![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Cytat:
![]() a rodzice filipa nagle jakąś przemiane przechodzą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Raczkowanie
|
ale ta matka Filipa i tak niesympatyczna
#3843 |
Zakorzenienie
|
no to z Piotrem będzie ciekawie...
![]()
#3844 |
Zadomowienie
|
ciekawe czy Gosia uwierzy markowi ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
streszczenie znalazłam w necie:
07.01 (poniedziałek) Agnieszka przeprasza Weronikę za swoje zachowanie. Tłumaczy, że nie mogła spokojnie słuchać niedorzecznych oskarżeń pod adresem jej ukochanego. Weronika przyjmuje przeprosiny i zaprasza przyjaciółkę do siebie na obiad. Adam uważa, że dopóki prowadzi sprawę przeciwko byłym pracownikom Lenbacha, nie powinien spotykać się z Olszewską i Szymonem. Izabela rozmawia z Edytą o tym, że zakończyła znajomość z jej ojcem. Tymczasem Maks namawia mamę, by poszła na wieczór autorski Dudka. Piotr z satysfakcją oznajmia Zimińskiemu, że Gosia została jego żoną. Jego nonszalanckie zachowanie wyprowadza Marka z równowagi. Żąda, aby Piotr zostawił jego rodzinę w spokoju. 08.01 (wtorek) Gosia podejrzewa, że Piotr trafił do szpitala przez jej ojca. Mówi mu, że nie chce go więcej widzieć. Tymczasem Mierzejewski utwierdza żonę w podejrzeniach, że został okaleczony przez Marka. Danuta próbuje przekonać córkę, że ojciec jest niewinny. Agnieszka martwi się medialną nagonką na jej partnera. Szymon zapewnia ją, że jest niewinny. Adam informuje Weronikę, że byli pracownicy Czasu Dnia zeznali, że działali na zlecenie Lenbacha. Izabela przyznaje się Maksowi, że była na wieczorze autorskim Jerzego. Maks nie może uwierzyć, że jego mama i ojciec Edyty zachowują się jak nastolatki. Jego zdaniem Jerzy jest dla niej idealnym partnerem. 09.01 (środa) Danuta mówi mężowi, że Gosia wierzy w wersję Piotra, który oskarża Marka o spowodowanie wypadku. Zimiński odwiedza Mierzejewskiego w szpitalu. Prosi, aby powiedział Gosi, jak naprawdę doszło do wybuchu gazu, który go poparzył. Piotr zaczyna szantażować Marka. Maria i Włodek, podekscytowani nowym wyzwaniem, przygotowują się do otwarcie jadłodajni na Wspólnej. Ich pracę przerywa Michał, który z radością oznajmia im, że udało mu się odzyskać koncesję na alkohol i bar może znowu zacząć działać. Ziębowie bez entuzjazmu odnoszą się do sukcesu Michała. Maks mówi Edycie, że jego mama tęskni za towarzystwem Jerzego. Uważa, że w tej sytuacji powinni pomóc swoim rodzicom znowu zbliżyć się do siebie. 10.01 (czwartek) Marta i Filip przychodzą po wyniki badań prenatalnych. Okazuje się jednak, że nie mogą ich odebrać, ponieważ lekarz chce im wręczyć je osobiście. Marta jest przekonana, że dziecko urodzi się chore. Olszewska niespodziewanie odwiedza Roztockich. W ich domu zastaje znajomą Adama, która złożyła zeznania obciążające Szymona. Olszewska obraża Lidię, nazywając ją gwiazdą Internetu. Gosia mówi Markowi, że Piotr powiedział policji, że z własnej winy uległ nieszczęśliwemu wypadkowi. Zimiński nie widzi w tym nic niezwykłego. Dodaje, że dla niego o wiele większe znaczenie ma to, że ona podejrzewała go o świadome okaleczenie Mierzejewskiego. Gosia odwiedza męża w szpitalu. Piotr prosi ją, żeby w jego komórce wyszukała numer do redaktora naczelnego. Małgosia, przez przypadek, odczytuje sms-a od znajomej Piotra... odc. 904 Malczewski po nocy spędzonej z Renatą informuje ją, że musi wyjechać na kilka dni. Następnie udaje się do Kochanowskiej i pokazuje jej potajemnie skopiowaną z laptopa Renaty, ofertę firmy Brzozowskich. Izabela dowiaduje się od Maksa, że Jerzy postanowił wyjechać. Za namową syna w ostatniej chwili próbuje się spotkać z Dudkiem. Lekarz informuje Martę i Filiipa, że wszystko wskazuje na to, że ich dziecko urodzi się zdrowe. Kinga robi wyrzuty mężowi, że nie potrafi docenić starań Włodka. Brzozowski przychodzi do Ziębów i mówi im, że jadłodajnia na Wspólnej może okazać się bardzo dobrym interesem... odc. 905 Renata podejrzewa, że Robert wykradł z jej laptopa ofertę na przetarg, do którego startuje Bud-Maks. Korzysta z okazji, że Malczewskiego nie ma w domu i szuka w jego mieszkaniu dowodów na to, że ją oszukał. Agnieszka informuje Weronikę, że Lenbach został aresztowany. Olszewska ma zamiar podjąć się obrony Szymona i prosi, aby wszystkie dokumenty związane z tą sprawą trafiały prosto do niej. Przyznaje, że nie ufa Weronice, bo jej mąż reprezentuje w sądzie osoby, które oskarżają Lenbacha. Gosia znajduje w laptopie Piotra wiadomość od jego znajomej, która pisze, że bardzo za nim tęskni. Marek odwiedza córkę. Przeprasza za swoje zachowanie i mówi, że chce naprawić ich relacje. odc. 906 Gosia bardzo żałuje, że tak długo nie wierzyła swojemu ojcu. Zastanawia się, co powinna zrobić po tym, jak odkryła zdradę narzeczonego. Danuta namawia ją do szczerej rozmowy z Piotrem. Renata tłumaczy braciom Brzozowskim jak doszło do tego, że Malczewski wykradł jej ważne dokumenty. Andrzej i Michał są zaskoczeni, kiedy dowiadują się, jak bardzo była naiwna. Na szczęście udaje im się wprowadzić do ich oferty konieczne poprawki i w ostatniej chwili składają w urzędzie ofertę na przetarg. Kinga informuje Basię, że spodziewa się dziecka. odc. 907 Edyta jest wściekła na swojego ojca, który dla Izabeli zrezygnował z wyjazdu do Budapesztu. Jerzy prosi córkę, żeby spróbowała go zrozumieć. Pani Mierzejewska ma nadzieję, że już niedługo pozna rodziców Gosi, o których tyle dobrego słyszała od swojego syna. Mama Piotra jest bardzo wdzięczna Markowi, że w krytycznej sytuacji pomógł jej synowi i zawiózł go do szpitala. Olszewska informuje Weronikę, że nie udało się jej zdobyć pozwolenia na opuszczenie aresztu przez Szymona za kaucją. Uważa, że stało się tak za sprawą Adama. Agnieszka zrywa współpracę z Weroniką.
#3846 |
Zadomowienie
|
Jak w streszczeniu widać, przyzna się na policji, więc pewnie wyjdzie na jaw ze klamal ze to ojciec + jeszcze ten sms co go ma w szpitalu przeczytać...
Gośka będzie jeszcze zalowac, i skomleć aby wrócić do domu, do tego złego taty.
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
olik04 jesteś wielka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3848 |
Zakorzenienie
|
tylko nie zamęcz go
![]()
#3849 |
Przyczajenie
|
![]()
Tak czytam i czytam ...
dorzuce wam odrobinke tematow do spekulacji Kamil spozni sie na slub Jeremi wyladuje w szpitalu Jerzy oswiadczy sie Izie a Daniel zaatakuje MAteusza C.D.N Edytowane przez sonyac Czas edycji: 2008-01-08 o 00:01 Powód: update |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Jeremi będzie miał poważne problemy z sercem. Oświadczy, że podda się operacji po narodzinach wnuka.
Ola zakocha się w pewnym reżyserze, Mateuszu. Kinga zajdzie w ciążę. Dziecko Marty będzie zdrowe. Izę i Jerzego czeka miłosna 'sielanka'. Gosia przejrzy na oczy i zorientuje się, że Piotr ją zdradzał. W jego laptopie znajdzie korespondencje męża z jakąś dziewczyną. Oświadczy mu, że wie o zdradach. Gośka boi się, że dgy Piotr nie odzyska wzroku, nie będzie mogła z nim się rozstać. Kamil z Igorem jadą do Zuzy. Zastają dziewczynę pobitą do nieprzytomności... w skrócie z śs.
#3852 |
BAN stały
|
Ale ten jeremiarz, kinga to chyba z klanu są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Wtajemniczenie
|
Jeremiasz to chyba nie ten serial,co ?
![]() Ale Kinga to chyba "nasza" => "Kinga informuje Basię, że spodziewa się dziecka."
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
a jeremiasz to chyba ojciec filipa;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zadomowienie
|
może i tak ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Wtajemniczenie
|
a bardzo możliwe....
Ale do mnie to jakoś nie dotarło ![]()
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Kinga będzie w serialu w ciąży, bo ta aktorka, która ją gra też spodziewa się dziecka i tym razem nie będzie w serialu ukrywania brzuszka
![]()
#3858 |
Rozeznanie
|
wreszcie Gośka się dowie
![]()
#3859 |
Przyczajenie
|
haha
![]() podrzucilem wam kilka faktow z przyszlosci moze troszke pomieszane ale moze i celowo nie opisalem dokladnie co w ktorym odcinku bo gdzie byla by radosc ogladania ![]() z kolejnych "nowosci" weronika bedzie chciala miec dziecko z adamem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Dowie się?? Kiedy, jak?? Jak obejrzałam wczorajszy odcinek i przeczytałam streszczenie dzisiejszego, bo nie będę miała okazji obejrzeć, to mnie normalnie szlag trafia, że zrobili z Gośki taką głupią i ślepą pannę...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
ja też się cieszę
![]() ![]()
#3862 |
Zakorzenienie
|
Oo! Znalazłam wątek dla siebie
![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zadomowienie
|
Tylko ciekawe czy się rozwiodą czy co zrobią.
![]() |
#3864 |
Wtajemniczenie
|
Ja też oglądam Na Wspólnej
![]() I nie znoszę Piotra... Gość według mnie jest obleśny ot co! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
witam
ja równiez oglądam serial razem z moim TŻ ![]() ![]()
#3866 |
Zadomowienie
|
z TŻ?! mój nie chce oglądać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
mój na początku też nie bardzo , ale później nagrywał mi na kasetę jak pracowałam do późna, i jakoś w międzyczasie zerkał i się wciągnął, teraz jak wracam to mówi zawsze: mówię ci jaki dramat! i oglądamy razem
![]() ![]()
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
a ja oglądam z mamusią ; ) wielkie fanki.
![]() ps. też nie lubię tego Piotra, jak go widzę, to mnie trzęsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Wtajemniczenie
|
juz myslalam ze piotr sie poprawił a tu jełop ją zdradza dalej...
#3870 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Szkoda tylko, że Gosia wyjedzie do Niemiec na stałe.
dziewczyny, co stało sie Kindze? Czy ona jest chora, a może jest w ciąży? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.