Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 08:48   #4921
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez majowa_burza Pokaż wiadomość
Zostały nam dwa tygodnie zapraszamy Was serdecznie na nasz ślub 26 maja (Boże Ciało) na 18.00 do Kościoła Garnizonowego w Kielcach
Mam rzut beretem do Garnizonowego ale niestety nie dam rady być, bo wyjeżdżam
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 08:52   #4922
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Zostały nam dwa tygodnie zapraszamy Was serdecznie na nasz ślub 26 maja (Boże Ciało) na 18.00 do Kościoła Garnizonowego w Kielcach
Dziękujemy za zaproszenie ale niestety nie damy rady. Tego dnia przylatują moi przyszli teściowie z Chile i jedziemy ich odebrać z lotniska w Wawie, o 18tej będziemy jeszcze w drodze powrotnej. Ale będziemy z Wami na pewno myślami
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:03   #4923
antena22
Zadomowienie

Ttunia bardzo fajne zaproszenia i gratuluje wytrwalosci.takie rzeczy to nie moje nerwy ledwo winietki sama zrobilam
Stary 2016-05-13, 10:46   #4924
SylwiaOli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
To i ja wtrącę swoje 3 grosze.. Ludzie są jacy są i trzeba się z tym pogodzić. Potwierdzenia wiadomo, że sa ważne, w końcu po coś młodzi ich chcą. Nie przychodzenie na potwierdzone przyjęcie z byle powodu uważam za chamstwo. Proszenie na sam ślub uważam za normalne. Wiadomo, że są różni znajomi, z jednymi ma się lepszy kontakt, z innymi słabszy. Nie widzę powodu, dla którego miałabym zapraszać na wesele koleżanki, z którymi się widuję od przypadku do przypadku, albo np. osoby z pracy, z którymi poza pracą nie mam żadnych spraw. Ale z kolei uważam, że niezaproszenie takich osób na ślub jest nietaktem, przecież ślub to nie jest jakaś tajemnica, żeby się z tym kryć czy coś.. Zapraszanie "drugiej tury" osób - nie wiem. Miesiąc przed na pewno bym się domyśliła, ze jestem "zapasem", 6-8 tygodni może nie, bo czasem ludzie szybko wesela organizują, ale bałabym się, że wyjdzie jakiś "kwas" gdyby się goście zgadali na ten temat. Chyba nikt nie chciałby być zapraszany jako czyjaś podmianka..
Domi piszesz, że głupio by Ci było gdyby Cię ktoś na sam ślub zaprosił. A mnie by było głupio, gdyby na wesele zaprosił mnie ktoś, z kim się rzadko spotykam/rozmawiam, ale to moje podejście. Rozważ jeszcze taką kwestię: My tu, na wizażu tworzymy jakąś tam sobie grupę i zapraszamy się wzajemnie na nasze śluby. Ale czy któraś z nas wpadła na to, żeby zapraszać nas WSZYSTKIE na swoje wesele? No nie sądzę.
Podpisuję się obiema rękami
Tym bardziej, że z TŻ uzgodniliśmy, iż na wesele zapraszamy bliską rodzinę i garstkę znajomych i będzie to max. 70 osób.

Dziewczyny doradźcie mi. Jak zapraszam na ślub np. koleżankę z pracy i nie wiem czy ona ma kogoś, to jak wypisać zaproszenie?? Z osobą towarzyszącą, czy tylko dla niej?? Albo jak wiem, że ma chłopaka i widziałam go raz przelotem to wypisać go w zaproszeniu? Co sądzicie?

30.07.2016
SylwiaOli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:09   #4925
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Widzialam dzis blekitne w aga obowie przy placu wolnosci i e ktoryms z tych drozszych sklepow zz butami w koronie ale nie wiem ktorym. Kup wkladki do szpilek- na plantach 10 Zl i chidz z nimi po sklepach i przymierzaj z nimi buty to zobaczysz😊 jak zostanie jeszcze troszeczke luzu z dlugosci to zawsze mozna jeszcze zapietki dokleic😊
Dzięki przelecę się jeszcze ale dopiero po weekendzie bo jutro jedziemy do Polańczyka ale te wkładki i zapiętki to jakaś myśl no i nadzieją
Żabko a te wkładki masz sylikonowe czy takie skórzane ??

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Libelle ja mam znowu taki problem z butami że przeważnie są na mnie za szerokie...Zimą kupiłam wymarzone kozaki i musiałam wziąć numer większe bo 38 było za małe.dokupiłam wkładkę do butów i leżą jak ulał.Idź jeszcze raz do sklepu i podczas mierzenia poproś o wkładkę do butów. Teraz w większości sklepów je mają. Zmierzysz buta i zobaczysz czy to coś pomogło. Ewentualnie kup mniejsze buty i daj do szewca żeby je rozciągnął,ale tu jest ryzyko że buty się zniszczą.
Dziewczyny odebrałam buty od szewca i jestem bardzo zadowolona. Buty są super ufarbowane. Pomalowali mi tez obcasy, bo były obdarte.Zapłaciłam 35 zł.

Ola a Ty odebrałaś już buty?
antena22 jak dobierałaś kolor na który malowałaś ? ma jakiś kolornik czy tak na oko ? U madetki ( chyba tak się nazywa) obcinałam kiedyś sandały z długości bo miały bardzo długo podeszwę przed palcami i też mi super zrobili za parę groszy choć trochę na własną odpowiedzialność bo mówili wtedy że tylko raz tak buty obcinali.
U mnie nie wchodzi w grę mniejszy numer bo potrzebuję 35 lub 35,5

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
antena super wyszły te buty

to ja się chwalę zaproszeniami, własnorecznie robione, wspólne dzieło moja i tż
edit: serduszka są bordowe, podobne do wstążki jednak nie oddaje tego zdjęcie
Bardzo ładne i koperty też śliczne

Cytat:
Napisane przez SylwiaOli Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie mi. Jak zapraszam na ślub np. koleżankę z pracy i nie wiem czy ona ma kogoś, to jak wypisać zaproszenie?? Z osobą towarzyszącą, czy tylko dla niej?? Albo jak wiem, że ma chłopaka i widziałam go raz przelotem to wypisać go w zaproszeniu? Co sądzicie?
Ja pisałam koleżanki (takie dalsze właśnie z pracy których nie znam towarzyszących lub partnerów) z osobą towarzyszącą lub z rodziną, a jak wiesz jak chłopak na na imię to wpisz go, ja tak wpisywałam chłopaka bratanicy.
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:32   #4926
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Skorzane. Sylikonowe byly dziwne dla mnie 😊
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 17:18   #4927
antena22
Zadomowienie

Libelle kolor byl dobierany do orginalnego.pare postow wyzej wrzucilam zdjecie butow przed i po.przyznam szczerze ze nie mam pojecia czy maja jakis probnik.Ola tez malowala u nich buty (madetko) a jesli dobrze kojarze to miala biale do slubu.Moze ona bedzie mogla cos wiecej powiedziec.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 16:22   #4928
libelle
Zadomowienie

Dziewczyny dajecie na stoły takie pudełeczka z prezentem - czekoladką dla gości ? Ja kupiłam takie a dla dzieci chcę położyć na stołach jajka Kinder lub joy. do tych pudełeczek dla gości będę wkładała jedno Rafaello i jedno Ferrero Rocher. Chcę tyko zmienić tą wstążeczkę na błękitną ale najpierw spróbuję na jednym pudełku i zobaczę jak to będzie wyglądało

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2016-05-14 o 16:23
Stary 2016-05-14, 20:18   #4929
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Dziewczyny dajecie na stoły takie pudełeczka z prezentem - czekoladką dla gości ? Ja kupiłam takie a dla dzieci chcę położyć na stołach jajka Kinder lub joy. do tych pudełeczek dla gości będę wkładała jedno Rafaello i jedno Ferrero Rocher. Chcę tyko zmienić tą wstążeczkę na błękitną ale najpierw spróbuję na jednym pudełku i zobaczę jak to będzie wyglądało

My dajemy sloiczki z miodem ale wieksze niz te ktore wiekszosc sklepow oferuje. Skontakowalismy sie z producentem miodu, zamowili wieksze sloiczki (ok. 120g), rozlali miod i w sumie wyszlo nam taniej niz te male gotowe. Dla dzieciakow mamy duze krecone recznie robione lizaki
Stary 2016-05-15, 08:48   #4930
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
My dajemy sloiczki z miodem ale wieksze niz te ktore wiekszosc sklepow oferuje. Skontakowalismy sie z producentem miodu, zamowili wieksze sloiczki (ok. 120g), rozlali miod i w sumie wyszlo nam taniej niz te male gotowe. Dla dzieciakow mamy duze krecone recznie robione lizaki
Też się zastanawiałam nad miodem bo ślicznie te słoiczki małe wyglądały ale właśnie drogo wychodziły. Możesz zrobić zdjęcie i pokazać jak wyglądają te Twoje bo ja tylko takie małe widziałam. Lizaki też fajny pomysł
Stary 2016-05-15, 14:49   #4931
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Też się zastanawiałam nad miodem bo ślicznie te słoiczki małe wyglądały ale właśnie drogo wychodziły. Możesz zrobić zdjęcie i pokazać jak wyglądają te Twoje bo ja tylko takie małe widziałam. Lizaki też fajny pomysł
Zdjecie sloiczkow w wersji finalnej podesle pozniej, sa one u moich rodzicow a nie u nas, poprosilam ich o zdjecie i jak tylko je dostane to zamieszcze. Mam tylko w wersji surowej, czyli material bez wykonczonych brzegow, probna kokardka i jakos kiepska bo mama robila zdjecie

Miodzik zamawialismy w tej pasice:

https://www.facebook.com/Pasieka-w-M...5585037950250/,

kazali wybrac jakie sloiczki chcemy z tej strony:

https://sklep.pasieka24.pl/153-sloiki-na-miod?p=2.

Zamowili sami odpowiednia ilosc, rozlali miod i gotowe byly u nas w domu w ciagu tygodnia od zamowienia. Polecam
Sami kupowalismy material i wstazke do dekorowania, a naklejki zamowilam tutaj:

http://www.thefavourfactory.co.uk/th...-Stickers.html

Pomimo tego ze z Anglii, wyszlo taniej z przesylka niz zamowienie w Polsce, maja mnostwo rozmiarow do wyboru i w ciagu tygodnia nakleki byly u nas. Polecam !

Natomiast lizaki zamawialam tutaj:

http://karmelowe.pl/20-lizaki-recznie-skrecane

Maja duzy wybor, bardzo rozsadne ceny (nizsze niz sklepy stacjonarne) i wybor trzech roznych rozmiarow. Ja zdecydowalam sie na Owoce Lesne, super wygladaja kolorystycznie nawet jesli nie pasuja do naszego przewodniego granatowego koloru, olewka

Edytowane przez lyoness
Czas edycji: 2016-05-15 o 15:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-15, 15:04   #4932
lyoness
Raczkowanie

Tu zdjecie surowej wersji sloiczka o wielkosci 106 ml (https://sklep.pasieka24.pl/sloiki-na...-wzor-a12.html)

Za sam sloiczek z miodem (z przesylka) wyszlo jakies 5,50zl. W sumie z materialem, naklejka, wstazeczka, jakies 6-6.20zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-20160513-WA0001.jpg (57,4 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez lyoness
Czas edycji: 2016-05-15 o 15:06
Stary 2016-05-15, 17:49   #4933
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Zdjecie sloiczkow w wersji finalnej podesle pozniej, sa one u moich rodzicow a nie u nas, poprosilam ich o zdjecie i jak tylko je dostane to zamieszcze. Mam tylko w wersji surowej, czyli material bez wykonczonych brzegow, probna kokardka i jakos kiepska bo mama robila zdjecie

Miodzik zamawialismy w tej pasice:

https://www.facebook.com/Pasieka-w-M...5585037950250/,

kazali wybrac jakie sloiczki chcemy z tej strony:

https://sklep.pasieka24.pl/153-sloiki-na-miod?p=2.

Zamowili sami odpowiednia ilosc, rozlali miod i gotowe byly u nas w domu w ciagu tygodnia od zamowienia. Polecam
Sami kupowalismy material i wstazke do dekorowania, a naklejki zamowilam tutaj:

http://www.thefavourfactory.co.uk/th...-Stickers.html

Pomimo tego ze z Anglii, wyszlo taniej z przesylka niz zamowienie w Polsce, maja mnostwo rozmiarow do wyboru i w ciagu tygodnia nakleki byly u nas. Polecam !

Natomiast lizaki zamawialam tutaj:

http://karmelowe.pl/20-lizaki-recznie-skrecane

Maja duzy wybor, bardzo rozsadne ceny (nizsze niz sklepy stacjonarne) i wybor trzech roznych rozmiarow. Ja zdecydowalam sie na Owoce Lesne, super wygladaja kolorystycznie nawet jesli nie pasuja do naszego przewodniego granatowego koloru, olewka
Śliczne są szkoda, że wcześniej nie zajrzałam do Was.
Moje pudełeczka wyszły 1,40 za sztukę + czekoladki, ale nie wiem po ile wyszło za nie bo mama kupiła w DE w promocji a u nich są większe paczki i większe promocje jak u nas Jajek jeszcze nie kupowałam
Stary 2016-05-16, 06:17   #4934
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
Ola wyjątkowa, to prawda ale nikt na zaproszenia-doproszenia negatywnie nie reagował

Lyoness my teeeeż ja znaczy, bo mąż nie wiem, bo będzie miał gości
No w wizażowej sytuacji to nie wiem, czemu ktoś miałby negatywnie reagować ale tak "w życiu" to chyba nie poszłabym na takie wesele, gdyby jakaś koleżanka mnie zapraszała bo jej inni goście odmówili. Chyba, że dobrze by wytłumaczyła, czemu dopiero teraz mnie zaprasza.

Cytat:
Będę z Wami, ale chyba tylko myślami, bo chyba i my będziemy wyjeżdżać..

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
antena super wyszły te buty
to ja się chwalę zaproszeniami, własnorecznie robione, wspólne dzieło moja i tż
edit: serduszka są bordowe, podobne do wstążki jednak nie oddaje tego zdjęcie
Piękne!!!

Cytat:
Napisane przez SylwiaOli Pokaż wiadomość
Podpisuję się obiema rękami
Tym bardziej, że z TŻ uzgodniliśmy, iż na wesele zapraszamy bliską rodzinę i garstkę znajomych i będzie to max. 70 osób.

Ja myślę, że na ślub to nie ma większego znaczenia jak napiszesz. Możesz napisać, że "z rodziną". Ale wg mnie chyba już lepiej napisać samą koleżankę niż "z osobą towarzyszącą". Zwłaszcza, że, tak jak piszesz, nie wiesz, czy ona kogoś ma, albo nawet nie jesteś pewna, czy ma.

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Libelle kolor byl dobierany do orginalnego.pare postow wyzej wrzucilam zdjecie butow przed i po.przyznam szczerze ze nie mam pojecia czy maja jakis probnik.Ola tez malowala u nich buty (madetko) a jesli dobrze kojarze to miala biale do slubu.Moze ona bedzie mogla cos wiecej powiedziec.
Ja miałam białe, powiedziałam, że chcę granatowe, pani mi pokazała kolornik i wybrałam kolor (nie był ten kolornik jakoś szczególnie rozbudowany). Wyszły trochę jaśniejsze niż ten kolor, ale i tak ładne. Problem w tym, że chyba długo nie pochodzę w nich, albo znów trzeba będzie je malować, bo już się farba "łamie"po dwóch wyjściach (i to niezbyt długich).. Zresztą same zobaczcie.

Cytat:
Tu zdjecie surowej wersji sloiczka o wielkosci 106 ml (https://sklep.pasieka24.pl/sloiki-na...-wzor-a12.html)

Za sam sloiczek z miodem (z przesylka) wyszlo jakies 5,50zl. W sumie z materialem, naklejka, wstazeczka, jakies 6-6.20zl
Piękne to słoiczki!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160516_070622.jpg (47,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160516_070633.jpg (46,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160516_070659.jpg (64,7 KB, 12 załadowań)

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 06:23   #4935
majowa_burza
Raczkowanie

My w ramach podziękowania będziemy wręczać gościom przy wyjściu magnesy na lodówkę wykonanie własne, decoupagowe
majowa_burza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 08:33   #4936
Escorpio
Zakorzenienie

Ola szkoda, że ta farba tak szybko schodzi :/ może da się to zakreklamować?
Stary 2016-05-16, 09:14   #4937
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
No w wizażowej sytuacji to nie wiem, czemu ktoś miałby negatywnie reagować ale tak "w życiu" to chyba nie poszłabym na takie wesele, gdyby jakaś koleżanka mnie zapraszała bo jej inni goście odmówili. Chyba, że dobrze by wytłumaczyła, czemu dopiero teraz mnie zaprasza.

Będę z Wami, ale chyba tylko myślami, bo chyba i my będziemy wyjeżdżać..

Piękne!!!

Ja myślę, że na ślub to nie ma większego znaczenia jak napiszesz. Możesz napisać, że "z rodziną". Ale wg mnie chyba już lepiej napisać samą koleżankę niż "z osobą towarzyszącą". Zwłaszcza, że, tak jak piszesz, nie wiesz, czy ona kogoś ma, albo nawet nie jesteś pewna, czy ma.

Ja miałam białe, powiedziałam, że chcę granatowe, pani mi pokazała kolornik i wybrałam kolor (nie był ten kolornik jakoś szczególnie rozbudowany). Wyszły trochę jaśniejsze niż ten kolor, ale i tak ładne. Problem w tym, że chyba długo nie pochodzę w nich, albo znów trzeba będzie je malować, bo już się farba "łamie"po dwóch wyjściach (i to niezbyt długich).. Zresztą same zobaczcie.

Piękne to słoiczki!!!
Hah czyli moj argument byl dobry ;D
Bez Was to ja nie wiem co by bylo ;****&

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 11:16   #4938
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ola szkoda, że ta farba tak szybko schodzi :/ może da się to zakreklamować?
Może się da, będę w tamtych okolicach w przyszłym tygodniu, to pójdę zapytać..

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Hah czyli moj argument byl dobry ;D
Bez Was to ja nie wiem co by bylo ;****&

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Twój argument był bardzo dobry :P Wieki Cię tu nie było!! A nawet dzisiaj myślałam o Tobie, co tam słychać

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2016-05-16, 12:44   #4939
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Daj znać Żabko. Ja tez chyba zrezygnuje z wytworni, bo to juz druga opinia o upieciach u p. Ani. Wole te pieniądze zainwestować u kogoś innego. Mam jeszcze Glamour na oku i mam nadzieje, ze mnie ładnie uczesze, ale to dopiero za miesiąc 😌
Sprobuj u Moniki w Look Studio Fryzur Monika Kośka. Ja ide w czerwcu tam i w jeszcze inne miejsce, bo warto sprobować.
A masz welon czy tylko woalke lub kwiat ?
ja sie martwie o swoje wlosy bo zapuszczam intensywnie .... ale coz z tego jak strąki posępne zamiast fajnie podciętych włosów mi zwisają.

Ps. a ja Wam powiem tylko tyle ....
moja Starsza nie wprost, ale między słowami odmówiła mi bycia świadkową na weselu, a zaprosiłam jąw zeszłym roku w listopadzie ...
Wyobrażacie to sobie !?
niewa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-16, 14:43   #4940
Nelsari
Raczkowanie

GG do Nelsari

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Właściwie to tak Ja niezmiennie polecam Adriana

Dziewczyny nie mogę iść do Adriana 8 czerwca o 11:00, może któraś chciałaby w tym czasie umówić się do niego na próbną (jeżeli da się tak zrobić)?
Powiedz mi kochana w jakim salonie on czesze, bo ja się zaczynam zastanawiać nad wytwórnią... dwa i tak dla świadkowej nie mam fryzjera...
Nelsari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 15:40   #4941
lyoness
Raczkowanie

Zgodnie z obietnica, nasze finalne sloiczki z miodem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-20160516-WA0000.jpg (32,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2016-05-16, 16:30   #4942
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelsari Pokaż wiadomość
Powiedz mi kochana w jakim salonie on czesze, bo ja się zaczynam zastanawiać nad wytwórnią... dwa i tak dla świadkowej nie mam fryzjera...
On czesze w Hair Club. A co do terminu to moja mama pójdzie 8 czerwca
Stary 2016-05-16, 19:23   #4943
lyoness
Raczkowanie

Wlasnie wybralismy piosenke na taniec z rodzicami na wesele. Co wy na to?

https://www.youtube.com/watch?v=-OgxY4xOPHU
Stary 2016-05-16, 19:46   #4944
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Sprobuj u Moniki w Look Studio Fryzur Monika Kośka. Ja ide w czerwcu tam i w jeszcze inne miejsce, bo warto sprobować.
A masz welon czy tylko woalke lub kwiat ?
ja sie martwie o swoje wlosy bo zapuszczam intensywnie .... ale coz z tego jak strąki posępne zamiast fajnie podciętych włosów mi zwisają.

Ps. a ja Wam powiem tylko tyle ....
moja Starsza nie wprost, ale między słowami odmówiła mi bycia świadkową na weselu, a zaprosiłam jąw zeszłym roku w listopadzie ...Wyobrażacie to sobie !?
Ja będę mieć do kościoła welon, a na salę jeszcze się zastanawiam.
A na jakiej ulicy znajduje się studio LOOK?
Kurde to nie fajnie z tą świadkową, troche to nie fair z jej strony. Masz jakąś alternatywę?
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 19:53   #4945
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Jak już tema fryzur to ja jestem po próbnej nr 2 w kolejnym salonie i..... niby ładnie niby starannie ale chyba nie dla mnie są takie całkowite upięcia.
Mam bardzo długie i gęste włosy, które długo zapuszczałam i jak je zepnę w jakże modny w tym sezonie koczek to ich wcale nie widać. Myśle nad tym, żeby zmienić typ fryzury, coś lekkiego, może jakiś warkocz luźny na bok, albo loki fale.... sama nie wiem

Edit : piosenka baaardzzo mi sie podoba <3

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2016-05-16 o 19:55
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 22:20   #4946
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Jak już tema fryzur to ja jestem po próbnej nr 2 w kolejnym salonie i..... niby ładnie niby starannie ale chyba nie dla mnie są takie całkowite upięcia.
Mam bardzo długie i gęste włosy, które długo zapuszczałam i jak je zepnę w jakże modny w tym sezonie koczek to ich wcale nie widać. Myśle nad tym, żeby zmienić typ fryzury, coś lekkiego, może jakiś warkocz luźny na bok, albo loki fale.... sama nie wiem

Żabko a jakieś luźne upięcie? Teraz też jest modny taki styl? Albo rzeczywiście jakiś warkocz, bo loki czy fale to nie wiem czy się sprawdzą na weselu. Wolała bym chyba mieć spięte włosy
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 22:25   #4947
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Co do warkocza, to zaraz Ci podeślę na priv co miała moja koleżanka na swój ślub

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-16, 22:27   #4948
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie wybralismy piosenke na taniec z rodzicami na wesele. Co wy na to?

https://www.youtube.com/watch?v=-OgxY4xOPHU
Bardzo ładna piosenka! Pierwszy raz ją słyszę

Cytat:

Żabko zastanów się, czy warkocz będzie pasował to stylu Twojej sukni. Nie pamiętam jaką masz, ale warkocze pasują raczej do zwiewnych sukienek. Może skoro masz takie super włosy wyczesz się w stylu Elsy z Krainy Lodu? Ona miała zaje*iste fryzury tyle, że mało kto ma dobre włosy do nich.. Zresztą ktośtam obliczyl, że niemożliwością jest mieć tyle włosów na głowie, ale być może Ty jesteś blisko (P.S. zżera mnie zazdrość o te Twoje włosy - moje są dokładnym przeciwieństwem chyba..)

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2016-05-16, 22:33   #4949
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Ja będę mieć do kościoła welon, a na salę jeszcze się zastanawiam.
A na jakiej ulicy znajduje się studio LOOK?
Kurde to nie fajnie z tą świadkową, troche to nie fair z jej strony. Masz jakąś alternatywę?
Przyjmowała niedawno na jagielonskiej, ale od jakiegoś czasu już mnie w pl nie ma i chyba się zmieniało coś z jej miejscówką. Generalnie podobno kielecka śmietanka do niej chodzi bo zdolna dziewczyna jest.
Telefon do niej 692 777 964.
Ja na czerwiec na próbną jestem do niej umowiona.

A koleżanka po świńsku się zachowała.... Wstyd jej było mi wprost powiedzieć to mówiła jak zdarta płyta "ale Ty naprawdę chcesz mnie za starsza na swoim weselu? Pewna jesteś? Bo Ty też masz inne koleżanki, takie które może bardziej lubisz chyba prawda?"
I pytała mi się o to 45 minut...
To jest chore bo ja pół roku temu zapraszalam.
niewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 22:38   #4950
SylwiaOli
Raczkowanie

Cytat:

Masz może zdjęcia tych próbnych fryzur?? Chętnie bym zobaczyła.
Ja też mam długie i gęste włosy i do końca jeszcze nie wiem co z nimi zrobię.

Mi też piosenka bardzo się podoba

30.07.2016
SylwiaOli jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości