Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-01, 07:58   #1651
bluesberry
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy

My zawsze zgodnie twierdziliśmy, że chcielibyśmy drugie jak Córka skończy 5 lat. Z dwójką maluchów to dla mnie hardkor, a tak, Młoda już kumata więc luuzik, mogę być spokojna że bobasowi palca do oka nie wsadzi czy nie nakarmi kanapką z pasztetem

U mnie jest spora różnica bo 11, 8 i 5 lat starsi ode mnie, ale nikomu to nie przeszkadza
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 07:59   #1652
Cherry_24
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;62464071]Dokładnie... jeszcze pół meczu pokazywali jego mimikę...

to samo mówiłam wczoraj Tż-towi No cóż...[/QUOTE]
No trudno, jestem dumna z Polski a najabrdziej chyba tego, że naród Polski się zjednoczył, każdy był każdemu bratem przez ten czas i jak z tego cokolwiek w nas zostanie to ogormna wartość. Ale szkoda....
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 07:59   #1653
mietowka25
Zakorzenienie

Ja mam różnice z rodzeństwem 18 i 20 lat :-D
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:00   #1654
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
No nie wiem, ja chciałabym żeby między Zosią a rodzeństwem było 3-4 lata różnicy więc kto wie
też bym chciała tak 3-4 lata różnicy

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:00   #1655
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
zbieram się na połówkowe. Trzymajta kciuki za bejbasa

Możemy juz te kciuki puścić? Jak wizyta?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość

Wooooow..
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:01   #1656
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Pomiędzy mną a bratem jest 4 lata i u TZ tez sa 4 lata ja chyba stawiam bardziej na 3 lata ale to głownie ze względu na prace, nie bede w stanie pracować w swojej pracy mając 2letnie dziecko..
Ja czuję, że po Zosi do pracy szybko nie wrócę i pewnie przeciągnie się to na drugie dziecko. Nie mam z kim Zosi zostawić a do żłobka nie chcę oddawać roczniaka, wolę zostać w domu i zająć się moim dzieckiem a potem być może będzie barciszek
Stary 2016-07-01, 08:01   #1657
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej.
Tez wczoraj poszlam spac. Szkoda, ze tak wyszlo ale I tak daleko zaszli...
Dzis polowkowe, o mamunciu...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Czekamy na relacje ! Będzie dobrze !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-01, 08:02   #1658
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze to znaczy, że mam jeszcze szanse na barciszka ? hahah ja jestem jedynakiem i bardzo chciałabym mieć siostrę albo brata.
Stary 2016-07-01, 08:04   #1659
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
No szkoda Naszych ale co zrobić. Portugalia wygrała nie lepszą grą, a odrobiną szczęścia A grali na wysokim poziomie i to się liczy!
A Krystyna była boska do końca zawodnik wysokiej klasy a taka mara ej
o to, to

na 10:10 mam wizyte u ginekologa. Mam nadzieję, że wyniki tego posiewu będą zadowalające
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:04   #1660
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Ja czuję, że po Zosi do pracy szybko nie wrócę i pewnie przeciągnie się to na drugie dziecko. Nie mam z kim Zosi zostawić a do żłobka nie chcę oddawać roczniaka, wolę zostać w domu i zająć się moim dzieckiem a potem być może będzie barciszek

No tez tak myśle aby rolowac wszystko, byc rok na macierzyńskim, z pol roku lub rok na wychowawczym i potem zwolnienie na kolejne :p ale zobaczymy, moze mi sie zachce pracy, ale ja pracuje po kilkanaście godzin dziennie i nie da sie inaczej wiec to ze niby prawo pracy mowi ze mozna mniej jakos nikogo nie interesuje przy zadaniowym trybie pracy a nie chce zachowywać sie jak jedna dziewczyna co jak urodziła dziecko to wracała do domu, zajmowała sie dzieckiem a jak dziecko poszło spac to znowu pracowała od 22-3.. I ledwo żyła
Stary 2016-07-01, 08:04   #1661
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze stwierdziłam ze na kolejne euro będziemy miec super kibica ale TZ stwierdził ze nasza dziewczynka jeszcze nie będzie sie interesować piłka i pewnie mecz tez ja nie zainteresuje. Chociaż dziecko głownie naśladuje rodzica w takim wieku wiec jednak jestem zdania ze będzie duzy doping
Jakby widział moją jak się wczoraj wystroiła w czerwone majtki i białą koszulkę i wrzeszczała przed TV to by zmienił zdanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-01, 08:05   #1662
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze to znaczy, że mam jeszcze szanse na barciszka ? hahah ja jestem jedynakiem i bardzo chciałabym mieć siostrę albo brata.
Pewnie szansa zawsze jest ;-)
Stary 2016-07-01, 08:06   #1663
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Jakby widział moją jak się wczoraj wystroiła w czerwone majtki i białą koszulkę i wrzeszczała przed TV to by zmienił zdanie

Slodziaszek
Stary 2016-07-01, 08:12   #1664
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
No tez tak myśle aby rolowac wszystko, byc rok na macierzyńskim, z pol roku lub rok na wychowawczym i potem zwolnienie na kolejne :p ale zobaczymy, moze mi sie zachce pracy, ale ja pracuje po kilkanaście godzin dziennie i nie da sie inaczej wiec to ze niby prawo pracy mowi ze mozna mniej jakos nikogo nie interesuje przy zadaniowym trybie pracy a nie chce zachowywać sie jak jedna dziewczyna co jak urodziła dziecko to wracała do domu, zajmowała sie dzieckiem a jak dziecko poszło spac to znowu pracowała od 22-3.. I ledwo żyła
Nie ja tak nie chcę, marzyłam o byciu mamą i chcę teraz być nią na maksa, poświęcić Zosi czas, uwagę. Absolutnie nie chcę, żeby obce osoby ją kształtowały a na dzień dziejszy na pomoc mojej mamy mogę liczyć tylko z doskoku bo pracuje a moja teściowa jest 200 km od nas i też jeszcze pracuje. No zobaczymy na dziś plan jest taki, że rok macierzyński i dalej pewnie wychowawczy ale to plan a co w życiu to się zobaczy

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Pewnie szansa zawsze jest ;-)
Ja mam 26 lat a moja mam w poniedziałek kończy 51 lat więc no szanse są ale chyba bardzo małe

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Mała Kibica, dobrze niech kibicuje tak się rodzi w dzieciach patriotyzm
Stary 2016-07-01, 08:12   #1665
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ja tak nie chcę, marzyłam o byciu mamą i chcę teraz być nią na maksa, poświęcić Zosi czas, uwagę. Absolutnie nie chcę, żeby obce osoby ją kształtowały a na dzień dziejszy na pomoc mojej mamy mogę liczyć tylko z doskoku bo pracuje a moja teściowa jest 200 km od nas i też jeszcze pracuje. No zobaczymy na dziś plan jest taki, że rok macierzyński i dalej pewnie wychowawczy ale to plan a co w życiu to się zobaczy

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ja mam 26 lat a moja mam w poniedziałek kończy 51 lat więc no szanse są ale chyba bardzo małe
U mnie rodzice 45 kończą, i mam rodzeństwo tylko dlatego że są po rozwodzie ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-01, 08:14   #1666
Panna Izabela
Zakorzenienie

Witam się i ja!!!
Z pewnie średnio przyjemnym apelem co do niektórych. Ale dziewczyny miałam ponad 20 stron do nadrobienia, z czego 3 były o chipsach praktycznie CAŁE! Ja wiem, że o różnych sprawach możemy tu pisać ale odechciewa się nadrabiać i przez to ważniejsze sprawy uciekają. Czasem dziewczyny się 2x o coś pytają, bo pytania giną wśród postów o jedzeniu. Proszę, piszcie o jedzeniu krócej, a nie co drugi post z inną nazwą chipsów. To mimo wszystko nie jest wątek jedzeniowy... A przecież wystarczy napisać, co która ma na obiad i jakie chipsy lubi w max 2 postach.
Cytat:
Zrób z fixem i będzie dobrze. A może miałaś wilgotne nakrętki ? Ja kiedyś tak zrobiłam, umyłam zakrętki i słabo wytrałam.
Nie, ja je wyparzałam i słoiki i pozostawiłam do wyschnięcia, przed zamknięciem jeszcze raz wycierałam. I mało cukru ale tylko jeden słoik się popsuł, reszta jest ok.
Nie zrażam się, zrobiłam dżem z czereśni i później zrobię z malin.
Dzisiaj robię jagodzianki i spróbuję wczorajszych lodów jagodowych, które robiłam.

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Właśnie zmyłam z paznokci mój piękny miętowy lakier, odbarwiły się na kolor siny czym to teraz wybielić, cytryną?
Dokładnie, cytryną
Cytat:
Coś było do naprawy ale miało się zamknąć w 1,3 tys a dzisiaj się okazało że już nie da się tego naprawić i nowe kosztuje 3 tys.
O ludzie.... Bardzo dużo. Współczuję. Nas by teraz nie było stać na takie naprawy...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jak cukru odrobina to mogło się tak stać. Albo za krótka pasteryzacja?

Nie zrażaj się Takie przetwory są świetne dla dziecka, więc warto robić dżemy, kompoty czy soki, zwłaszcza ze swoich owoców. Dla siebie samej w życiu mi by się nie chciało, a tak to już czekam na maliny, żeby je przeciskac przez pieluchę

Mi się 2 lata temu zepsuło kilkanaście słoików z pasteryzowaną dynią i smażonymi jabłkami. W tamtym roku za jabłka się wziął mąż, bo to na pewno ja coś źle zrobiłam. I co? Też się zepsuły. Do dzisiaj nie wiemy dlaczego. Wszystko inne powychodziło super, łącznie z pasteryzowanymi blendowanymi brzoskwiniami.
Nie strasz, u nas tylko jeden słoik póki co (tfuu!) Mi tam się chciało i dla nas i dla dziecka, dla mnie kucharzenie to zabawa chociaż czasem stresująca
Cytat:
Toster mam, ale mi się zachciało takich z szynka, serem i pomidorem na goraco
Dziękujemy
Jak dobrze, że mam toster, opiekacz i gofrownicę

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Ciężko mi ostatnio was nadrobić.

Nie piszcie nic o autach... Dzisiaj się dowiedzieliśmy, że jednak PZU nie wypłaci całości AC jednorazowo tylko najpierw szkody a później wyceni wrak i na tę drugą cześć trzeba poczekać...
Pewne jest to, że dostaniemy tę kwotę, która jest na polisie w 100% tylko właśnie tak to rozbiją.
I teraz niewiadomo, czy już mamy składać o autocasco, czy czekać co urząd postanowi (potrwa to gdzieś ponad miesiąc) i jakbyśmy teraz już kasę z autocasco wzięli to PZU już sobie regresem od ubezpieczyciela miasta tę kwotę ściągnie.
Jutro mamy spotkanie z prawnikiem to coś będziemy wiedzieć.

Zaszłam dzisiaj do smyka, ale nic mi się z ciuszków jakoś nie rzuciło w oczy, ale kupiłam 3 pieluszki, dwie tetrowe i jedną flanelową i skarpetki i czapeczkę.
Odnośnie czapeczek, to jaki rozmiar kupujecie jeżeli chodzi o te pierwsze czapeczki??
Mi też mega ciężko nadrobić i często się poddaję po prostu, bo bym cały dzień siedziała i nadrabiała a są też inne zajęcia. Ciekawe, co Wam tam prawnik poradzi...

Odnośnie czapeczek ja już nie kupuję bo mam sporo. Ale pewnie bym brała najmniejszy rozmiar albo ten drugi i już.
Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Piękna tęcza!

Dziewczyny myślałyście już o materacach do łóżeczka? Czytam o nich i mam coraz większy mętlik w głowie
Ja mam gryka kokos.
Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Ja 2 lata temu byłam na urlopie w Szczawnicy, też sobie chwalę
A co tam jest ciekawego?
Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
To masz juz jakies typy? Patrzylas juz na ktorys rzeczy sklad? Ja dostalam z Dada, tak jak sobie myslalam to na początek chcialabym kupic z pieluch pampersy bo podobno najlepiej chloną a potem się zobaczy jak ta mała istota bedzie produkowała to i owo
Podobno lepiej zacząć od innych niż Pampersy jak chce się później przejść na tańsze. Bo jak się zaczyna od nich to potem reszta odparza. Ale nie testowałam to nie wiem.
U nas po Wiki zostały dwie paczki Dady, 1 i 2. Zobaczymy już w szpitalu, jak te 1 działają na pupę i jak będą ok to przy nich zostaniemy, jak nie to może spróbujemy tych z rossmanna a potem dopiero pampersa (chyba jest najdroższy). Chusteczki nawilżane kupimy z Tami, suche też do przemywania wodą. Mam Sudocrem i kupię jeszcze Bepanthen (ostatnio się w rossku nie mogłam zdecydować który wziąć, były ze 3 rodzaje), planuję używać tylko na odparzenia. W ogóle to mam nadzieję, że będziemy z tż dobrze palili w piecu i będzie ciepło i synek będzie mógł wietrzyć pupę jak najczęściej mimo pory roku. Do kąpieli kupimy olejek ze słodkich migdałów. Kosmetyków wolałabym nie dostawać ale i dla siebie nie lubię, bo patrzę na skład i tylko żel pod prysznic mi można kupić jakikolwiek. Póki co mam też nadzieję, że nie dostanę pampersów żadnych, najpierw chcę wiedzieć co jak działa na tyłek Juniora.
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Ja to muszę najpierw komode kupić Co polecacie? Chodzi mi bardziej o gabaryty, duzo takich szafeczek jest potrzebnych?
Mam komodę z Bodzio, 3 zamknięte półki, 3 odkryte i 2 szuflady. Rzeczy Wiktorii się mieściły bez problemu.
Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Tak z innej beczki - czy Wy też jesteście takie rozkojarzone? Ja cały czas o czymś zapominam, czasami nie kontaktuję.
Pracuję z mężem, zawsze mu o wszystkim przypominałam a teraz on musi to robić. Dziś się zapytał "gdzie się podziała moja żona"
Czytałam o jakichś amnezjach ciążowych itd. Tym się usprawiedliwiam
Oczywiście, mam kalafior ciążowy zamiast mózgu długo bo już od pierwszej ciąży mnie trzyma. I pewnie po porodzie prędko nie minie

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:27   #1667
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, bo to nie chodzi o przegraną bo taki jest sport ale portugalia grała na bardzo słabym poziomie. A ten pieprzony rolando to już całkiem...lala malowana....
Dokładnie , nasi od początku byli lepsi a tu taka strata😞 ale i tak jestem zadowolona i dumna że mamy taką reprezentację, zawsze jeden mecz i nara a tu poziom jak się patrzy 😊

Cytat:
No nie wiem, ja chciałabym żeby między Zosią a rodzeństwem było 3-4 lata różnicy więc kto wie
Ja chciałam jak najmniejszą różnicę, no ale po cc to minimum rok kazali mi czekać, potem wygasła mi umowa w pracy, no i uznałam że nie ma co szukać nowej pracy tylko lepiej zająć się dzieckiem, bo też wyjścia by nie było tylko żłobek albo niania.
No i teraz będą niecałe 4 lata różnicy między dziećmi, chyba spoko, ja mam siostrę 8 lat młodszą i mimo że się dogadujemy i się lubimy, to żałuję że zawsze byłyśmy "osobno" bo ona dziecko a ja po imprezach latałam😜

Cytat:
Dokładnie😀 ja kompletnie nie miałabym serca zostawić takiego maluszka co jeszcze przy cycku z jakąś obcą osobą.
Ja po sobie wiem że dziecko potrzebuje mamy, moja poszła do pracy jak miałam kilka miesięcy i siedziałam cały czas z babcią. I mimo że babcia mnie kochała i pieściła to jednak taki niedosyt mamy miałam zawsze (mamę też mam cudowną oczywiście). Dopiero jak mama wylądowała na l4 ciążowym z moją siostrą, ja byłam już w podstawówce, to mogłam się tą mamą nacieszyć 😀

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:32   #1668
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Witam się i ja!!!
Z pewnie średnio przyjemnym apelem co do niektórych. Ale dziewczyny miałam ponad 20 stron do nadrobienia, z czego 3 były o chipsach praktycznie CAŁE! Ja wiem, że o różnych sprawach możemy tu pisać ale odechciewa się nadrabiać i przez to ważniejsze sprawy uciekają. Czasem dziewczyny się 2x o coś pytają, bo pytania giną wśród postów o jedzeniu. Proszę, piszcie o jedzeniu krócej, a nie co drugi post z inną nazwą chipsów. To mimo wszystko nie jest wątek jedzeniowy... A przecież wystarczy napisać, co która ma na obiad i jakie chipsy lubi w max 2 postach.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Nie chcę wdawać się z zbędną dyskusję ale skoro i ja tam pisałam to ok. Uważam, że jesto TYLKO forum i nie ma co się spiać. Pogadałyśmy o żarciu, jak zawsze po godzinie 13 powspominałyśmy o dzieciństwie i lata 90, było super. Nie uważam, że musimy pisać tylko o ciąży a tym bardziej jak ktoś nie odpisze na moje pytanie to obrażę się na śmierć. Idąc tym tokiem myślenia temat piłki nożnej czy też nie powinien mieć miejsca.
Stary 2016-07-01, 08:35   #1669
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chcę wdawać się z zbędną dyskusję ale skoro i ja tam pisałam to ok. Uważam, że jesto TYLKO forum i nie ma co się spiać. Pogadałyśmy o żarciu, jak zawsze po godzinie 13 powspominałyśmy o dzieciństwie i lata 90, było super. Nie uważam, że musimy pisać tylko o ciąży a tym bardziej jak ktoś nie odpisze na moje pytanie to obrażę się na śmierć. Idąc tym tokiem myślenia temat piłki nożnej czy też nie powinien mieć miejsca.

popieram

i pięknie zmieniając temat, chyba wybrałam łóżeczko dla malucha które zamówię
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-01, 08:36   #1670
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
popieram

Pokaż
Stary 2016-07-01, 08:37   #1671
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż
http://www.smyk.com/klups-lozko-dzie...cappucino.html
mam w podobnym kolorze meble a w przyszlosci bede chciala w bieli dlatego jest super, i cena tez rewelacja ! tylko nie wykupcie wszystkich
Stary 2016-07-01, 08:40   #1672
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Dokładnie , nasi od początku byli lepsi a tu taka strata😞 ale i tak jestem zadowolona i dumna że mamy taką reprezentację, zawsze jeden mecz i nara a tu poziom jak się patrzy 😊

Ja chciałam jak najmniejszą różnicę, no ale po cc to minimum rok kazali mi czekać, potem wygasła mi umowa w pracy, no i uznałam że nie ma co szukać nowej pracy tylko lepiej zająć się dzieckiem, bo też wyjścia by nie było tylko żłobek albo niania.
No i teraz będą niecałe 4 lata różnicy między dziećmi, chyba spoko, ja mam siostrę 8 lat młodszą i mimo że się dogadujemy i się lubimy, to żałuję że zawsze byłyśmy "osobno" bo ona dziecko a ja po imprezach latałam😜

Dokładnie😀 ja kompletnie nie miałabym serca zostawić takiego maluszka co jeszcze przy cycku z jakąś obcą osobą.
Ja po sobie wiem że dziecko potrzebuje mamy, moja poszła do pracy jak miałam kilka miesięcy i siedziałam cały czas z babcią. I mimo że babcia mnie kochała i pieściła to jednak taki niedosyt mamy miałam zawsze (mamę też mam cudowną oczywiście). Dopiero jak mama wylądowała na l4 ciążowym z moją siostrą, ja byłam już w podstawówce, to mogłam się tą mamą nacieszyć 😀

Piszę z telefonu-pozdro szejset
Pozostaje mieć nadzieję, że taki poziom nasi utrzymają i będziemy znowu cieszyć sie skucesami. A Rolando srolando to ja NIENAWIDZĘ !!!!!

Pamiętam czas jak moja mama była w domu, jak oglądałyśmy bajki wyświetlane na ścianie, to są moje najpiękniejsze wspomnienia. Też z babcią siedziałam i kocham ją mocno i była dla mnie cudowna, no może poza chwilami gdy nie chciałam jeść a ona mnie ganiała z kablem od prodiża ale mama to mama i chcę żeby Zosia też miała mamę tylko dla siebie. A opcja niani jest wykluczona, sama pracowałam jako niania- kiedyś pisałam o tym i nie ma mowy. Ja akurat dla tego chłopca którego pilnowałam oddałam całe serce ale co się napatrzyłam to moje i serdecznie dziękuje. Moje dziecko ma być dopilnowane a nie sadzane przed telewizor i puszczone samopas.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
popieram

Poka ? Bo ja będę zamiawiać w przyszłym tygodniu

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
mam w podobnym kolorze meble a w przyszlosci bede chciala w bieli dlatego jest super, i cena tez rewelacja ! tylko nie wykupcie wszystkich
spoko nie wykupię bo mi do mebli nie będzie pasowało ale ładne
Stary 2016-07-01, 08:41   #1673
bluesberry
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;62464606]o to, to

na 10:10 mam wizyte u ginekologa. Mam nadzieję, że wyniki tego posiewu będą zadowalające [/QUOTE]

Cytat:
Mała Kibica, dobrze niech kibicuje tak się rodzi w dzieciach patriotyzm
Oj tak, patriotka to z niej jest
Cytat:
AMEN.
Chyba każda potrzebuje jakiejś odskoczni, a nie przez kilka miesięcy wałkować rozstępy, wyprawkę i zgagę. W końcu to forum, nie poradnik

Cytat:
popieram

Przynajmniej w temacie! poka!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-01, 08:41   #1674
MajWija
Wtajemniczenie

A mi jakoś tak smutno dzisiaj...
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:42   #1675
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiałam się nad tym tylko z żyrafa, no ale łóżeczko dostaniemy więc nie ma już co myśleć ;-)

Bardzo ładne
Stary 2016-07-01, 08:43   #1676
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

Poka ? Bo ja będę zamiawiać w przyszłym tygodniu

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

spoko nie wykupię bo mi do mebli nie będzie pasowało ale ładne

no ja chcialam cale biale, w ikei znalazlam ale ta tansza wersja nie ma wyjmowanych szczebelkow wiec lipa... a tak to nic w dobrej cenie nie znalazlam. Wole też zainwestowac w materacyk bo to moim zdaniem wazniejsze
Stary 2016-07-01, 08:43   #1677
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Przez Portugalię czy z innego powodu ?
Stary 2016-07-01, 08:43   #1678
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest...?

My od wczoraj od 14 nie mamy zimnej wody, więc dzisiaj siedzimy w domu i czekamy aż będzie można się umyć....
Stary 2016-07-01, 08:44   #1679
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzieki za kciuki!
Siedze w poczekalni z tata bo ma wizyte u reumatologa no I oczywiscie temat nr 1- wczorajszy mecz...
Jakas babeczka, strasznie podekscytowana: nawet ten amerykanski aktor RUZWELT Krol nam kibicowal! :-D :-D :-D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:45   #1680
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Przez Portugalię czy z innego powodu ?
A schodzi cała ta sytuacja z wypadkiem ze mnie i jakoś tak dzisiaj mnie dopadło mocniej...
Macie kancelarie prawnicza a zajmujecie się też odszkodowaniami?
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości