Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część L - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-02, 13:31   #4531
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część L

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
jak to? nie bedzie ubran na hel? vlogow z przyczepy? o nieeeeeeeee, co ja bede ogladac
Chcialabys zobaczyc Szanel w przyczepie?
#szanelwpodrozy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:33   #4532
azalyn
Raczkowanie

U Aliss ogromne zmiany: od teraz będzie prowadzić spowrotem tylko główny kanał i nie będzie zamieszczać openboxów. A, i kupiła nową pidżamę. Oszczędziłam wam 15 minut, nie musicie dziękować
Stary 2016-06-02, 13:50   #4533
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
prośba-pytanie
czy w Sephora nadal wykonują makijaże?
pamiętam, że kiedyś robiłam tam makijaż, ale to było lata temu..
Tak
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:51   #4534
Jasniepanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
prośba-pytanie
czy w Sephora nadal wykonują makijaże?
pamiętam, że kiedyś robiłam tam makijaż, ale to było lata temu..
Tak, tak. Są terminy, więc albo zadzwoń do swojej Sephory albo podejdź, bo raczej tak 'z marszu' może być ciężko.

Jasniepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:52   #4535
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Tak
Cytat:
Napisane przez Jasniepanna Pokaż wiadomość
Tak, tak. Są terminy, więc albo zadzwoń do swojej Sephory albo podejdź, bo raczej tak 'z marszu' może być ciężko.
dzięki dziewczyny.
Stary 2016-06-02, 13:54   #4536
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Tak
a czy myją sprzęt po każdej klientce czy nadal raczej zbierają bród z kilku ?
Stary 2016-06-02, 13:57   #4537
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
Świadomie czerpie wzorce jakieś z różnych stron, a że nie zawsze wszystko wyjdzie idealnie, czasem niedośćchlujnie, czasem wpadka, to jej nie kładzie na łopatki, a przeciwnie i tu czasem śmiechy są, bo na złość mamie odmraża sobie i niektórym wczuwającym się mocno, uszy.

Jeśli można obserwować cudzy proces i się nie spocić, a wyciągnąć dla siebie wnioski, czasem inne niż bohater, to jestem za. Sterylność na yutu może być przyjemnym doświadczeniem ale emocji wiele nie da, ani heheszków też Z jakiegoś powodu zaglądam, po długiej przerwie, do niej bo jest właśnie jakoś pomiędzy.

Może ja lubię patrzeć jak się ludzie zmagają z rzeczywistością

pursuit of happiness normalnie

No widzisz, a ja to odbieram inaczej. Też widze, ze czerpie wzorce tylko nieumiejętnie, byle jak, byle było. Nie dociera do niej, ze szkielet filmu i kilka sztuczek trzeba jeszcze czymś wypełnić. Ja ją odbieram jako wiecznie nieprzygotowaną, byle jaką jutubową fleje, która swoją prace wykonuje na-odwal-się. I nie ma to nic wspólnego z alternatywą dla sterylnego, profesjonalnego jutuba tylko z leniuszkiem, który do jutuba podchodzi z postawą czy sie stoi czy sie leży, vlog jest to kasa sie należy.

Dzwoni jej, ze jak zrobi cos głupiego to wyświetlenia skoczą ale nie dzwoni, że ludzie jej głupotę będą odbierać jako, surprajz!, głupotę i będą formować o niej opinie na podstawie tego co prezentuje. Hence, wieczne święte oburzenie, ze hejty, nie macie prawa, nie znacie mnie.

Można ją lubić lub nie, można oglądać ją dla beki, ale kurcze doszukiwanie się u niej jakiejś strategii prowadzenia kanału dla mnie osobiście wydaje się naciągane - albo przynajmniej ja tego u niej nie widze.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-02, 14:01   #4538
Jasniepanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
pytanie nie do mnie, ale odpowiem to zależy od samej wizażystki..jej chęci itd. Wierze, że nie wszędzie jest tak syfiasto, ale tam gdzie ja pracowałam to było tak, że odradziłabym malowanie się tam.

Jasniepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:29   #4539
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Kotek sie odnalazł jeeeeeej! Cieszę się jakby to był mój

Muszę się wyżalić. Zakupiłam Misshę Perfect Cover. Wczoraj nałożyłam gąbeczką, ja wiem, 1.5 pompki. Krycie co najwyżej średnie. Zlazło mi to tak szybko z twarzy, pod koniec dnia wyglądałam strasznie ;< Dziś nałożyłam palcamy. Podkreśliło mi suche mejsca, już nie wygląda dobrze. A tak się jarałam, bo każdy niemal chwali

Powróciłam (z trudem po osobistej tragedii w sferze uczuciowej) i postaram się zostac na dłużej. Nie strasz mnie, bo zamówiłam Misshę właśnie kierując się tyloma pozytywnymi opiniami. Zestresowałam się teraz
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:30   #4540
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Tego to nie wiem, bo nigdy nie korzystałam właśnie z obawy o standardy higieny
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:40   #4541
Radzka
Zadomowienie

Eliza.
Po co tworzyć filmy, które są takie nieskładne

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-02, 14:41   #4542
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość

Eliza.
Po co tworzyć filmy, które są takie nieskładne
denerwujący jest ten obraz
Stary 2016-06-02, 14:49   #4543
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
No widzisz, a ja to odbieram inaczej. Też widze, ze czerpie wzorce tylko nieumiejętnie, byle jak, byle było.
Może wzorce są nieodpowiednie zwyczajnie i nie przystają do jej rzeczywistości 1:1
Cytat:
Nie dociera do niej, ze szkielet filmu i kilka sztuczek trzeba jeszcze czymś wypełnić. Ja ją odbieram jako wiecznie nieprzygotowaną, byle jaką jutubową fleje, która swoją prace wykonuje na-odwal-się. I nie ma to nic wspólnego z alternatywą dla sterylnego, profesjonalnego jutuba tylko z leniuszkiem, który do jutuba podchodzi z postawą czy sie stoi czy sie leży, vlog jest to kasa sie należy.
Ja się w sumie zastanawiam, czy yutubowanie to już takie rzemiosło gdzie są ustalone formy pracy ? Nie wiem dokładnie jak ta kaska tam krąży, pewnie różni ludzie mają różne metody. Nie wszystko dla mnie musi być zapięte na ostatni guzik u każdego. Jedni mają u mnie przyzwolenie na więcej luzu inni na mniej, może się do nich czasem dopasowuję jako odbiorca, w sensie takim, że widzę spójność i nie mam pytań. Są dla mnie podzieleni na kategorie, na budki z gofrem i restauracje oraz kluby itp.
Cytat:
Dzwoni jej, ze jak zrobi cos głupiego to wyświetlenia skoczą ale nie dzwoni, że ludzie jej głupotę będą odbierać jako, surprajz!, głupotę i będą formować o niej opinie na podstawie tego co prezentuje. Hence, wieczne święte oburzenie, ze hejty, nie macie prawa, nie znacie mnie.
Wiele słów krytycznych przyjmuje formę, która utrudnia dostrzeżenie czegoś poza tą formą (agresja) czy wyzwiskiem rzuconym dla poprawienia sobie humoru. Wiele reakcji, wielki hałas, aż słów nie słychać, stąd reakcja zakrycia uszu pewnie.
Cytat:
Można ją lubić lub nie, można oglądać ją dla beki, ale kurcze doszukiwanie się u niej jakiejś strategii prowadzenia kanału dla mnie osobiście wydaje się naciągane - albo przynajmniej ja tego u niej nie widze.
Dla samej beki chyba nikogo nie oglądam, może mam za małą potrzebę rechotu
Aż się obejrzałam, czy ktoś mi za plecami nie stoi
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:50   #4544
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez DVGNV Pokaż wiadomość

Powróciłam (z trudem po osobistej tragedii w sferze uczuciowej) i postaram się zostac na dłużej. Nie strasz mnie, bo zamówiłam Misshę właśnie kierując się tyloma pozytywnymi opiniami. Zestresowałam się teraz
Ojej przykro mi Zostań

Nooo misshą jestem załamana, ale wiesz, co skóra, to inny efekt. Ja ogólnie mam problem z dobraniem podkładu, żeby go widać nie było i żeby się nie ciastkował/zbierał w załamaniach/złaził
Stary 2016-06-02, 14:51   #4545
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue3 Pokaż wiadomość
Jeżeli używasz Chrome to pomogło usunięcie zwykłego Adblocka i zainstalowanie Adblock Plus. Po usunięciu AB Wizaż zasypał mnie tyloma reklamami, że nie wiedziałam jak je wyłączać.
Moim zdaniem Opydo zespuł ten filmik, popełniając wiele błędów rzeczowych
Używam chrome, spróbuje zainstalowac Adblock Plus. Dzięki za radę

Wyzwanie zwane życiem ---> "Milion cudownych listów"
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:01   #4546
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część L

Cytat:

Ja się w sumie zastanawiam, czy yutubowanie to już takie rzemiosło gdzie są ustalone formy pracy ? Nie wiem dokładnie jak ta kaska tam krąży, pewnie różni ludzie mają różne metody. Nie wszystko dla mnie musi być zapięte na ostatni guzik u każdego. Jedni mają u mnie przyzwolenie na więcej luzu inni na mniej, może się do nich czasem dopasowuję jako odbiorca, w sensie takim, że widzę spójność i nie mam pytań. Są dla mnie podzieleni na kategorie, na budki z gofrem i restauracje oraz kluby itp.

Wiesz, mi nie chodzi o to, ze yt ma jakieś określone zasady, jak materiał powinien wyglądać, jak powinien powstawać. Chodzi mi tylko i wyłącznie o przypisywanie jutubowego budce z goframi (kocham to porównanie, boskie jest kradnę!) biznesplanu restauracji W sednie sprawy sie zgadzamy, tylko ja u Szuszy ani sprytu ani działań niegłupich nie dostrzegam. Tak jak piszesz, buda z czerstwych gofrem
Stary 2016-06-02, 15:13   #4547
Radzka
Zadomowienie

Wjazd na chatę do Deynn i Majewskiego

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:14   #4548
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, mi nie chodzi o to, ze yt ma jakieś określone zasady, jak materiał powinien wyglądać, jak powinien powstawać. Chodzi mi tylko i wyłącznie o przypisywanie jutubowego budce z goframi (kocham to porównanie, boskie jest kradnę!) biznesplanu restauracji W sednie sprawy sie zgadzamy, tylko ja u Szuszy ani sprytu ani działań niegłupich nie dostrzegam. Tak jak piszesz, buda z czerstwych gofrem
Oj moja droga, nie przymykaj oka na budkę z aspiracjami, może się okazać, że się rozpączkuje i wygryzie z biznesu dworek z kuchnią staropolską albo przepoczwarzy jeszcze inaczej i pozamiata sztucznymi ogniami np.
Mnie jest zwyczajnie ciężko nazywać ogólnie głupotą sposób działania, który się u kogoś jednak jakoś sprawdził.
Stary 2016-06-02, 15:21   #4549
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Oj moja droga, nie przymykaj oka na budkę z aspiracjami, może się okazać, że się rozpączkuje i wygryzie z biznesu dworek z kuchnią staropolską albo przepoczwarzy jeszcze inaczej i pozamiata sztucznymi ogniami np.

Mnie jest zwyczajnie ciężko nazywać ogólnie głupotą sposób działania, który się u kogoś jednak jakoś sprawdził.

No właśnie, z aspiracjami ja po prostu uważam, ze jej sie ten model sprawdził średnio przy tak długiej obecności na yt z tak makabryczną wręcz ilością i częstotliwością dodawania filmów. Jest jedną z pierwszych dziewczyn na yt a jej kanał jest w tyle za dziewczynami z o wiele krótszym stażem. Tych aspiracji w jej budzie gofrowej szukam, gdzie ona je chowa? (może w szanelu )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-02, 15:26   #4550
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Jasniepanna Pokaż wiadomość
pytanie nie do mnie, ale odpowiem to zależy od samej wizażystki..jej chęci itd. Wierze, że nie wszędzie jest tak syfiasto, ale tam gdzie ja pracowałam to było tak, że odradziłabym malowanie się tam.
z czystej ciekawości zapytałam, bo wiem, że kilka raz się już dziewczyny skarżyły na jakość

Cytat:
szusz juz dawno przestała być przysłowiową budką, owszek aspiracje ma - i nic po za tym :P
Stary 2016-06-02, 15:29   #4551
ppinezka
Raczkowanie

Cytat:
[...] Tych aspiracji w jej budzie gofrowej szukam, gdzie ona je chowa? (może w szanelu )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1464877729032.jpg (33,3 KB, 226 załadowań)
ppinezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:30   #4552
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ppinezka Pokaż wiadomość

3>
Stary 2016-06-02, 15:46   #4553
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, z aspiracjami ja po prostu uważam, ze jej sie ten model sprawdził średnio przy tak długiej obecności na yt z tak makabryczną wręcz ilością i częstotliwością dodawania filmów. Jest jedną z pierwszych dziewczyn na yt a jej kanał jest w tyle za dziewczynami z o wiele krótszym stażem. Tych aspiracji w jej budzie gofrowej szukam, gdzie ona je chowa? (może w szanelu )
Ktoś tu wklejał, chyba Czocher, jakiś ranking, w którym była najlepsza lub przy szczycie tabeli, więc coś tam osiąga. No właśnie ta nieszczęsna torebka jest u naszych bogiń często widocznym objawem aspiracji, bo tam są marzenia w kieszonce.

Cytat:
szusz juz dawno przestała być przysłowiową budką, owszek aspiracje ma - i nic po za tym :P
Ona jeszcze nie zamknęła działalności yutu, więc efekty w pełni może dopiero zobaczymy. Może to już chatka z kasztanami i grzanym winem i magnesem regionalnym na lodówkę bardziej pasuje na określenie statusu
Cytat:
Napisane przez ppinezka Pokaż wiadomość
Hejter też musi mieć rozbieg i z czasem jest coraz lepszy
Stary 2016-06-02, 15:51   #4554
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część L

Cytat:
Ktoś tu wklejał, chyba Czocher, jakiś ranking, w którym była najlepsza lub przy szczycie tabeli, więc coś tam osiąga.[/color]
Ino właśnie, "coś tam". Porównaj sobie choćby przełożenie ilości filmów, subskrypcji i wyświetleń u Szusz i RLM. Ewa robi kanał właśnie sprytnie i osiągnęła sporo w stosunkowo krótkim czasie dzięki jakości. Szusz osiągnęła coś tam dzięki ilości.

Ja po prostu rozwój oceniam przez jakość, nie ilość - dlatego tak bardzo spodobało ki sie Twoje porównanie z budką z goframi

TL/DR: Ty widzisz, że szusza do szczytu rankingu doszła, ja widze, że ona tam po prostu jest przez zasiedzenie. Po prostu inaczej to odbieramy

Edytowane przez 201607131114
Czas edycji: 2016-06-02 o 16:00
Stary 2016-06-02, 15:56   #4555
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ojej przykro mi Zostań

Nooo misshą jestem załamana, ale wiesz, co skóra, to inny efekt. Ja ogólnie mam problem z dobraniem podkładu, żeby go widać nie było i żeby się nie ciastkował/zbierał w załamaniach/złaził
Dziękuje za miłe słowa A jaki masz typ cery? Ja mam AZS, więc teoretycznie odwodnioną/skrajnie suchą, ale latem staje się wręcz przetłuszczająca się. Mam wtedy odpoczynek od maści sterydowych itp, brak suchych miejsc, ale znalezienie podkładu to koszmar. Także też "łatwej" skóry nie mam. Chwaliłam sobie wiosną pierre rene skin balance cover , ale skończył się, a chciałam coś nowego i padło na Misshę. Zobaczymy... :< Jeśli szukasz czegoś co nie wejdzie w załamania (i nie masz b. jasnej karnacji) to mogę polecic Lirene Nature Matt (13 zł około), wszędzie dostępny i czesto na promocji, mam nr. 13 i bardzo chwalę od wielu lat.
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 16:01   #4556
annarachubinska
Raczkowanie

Znacie jakies fajne vlogi fitness?
annarachubinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 16:07   #4557
akkikka
Raczkowanie

oj chyba nabijamy szanelce odsłony... https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 16:10   #4558
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annarachubinska Pokaż wiadomość
Znacie jakies fajne vlogi fitness?

Może znajdziesz coś u Rachel Aust?
Stary 2016-06-02, 16:16   #4559
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez DVGNV Pokaż wiadomość
Dziękuje za miłe słowa A jaki masz typ cery? Ja mam AZS, więc teoretycznie odwodnioną/skrajnie suchą, ale latem staje się wręcz przetłuszczająca się. Mam wtedy odpoczynek od maści sterydowych itp, brak suchych miejsc, ale znalezienie podkładu to koszmar. Także też "łatwej" skóry nie mam. Chwaliłam sobie wiosną pierre rene skin balance cover , ale skończył się, a chciałam coś nowego i padło na Misshę. Zobaczymy... :< Jeśli szukasz czegoś co nie wejdzie w załamania (i nie masz b. jasnej karnacji) to mogę polecic Lirene Nature Matt (13 zł około), wszędzie dostępny i czesto na promocji, mam nr. 13 i bardzo chwalę od wielu lat.
Mam mieszaną w kierunku suchej. Pamiętam, że w liceum lirene używałam i był trochę za ciemny. Poproszę siostę, to mi wyśle, zapomniałam o nim, dzięki

Stary 2016-06-02, 16:19   #4560
Antonett
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
oj chyba nabijamy szanelce odsłony... https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater

Ja ją przestałam oglądać po "aferze" szanelkowej. Więc to nie moja wina
Antonett jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości