|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Nowy Rok - to zwykło się mawiać dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyścienadal pozostały sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. Buziaki moje Kochane Bawcie się dobrze Ja też będę mam nadzieję
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane Kruszynki w Nowym Roku
![]() Sylwester jednak nie był taki zły :P Do połnocy siedzieliśmy z TŻtem w łóżku tzn,. leżeliśmy i oglądaliśmy dvd, a o północy pojechaliśmy na rynek do p;obliskiego miasteczka. I tam spotkaliśmy znajomych i poszliśmy do nich do mnieszkania i tak świętowaliśmy NR. Mam nadzieję że każda z Was tutaj wkroczy w szampańskim nastraju bo przecież jaki sylwester i 1 stycznia taki cały rok Buziaki
|
#3153 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski ja właśnie doszłam do siebie
ale było super wybawiłam sie na maxa później jak kuzyn przywiezie mi fotki to coś wam wkleję
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj widze że pobalowałyście
![]() Cały dzień pustki na wizażu Tęsknie za wami ;(
|
#3155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w Nowym Roku
Sylwuś gratuluję kg ![]() Mam nadzieję, że będzie początkiem drogi do dalszych upragnionych kilogramów, czego oczywiście z całego serca Ci życzę Cytat:
Jeśli chodzi o Szwaję, to "Zapiski...", są moją ulubioną pozycją z jej książek Zawsze przy nich płaczę ze śmiechu Ale ja ją generalnie kocham i co nie wyjdzie spod jej pióra, jest dla mnie balsamem dla duszy ![]() Cytat:
![]() Mamy pecha z tymi umówieniami... Mam nadzieję, że w końcu się obie zbierzemy i to w styczniu ![]() Jak tam dziewczyny po sylwestrze ?Kaca dużego macie ?
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was z Nowym Roku
My też się wyszaleliśmy na imprezce, super było, strasznie wesoło , tylko co poniektórzy się za wcześnie opili (zwłaszcza gospodarz imprezki) , także już o 1:30 byliśmy w domu, ale dobrze bo przynajmniej się wyspałam i super się dziś czuję ) Wypiłam tylko 1,5 drinka dlatego kac mnie nie męczy i jest ok (gorzej z tż virus a jak Ty spędziłaś Sylwka?? Bo nic nie piszesz ...
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszę, bo nikt nie pyta
![]() A tak na poważnie, to zrobiliśmy imprezkę w naszym domku, byli Teściowie i rodzeństwo Tż -ta z rodzinami. Też skończyliśmy dość wcześnie, około 2 - giej (wiadomo, każdy ma małe dzieci ). Kaca również nie mam, bo ciężko go mieć po lampce wina ![]() Ale posiedzieliśmy, pośmialiśmy się i było fajnie
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was w nowym roku i składam serdeczne życzenia, bo nie zrobiłam tego w Sylwestra, gdyż komputer mi się zepsuła. A więc życzę Wam, aby w btym roku spełniło się przynajmniej jedno z Waszych wielkich marzeń, byście kończąc ten rok w Sylwestra 2008 mogły powiedzieć, że był bardzo udany.
No i mam nadzieję, że powrót do codziennych obowiązków po świąteczno-noworocznym leniuchowaniu przychodzi Wam bez większego bólu. |
|
|
|
#3159 |
|
Rozeznanie
|
Witaj sylwus
ja dziś ciężko zaczynam prace, prowadzę swoją firmę i ciężko jest się zmobilizować ale trzeba zacząć ten nowy rok pełną parą
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to jakoś nie odczuwam specjalnej różnicy przed i po... Jeszcze nie czuję się o rok starsza
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie, że każda z Was zadowolona z Sylwestra i nikt nie narzeka
![]() ja też nie czuję się o rok starsza do moich urodzinek jeszcze daleko (do wakacji) ![]() sylwia a Ty kiedy masz urodzinki/?Pochwal się, bo życzonka pasuje złożyć hehe
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() U mnie okrągłe 30-te , liczę na jakieś spotkanko ![]() Tak więc już zaczynajcie ustalać termin na sierpień
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Super że się udał Sylwester każdej z Was ![]() Ja dziś miałam koszmar żeby wstać do szkoły. Taaak mi się nie chciało. CHciałam żeby było chociaż tydzień wstecz
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Viruś, nic się nie przejmuj, podobno życie zaczyna się po trzydziestce
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
ale cięzko było dzis wstać do pracy.... ledwo patrze na oczy, które są czerwone jak u króliczka
sylwester jak to sylwester... nadmiat alkoholu na... sprzyjał złej atmosferze po...a ja jako kierowca no cóż nie lubie sylwestrów. ale juz wróciliśmy do normalnego rytmu pracy ( choć ja pracowałam 30, 31 i w nowy rok.. ale co robić takie życie) Wczoraj się ważyłam i przez okreś świąteczny schudłam 2 kg... chyba mój organizm całkiem zwariował po odstawieniu leków i wracam do normy choc wiadomo w swieta się głównie siedzi i konsumuje... virko ja również lubie czytać o tematyce obozowej, a raczej lubiłam bo przechodziłam okres fascynacji i przeczytałam najpierw wszystko co było w bibliotece, a później dokupiłam wszystkie inne tego typu ksiązki znajdujące się w ksiągarniach. Teraz skaczę sobie z kawiatka na kwiatek i za wyjątkiem harlequinów ( jak to się pisze?) i dramatów ( takich z podziałem na role typu Ibsen "Dzika kaczka"), oraz książem W. Myśliwskiego, których szczerze nienawidzę - czytam wszystko. Szkoda tylko, że książki coraz droższe a przez to mniej mozna ich kupować |
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (kiedy dokładnie masz urodzinki?)
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Ja wam powiem dziewczyny ze ja tez schudłam w swieta z 2 kg ale to od charowania, tyle przygotowan i wogole ale teraz nadrobilam te kilogramki
kurcze nie moge wkleic fotek z sylwestra bo sa za duże, dam je na strone to wam pokaże
|
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
Tu macie pare moich fotek
![]() http://foto.onet.pl/gcgrq,88yovs80g4yy,u.html
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeej !!!!!!!!!!!!!!!
![]() Wróciłammmm ![]() ahh musze przyznać, ze bylo CUDOWNIE !!!!!! ![]() spedzilismy 3 wspaniałe dni !! pierwszego dnia po drodze zajechalsmy do szczecina do galaxy, zrobiłam wiec zkaupy :d kupilam w Cubusie bluzke i sukienke czy tam tunike przyjechalismy do osrodka jakos kolo 15, odpoczelismy i poszlismy na spacer, nad morze ahhh cudnieeee!!!![]() potem spedzilismy cudowny wieczor tylko we 2 ![]() a jak fajnie siebylo razem obudzić chociaz ja coprawda nie spałam, bo moj chrapał tak ze chba caly osrodek slyszał 2go dnia zrobilismy sobie wycieczke poplynelismy promem do Swoiniujscia i pojechalismy z tamtad do Ahlbeck, w niemczech dziewcyzny jak tam pieknie !!promenada z polburtru, wszedzie czytso, piekne domy wzdluz alejki..no cudnie ! i kolo molo bylo awet lodwisko moj ma zawsze ze soba waluty calego swiata wiec i euro miał to pojedzilam sobie fajosko coprawda wywrocilam sie 2 razy i jestem poobijana ale bylo fajnie wrcoilsmy kolo 15 zbe jeszcze isc do muzeum figur woskowych w mdzyzdrojach ![]() no a potem na rybke, jejku jakie te ryby drogie, za obiad zaplacylismy 90 z ;o !!! i to zbey bylajeszcze jakas restauracja..a to zwykla smazalnia ryb, masakra no ale pyszne bylo potem do pokoju i odrazu zasnęłam a wieczorem powitac nowy rok na molo ![]() dziewcyzny jaki efekt !!! pelno fajerwerkow, szum fal, o polnocy statki zaczely trombic, mowie wam cos wspaniałego !![]() no i wczoraj wieczorem wrocilismy do domu. padlam odrazu, nawetnie wiem jak sie wykapalam i weszlam w pidzame ![]() ahhh bylo pieknie i musze przyznac ze ani razu sie nie poklocilismy, nawet nerwow na siebie nie mielismy ani nic! az dziwne!!! bylo poprostu cudownie ![]() mam nadzieje, ze ten wyjazd nam pomoze wyleczyc nasz zwiazek, ktory coprawda tylkow mojej opinii jest chory, bo moj twierdzi ze wymyślam..hah niektore rzeczy sie nigdy nie zmienią... np. moj iternet, dalej chodzi lipnie, wiec Kasiuniu nie moge zobaczyc Twoich zdjęc ;( ani dodac swoich, ale postaram sie zmniejszyc i moze mi sie uda, albo sprobuje wyslac je z uczelni moze sie uda... a jak u was ? jakie postanowienia noworoczne ?
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Bii kurcze super
Strasznie czekałam na twój powrót bo byłam ciekawa jak będzie No i bardzo bardzo się cieszę że tak się układa I 3mam kciuki że będzie cudnie ![]() Czekam jeszcze z niecierpliwością na powrót Natalki i Anitki Kurde aż mnie skręca z ciekawości ![]() Kasiu śliczne fotki i śliczna Ty Marze o takiej figurze :PSylwuś spełnienia marzeń, sukcesów w pracy i udanego życia rodzinnego i ZDRÓWKA bo to najważniejsze Spóźnione ale jak najbardziej szczere ![]()
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
biiibiii no u nas ryby sa bardzooo drogie w sezonie to już masakra, jak jeżdżę z mężem do Łeby na rybkę to ponad 100 zł na 2 osoby wydajemy spokojnie, potem na jakieś lody lub gofra i szok....
teraz w majowy weekend jedziemy do zakopanego oraz odwiedzimy Kraków już sie nie mogę doczekać
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Oraz spotkacie się ze mną
No i jak tak to virka i Niki dołączą i Nati chybe się tez jakoś wybiera
|
#3175 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci uśmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół którzy wskażą Ci piękno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebyś potrafiła cieszyć się życiem w każdym jego momencie!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() 16 sierpnia, ten wielki dzień Cytat:
Cytat:
, tylko reszta z Was coś się obija i nie chce do nas dołączyć
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
Niki, Byliczka, Virka, bardzo Wam dziękuję za życzenia. Kochane jesteście!
Jeśli chodzi o noworoczne postanowienia to ja mam dwa (ściśle ze sobą powiązane) - utyć i mniej się denerwować. |
|
|
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
a ja znów w pracy, nie lubie początków roku, urząd skarbowy i cyferki śnią mi się po nocach... oczy mnie pieka, a palce bolą od stukania w kalkulator....z drugiej strony jestem chyba pracocholikiem, nie lubie niedokładności, wszytsko musi byc przeliczone dwadzieścia razy, czysto i wyraźnie a gabinet musi lśnic... z drugiej strony takie angażowanie tej jest dobre bo nie ma człowiek czasu za dużo myśleć i mniej głupich rzeczy przychodzi do głowy....chyba wszyscy maja teraz jakieś kryzysy związkowe... i trudno powiedzieć czy wziąść się za to, czy poczekac i przeczekać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o moje postanowienia, to jedno z nich również brzmi przytyć... A co z tego wyjdzie... ![]() Cytat:
)Właśnie dziewczyny napiszcie jakie są te Wasze postanowienia noworoczne ?
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o moje postanowienia to jak co roku.. przytyć
hahahapozatym troche odpuscic, bo jestem pracoholiczka, nie potrafie sie wyluzowac i poporstu odpoczywać... mniej sie denerwowac bzdurami, poprostu troche zluzować wszytsko ![]() i przedewsyztskim nie trwonic tyle pieniedzy na ciuchy i kosmetyki...ale to bedzie chyba jeszcze trodniejsze od przytycia ciekawa jestem co mi przyniesie ten nowy rok... kiedy zaczynał sie 2007 nie sadziłam, ze bedzie az taaaak, zerwania, powroty, anglia i duzo duzooo innych rzeczy o ktorych mi sie nie sniło..heh mam nadzieje ze i ten rk bedzie obfitowal w niespodzianki byle pozytywne
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
A tak jeśli chodzi o przytycie (bo wszystkim nam na tym zależy
), to w innym wątku wizażanka wkleiła takiego linka. Daję go tutaj, gdyż uważam za ciekawy i przydatny http://samozdrowie.interia.pl/dietet...ews?inf=499270 Może komuś się przyda
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Bawcie się dobrze
Ja też będę mam nadzieję 

Tęsknie za wami ;(

Zawsze przy nich płaczę ze śmiechu
?
, także już o 1:30 byliśmy w domu, ale dobrze bo przynajmniej się wyspałam i super się dziś czuję
(gorzej z tż 

, liczę na jakieś spotkanko