|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Taverney i jak po nocce? wspolczuje Ci bardzo
Moniu mam nadzieje, ze jakos dajesz rade dzisiaj w pracy Camilla z tym wkladaniem filmu do aparatu to niezle bylo .IIGGAA udanych zakupow zycze . ja ide sie zdrzemnac. synek tez w lozku. moze zasnie, nie wiem sama . nic mi sie nie chce .
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat jak pisałam dzisiaj rano to wizaz przestał działać
![]() Taverney nie zauwazyłam wczoraj Twojego wpisu o dziadku Mam nadzieje, że szybko powróci do zdrowia. Trzeba byc dobrej myśli Oliwko bez przesady, codziennie nie przesiaduje na all, przynajmniej teraz ![]() Jesli chodzi o torebki, to oczywiscie moge czegos poszukać. Tylko napisz mi czy chcesz dużą, małą, średnią? Zakładaną na ramie czy moze byc z rączkami z dopinanym długim paskiem? yyy...skórka naturalna czy moze byc eko? Ja właśnie jem sobie ciasteczka owsiane i pije kawke z dodatkiem imbiru
|
|
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety nie wybrałam się na zakupy
jak wstał o 7:20 to ja byłam nieprzytomna i dali mi pospać do 9:30 ale byłam zbyt zmęczona by się wybrać na sklepy .Mooożżżeee jutro mi się uda wyrwać ???Taverney bardzo mi przykro z powodu dzidziusia i uwierz mi rozumiem Twój żal ale trzeba być dobrej myśli.Oliwka dziękuję za zdjęcia, bardzo ładnie na nich wyglądasz .Ale paskudna pogoda, tylko spać. |
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item298219756_...vid_jones.html
mi bardzo podoba sie ta torebka w tym pomaranczu, ale niestety dla mnie ma za krotkie raczki .dzisiaj nic nie zrobilam w domu oprocz szykowania jedzenia dla synka i siebie. nawet nie kiwnelam palcem jesli chodzi o ogarniecie mieszkania. |
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu wbrew pozorom rączki od torebki wcale nie są takie krótkie
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Tav, bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka
Jakieś dwadzieścia minut temu napisałam tego posta, myślałam że wysłałam a nie kliknęłam na wyślij ![]() Kamila, niektóre torebki superowskie Ehh, dzisiaj po pracy to ja już nic w domu nie zrobię, koszmarnie mi się nie chce
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądacie Milionerów?
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Monia po staremu tak jak było
![]() Jeden chłopak z klasy maturalnej wygrał 20 tys. ![]() Podczas gdy koleś który pracuje jako sędzia zaledwie 1000 zł |
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
.Ewa zyjesz? Camilla widze nowa foteczke czyli aparat przeszedl juz chrzest .Moniu ja teraz bede miec dwie soboty pod rzad w pracy , wiec lacze sie z Toba w bolu nie ogladalam milionerow. dzisiaj troche ogarnelam mieszkanie. wiem, wiem, niedziela i te sprawy, ale my nie mamy kiedy, wiec cichosza . jedziemy na obiad do Pawla rodzicow z okazji dnia babci i dziadka. i znowu caly dzien zleci jak z platka . a jutro do pracy... ta pogoda mnie wykonczy - szaro, ponuro, brudno na dworze . mam juz dosc takiej szarugi! jakby byl snieg i troche mroziku to byloby przyjemnie, a tak...ps. a nasza klasa jak wolno sie ladowala tak dalej chodzi jak zolw .
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miłej niedzieli życzę
Ja sobie dzisiaj pospałam i wstałam po 8, fajnie tak nie iść do pracy Ania, nie przejmuj się tym sprzątaniem, ja też zaraz idę wstawić pranie bo w tygodniu nie mam czasu ani sił aby cokolwiek zrobić. Kamila, szalejesz z aparatem Ja tam jestem nadal zacofana i nie posiadam cyfrówki
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ano szaleje z aparatem, w koncu po coś go mam, a ja uwielbiam robić zdjęcia Szkoda że jest taka paskudna pogoda, bo wybrałabym się w teren i porobiła kilka foteczek Miłej niedzieli wam życze ![]() Ps. Co do n-k to bez komentarza, przenieśli serwery do poznańskiej serwerowni pod starym browarem, która jest podobno najnowoczesniejszą w PL, wiec strona powinna śmigać z prędkością światła, a tutaj często wyskakuje mi komunikat "nie można znaleźć serwera" albo ładuje sie strona w żółwim tempie
|
|
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środę o 9 jak będziesz w pracy pomyśl o mnie - ja już będę w Rzymie Przeczytałam 30 stron przewodnika, ale nude jest czytanie opisw rzeźb i budynków jak nie ma zdjęć, a jestem za leniwa, zeby sprawdzać wszystko w necie. Po tych 30 stronach przeskoczyłam od razu do restauracji, ale szukanie ich na mapie zajmuje kupę czasu Zerknę dziś na google maps ![]() Cytat:
No ja właśnie chciałam zobaczyć Twoje fotki na n-k i się nie doczekałam. Do d_ _ _ te serwery! Niech zapytają Złosia i Agi gdize się załatwia serwery Miłej niedzieli życzę, bo tu jak zawsze pochmurnie i tylko czekamy na deszcz
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas też pada, do
![]() Dzisiaj tez n-k strasznie muli, a serwery podobno są w Poznaniu |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki.
boze, co za pogoda .
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nic tylko iść spać ![]() A prezes ma jeszcze imieniny, na szczescie póki co jest spokój
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja to miałam strasznie cieżki tydzień i wgule tyle stresów, nerwów .... zadużo by pisać ewentualnie na spotkanku opowiem .... Mam nadzieję że Ewa się nie obrazi jak napiszę tu o niej Była u mnie w sobote na sesji ładne fotki mi się podobają Camilko dziekuję ślicznie za te torebeczki zastanawiam się nad 3 jedną aktówką i jeszcze dwoma innymi ![]() Tav kochana jak tam u Ciebie A pogoda to jest taka paskudna że nic się nie chce i wogule jak ja nie lubie jak tak cały czas pada i ciemno jest ![]() Miłego dzionka
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko mam nadzieje, ze u Ciebie juz dzisiaj bedzie mniej stresu
za to u mnie w firmie za chwile bedzie kipiec. |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu dziękuję i w takim razie życzę wytrwałości i spokoju może się rozejdzie i nie będzie tak źle
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się marzy taka sesja
![]() Ile ta przyjemnośc kosztowała, jeśli nie stanowi to problemu zeby napisać To moze chociaz na PW mi Oliwko napiszesz?
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko szczerze pisząc nie wiem jak wkońcu wyglądało końcowe rozliczenie i nawet nie wiem jeszcze czy Ewa widziała fotki ja je przedchwilą obejrzałam
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Oliwko, napisze PW do Evki
![]() No to goście się zjechali do prezesa
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko w takim razie powodzenia w walce z gośćmi prezesa
|
|
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, byłam wczoraj w Plazie i (tu wiadomość dla Evci
) kupiłam sobie komplet stanik z majtkami z firmy "samanta" śliczny bordowy i przynajmniej cycki mam na miejscu , tylko rozmiar mnie załamał bo 75 E ja takie cycki to w ciąży miałam . No ale nic, trzeba się z tym pogodzić bo nic nie zrobię.W niedzielę jadę do rodziców A dzisiaj nudy i nic mi się nie chce, tylko spać ale niestety nie dane mi jest Evciu prześlij fotki na maila jak możesz. |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym prosiła fotki na maila
![]() A tak w ogóle to jestem zdegustowana gośćmi prezesa. Niby ludzie na poziomie tzw. szychy przyjechały, faceci w przedziale wiekowym 40/50 lat wzwyż, a już były głupie teksty na temat mój i moich koleżanek (krótsze bluzeczki i miniówki) ![]() Iga fajnie masz, ile ja bym dała żeby tak chociażby tydzień sobie odpocząć, najlepiej z dala od Poznania
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa ja tez poprosze fotki na PW
.
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamietajcie - dzisiaj jest dzien babci, a jutro dzien dziadka
.
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Moje obie babcie i dziadkowie od dawna są Ś.P.
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
no nie, ta pogoda to mnie wykonczy . na dodatek obok mojej pracy jest takie bloto, glebokie kaluze, ze ja po przyjsciu i wyjsciu z pracy wygladam strasznie. mam kozaczki w pracy na przebranie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

.
.
.
.

jak wstał o 7:20 to ja byłam nieprzytomna
i dali mi pospać do 9:30 ale byłam zbyt zmęczona by się wybrać na sklepy
.
???

Zerknę dziś na google maps