja to jakoś dam sobie radę
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Justynka wszystkie napewno bardzo Ci kibicujemy
Także więc już nawet przestałam, bo jak cie ma zrozumieć ktoś kto raz za razem zachodzi w ciąże, nie zawsze chcianą![]() A co do Dr G i personelu w Dębicy- mega pozytyw! To mój drugi pobyt w szpitalu (1 raz w Krakowe w Jana Pawła) i drugi raz zaskoczenie jak życzliwi potrafią być lekarze i pielęgniarki. Dodam tylko, że gorlicki szpital i personel zostaje za nimi dalekoooo w tyle i wypada bardzo blado. ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Wizyty umawiane są na konkretną godzinę, czasem są poślizgi ale raczej kilku minutowe lub jeśli będzie ktoś na monitoring pomiędzy wizytami to warto dziewczynę przepuścić
Edytowane przez mimi181 Czas edycji: 2016-05-04 o 08:47 |
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Mimi bdb mówisz. Ja się będę tak próbowała "upchac" z córką w piątek lub w sobotę, bo nie mam jej z kim zostawić. Ogólnie cykl zaskakujący, bo pecherzyk urósł bez leków i to jeszcze po db stronie. Doktor był wypoczety,, mało dziewczyn. Śmiał się, że córka ma rok i już u ginekologa była. Nawet nić przyjaźni osiągnęli
Jak coś kazał mi ją wziąć ze sobą.
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny !!! Podczytywałam Was już zanim umówiłam się do doktora Przybycienia, zastanawiając się w wyborze lekarza kierowałam się tym forum
. Na dzień dzisiejszy jestem już z doktorem umówiona na IN VITRO na początek sierpnia. Jednak z tych emocji nie wypytałam się dokładnie o wszystko dlatego PROSZĘ O POMOC mam kilka pytań do osób, które już przed to przechodziły : dostałam kartkę i wiem kiedy mam brać Marvelon, kiedy Gonapepthyl , ale nie wiem o co chodzi z tym badaniem LH i E2? mam go zrobić w 1 dzień miesiączki, ale której tej po Marvelonie czy tej zanim go zaczne brać? pisze tam również 1 dzień miesiączki SMS, ale nic mi o tym doktor nie mówił więć mam pisać tego smsa? Pozdrawiam i życze WSZYSTKIM owocnych starań |
|
|
|
#179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana te badania robisz po wyciszeniu jajników czyli po antykach. Sms wysyłasz w 1 dc po Marvelonie.
Gratuluję podjętej decyzji, pewnie nie było łatwo jak każdej z nas. nic się nie bój...cała procedura to pestka w razie wątpliwości to pisz ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=BeataAmelka;5987064 1]Kochana te badania robisz po wyciszeniu jajników czyli po antykach. Sms wysyłasz w 1 dc po Marvelonie.
Gratuluję podjętej decyzji, pewnie nie było łatwo jak każdej z nas. nic się nie bój...cała procedura to pestka w razie wątpliwości to pisz ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Beatka to ja od razu podpytam, jak długo trzeba brać tabletki na wyciszenie jajników? Ja sie umówiłam z Dr na in vitro we wrześniu, więc teraz muszę pilnować, żeby zacząć to wszystko odpowiednio wcześnie.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Co do wątku rejestracji który został poruszony kilka stron wcześniej to ja też się dobijalam cały dzień i umowilam się dopiero na 11 czerwca. Mam robić dodatkowe badania czy iść z moimi marnymi? 

Dziękuje Wam za rady i wskazówki dzięki którym pobyt i zabieg przebiegł bez niespodzianek !
Jak ja się cieszę, że przemiłe koleżanki z monitoringu
będzie już tylko lepiej
ja to wiem 
Także więc już nawet przestałam, bo jak cie ma zrozumieć ktoś kto raz za razem zachodzi w ciąże, nie zawsze chcianą