|  2008-01-03, 12:41 | #1 | 
| Wtajemniczenie | Serial Dexter - ktoś jest fanem?

Wkręciłam się w serial Dexter  opowiada o seryjnym zabójcy, którego nie da sie nie lubic  ktoś oglada? | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 12:47 | #2 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Serial Dexter - ktoś jest fanem?

A no, ogladam  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Chociaz na poczatku ciezko bylo sie przyzwyczaic do aktora( o ile wczesniej ogladalo sie "Six feet under") 
|  2008-01-03, 12:49 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Ja oglądam   . Swietny serial, trzymajacy w napięciu i zabawny (Masuka rządzi  ). Kto jeszcze go nie zna to serdecznie polecam   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 12:50 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Nareszcie ktoś założył taki temat   Uwielbiam ten serial , szkoda tylko ze póki co muszę czekać na 3 serie:/..wlasnie przed chwilka skończyłam czytać książkę "Demony dobrego Dextera" bardzo wciągająca ale różniąca sie od filmu i jakoś końcówka mi nie pasuje...pewnie dlatego ze jako pierwszy obejrzałam film a nie przeczytałam książkę... 
				__________________ [B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 12:51 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Rok 1984 
				 | 

Żeby zaraz fanem, to nie, ale owszem, lubię    
				__________________ bezdomni.pl ------------------------------------------------------------- Od lutego w USA  [off-line] | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 12:55 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

ogląda ogląda   skończyłam II serię i czekam, czekam z niecierpliwością. na początku sceptycznie nastawiona, po drugim odcinku wkręciłam się na maxa. dobra robota   a główny aktor ma kolejną fankę  oniaczeq z tego co wiem, scenarzyści musieli nieco swobodniej podejść do interpretacji książki. na stronie oficjalnej można chyba znaleźć filmiki behind the scenes, gdzie o tym mowa   
				__________________ byle do wiosny    | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 13:06 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

Ja wczoraj skonczylam ogladac II sezon  i tez czekam na III  a ma ktoś moze ta ksiązkę, na której oparty jest Dexter w wersjii ebooka?  jak cos to sie pisze   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 13:11 | #8 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Poszukam  ale faktycznie w książce momentami zabrakło mi tego dowcipu który jest w serialu, owszem pojawiał sie ale jak dla mnie o mało za mało go było   
				__________________ [B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 | |
|     |   | 
|  2008-01-03, 14:03 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Ooo w koncu Dexter doczekal się własnego watku   Uwielbiam ten serial  Szkoda ze trzeba tak długo czekac na III serie   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 14:47 | #10 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Dwa sezony za mną. Czekam na 3 serię.

| 
|     |   | 
|  2008-01-03, 15:54 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

w II sezonie denerwowała mnie postać Lily! Zal mi bylo Rity, a Dexter taki jakiś "nieswój" się zrobił!! No ale dobrze ze juz wszystko ok  heheh  i kocham jak Deb klnie   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 16:10 | #12 | 
				 | 

Lily nie mogłam znieśc - ten jej akcent doprowadzał mnei do furii    a najgorsze, że mój TŻ do niej "wzdychał"  Rita jest trochę nudnawa, lubię jej postać ale wątek jej związku z Dexem momentami przynudny. 
				__________________ byle do wiosny    | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 17:28 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

a slyszalyscie ze niedlugo Dexter bedzie w TVN ??   Ciekawe jak sobie poradzą z tłumaczeniem przekleństw Deb   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 17:58 | #14 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 O rany jak ja nie lubiłam tej kobiety, już w pierwszym odcinku jak sie pojawiła wiedziałam ze z nia cos nie tak...poza tym jak dla mnie to ona wcale ładna nie jest, czasem kamera jej sprzyjała ale jak dla mnie za chuda i strasznie pociągła twarz ma   
				__________________ [B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 | |
|     |   | 
|  2008-01-03, 19:25 | #15 | 
| Wtajemniczenie | 

Dexter w TVN? NAJS   A ja lubie wszystkie postacie  oprocz Lily, i troche zal mi było Doakesa na koniec II sezonu! A Lily od poczatku mnie wkurzała   a no i ejszcze nie podobał mi sie watek Deb & Lundy.. ten facet z siłki był jummi   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-01-03, 19:54 | #16 | 
| *sportaddict* Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ja! sciagam sobie na bieżąco   już sam wstęp z napisami jest taki ... krwisty   | 
|     |   | 
|  2008-01-03, 23:49 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

a my niedawno zaczeliśmy oglądać i w tydzień obejrzdeliśmy 1,5 sezonu   . kilka odcinków i też zacznę czekać na 3 serię. a ile? bo nawet się tym jeszcze nie interesowałam. 
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     |   | 
|  2008-01-04, 01:39 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-01-04, 01:54 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: WAW 
				 | 

Eeeeee, a ja myślałam, że chodzi o Dextera - tego od DeeDee.  I już chciałam odpowiedzieć na pytanie "kto jest fanem?" chóralnym okrzykiem: jaaaa!!! A tu ZONK. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-01-04, 02:21 | #20 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-01-04, 15:43 | #21 | 
| Zadomowienie | 

Ja, ja,ja  Nareszcie watęk tylko o Dexterze  Pierwszą serię pochłonęłam w 2dni  Obejrzenie drugiej zajęło mi dłużej bo byłam na bieżąco z emisją odcinków w USA. Mi się natomiast podobał wątek z Lily. Ciekawiej się zrobiło, może nawet bardziej"psychologicznie"  Okazało się, że Dex chyba taki całkiem bez uczuć nie jest... Mój ulubiony tekst "That's it - no more doughnuts for Masuka"  Z niecierpliwością czekam na następny sezon, pewnie do tego czasu obejrze poprzednie ze 2 razy  
				__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | 
|     |   | 
|  2008-01-11, 00:28 | #22 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Parę dni temu skończyłam oglądać I serię i mnie wciągnęło   Już nie mogę się doczekać, kiedy ściągnie się druga.  Podoba mi się też opening | 
|     |   | 
|  2008-01-17, 00:47 | #23 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: z dużego pokoju 
				 | 

Kiedy Dexter wraca do sieci?  Kilka seriali miało przerwę i już się w tym nie łapię   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-01-17, 09:25 | #24 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Trzeba czekać aż nakręcą następną serię   
				__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | |
|     |   | 
|  2008-01-17, 10:42 | #25 | |
				 | 

Cytat: 
  np. nie zabił przecież Deb... 
				__________________ byle do wiosny    | |
|     |   | 
|  2008-01-17, 11:22 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Jestem zdecydowanie fanka  I sezon dostalismy z TZ od kumpla. Leżał nie ruszany przez parę tygodni...do momentu kiedy TZ nie postanowil poszukać sampli...zaczelismy oglądacć...i nie wiadomo kiedy bylismy po 6 odcinku. Nie umiem tego serialu ogladac partiami. Pochłaniam caly sezon w dwa dni. Teraz czekam z utęsknieniem na 3. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-01-17, 14:26 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: cozy place 
				 | 

Oba sezony świetne   Zresztą  ja wolę, kedy seria ma 12 odcinków, a nie 24, bo wtedy niektóre wątki ciągą sie niemiłosiernie. Uwielbiam Deb i Masukę, a czołowka - jedna z najfajniejszych | 
|     |   | 
|  2008-02-01, 14:29 | #28 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Wa-wa 
				 | 

Super serial.Jestem już miesiąc po ostatnim odcinku 2 serii i skręca mnie z ciekawości czym też nas uraczą scenarzyści w trzeciej   Polecam książki o Dexterze Jeffa Lindsaya "Demony dobrego Dextera "i "Dekalog dobrego Dextera", oddają klimat serialu. | 
|     |   | 
|  2008-02-01, 15:30 | #29 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-02-20, 09:53 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

cos watek umarł śmiercią naturalna...nie ma juz więcej fanek?   
				__________________ [B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.