|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
jeśli nawet przyznam się czy uwierzysz...chyba nie
Ty też jakoś milczysz...a to już nie była zwykła przyjaźń a może masz już kogoś i zwyczajnie się nie liczę Nawet nie wiem gdzie jesteś? I czy jesteś teraz z kimś? Chciałabym zamknąć oczy i powiedzieć że Ciebie tam nie ma Wiem, a zresztą, po co się tłumaczyć, miłości wytłumaczyć się nie da Moja papierowa miłość na kartkach pamiętnika Gdybym mogła być tą, której powiesz "Teraz wiem, że to jest to" Jak się kogoś bardzo kocha to za wszelką cenę stara się go zrozumieć Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze Odejdź...i tak będę za Tobą tęsknić I teraz nie wiem czy robię to bardziej na złość Tobie czy sobie Stracone zaufanie trudno jest odbudować
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
chce isc z Toba, pod jedna parasolka. a nie z Toba pod dwoma.
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
bo wiesz? cudownie jest! i bez Ciebie tez!
nie wystarcza mi to co jest! wyciagam rece po wiecej! chciec ale nie miec! tak tez moze byc pieknie.
|
#1174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
^ "Teraz gdy już masz swoje sprawy ja odtwarzam świat zapomniany"....
^ Nie nawidzę solarówek.... :/// ^ Universe, Within Temptation, Verba... moja miłość.... ^ "Tak bardzo Cię kocham... uwierz mi... " Universe ^ Po pierwsze duchem, po drugie serduchem... ![]() ^ "Zostań ze mną, jeśli kochasz tak jak ja..." ^ "Zostań ze mną, mimo wszystkich moich wad... " ^ "Czy wiesz... Dla Ciebie wszystko zrobić mogę... W perły zmienić deszcz... " ^ Daj mi dłoń pobiegniemy gdzieś na koniec świata.... jeśli tylko chcesz...
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
było
|
|
#1177 |
|
Konto usunięte
|
12stonka- sliczne!
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
niqsia13 nie obraz sie, ale dodaj w koncu cos od siebie ;p
moze nie mam racji, ale widze tylko ciagle, ze albo piszesz ' kradne ' albo jak sa jakies klotnie ,to sie wypowiadasz sorry
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
* ja to muszę przechorować jak katar. leczony trwa 7 dni, nieleczony tydzień.
* To od ciebie zależy, jak się będziesz czuła. * Bo może właśnie o to chodzi. Żeby ktoś przy tobie był - nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak świeczka się nie pali. * Chciałabym mieć taki charakter, że jeśli ktoś mi przyśle kiedyś gó*no końskie w paczce, nie krzyknąć z odrazy, tylko się ucieszyć, że konik tu był. (za dłuugie,ale można jakoś skrócić;P) * Ludzie, którzy chcą się porozumieć, zawsze znajdą drogę do siebie. *Ostatecznie lepiej, jeśli mężczyzna dłubie przy samochodzie niż przy innych kobietach. *wrażenie... posuwam się w stronę maniakalno-depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii *Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. *Drogę wytycza się idąc. *Kto kocha, musi umieć zgubić się i odnaleźć. *kochałabym Cię nawet,gdybyś był mordercą.
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
Bo czuje się tak jakby Cię z nieba mi zesłano !
![]() ![]()
|
#1181 |
|
BAN stały
|
I don't care about the presents, there is just one thing I need..
Nie zalezy mi na prezentach, tam jest właśnie jedna rzecz której potrzebuję.. |
|
|
|
#1182 |
|
BAN stały
|
A macie moze jakies opisy z herbatą, mrożoną herbata..albo jakies wiersze hmm..
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
I ten cukier ci na szczęście zostaje, tylko ten cukier..
ten dzbanek herbaty zaparzyła tydzień temu..już dawno wystygła i zapach się ulotnił. chciałabym zrobić herbaty-dla całego świata Herbaciana para Herbata w kubku Zamieszana łyżeczką Z łyżeczką pita Gorzko, gorzko, słodko Pełno, połowa, dno Dna sięgnęłam Smakiem Zawartość dna Gardziel pochłonęła.
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
To pochwalę się i swoimi
![]() Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia ![]() Cena którą płacisz co dzień za marzenia nierealne ;P Sto gorących słów ... ![]() Facet jest jak wino ... ;P " Ze szczęścia znów płakać chcę " chciałabym tak powiedzieć ;P Masażysta pilnie poszukiwany
Jeśli tańczyłem to aż do zatracenia. Dałeś mi wino, wypiłem je do dna, a butelkę rzuciłem w twarz światu.....Na główce od szpilki tańczą dla mnie anioły. Jakże więc, spodobałem się Wam? Do gustu przypadłem ?
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
moj na dzis to:silly bitch in love ale powinien byc jakis depresyjny bo dol kilometrowy
(
|
#1186 |
|
żona
|
"Czasem wystarczy małe spojrzenie..."
"Jedno spojrzenie, a w głowie się przewraca..." można na angielski prosić?
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
I kop mnie jeszcze i tak nic nie czuje. . . przeciez kopiesz obłok.
połamane leżą łóżka, drża spuchnięte lepkie usta ]:-> tak bardzo chce dotkna Ciee :P
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
odizolowana od rzeczywistości...
Jesli życie bez znaczenia Biegnie przed siebie zaraz wracam --> szukam mojej drugiej połówki
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój na dziś: Mam czyściutkie sumienie, i bilet pewny do nieba bram.
|
|
|
#1190 |
|
Rozeznanie
|
`. Czasami kogoś polubimy, czasami tylko za to, że jest ..
`. Bądźmy jak sen, który nie przemija .. `. Nie od deszczu mokre lecz od łez .. `. jest super, jest super więc o co Ci chodzi ?? `. Znam Twoja twarz, dotyk, glos. Wiem o Tobie wszystko. Za wyjatkiem prawdy .. `. Nie umrzesz. Ludzie, którym wyrwano serca, są chyba nieśmiertelni .. `. Śmiej się, a zmarszczki przekształcą się w skrzydła .. `. dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę? `. Znienawidziłam by zapomnieć, zapominajac wybaczyłam .. `. Ciemno, głucho, słucham ciszy - lekko topie się w marzeniach ..
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
|
|
#1191 |
|
BAN stały
|
Dziękuje lemonka
'powinnas byc moim marzeniem'. powinnam, wiem ( Pragne pachnieć Tobą Leciutki wietrzyk szemrał w anielskiej chmurze spalin... nie wracajmy jeszcze na ziemie ... Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... Największy odkrywca to ten, który potrafi znaleźć swoja druga polówkę pragnę by w Twych oczach pozostał cień mego istnienia .... "Kochanie" - czy jeszcze reagujesz na te słowo? Obudź mnie. Gdy już dopłyne do Twego serca. Gdzie są?...Gdzie są jej marzenia? Ja? Zakazany owoc wśród warzyw, nieprzydatne słowo wśród potrzeb.. Ale dzisiaj mnie porwij...dziś tul mnie tak... Myślałam, że mówiąc kocham mówił prawdę.Myliłam się |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
''Szkoda że on nie widzi ze mi na nim zależy'' -It's a pity that he don't see that me care about him-moze któraś poprawić jeśli zrobiłam błąd?? będę wdzięczna
|
|
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
.. a może jakieś urodzinkowe ??
była bym bardzo wdzięczna.. ![]() i troszkę moich ..
|
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Cudownie jest sie wtulić, zamknąć oczy, zapomnieć o tym co złe...
'powiedział nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie...' inaczej wyobrażałam sobie ten dzień.. tak to ON
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
ot co: zwyczajna tęsknota,
zwyczajnej dziewczyny. ze zwyczajnym brakiem czasu ale ze zwyczajem uśmiechania się pomimo wszystko. Rolą kobiety w naszej rzeczywistości jest radzić sobie oraz radzić też wszystkim innym. a gdy dorosnę chce zostać mała dziewczynką...
|
|
#1196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_____ Bez ciebie zacząć nowy dzień, naprawde boje się... Chce być przy Tobie, żyć przy Tobie.. Miłość bez wzajemności, jest najsilniejsza. Czasem jeden uśmiech wystarczy aby bezgranicznie pokochac.. Czy słyszysz jak cisze przerywa mój głos? Kocham Cię... |
|
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
psychologa!!
na widok młodego księdza gotowa do zbrodni xDD zamiast spowiadać się z miłości, rzekłam:więcej grzechów nie pamietam.. jutro też mam się wyspowiadać z miłości do Ciebie..?
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś...
Słodycz ze słodyczą nie walczy, radość cieszy się radością Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu. Miłość dodaje otuchy, jak promień słońca po deszczu. Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości. Prawdziwa miłość zawsze milczy: wyrazem prawdy są czyny, nie słowa. Serce miej otwarte dla wszystkich, zaufaj niewielu.
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
prosze..przetlumaczcie mi ten opis....--== I get high With A Little Help From My Friends ==--
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Jak Ci źle na ziemi - naucz się pływać.
Nie rozbieraj się nigdy, gdy ktoś jeszcze ubrany. Znowu w życiu mi nie wyszło... Przez Ciebie poznałam smak szczęścia. Czekam na Ciebie... przyjdź i zostań.
Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie. Edytowane przez martynka93 Czas edycji: 2007-12-10 o 18:21 Powód: literówka :D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

(