![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*KOSMETYKi ró¿ne* Bez PERFUM*Edytowane przez cziki Czas edycji: 2008-02-08 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *¦wi±teczno, przedsylwestrowy :)*
znalaz³aby¶ co¶ u mnie za który¶ z tuszów i glam shine?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
znalaz³abys cos za mini ró¿yc Clinique i zielony sypki cieñ?
![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
|
ZNAJDZIESZ OCS U MNIE ZA:
Tusz do rzês czarny Define-a-lash Maybelline, uzyty z 4-5 razy. 5. Puder br±zuj±cy AVON, deep bronze, pude³eczko, ledwo dotkniêty, jest g±beczka nieu¿ywana i folijka. Loreal Glam Shine Natural Glow, 404 Juicy Nude Glow wypróbowany tylko, truskawkowy (Share& Strwawberry), nowy, nieu¿ywany -melonowy (Melon Memories), testowany na rêce mam dokladke na pierwszej stronie u dolu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz moze cos u mnie za ten blyszczyk?
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cieñ w aplikatorze effet de nacre bourjois, kolor 68 - opalizuj±cy jasny be¿, daty nie znam, kod 1901, bardzo ciê¿ko okre¶liæ zu¿ycie bo one od nowo¶ci robi± wra¿enie pustych, u¿yty kilka razy. Specyficznie pachn± od nowo¶ci, ale maluj± ³adnie.
Cieñ Bell Cameleon kolor 327 (cielisty-lekki ró¿ opalizuje na fiolet) Za Define-a lash?? Za ró¿ i cieñ sypki chcia³abym np. _ Serum LISS EXTREME L'OREAL Professionel - ilo¶æ widoczna na zdjêcie ( ze 125ml ) lub _ Serum LUMINO CONTRAST L'OREAL Professionel - pozosta³o ok 3/4 z 50ml, dok³adnie widaæ na foto. Cytat:
![]() Wymieniam wszystko co mi siê spodoba³o: * Clinique Blushing Blush Powder Blush, odcieñ 110 precious posy, u¿yty kilka razy * Shiseido, Silky Eye Shadow Quad Q8 Ocean Shimmer Reflet Sur L'ocean, z tegorocznej kolekcji Summer 2007, LE, ubytek minimalny * Lancome Color Focus Palette 4 Ombre, kolor 305, nowe * MAC, minipigment Pink Bronze * Mary Kay Timewise - mikroderabrazja próbka 3 g + 1 ml Zastanawia³abym siê nad podkladem Bourjois, jaki to odcieñ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
cziki mnie pasuje
![]() ![]()
![]() |
#15 |
niecnotliwa dziewica
Wiadomo¶ci: 19 903
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
To jest nr 73 Beige Clair, czyli jasny be¿ - i kolorystycznie jest to rzeczywi¶cie jasny czysty be¿. Po prostu mnie jako¶ ogólny efekt nie odpowiada³ - ale do mojej przesuszonej cery dobraæ podk³ad to rzeczywi¶cie sztuka
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos za 10. Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
interesuja mnie u ciebie cienie z Sephory i Glam Shine, wkleje potem tutaj lub prze¶le na PW co mogê zaoferowac wzamian ok (w±tek mam narazie tylko zapachowy wiêc odpada
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesuj± mnie kolory pastelowe raczej i jasne. Ok, zaraz wysy³am. Cytat:
Który tusz i który b³yszczyk? ![]() -Loreal True Match podk³ad mineralnyoddam za cos super, zu¿ycie 3%, odcieñ N6, kupiny w sephorze 4 tygodnie temu Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 468
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.Interesuja mnie:
2. Tusz czarny La Roche Possai, Respectissime Defieur, u¿yty raz. Pude³eczko plus instrukcja. 8. Miniró¿ Clinique kolor Mocha Pink z pêdzelkiem, zu¿ycie 7 % 10. Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna 2 razy uzyta, nietemperowana -Sephora: ciemna zieleñ+ z³oto+ ciemny fiolet+jasny fiolet, zu¿ycie 4%
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
OK, to moja propozycja:
MOJE: -cienie Lancome -2 Smackersy -B³yszczyk bur¿uja -i co¶ bym Ci dorzuci³a ale nie mam pomys³u. Poza w±tkiem mam: mikrodermabrazjê Avonu nieotwieran± w folii, peeleing Optimals Oriflame do cery suchej i normalnei (rózowe opakowanie) uzyty 2 razy i do w³osów mleczko kokosowo-migda³owe w sprayu, w³asciwie taki olejek do w³osów suchych-nieu¿ywane ZA TWOJE: * Shiseido, Silky Eye Shadow Quad Q8 Ocean Shimmer Reflet Sur L'ocean, z tegorocznej kolekcji Summer 2007, LE, ubytek minimalny lub * Lancome Color Focus Palette 4 Ombre, kolor 305, nowe, - tylko opisz mi proszê jakie to dok³adnie kolory bo nigdzie nie mogê znale¼æ dok³adniejszej fotki * Clinique Blushing Blush Powder Blush, odcieñ 110 precious posy, u¿yty kilka razy * Mary Kay Timewise - mikroderabrazja próbka 3 g + 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.