|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
on tired little feet
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Nie no dzięki
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- na to bym nie wpadła ![]() ![]()
![]() |
#3452 | |
Konto usunięte
|
A co, nie? Ja z tym żyję tyle lat, nie mów, że nie umiem rozpoznać.
Cytat:
Mam. Do pewnego momentu ignorowałam to jako głupie wrażenie, ale przy paru postach tak mi się uwypukliło, że dżiss. Chociaż w sumie nie wiem. Ciekawe, czy Stewardesa przyuważyła, bo też się pogrąża w lekturze tego samego mniej więcej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3453 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Konto usunięte
|
Bosh... takie wzruszenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3455 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje gratulacje!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2016-06-14 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
on tired little feet
|
A co się stało się?
![]() |
#3457 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1919
Uważam, że wszystkie powinnyśmy opić dziś ten sukces. No i podziękować Zevowi, bez jego jojcenia pewnie nie byłoby tych zaszczytów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3459 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I taki artykuł w stylu wizażowym. "Czuję się tak niespełniona, no jakby mieszał patykiem we wiadrze, nawet nie dotyka ścianek" - narzeka użytkowniczka Adeedra. Wizażanka Thirky wspomina, jak przesiadywała ze zdjęciem 25-centymetrowej pały cicho pochlipując z żalu, że jej aktualny partner... "Mam bardzo wąską pochwę, ale stale rosnący, niczym pęd bambusa członek mojego narzeczonego perfekcyjnie mnie wypełnia i zaspokaja wilczy głód namiętności, także analnej" - chwali się Kahoko Hino. Tymczasem Anna87 zwierza się, że zainspirowana lekturą chwyciła półmetrową linijkę... wróć... metr stolarski, żeby sprawdzić ile się zmieści po czym wraca z pokrzepiającą dla mężczyzn wiadomością, że rozmiar nie ma znaczenia. Dyskusję brutalnie kończy Stewardesa, przypominając błądzącym, że bóg seksu jest tylko jeden i choć imienia Jego nadużywać niepodobna, to bez Niego na tym łez padole nie pozostaje nic, co mogłoby przynieść spełnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja również z niecierpliścią czekam na artykuł dotyczący homoseksualizmu lub imigrantów, ewentualnie kryzysu męskości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3461 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Patykiem we wiadrze ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Homoseksualnych imigrantów z kryzysem męskości ![]() ![]() ![]() Wczoraj weszłam w newsa o strzelaninie w Orlando. Top koment brzmiał ~ "jak to możliwe, że zabił aż 50 osób, przecież w 50 mogliby go z łatwością obezwładnić... gdyby byli mężczyznami, ale cioty... Auschwitz... niby miliony Żydów a nie potrafili się obronić..." Może to nie wina wizażu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3463 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Doprowadzasz mnie dziś do skrajnych emocji. a potem narzekasz że mam wieczny pms ![]()
![]() |
![]() |
#3464 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja płaczę, bo w rzeczywistości jestem jedynie ciasna, nie bardzo ciasna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3469 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
on tired little feet
|
Nakrętka po mleku i scyzoryk. Mi to nic nie mówi.
Czy ja chcę żeby mi to coś mówiło?
![]() |
#3471 | ||
Konto usunięte
|
Tropiąc cytaty znanych i lubianych użytkowniczek wizażu doszłam do wniosku, że Twój artykuł wymaga dopracowania...
Cytat:
Teraz będę czujna. Właśnie mnie posądzono o ból pupy pod artykułem o Bobie Budowniczym, a to po prostu wielokrotny analny był. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3472 | |
on tired little feet
|
Ktoś wie jak zrobić żeby avatar był większych rozmiarów?(hehe większy rozmiar heheh.) Niektóre dziewczyny mają większe te obrazki, pisałam do jednej ale mówiła że po prostu tak wyszło
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3473 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
I wszyscy spełnieni ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- O mój borze, omój burze, o mójbo że!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
on tired little feet
|
![]() |
#3475 | |
Konto usunięte
|
Ze szkodą dla wartości, promowanych przez wypowiadające się pod artykułem wizażanek strasznie ciężko się to czyta. Nie chce mi się sprawdzać na telefonie, ale w przeglądarce widok na komentarze to masakra jest. Szkoda, że po jednym wyrazie na wers nie walą.
Cytat:
![]() Ale tak btw. to ten artykuł nie ma sensu. Żaden z tych makijaży nie jest użytkowy, gość se jaja robi, jakieś artystyczno-makijażowe eventy zalicza, a to, że przy okazji konturuje nie ma większego znaczenia dla efektu, który prawie na każdym zdjęciu przyćmiewają usta. I przy okazji - zdjęcia są skradzione z jego instagrama, nołłej żeby gość, który ma prawie 400 tysięcysubskrybentów wyraził zgodę na wykorzystanie jego zdjęć w oszczerczym artykule na jakiejś podrzędnej, obcojęzycznej dla niego stronie. Sprawdziłam też zdjęcia w paru innych artykułach i znalazłam przesłanki pozwalające sądzić, że te foty nie są kupione ani użyczone a skradzione. Podanie źródła to za mało, żeby uzasadnić p*erdolnięcie 14 slajdów do kalekiej namiastki artykułu o niczym. Zresztą zarabiają na tym, nie mają prawa. ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Nic no, muszę zamilknąć. No przecież nie napiszę im gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy, bo nie mogę powiedzieć, że ze mną, bo jakby byli ze mną, to by moje niedorżnięcie nie wylądowało na głównej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3476 | |||
Konto usunięte
|
Teraz myślę, że mogłam jeszcze parę boldów rzucić.
Cytat:
Cytat:
Że bez sensu i ze skradzionymi treściami? Trochę większy kaliber, niż kraść wpisy wizażanek, ale też jakie są szanse że ten facet zajęty swoim życiem i gronem subskrybentów zabłądzi na jakąś podrzędną, obcojęzyczną stronę. BTW już lata temu wytropiłam na wizażu żywcem przepisane fragmenty książki na temat naturalnej pielęgnacji, nawet bez wpomnienia że to nie jest ich tekst. Cytat:
http://www.nylony.fora.pl/pin-up-gir...in-up,127.html (polecam gdzieś tak do skrajnego feminizmu i jeansu, potem przynudza), ewentualnie ten artykuł, w którym autora poświęca sporo miejsca swojej wizji partnerskiego związku: http://www.nylony.fora.pl/co-zrobic-...nczoch,71.html (ten akurat polecam w całości). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3477 | ||||||
Konto usunięte
|
Nie, nie. Ważne jest, by nie przedobrzyć. Ale przydałby się lekki smaczek w postaci kilku(nastu) błędów językowych, żeby tekst wyglądał bardziej realistycznie.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szanse to jakieś ~50% Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak tak czytam to widzę, że byłam raz w partnerskim związku... znaczy w sumie wszystkie były partnerskie, ale tamten to wybitnie, bo Misiaq wypróbował wszystkie opcje z tej listy, żeby mnie oduczyć noszenia różowych ciuchów. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dżiss. Oddając wizażowi sprawiedliwość dziś dowiedziałam się czegoś nowego. I zdruzgotały mnie te newsy. Żyłam w przeświadczeniu, że espadryle wyglądają mniej więcej tak: ![]() A dziś się dowiaduję, że głównie tak: ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3478 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Generalnie w każdym swoim wpisie przynudza o tym samym, jaki to kryzys współczesnego świata, wszędzie tylko babochłopy w jeansach i rozkapciałych balerinach i w ogóle gdzie te prawdziwe kobiety w sukienkach i nylonach. Taaaak, to mu naprawdę się udało, trzeba przyznać. Dzielę się tym, co najlepsze. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
on tired little feet
|
Jejuńciu jutro mam trzy godzinny (jak to się w ogóle pisze?) egzamin, trochę się boję
Kupiłam sobie książkę kucharską Zdrowo i zielono, a tata obiecał mi blender. Proszę być ze mnie dumnym oficjalnie zaczynam jeść warzywa ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Zev, łap https://m.facebook.com/story.php?sto...53456668005429
![]() |
#3480 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to głównie spódnice noszę i kupuję jogurt bałkański, bo ma na opakowaniu wąsatego mężczyznę, poza tym natura nie predestynowała mnie do myślenia, tylko do szukania sobie samca z najdorodniejszymi genitaliami. Czas się z tym pogodzić. Cytat:
______________________ Tym, co szczególnie cenię na wizażu jest świadomość, że kiedy będę mieć jakąś kosmetyczną wątpliwość, pytanie czy czort-wie-co, to zawsze mam 100% pewność, że nie znajdę tu kuśfa NIC na ten temat. ![]() Nakupiłam sobie tyle oleju, że mogę oficjalnie otwierać smażalnię. Jak się tym wszystkim wysmaruję, to będę taka piękna i jędrna, że mi Krewet tę czwórę na piątkę podciągnie. ![]() Odkryłam nową umiejętność! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.