![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() ![]() W nocy wkładam ją w spiworek bo inaczej co chwila się rozkopuje ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Ja u ginekologa byłam z Hania ![]() ![]() ![]() Oczywiście wchodząc zapytałam czy to nie problem, że z malenstwem. Zero problemu ![]() Fajnie bo od razu dwóch lekarzy zalatwilam. Wtedy sama po raz pierwszy jechałam autem z Hania. Wpinanie fotelik do stelaża wózka to rewelacyjny pomysł! Sama nie miałabym tyle siły na dźwignie fotelika plus Hani :/ a tak wpinam w stelaż i lżej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
My czapeczke tez sporadycznie, musi byc naprawde wietrznie i zimno
![]() Jutro wizyta u gina moze cos zaradzi na moje krwawienie trwajace juz... 45 dni ![]() Zdjęcie mojego smyka w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, u nas noc rewelacyjnie, jeszcze śpimy, lila jak jadła o 23.30, to wstała dopiero o 6 :-D, a Kubuś 4 godzinki wytrzymał. Zawiozłam wczoraj babcię z dziećmi do cioci o 16 i odebrałam ich o20:-D załatwiłam gina i zakupy. U mnie też dalej plamienie, było półtorej tygodnia przerwy i znowu się zaczęło, ale gin stwierdził że tak może być. Zrobiłam cytologię i usg piersi, bo mam torbielki i miałam po roku skontrolować, nadal są, ale chyba się zmniejszyły, póki nie przekroczą 1.5cm to nic się z nimi nie robi. Pan dr. stwierdził od razu, że Lilusia to cały tatuś, a Kubuś mamusia :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zadomowienie
|
A to moje słoneczka :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Muszę odpalić kompa i zobaczyć te wasze skarbeczki :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas byla pobudka kolo 3 usnela przy cycu i teraz wstala. U nas tak samo sie odkopuje jak ma raczki zakryte ![]() Co do krwawienia to powrocilo po tygodniowej przerwie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-26 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Co do czapeczek- ja nie nakładam. Do wózka goła główka, jak wyciągam z wózka na ręce to wtedy jeśli mocno wieje nakładam opaskę, albo taką chustkę. Cytat:
Na pewno za często nie można, jak ze wszystkim. Ja psikam wodą i czyszczę fridą, co jakiś czas, żeby wyczyścić nosek z tego co tam się nazbiera. No i wiadomo przy jakimś katarze to częściej, żeby wydzielina nie zalegała i żeby lepiej się oddychało. Cytat:
![]() W dzień w takie upały śpi pod pieluszką, w chłodniejsze dni pod kocykiem. W nocy tak samo. U nas na poddaszu jest strasznie gorąco. teraz mamy 30-31 st. I nawet jak się rozkryje to jest cała upocona (a śpi w samym pampersie), więc nie panikuję ![]() Cytat:
Rozumiem, że wszystko ok u Was- i u okulisty i ginekologa? ![]() Cytat:
![]() ![]() ściskam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Widze ze u was też maluchom się sen nocny normuje ![]() Ja do gina Idę w przyszły poniedziałek ciekawe jak ta blizna i czy gin pozwoli ćwiczyć ![]() Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Fiazo kciuki!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Tez bym chciała zacząć ćwiczyć. Blizna mnie boli jeszcze i czasami brzuch mi puchnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Idziemy do domu
![]() Neurolog niczego niepokojacego nie zobaczył. W piatek ambulatoryjnue skontrolujemy jeszcze główkę na usg. Dziękujemy ciociom za kciuki za Marcelkę ![]()
#556 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Motylek slodkie te Twoje szkraby ![]() ![]() Zazdroszczę że u was sen się nirmuje. Czy to w nocy, czy w dzień, u nas to totalny spontan ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki!
Mam 2 strony do nadrobienia ale napiszę już coś póki Ignacjo grzecznie leży w huśtawce ![]() Dzisiaj za nami najgorsza noc ever. Znaczy nie było jakoś źle ale ja jestem przyzwyczajona że mały śpi pięknie w nocy. Nie podałam wczoraj ani razu espumisanu i całanoc minęła pod znakiem popłakiwania, prężenia, i kopania. Tak majtał tymi nóżkami że przeszedłby chyba tej nocy 50 km. O 4 poszła kupa, przewinęłam go, dałam cyca na zaśnięcie ale ![]() Może faktycznie coś ten espumisan jednak daje. Dzisiaj przyszła mi paczka z gemini a w niej delicol. Od nast. karmienia zacznę podawać i zobaczymy czy pomoże na brzuszek i co ważniejsze na te krosty... Francuzów pożegnaliśmy i mamy trochę spokoju w domu. Aż na tydzień bop potem kuzynka z Niemiec z córką przylatuje na tydzień ![]() Yhym, koniec wizażu, dziecko wzywa. PS. Kawa z mlekiem kozim nie jest najlepsza ![]() Ktoś pytał jaki mam model huśtawki. Nie jestem pewna bo pudełko wywalone, a na huśtawce nic nie jest napisane. Wklejam fotkę zatem ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny jakie wiązanie chusty stosujecie do swoich szkrabow? Ja opanowalam póki co tylko kieszonke ale teraz czuję, że mała mi opada i zaczyna w niej siedzieć co na pewno dobre nie jest. Buzie ma między moimi piersiami. Poprawiam, ale za chwilę to samo...
Chyba to nie najlepsze wiązanie dla niesiedzacego niemowlaka. Proszę o rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
My zasypiamy na ręce i brzuchu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
My po szczepieniu, 6w1 i rota 3dawkowe, 410zl nas to wyniosło. Chwila krzyku była, rota smakowało a teraz mija Maleńka śpi, te szczepienie to mnie od wczoraj już mega stresowalo ale najważniejsze że już po.
Biore się za ogórki, wczoraj sąsiad podrzucił reklamówke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to rota trzydawkowe? Czyli jedna dawna i potem dwie później? Malutka usnela. Ja biorę się za obiad ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- śliczności ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Rota trzy dawkowe? My bedziemy mieli dwu.
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Muszę wejść w laptopie na wizaż żeby Motylkowe dzidzie zobaczyć
![]() ![]() Kasiu to u Ciebie taniej bo my za 6in1 plus 1dawka z 3 rotawirusa zapłaciliśmy 570zl :/ Rotawirus jeśli szczepi się od razu jest 3dawkowy. Im później się szczepi tym mniej dawek. Ale i ochrona później działa... Madzius u okulisty ok ![]() ![]() Zabcia podałam rumianek Hani i dziś w połowie dnia koopa praktycznie bez płaczu długiego. Podczas karmienia prezyla się biedna i zloscila. Nagle coś zasmierdzialo i sprawdziłam pieluszke a tam część koopy ![]() ![]() Hania też dziś troszkę na brzuchu spała może to też pomogło ![]() Od 12:30 z małą przerwą na zmianę pampersa i mleczko jesteśmy na dworze. Hania pięknie śpi a ja korzystam z ładnego słonecznego dnia. Obiad do południa zrobiłam jak spała w domu, podszykowalam sobie nawet składniki do sałatki na kolację. Byłam w Biedrze nakupilam lodów bo są w promocji ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#566 |
Zadomowienie
|
Jejku,mamy dziś szczepienia, a Basia taka rozdrazniona... Ale mamy 9 tydzień więc może to ten skok?
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- W dodatku ciągle wisialaby na cycku, to do niej niepodobne |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak u Was dolegliwości brzuszkowe,? Polepsza się coś? Honcia super że idziecie do domku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Właśnie się zdziwiłam trochę tym pytaniem w przychodni która szczepionkę rota 2 czy 3 dawkowa. Ta 3dawkowa ma działać na więcej wirusów niby.
U nas taki upał, w cieniu mi pokazuje 30 stopni, na spacer wieczorem pójdziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
My dalej spimy na Mamie
![]() Tz odkurzyl mieszkanie. Wypazyl nowe butelki. Umyl garnki i teraz poszedl do pracy. Dogadal się z kierowniczka ze będzie mniej chodził do pracy żeby więcej czasu z nami spędzać. Finansowo będzie trochę mniej ale więcej będziemy go mieli dla siebie. Wieczorami Maje usypia a ja śpię w salonie. Budzi mnie jak pora karmienia a Maja np nie śpi w łóżeczku tylko z Nim albo na Nim. Nosek i oczko zakropione ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
1 sierpnia idziemy na 6w1. Nad rota cały czas się zastanawiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-26 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
u nas kolka od 3 dni dzien i noc i brak apetytu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.