|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
jemy 2-3 godziny przed snem, bo niejedzenie zwalnia metabolizm,a co za tym idzie -wolniej chudniemy![]() Cytat:
idę się pouczyć historii i spać, bo jutro znów trzeba wcześnie wstać masakra, chcę już ferie, a jeszcze dwa tygodnie!
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Witam i chętnie sie dołącze
![]() waga startowa-65kg waga obecna-64kg waga docelowa-56kg wzrost-167 |
|
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
Jutro dzień wazenia ale mam stresa
( jak przed jakimś egzaminem) WIem ile schudłam ale mimo wszystko czuje sie tak jakbym jutro na wadze miała zobaczyc +20 kg... GLUPIA BABA |
|
|
|
#2884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gosia, wpisalam cie. Bierz sie za siebie i za tydzien melduj ile kilogramow poszlo precz galeczka83, mozesz mi podac twoja wymarzona wage. Nie mam tego na liscie
|
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
ja nie wazylam sie od poczatku diety (6.01) jestem strasznie ciekawa czy waga pokaze po tych 2 tyg chociaz 3 kg mniej, oby
bo jak nie ciezko mi bedzie dalej sie odchudza;)
|
#2886 |
|
BAN stały
|
ha dołacze sie do was kochane dziewczynki jest noc a ja wcinam własnie loty z bita smietana i owocami!
ale jestem z wmai duchem lubie swoje ciało i nie zrzuce ani kilograma! chranie to! pyyyszzzzzneeeeee lodyyyyy
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytaj inne posty Dory, sa w tym samym stylu.
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
Alchemia, otóż to, właśnie to zrobiłam
![]() Pozostawiamy więc Dorę bez komentarza
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja jestem w trakcie odchudzania chociaż od jakiś 5 miesięcy nic nie schudłam, ale to pewnie dlatego, że nie stosuje już diety. Do tej pory poszło jakieś 12 kg.
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
mnie coś ciężko idzie. nie wiem jakie produkty mam jeść, żeby schudnąć, a jakich nie jesć. nie mam już pomysłu na wymyślanie dań. porażka :[
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI!!!!
![]() nIE BYŁO MNIE CAAAŁY WEEKEND.. JAK TAM WASZE DIETKI? MOJA TROCHE SZFANKOWAŁA W WEEKEND, ALE WIĘCEJ ĆWICZYŁAM A OD DZIŚ ZNÓW SIĘ PORZĄDNIE BIORĘ ZA SIEBIE W CZWARTEK DZIEŃ WAŻENIA, A PRZYDAŁO BY SIĘ JESZCZE ZRZUCIĆ HEHEH POZDRAWIAM I BUZIAKI
|
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
witam chętnie do was dołącze
moja obecna waga 72kg docelowa 62kg-przynajmniej! wzrost 170cm |
|
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przydatne:http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?p=656024 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...iskokaloryczne http://kobieta.gazeta.pl/kuchnia/2,5..._PRZEPISY.html Ja nadal w łóżku. Ale już mi coś przeszło przez gardło więc jest lepiej. Wciągnęłam jak narazie wieśniaczka.
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczyny
no wiec zaczynamy kolejny tydzien zmagan z tluszczykiem:P jak narazie szamnelam wiesniaczka troszke sie obawiam o moja diete, bo na weekend jade do domu i mama juz zapowiada ze mnie dokarmi:P ale ja sie nie dam
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Witam w poniedzialek nie bylo mnie przez sobote i niedziele i widze ,ze tu jakas lista powstala i nie ma mnie na niej hmmm podaje jeszczev raz swoje wymiary :
wzrost:161 cm poczatkoa waga:64 obecna waga:60 cel:50-53 sobota i niedziela nawet jakos minela |
|
|
|
#2897 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
) sniadanie kopenhaskie za mną, lunch właśnie konsumuję.Strasznie mnie bola mięśnie kręgosłupa po a6w. miłego dnia Wam życzę ![]() Justina.
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam już ferie
dziś ogarnęło mnie jakieś słodkie lenistwo ;] siedzę jeszcze w piżamce i nie chce mi się ruszyć tyłka, ale będę musiała, bo obiecałam sobie, że w ferie wezmę się za ćwiczonka więc trzeba obietnicy dotrzymać ![]() Wczoraj mi się trochę zgrzeszyło - wypiłam dwa ogromne maga słodkie cappucina były takie smaczneee ale teraz mam wyrzuty sumienia ;/
|
#2899 |
|
Zadomowienie
|
No ... nie wiem jak tu się zabrać za zrzucenie pozostałych 4 kg. Wcześniej jakoś szło, ale teraz... BMI mam prawidłowe, dlatego pewnie więcej zejść nie chce. Nie wiem co robić :/...Już nie spada.
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jakie sa postanoewienia co do tej listy i czy jak podalam dzisiaj dane co do wz,i wagi czy mam mozliwosc ze znajde sie na liscie?
|
|
|
|
#2901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Im nas więcej tym lepiej
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wydaje mi się,że ten wątek jest dla mnie ![]() od dzisisj zaczynam odchudzanie, chcialam co prawda od 1 stycznia ale jakoś tak wyszło ![]() Mój cel to 10 kg. Obecna waga: 62 kg Wzrost: 160 cm Waga końcowa( taka jak sprzed 5 lat ): 52 kg DO DZIEŁA!!
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
dawno mnie tu nie było ![]() ale dzis jest mój szcześliwy dzień za miesiąc(15.02.2008) moja najstarsza siostra WYCHODZI ZA MĄŻ i będę świadkiem na jej ślubie ( cywilnym) teraz tak się zmobilizuje że na pewno schudnę---muszę dzis wzięłam pierwszą tabletke MERIDIA powiem szczerze że się troche obawiam bo teraz jestem na takim etapie ze sama panuje nad jedzeniem i ograniczam sie tylko do obiadu ale myśle że te tabletki przyśpieszą spadanie mojej wagi czy któraś z was miała ( brała) takie tabletki????????????????? jeśli tak napiszcie o efektach( może założe o tym wątek?) |
|
|
|
#2904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brałam te tabletki 3 lata temu jak kosztowały 400zł. najwieksza głupota moim zdaniem. Jestem na 5 roku Stomatologii, na farmakologii troche sie o tym naczytałam. leki są stosowane w leczeniu głównie otyłości w USA i Kanadzie gdzie pączuszki chodzą po ulicach na porządku dziennym.Ale sa one pod STAŁĄ kontrolą lekarza. Skuteczność jest aczkolwiek w zeszłym roku kalendarzowym moje koleżanki z roku stosowały Meridię po 3-4opakowania, jedna schudła ok 30kg(efekt zniewalający), druga 17 ale zaprzestała je brać i zaczął się jej efekt jojo. przez swieta przytyła juz 7kg. i pomimo ze jest na diecie nic to jej nie pomaga. organizm teraz pochłania wszystko jak szalony.. Ale nie chcę Cię zniechęcać. Po prostu zdrowy rozsądek zachowaj i nie daj się wciągnąć w tę machinę szczuplutkiej sylwetki. Wszystko niesie za sobą konsekwencje. Nie ma złotego środka. Uważaj też na wątrobę i żołądek. w razie jakichkolwiek dolegliwości przerwij przyjmowanie. W jakims celu jest ona na receptę więc tez jej przyjmowanie niesie za soba konsekwencje. Życzę powodzenia i powiedz mi jeszcze która masz Meridię? 10 czy 15? bo powinno się zaczynać od słabszej.
Starość to nieuleczalna choroba... Edytowane przez jprasol Czas edycji: 2008-01-14 o 13:47 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2905 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie Dziewczyny! Więc ja jeszcze 7 miesięcy tem ważyłam 101!!! Ale z dzidziusiem.Po urodzeniu 81!!- Też dużo.A teraz mam po 7 miesiącach 70 myślę że to nieżle ale mamzamiar osiągnąć cel 55 kg!!!Więc też tu będę jakiś czas z wami.
Jedyną podpowiedzią jaką mogę polecić jest stosowanie "Błonnika z Ananasem".Ja stosuję go po godz 18 po to aby nie podjadać na noc ani w nocy poprostu wypełnia żołądek czyli pospolicie mówiąc oszukuje go.Błonnik dobrze też działa na zaparcia.Więc stosowanie go pomaga mi i naprawdę mogę polecić.Życzę wszystkim aby do wiosny waga spadła do takiej sumy aby się dobrze czuć! |
|
|
|
#2906 |
|
Przyczajenie
|
Moja waga - 60 kg.
Wzrost - 168 cm. Waga do której chcę dobić i się cieszyć życiem - 52 kg/50 kg (nie mniej!) Przy okazji.. to mam niedoczynność tarczycy i przez to tendencję do wypadania włosów ![]() Byłabym wdzięczna za pomoc w wybraniu odpowiedniej diety, która mi pomoże i nie pozbawi włosów ![]() Z góry dziękuję
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
jprasol
a wiec 15 - dziekuje ci przemysle co mi napisałas ..... miałam zamiar skonczyc na jednym opakowaniu! a pamietasz moze ile schudłas po pierwszym opakowaniu??????????? |
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
po 1 opakowaniu schudłam jedynie 4kg ze względu na to że byłam po diecie i moj organizm miał mnie samej dosc.
szczerze mówiąc nie czułam braku łaknienia jak to powinno wyglądać i co najsmieszniejsze wspollokatorka tez nie czuła bo stosowalysmy ten srodek obie. ona nie schudła nic :| pieniadze wyrzucone w błoto. Na pewnoo w jakims stopniu tu działa też efekt placebo. ale Tobie życze wszystkiego czego sobie wymarzysz ![]() ahh, i miałam meridie 10.. dlatego byc moze mniejszy spadek był..
|
#2909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie od dzisiaj jem otręby pszenne wzbogacone o błonnik i mi wypychaja żołądek. generalnie masz chyba rację ;-) bo słyszałam ze wyciąg z ananasa działa wspomagająco na spalanie tkanki tłuszczowej. podziel się ze mną w jaki sposób schudłaś?? Dieta? gimnastyka? Czy malenstwo taki wycisk Ci dało? hihihi pozdrawiam !
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do błonnika masz rację, nie czuje się aż takiego głodu. Ja brałam ostatnio preparat z ananasem i faktycznie nie byłam głodna. Jutro lece do apteki po następne opakowanko.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

bo przez ostatnie miesiące troche se pozwoliłam :-/ więc prosze trzymać kciuki;>
jemy 2-3 godziny przed snem, bo niejedzenie zwalnia metabolizm,a co za tym idzie -wolniej chudniemy
Że też takie mendy chodzą po tym świecie :upa
masakra, chcę już ferie, a jeszcze dwa tygodnie!

ale teraz mam wyrzuty sumienia ;/