Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-27, 22:19   #3211
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Pokażę Wam najlepsze listy do bravo,padaka
mialam juz isc spac,ale zerknelam jeszcze...
:rot fl:: rotfl:

leżę. Kocham BRAVO zawsze na wakacjach albo w podrozy ze znajomymi czytamy tego typu listy,bomba

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:26   #3212
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też poproszę
karolka.buziaczek@op.pl
edit: znalazłam zdjęcia moja i TŻa więc wyślę dziś

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

a humor - no cóż... uroki tzw. "wolnego związku" jakoś to będzie
wolny związek ? ;mdleje: mam nadzieję że przerodzi się szybko w normalny bo niezły pasztet może z czegoś takiego wyniknąć

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Ja już się z Wami żegnam, nie wiem czy tam bedę miała czas na internet ;* Jak coś to tutaj zajrzę Miłego wypoczunku kochane ;* Dobranoc <3
jeszcze raz: baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

... byłam u tego fryzjera i jestem nieźle wkurzona / poirytowana / wyprowadzona z równowagi / niezadowolona - oj cięzko mi dogodzić.
Mówię jej że z długości tylko końcówki! a ona mi skróciła o 1/3 włosy. n/c... zdjęc nie będzie bo strajkuje, musze przeżyć ze swoim żalem i i bólem kilka najbliższych godzin jeszcze
jakbym moją siostrę słyszała zawsze jak wraca od fryzjera to jest w szoku pourazowym, płacze że za krótko i w ogóle źle
na szczeście ten stan przechodzi po kilku dniach

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
kochana, TUTAJ też jest sporo osób od 20lat w górę, a jakoś znajdujemy wspólne tematy Główka do góry, w tym wieku różnice zaczynają się zacierać Jak ktoś jest fajny to jest i już^^
dokładnie to samo miałam napisać

Cytat:
Spodnie poniżej,bluzki niestety nie da się skopiować,bo cropp nie daje a fotki podkładu,perfumu itd też chcesz?
świetne spodenki

Cytat:

Jutro jadę na łyżwy,1raz w życiu
powodzenia

Cytat:
Zgadzam się
Tak to jest jak się dzieci biorą za dzieci
dokładnie.......

w ogóle to ja nadal jestem w szoku jak się dowiaduję ze moja koleżanki są matkami a to przecież już w tym wieku nie dziwne
osobiście sobie nie wyobrażam jeszcze.... jestem stanowczo za młoda

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

powiem Wam,ze ten krem Lierac jest poprosru re-we-la-ja!!! popijalismy drinki i dostalam troche wypiekow,nalozylam ten krem i poprostu w 10min wszystko zeszlo!!! a buzia promienna,nawilzona i gladka jak dupcia niemowlaka! moze to ten krem na ktory tyle czekalam? kupe kasy ale po 1 zastosowaniu oszalamiajacy rezultat. Jestem pod wrazeniem. Bede zdwac relacje co i jaK
no to super że kremik się dobrze sprawuje

Aguś, odebrałam zdjęcie, śliczna parka z Was

ja też spędziłam rodzinny wieczorek przy filmie i książce na zmianę

jutro mam rano kolędę, o 9 nie cierpię dobrze ze chociaż szybko będzie z głowy

później jadę do ginekologa i może na zakupy, więc znowu nie wiem kiedy tu wpadnę ale może się uda w międzyczasie

dobranoc Laseczki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2007-12-27 o 22:28 Powód: :)
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:31   #3213
LoLcIa123
Zakorzenienie

Aguuuuś ja też chcę zdjęcia! osz Ty
Ewusiu czekam

Edit;Ewusiu,ależ z Was śliczna!śliczna! para,naprawdę taka hmm,szczęśliwa

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:37   #3214
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Aguuuuś ja też chcę zdjęcia! osz Ty
Ewusiu czekam
edit: o widzę że nawet już dotarła fotka
dziękuję

na temat Twojego TŻ-a to już się chyba wypowiadałam

a jeśli chodzi o bravo.pl to

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2007-12-27 o 22:38 Powód: :)
Stary 2007-12-27, 22:38   #3215
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

na temat Twojego TŻ-a to już się chyba wypowiadałam
Tiaa..

Cytat:
a jeśli chodzi o bravo.pl to

Idę lulać,Dobranoc Aniołki

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-27, 23:11   #3216
tamonita
Zakorzenienie

Wróciłam jednak

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
no to na pewno nie te same osoby choc koleje losu podobne
ja się zaggadałam z kumpelą na gg a tu już taka godzina !
Dobranoc
haha Lolcia leeeżeee
Cytat:
No to leżymy razem
to się dołącze do leżenia

Cytat:
edit: znalazłam zdjęcia moja i TŻa
ja też spędziłam rodzinny wieczorek przy filmie i książce na zmianę

jutro mam rano kolędę, o 9 nie cierpię dobrze ze chociaż szybko będzie z głowy

później jadę do ginekologa i może na zakupy, więc znowu nie wiem kiedy tu wpadnę ale może się uda w międzyczasie

dobranoc Laseczki
Ewuś to mi tez możesz wysłac jeśli chcesz oczywiście: monisia46@o2.pl

Wróciłam... bo stwierdziłam, że lepsze siedzenie przed kompem niż rzucanie się po łózku do 2... za późno wstaje, musze zacząć wczesnej, bo znów będe miała problemy ze wstawaniem do szkoły. (wstaje z łóżka koło 12 budze się po 10, ale do po 11 jeszcze drzemie (? jak to sie pisze ? ) )
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 03:30   #3217
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

eee dzień dobry? ;D

JEm wlasnie snidanie, zaraz szybkie prostowanie włosy i bzium jadę
Miłego dnia dziewczyny ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 07:18   #3218
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez myslalam,ze dzis sroda

Pytalas o zamykanie naczynaek, ja mialam kilka kolo nosa, nic wielkiego ale kosmetyczka zamknela i nie pojawily sie znowu. Ja raczej walcze z rumieniem a nie pojedyczymi naczynkami.. Mama ma tradzik rozowaty a ja mam podejrzenie tocznia skory wiec czasem jest bardzo nieciekawie...
Po alkoholu tez mam czasem niezlgo buraka dziwne to bo czasem moge pic i robie sie blada jak sciana a czasem pol drinka i jestem jak po godzinie solarium

Dzis kupilam sobie pod choinke prezent bo nie mialam czasu wczesniej Krem Lierac Apaisance do skory naczynkowej. Naczytalalm sie pozytywnch opinii i mam nadzieje,ze bedzie ok. Wyprobowalam juz chyba wszystkie mozliwe na naczynka Ten kosztuje ponad 100 zl i napewno sam bm sobie nie kupila gdyby nie to,ze to prezent.

takie uroki swiat wszyscy zjadaja zapasy Jutro powinno byc lepiej.

Ja dzis caly dzien latalam z TZ po miescie, zalatwialismy sprawy z kredytem,od jednej kolejki w banku do drugiej Myslalam,ze mnie tam rozniesie. A panie w okienku takie mile,ze ho ho ho
Poza tym bylam u fryzjera i strasznie sie sobie dzis podobam No i mam ten krem fajny co chcialam
Kosmetyczka ma tylko uprawnienia do wykonania zabiegu prądem. Więc musiałaś zamykać prądem? Bolało? Ja niestety tych naczynek mam sporo I tak juz od kilku miesięcy planuje iść na laserowe zamykanie, ale naczytałam się dużo różnych opini na forum, no i już sama nie wiem. W końcu to trochę kasy a ja chciałabym mieć 100% pewność, że zostaną zamknięte i już mi się więcej na oczy nie pokażą - marzyciel

Oj Agolku podeśli koniecznie fotke nowego fryzu Ather Ty też się tu nie wymiguj Na pewno wyglądasz świetnie

Oj kremik drogi Może kiedyś zaszaleje Np. Na następne święta

Dziś nie wytrzymałam i użyłam prostownicy. Miałam już prostowane włosy więc mam porównanie No cóż włosy się elektryzują niesamowicie i wcale mi się to nie podoba Idę dziś na zakupy i koniecznie muszę jakieś preparaty do włosów kupić

Te teksty z Bravo Jak byłam młodsza kupowałam Bravo Girl i zanim zaczęłam czytać była cenzura Moja mama przeglądała i wyrywała te nieodpowiednie dla młodej damy strony W konsekwencji mało co do czytania zostawało Potem przez jakiś czas byłam wierna "Dziewczynie" i nawet pare konkursów wygrałam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 07:39   #3219
Ather
Zakorzenienie

Lolciu - te teksty są świetne
Nefre - zatem baw się dobrze
Ewuś - ksiądz po kolędzie... brrr zawsze wychodzę jak ma łazić no ale ja to diabeł wcielony i dziecko szatana jakby to osoby starsze stwierdziły ;-)

Zastanawiam się czy chce mi sie dzisiaj jechać na jakieś zakupy, jakby jakieś nowe spodnie czy bluzka wpadły do kolekcji to nie byłoby źle...
No ale zobaczę jeszcze, póki co muszę iść zapłacić rachunki i na solarium, tam będzie tak cieplutko (postanowiłam się ograniczyć do 3 wizyt miesięcznie).
W ogóle to konnnichi wa Słoneczka i życzę miłego dnia!
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 07:39   #3220
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
obudziłam się z jęczmieniem pod okiem mam nadzieje że szybko zejdzie bo ostatnio mam same problemy z tą moją twarzą
muszę skończyć do 10.30 projekt na angielski... ale tak mi się nie chce...

chętnie przyjmę wszystkie zdjęcia
scarlett92@o2.pl

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 09:23   #3221
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
obudziłam się z jęczmieniem pod okiem mam nadzieje że szybko zejdzie bo ostatnio mam same problemy z tą moją twarzą
muszę skończyć do 10.30 projekt na angielski... ale tak mi się nie chce...

oj biedna

heh Lolciu zazdroszcze Ci lodowiska mnie już wyciągali a ja nie moge

Ewuś pięknie razem wyglądacie ^^

Miłego dnia dziewczynki
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 09:38   #3222
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się czy chce mi sie dzisiaj jechać na jakieś zakupy, jakby jakieś nowe spodnie czy bluzka wpadły do kolekcji to nie byłoby źle...
No ale zobaczę jeszcze, póki co muszę iść zapłacić rachunki i na solarium, tam będzie tak cieplutko (postanowiłam się ograniczyć do 3 wizyt miesięcznie).
Zakupy zawsze i wszędzie Niestety mieszkam w takim miejscu, że góra dwie godziny i wszystkie sklepy zwiedzone Podobało mi się pare rzeczy, ale nigdzie kartą nie można płacić ...i się zdenerwowałam i nic nie kupiłam... jeśli chodzi o ciuchy. Odwiedziłam też sklep kosmetyczny i tam wpadło pare drobiazgów

Cytat:
dzień dobry
obudziłam się z jęczmieniem pod okiem
Mi czasami wyskakują na lini rzęs Ale to zawsze po tym jak dosyc mocno pomaluje oczy Wystarczy tylko paznokciem przejechać i pęka

Gapa ze mnie, nie umie prostownicy używać Fryzjerka mi wyprostowa, miałam lśniące, idealnie proste i gładkie przez dwa następne dni A dziś ani gładkie ani lśniące ani nawet prosteWróciłam ze sklepu i znowu mam cudne fale I się tak nieśmiało spytam dziewczyn używających prostownicy: Jak Wy to robicie, że macie idealnie proste i nie puszące się włosy
Stary 2007-12-28, 10:02   #3223
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Gapa ze mnie, nie umie prostownicy używać Fryzjerka mi wyprostowa, miałam lśniące, idealnie proste i gładkie przez dwa następne dni A dziś ani gładkie ani lśniące ani nawet prosteWróciłam ze sklepu i znowu mam cudne fale I się tak nieśmiało spytam dziewczyn używających prostownicy: Jak Wy to robicie, że macie idealnie proste i nie puszące się włosy
Po 1 fryzjerka ma profesjonalne kosmetyki,Ja też zawsze jak wychodzę od fryzjera mam nieco inne niżeli jak prostuję sama,no ale różnica jest niewielka.
Są 2możliwości
Jeżeli używałaś jakiegoś preparatu przed prostowaniem,to jego wina.
A ta 2-wydaję mi się,że to wina prostownicy,wcześniej przed moją tondeo miałam prostownicę babyliss i też mi się puszyły,wywijały-masakra jednym słowem.
Pamiętaj,że trzeba prostować pasemko,po pasemku dłużej trzymając ii nie wiem co jeszcze może za niska temperatura? ja muszę prostować na 200stopniach,bo inaczej też nie mam idealnie prostych

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-28, 10:22   #3224
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Po 1 fryzjerka ma profesjonalne kosmetyki,Ja też zawsze jak wychodzę od fryzjera mam nieco inne niżeli jak prostuję sama,no ale różnica jest niewielka.
Są 2możliwości
Jeżeli używałaś jakiegoś preparatu przed prostowaniem,to jego wina.
A ta 2-wydaję mi się,że to wina prostownicy,wcześniej przed moją tondeo miałam prostownicę babyliss i też mi się puszyły,wywijały-masakra jednym słowem.
Pamiętaj,że trzeba prostować pasemko,po pasemku dłużej trzymając ii nie wiem co jeszcze może za niska temperatura? ja muszę prostować na 200stopniach,bo inaczej też nie mam idealnie prostych
Przed prostowaniem, ale to było wczoraj - myłam głowe i nałożyłam jakąś odzywke Joanny, a dziś rano dopiero prostowałam. W sumie temperatura nie była maksymalna - u mnie max to 180 stopni, ale gdzieś kolo tego - 170 może Kupiłam dziś hotliss loreala i jakieś serum z jedwabiem i pokombinuje z nimi Może też za dużo włosów na raz wziełam i po nich ta prostownicą przejechałam No cóż - dopiero się uczę
Stary 2007-12-28, 10:22   #3225
tamonita
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
eee dzień dobry? ;D

JEm wlasnie snidanie, zaraz szybkie prostowanie włosy i bzium jadę
Miłego dnia dziewczyny ;*
miłego dnia u udanej zabawy

Cytat:
Dziś nie wytrzymałam i użyłam prostownicy. Miałam już prostowane włosy więc mam porównanie No cóż włosy się elektryzują niesamowicie i wcale mi się to nie podoba Idę dziś na zakupy i koniecznie muszę jakieś preparaty do włosów kupić

Te teksty z Bravo Jak byłam młodsza kupowałam Bravo Girl i zanim zaczęłam czytać była cenzura Moja mama przeglądała i wyrywała te nieodpowiednie dla młodej damy strony W konsekwencji mało co do czytania zostawało Potem przez jakiś czas byłam wierna "Dziewczynie" i nawet pare konkursów wygrałam
Kup sobie taki kosmetyk przeciw elektryzowaniu się włosów, np. z AVONU, jest dość dobry, sama używam i w sumie nie narzekam.
A odnosnie bravo, to mi kiedyś zabrali taka książeczke gdzie były intymne pytania

Cytat:
No mówiłam, że zakupocholiczka Miłego dnia Kochana

A ja dziś musze iść się zważyć... Tata stwierdził, że jeszcze schudłam przez święta zobaczymy.
Wooogóle ! mam iść się rozejrzeć za jakimś laptopem tylko, że też mam postawiony warunek... musze przytyć 2 kilo to dostane ehhh

Miłego dnia Słonka

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-28, 10:30   #3226
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wooogóle ! mam iść się rozejrzeć za jakimś laptopem tylko, że też mam postawiony warunek... musze przytyć 2 kilo to dostane ehhh

Miłego dnia Słonka
No cóż nie ma w zyciu łatwo Ja też po ostatnich wakacjach miałam taki warunek postawiony (a stara juz jestem), że jak nie przytyje to nie pojade w następne wakacje tam gdzie chce No cóż rodzice finansują, trzeba się dostosować A 2 kg to malutko

A własny laptop to świetna sprawa Ja w swoim jestem zakochana
Stary 2007-12-28, 10:35   #3227
LoLcIa123
Zakorzenienie

Milkuś hot liss loreala,to straszne gó*** ,no nie wiem może Tobie akurat przypadnie do gustu,ale mi sklejał włosy,masakra po prostu .
170stopni,toż to praktycznie nic,ja samą grzywkę prostuje na 180
No i pasma włosów muszą być niewielkie.

Tak się zastanawiam,może i ja poprosiłabym o laptopa ale muszę zbierać na wakacje,chcemy z Tż-etem jechać gdzieś w siną dal no i jeszcze planujemy ferie w górach,kurczę może po wakacjach,albo za świadectwo chociaż z paskiem nie będzie tia..mogę sobie namalować pasek

albo jak dziadek da mi kasę za sprzedaż ziemi

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-28, 10:46   #3228
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milkuś hot liss loreala,to straszne gó*** ,no nie wiem może Tobie akurat przypadnie do gustu,ale mi sklejał włosy,masakra po prostu .

Tak się zastanawiam,może i ja poprosiłabym o laptopa ale muszę zbierać na wakacje,chcemy z Tż-etem jechać gdzieś w siną dal no i jeszcze planujemy ferie w górach,kurczę może po wakacjach,albo za świadectwo chociaż z paskiem nie będzie tia..mogę sobie namalować pasek

Sprawdzałam wcześniej na KWC i opinie były bardzo różne - od zachwytów właśnie po mniej przychylne opinie. Ale ze nie było nic innego to kupiłam W sumie 14 zł to żaden majątek - najwyżej komuś sprezentuje

Dla mnie to 170 było nawet za dużo, bo takie gorąco biło od tej prostownicy, że miałam naprawdę duze obawy przed przyłożeniem takiego żelazka do włosów i chyba za krótko trzymałam Ehhh muszę się pozbyć tych skrupułów

Jak już teraz zaczniesz się uczyć to może pasek będzie
Stary 2007-12-28, 10:50   #3229
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż nie ma w zyciu łatwo Ja też po ostatnich wakacjach miałam taki warunek postawiony (a stara juz jestem), że jak nie przytyje to nie pojade w następne wakacje tam gdzie chce No cóż rodzice finansują, trzeba się dostosować A 2 kg to malutko

A własny laptop to świetna sprawa Ja w swoim jestem zakochana
w moim wypadku 2 kilo to katastrofa mi ciężko przytyć pare deko, a nawet więcej podejrzewam, że ostatnio schudłam jeszcze

Cytat:

Tyle opcji... Napewno któraś wypali

Wiecie co przed chwilą robiłam Wybierałam z Bran Flaksów kawałki kokosów 20 minut mi to zajęło

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 11:00   #3230
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
w moim wypadku 2 kilo to katastrofa mi ciężko przytyć pare deko, a nawet więcej podejrzewam, że ostatnio schudłam jeszcze
Nie ma rzeczy niemożliwych Wierz mi, że dużo dziewczyn nawet z tego wątku miało te same problemy co Ty Powtórze: miało

To co Ty tak kokosów nie lubisz, że je z płatków wybierasz Czy tak je poprostu uwielbiasz, że musisz od razu wszystkie zjeść
Stary 2007-12-28, 11:04   #3231
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma rzeczy niemożliwych Wierz mi, że dużo dziewczyn nawet z tego wątku miało te same problemy co Ty Powtórze: miało

To co Ty tak kokosów nie lubisz, że je z płatków wybierasz Czy tak je poprostu uwielbiasz, że musisz od razu wszystkie zjeść
Albo raczej lubi,ale wolę ich nie jeść

Dziewczyny na czym usmażyć placki ziemniaczane? oleju czy masełku? mam taką ochotę

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-28, 11:12   #3232
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny na czym usmażyć placki ziemniaczane? oleju czy masełku? mam taką ochotę
Teoretycznie na oleju zdrowsze, na masełku pyszniejsze Praktycznie chyba olej pod wpływem wysokiej temperatury i tak traci to co dobre, więc bez różnicy Byle smakowało Ale jak nadal nie będziesz się mogła zdecydować to proponuje kompromis: część na masełku część na oleju
Stary 2007-12-28, 11:14   #3233
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś to mi tez możesz wysłac jeśli chcesz oczywiście: monisia46@o2.pl
wyślę wieczorkiem

Cytat:
Ewuś - ksiądz po kolędzie... brrr zawsze wychodzę jak ma łazić no ale ja to diabeł wcielony i dziecko szatana jakby to osoby starsze stwierdziły ;-)
u mnie nie ma opcji uciekania mama pilnuje żeby wszyscy byli w domu no ale przeżyłam

Cytat:

na pewno zniknie tez ostatnio miałam i w 3 dni już go nie było

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Ewuś pięknie razem wyglądacie ^^

Cytat:

Miłego dnia Słonka
dasz radę trzymam kciuki za przytycie a jaką motywację masz

Cytat:

ja smażę na oleju ewentualnie na teflonie samym

już wróciłam od ginekologa i wszystko na szczęście ok mam wyniki jak niemowlę

jadę zaraz z rodziną na zakupy... nie pamiętam kiedy byłam z całą rodziną na zakupach coś czuję ze to będzie masakra

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-28, 11:27   #3234
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, tak wiem, że miało. Tylko, że ja jestem jakiś przypadek szczególny... od wrzesnia obiecywałam, że przytyje tymczasem schudłam jeszcze 3 kilo
A tych kokosów to nie lubie Dowalili pół takiej foliowej torebki samego kokosu serio Mogliby za to dać truskawek, albo chociaż tych bran flaksów więcej

Cytat:
Hmm.. na czymkolwiek ale raczej na oleju
A mogłabys dla mnie zrobić z jednego nalesnika przy okazji

Cytat:
wyślę wieczorkiem

dasz radę trzymam kciuki za przytycie a jaką motywację masz

jadę zaraz z rodziną na zakupy... nie pamiętam kiedy byłam z całą rodziną na zakupach coś czuję ze to będzie masakra

miłego dnia
Dobrze Ewuś będe czekała
Hmmm motywacja... jakoś mi nic nie daje (nie)dziękuje aby nie zapeszyc
Tez bym chciała na rodzinne zakupy zazdroszcze
Udanego dnia i owocnych sklepowych łowów

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-28, 12:32   #3235
Baby14
Zakorzenienie

LoLcIa123:

U mnie zawsze smażyło sie na oleju. Ale mi narobilas ochoty na tego placka. Smacznego .

tamonita:

Ja tez nie cierpie kokoskow.Takze nie jestes sama.

Ewusia_marchew:

Jak mozesz to mi tez wyslij : czuczi10@poczta.onet.pl
Super ze masz dobre wyniki.Miłych zakupow. Na pewno nie bedzie az tak zle.

Ather:

spodniczka bym sie pochwalila aale nie mam czym/jak zrobic zdjecia...

U mnie ksiadz po koledzie bedzie jutro... Tez lacze sie z wami i nie lubie kiedy on chodzi po koledzie... okropienstwo jakies. Mi dzien jakos szybko leci. Cały czas praktucznie na zakupach byłam dzis. Tylko tym razem na zakupach zywnosciowych ^^
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 12:46   #3236
LoLcIa123
Zakorzenienie

Zrobiłam na oleju,bo mamie szkoda masła na robienie placków ale niestety Was nie poczęstuje,bo już wszystkie zjedzone
Zamówiłam sobie wizytę u fryzjera na sylwestra,jeszcze mi się udało chcę mieć takie pięękne sprężynki i wyglądać bajecznie

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-28, 12:56   #3237
gujana
Wtajemniczenie

Święta Święta i po Świętach, więc i ja już wróciłąm wlasciwie jestem w domku od wczoraj, ale bylam padnieta i nawet nie wlaczylam komputra. Pociag najpierw sie spoznil, pozniej jeszcze po drodze byla jakas mala awaria i pociag stał w szczerym polu bylo to o tyle stresujace, ze wracalam ostatnim pociagiem i jak by sie rozkraczyl calkowicie to nie wiem co bym zrobila a niestety znajac PKP-regionalne to na cos zastepczego bym sie nie doczekala a nastepny pociag tej relacji jest dopiero w nad ranem no ale nic, dotarlam szczesliwie

dzisiaj mialam isc na badanie tarczycy, ale lekarka mowila ze o na czczo, a ja przez te cale swieta o tym zapomnialam i elegancko wciagnelam sobie sniadanie coz pojde w poniedzialek tylko szkoda bo chcialam sie dowiedziec jeszcze w starym roku czy wszystko ok

nie bylo mnie tydzien prawie, ale bylam strasznie ciekawa jak tam u Was Mikołaj wiec przejrzalam watek od zeszlego czwartku popijajac czerwona herbatke (bo Milka pisala kiedys ze obniza cisnienie ) trzeba przyznac ze Mikolaj nie zawiodł, wiec ciesze sie ze wszystkie takie zadowolone. No i sliczne choinki mialyscie/macie. Mój Mikołaj tez byl kochany, dostalam mp3 od TŻta, garnek do gotowania na parze od rodzicow i takie mieszadelko do robienia pianki i mieszania drinkow i obrazek na lisciu od znajomego Hindusa i swieczke. Mysle ze moje prezenty tez przypadly do gustu bliskim. A swieta spedzilam w sumie leniwie, naogladalam sie bajek z rodzinka ale aktywnosci nie zabraklo - spacery nordic walking i te sprawy (rodzice dostali od Mikolaja kije do NW , wiec trzeba bylo przetestowac. fajna sprawa chyba sobie tez takie sprawie, bo na nastepny raz chyba mi juz nikt nie pozyczy w trakcie wspolnego spaceru ).

a dzisiaj juz u siebie, musze troche mieszkanie ogranac, bo przed swietami mialam takie zamieszanie, odwiedziny u babć no i u chorutkiego TŻtka, wiec sprzatania przedswiatecznego nie bylo dobrze ze swieta spedzalam u rodzicow, to chociaz to mi odpadlo

bylam dzis pobiegac rano, cudnie rozpoczety dzien musze tak czesciej robic

sciskam wszystkie poświatecznie

EDIT:
Ewus, a jak smazysz te placko na suchym teflonie? bo niedawno jak smazylismy z TŻ to ja smazylam na tefolnie, a on na drugiej patelni ale z tluszczem i jego byly pyszne jak zawsze, a moje raczej kiepsko wyszly, wogole sie nie chcialy smazyc i trwalo to wiecznosc wkoncu odpuscilam

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 13:03   #3238
agness51
Zakorzenienie

Ojj,ale Wy piszecie dużo

Kurcze,już nie pamiętam która fotkę chciała,wiem,że na pewno Ather i LoLcia,ale kto jeszcze to nie pamiętam

Ewuś - Dziękuję
Zaraz idę sprawdzić swoją pocztę,bo liczę na rewanżyk

Gujanka -
Super, że wróciłaś .

Miłego dnia,ja niedawno wróciłam od przyjaciółki,a niedługo idę po TŻ-ta .

EDIT:
Nie mam Twojego maila LoLcia
Ather,wysłane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 13:22   #3239
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
dzisiaj mialam isc na badanie tarczycy, ale lekarka mowila ze o na czczo, a ja przez te cale swieta o tym zapomnialam i elegancko wciagnelam sobie sniadanie coz pojde w poniedzialek tylko szkoda bo chcialam sie dowiedziec jeszcze w starym roku czy wszystko ok

nie bylo mnie tydzien prawie, ale bylam strasznie ciekawa jak tam u Was Mikołaj wiec przejrzalam watek od zeszlego czwartku popijajac czerwona herbatke (bo Milka pisala kiedys ze obniza cisnienie ) trzeba przyznac ze Mikolaj nie zawiodł, wiec ciesze sie ze wszystkie takie zadowolone. No i sliczne choinki mialyscie/macie. Mój Mikołaj tez byl kochany, dostalam mp3 od TŻta, garnek do gotowania na parze od rodzicow i takie mieszadelko do robienia pianki i mieszania drinkow i obrazek na lisciu od znajomego Hindusa i swieczke. Mysle ze moje prezenty tez przypadly do gustu bliskim. A swieta spedzilam w sumie leniwie, naogladalam sie bajek z rodzinka ale aktywnosci nie zabraklo - spacery nordic walking i te sprawy (rodzice dostali od Mikolaja kije do NW , wiec trzeba bylo przetestowac. fajna sprawa chyba sobie tez takie sprawie, bo na nastepny raz chyba mi juz nikt nie pozyczy w trakcie wspolnego spaceru ).

a dzisiaj juz u siebie, musze troche mieszkanie ogranac, bo przed swietami mialam takie zamieszanie, odwiedziny u babć no i u chorutkiego TŻtka, wiec sprzatania przedswiatecznego nie bylo dobrze ze swieta spedzalam u rodzicow, to chociaz to mi odpadlo

bylam dzis pobiegac rano, cudnie rozpoczety dzien musze tak czesciej robic

sciskam wszystkie poświatecznie
mp3 A to do mieszania to pewnie taki spieniacz Czyżby te święta tak Ci ciśnienie podniosły, ze się czerwoną herbatką ratujesz

Ja swego czasu biegałam, ale wieczorami Rano za mało czasu no i ostatnio coś mi się poprzestawiało i non stop chodze spać grubo po 24 Ale za to wstaje...

Jej też muszę iść na badanie Badasz TSH To musi być na czczo, bo nawet nie jestem zorientowana

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ojj,ale Wy piszecie dużo

Kurcze,już nie pamiętam która fotkę chciała,wiem,że na pewno Ather i LoLcia,ale kto jeszcze to nie pamiętam
Ja też przyjme wszystkie fotki ---> emily19@o2.pl Stworze unikatową kolekcje TŻ-ów

Zaraz odwiedzi mnie przyjaciółka i będziemy się grzać przy kominku

BTW: Muszę odpuścić z wizazem na jakiś czas ale będę tęsknić
Stary 2007-12-28, 13:25   #3240
agness51
Zakorzenienie

Zaraz Milkuś wyślę .

Nie zostawiaj nas .

Ewusia - Bardzo fajna z Was parka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości