|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
W sumie przygarnęłabym jeszcze matowy top coat do paznokci, znajdę jakiś fajny w Rossie?
|
|
|
|
#3092 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
ona jest nudziakowa z bardzo delikatna nutka różu :P przynajmniej u mnie na ustach.
Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2016-05-07 o 09:54 |
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak w pon pozostają mi tylko trzy roski w moim mieście
nie wiem chyba wyjdę z ujem a nie tym co chcę
|
#3094 |
|
Wredny kotecek
|
Ja na ostatniej promocji kupiłam neutrogenę z malina nordycką i z perfecty w tym dziwnym opakowaniu jak kostka. Obie masakra, wyrzucę je chyba :/
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
Potwierdzam, ten kosmetyk nie wchodzi na promo. ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Dermo...3762,6508,5389 Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2016-05-07 o 10:53 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupię z Eveline.
|
|
#3099 | |
|
Czarna owca
|
Moja reakcja była podobna. Chciałam kupić, ale mi się odechciało.
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam, że Bourjois wypuścił dwa nowe odcienie Rouge Velvet: 16 i 17. W internecie spodobał mi się właśnie odcień 17 Cool brown, a dokładniej po wpisie Aliny Rose na blogu, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że jest taka jasna - stąd pytanie czy któraś ją ma? Podoba mi się też odcień 07, ale z tego co widzę, to nude tylko w nazwie ma
i czy nie jest podobny do 11 Matte Crayon Lipstick GR?
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu http://amandoblogs.com/bourjois-roug...2016/#pictures Nijak się to ma do tego u Aliny Rose na ustach. Zdj. z białym światłem lampy przekłamuje. Edit. Widzę u niej w tym poście też Sleek Matte Me 436, który zupełnie inaczej wygląda w rzeczywistości niż u niej i na wielu innych zdjęciach które widziałam w internecie Oczekiwałam czegoś innego jak go kupowałam. Masz moje foto jak np wychodzi Sleek a u niej jest jaśniutki i różowy
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-05-07 o 12:53 |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj chyba polecałaś oeparol i isane, czyli one też są miękkie i mokre? Zostawiają mocny połysk na ustach? Ja właśnie lubię malinę z neutrogeny za nawilżenie, długie utrzymywanie i to że nie błyszczy się na ustach. To chyba oeparol nie dla mnie, a też zastanawiałam się na nimi. |
|
|
|
|
#3106 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jednym rossie u mnie pustki REV byla tylko 11 ostatnia niby nie upackana itp ale odpuscilam :P Moze zajrze do drugiego rossa
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Ja na dobra sprawę nie wiele kupiłam na tych promocjach, 2 tusze z eveline, liner fioletowy tez z eveline i korektor do brwi. Na ustowej wibo juicy nr 3 albo 4 lovely color Cream nr 3 i 4 , jakis kolor z loreala dla mamy no i pare ochronnych w tym blistex, carmex i cos chyba z Perfecty. W pn idę i tak na zakupy i mam nadzieje, ze juz nic wiecej mi nie wpadnie w ręce
A tak apropo słyszałam, jak dziewczyny ze sklepu mówiły miedzy sobą, ze maja dosyć juz tej promocji, bo nie dość , ze maja tyle zniszczonego towaru to ludzie zachowuje sie tragicznie, taki syf zostawiają i maja pretensje o wszystko. Nawet jak zniszcz towar to zamiast im powiedzieć to wyrzucają do kosza :| Wstyd mi za nasza płeć. Wysłane z iPad
|
#3109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tylko otworzy to się poczęstuję ![]() Aa i dziękuję za polecenie Blistexu Medplus! Ostatnio go otworzyłam i jest świetny. W poniedziałek przejdę się jeszcze do R. i jak będzie to kupię drugi na zapas
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, przejdę się dzisiaj i jak będzie to kupię. |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam pomadkę Oeparol. Myślałam nad jeszcze jakaś ale stwierdziłam, że 2 mi na razie wystarczą a pewnie będą jeszcze jakieś promocje. Poza tym mam jeszcze nieruszone masełko Nivea.
Oglądałam te pomadki, o których pisałyście - Manhattan i Maybelline - ale żadnej nie kupiłam. Nie trafiam ostatnio z kolorowymi pomadkami, bo na ręce kolor wygląda ładnie a na ustach już niekoniecznie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie i byłam zażenowana zachowaniem klientek. Otwierały pełnowymiarowe produkty jak leci, rzucały się na kosmetyki jak polityk na dietę poselską, a niektóre to sobie cały makijaż robiły i malowały paznokcie.
Chciałam kupić jakiś błyszczyk do ust, pomadkę Wibo Juicy Color i konturówki Wibo oraz Lovely, ale wszystko było przebrane, zostały tylko mocno zmacane sztuki. Zerknęłam też na testery tych pomadek BFF Miss Sporty-nie było wszystkich kolorów, a te co były to wyglądały jakby napadł na nie Pasibrzuch. Nie znalazłam na testerach ciekawych kolorów, a pełnowymiarowych szminek otwierać nie będę. Ostatecznie wyszłam z: -dużym zmywaczem Isany, -masełkiem Nivei-wahałam się nad kokosem, ale słyszałam, że jest słabe pod względem zapachu, więc wzięłam jagodowe, -pomadką Isana Intensiv-mój tani hit, na tych promocjach zawsze ją biorę na zapas bez namysłu, -odżywką Laura Conti Kompleksowa Odbudowa Paznokci-myślałam, że będzie dawać mleczny efekt, bo buteleczka mnie oszukała. ![]() Siostra kupiła pomadkę Isany z macadamią, fajna jest i nie daje widocznego koloru na ustach, ale już nawet na nią nie mam kasy.
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym na zapas, ale nie umiem, jak mam coś nowego to prawie od razu otwieram. No może oprócz tuszy do rzęs
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Ja w ogóle na takie jasne róże jestem uczulona. Słynnej Airy Fairy tez bym nigdy nie chciała Rózowy tynk z perłowym połyskiem na ustach
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Skusiła się któraś z Was na Smackersa z Olafem? Kokos w nazwie mnie nęci, ale wyczytałam na opakowaniu, że "daje piękny połysk". Boję się drobinek, bo miałam kiedyś w kolekcji słodkie pianki i bielił, świecił się... masakra |
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś znowu poszłam zobaczyć,czy nie wyłożyli fioletowego lakieru Maybelline Super Stay 7 days, ale nie ma
na pocieszenie zgarnęłam nową formułę lakieru Rimmel Punk Rock
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma na stronie, ale wpisałam w google fioletowy lakier Maybelline Super Stay 7 i taki wyskoczył
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

ona jest nudziakowa z bardzo delikatna nutka różu :P przynajmniej u mnie na ustach.
tp

Potwierdzam, ten kosmetyk nie wchodzi na promo.

i czy nie jest podobny do 11 Matte Crayon Lipstick GR?
Oczekiwałam czegoś innego jak go kupowałam. Masz moje foto jak np wychodzi Sleek a u niej jest jaśniutki i różowy