|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Witajcie
![]() A ja mam ogłoszenie Niedługo na naszych aukcjach allegro pojawią się sweterki - gorrrąco zachęcam do licytacji W razie jakichś pytań - proszę pisać do mnie ![]() Serdecznie wszystkich pozdrawiam |
|
|
|
#3272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam wszystkich nowych i ciesze się wraz z Wami, życzę wszystkim obchodzącym urodziny i imieniny i inne rocznice samych dobrych chwil. Jaka to radość kochani ogladać owoce naszego zaangażowania w dalekiej Zambii. Oj chciałoby się tam polecieć i uczestniczyć w radości tamtych ludzi. Siostro Józefo pokserowałem te rozliczenia, które dostałem i powieliłem zdjęcia dla rodzin uczestniczących w adopcji i je zaczynam rozdawać. Ludzie są zakłopotani tym trudem i mówia, że nie ma potrzeby się rozliczać. Ufają mi i siostrze, że te fundusze są prawidłowo rozdysponowane.
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj Agnieszki. MAMIE i reszcie Ag wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i planów związanych z naszą adopcją.
To może egoistyczne życzenia, bo jak tobie się spełni to i nam. Masz dziś imieniny i to fakt, a czy je obchodzisz czy nie to mnie nie interesuje. Bo u nas w Jastrzębiu - nawet w jednej rodzinie - jedni świętują urodziny inni imieniny i nigdy nie wiadomo jak jest. Anastazjo - Raflik przecudnej urody. |
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dzięuję za życznia
![]() dzisiaj dostałam kolejną przesyłkę od siostry : mnustwo świadectw (xerokopie) i formularze dzieci
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Lukasz1989 cieszę się, że u Ciebie ze zdrówkiem wszystko w porządku Co do naklejek są świetne Ale będą miały dzieci frajdę, takie pyszności mniam Schreck - widzę, że "pomaganie" już Ciebie całkowicie pochłonęło Jesteś super !
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczywiscie pamietam o Agusi_ek i zonie Markosa (nie wiem czy wszystkie macie tego samego dnia)
|
|
#3277 |
|
Rozeznanie
|
Także dołączam się do życzeń imieninowych!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Czyżbym miała już szansę dostać formularz Sophi...? Tak nieśmiało pytam...
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
Najlepsze i najcieplejsze życzenia imieninowe wszystkim Agnieszkom.
Jeśli jest tu jakaś Babcia, to także życzę wszystkiego najlepszego. |
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
Ja również życze wszystkim AGNIESZKOM wszystkiego najlepszego ,zdrowia,szczęścia,spełni enia marzeń i samych radosnych dni...
Mam nadzieję ze dzięki temu obrazkowi w prezencie dam wam trochę wiosny...
|
|
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:P
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko co dostałąm od siostry w przesyłce przekazałam ahamraowi do zeskanowania, on ma wysłać do Joli e-mailem a ona do Was - ale Jola jeszcze o tym nie wie
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
Pokażę Wam coś fajnego:
![]() To są ciuszki, które kupiłam przez allegro i chcę wysłać dzieciakom. Właściwie to nie kupiłam, a upolowałam. Za wszystkie razem nie zapłaciłam nawet 15zł. ![]() A mama mi mówiła: nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz. I zostałam... ![]() Ale powiedzcie: czyż te malusieńkie ubranka nie są słodkie...? ![]() ![]() ![]()
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Ty je upolowalas? ja tez musze powoli zaczac
|
|
#3284 |
|
Zadomowienie
|
kochani moi- znów ucichłam bo znów niet czasa.
Ale : prosze jeszcze raz o charakteryzację tych nalepek na konfitury + dokładny opis do czego maja one słuzyć ( gdzie będą sprowadzane- czy ma być logo akcji ) Postaram sie zrobić je- jak obiecałam
|
|
|
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
pół dnia przesiedziałam na allegro na "odzieży dziecięcej..."
![]() Tak naprawdę to łatwo tam o okazję, bo jest wystawionych baaaaaaaaardzo dużo ciuszków - podaż przewyższa popyt . I wystarczy przeszukać niepromowane przedmioty - tam mało kto dociera...Chociaż tą moją okazją to aż sama się zdziwiłam... ![]()
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do życzeń dla wszystkich Agnieszek
Co prawda "moja" Aga to nie dzisiaj obchodzi imieniny, ale dziękuję w jej imieniu . W końcu też jest Agnieszką, to niech ma![]() |
|
|
|
#3287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze życzenia dla wszystkich Agnieszek i szanownych, czcigodnych babc... z dedykacją dla Was - http://www.youtube.com/watch?v=QRtXE...eature=related Pozdrawiam Edytowane przez Schreck Czas edycji: 2008-01-21 o 17:56 |
|
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja również wszystkim Agom, śpiewam Stoooo Laaaat! Stooooo Laaaaat!
![]() ulisia1 - ciuszki suuuuuper ! Gratuluję wygranej aukcji, wiem, że trzeba sie sporo naszukać a później długo pilnować aukcji by kupić coś w okazyjnej cenie więc tym gorętsze moje gratulacje Wyobrażacie sobie miny tych młodych mam, które dostają takie śliczne różowe śpiochy dla swojego maleństwa. Pewnie taki mały upominek dodaje im sporo otuchy i nadziei na to, że sobie poradzą
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim AGOM wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia,szczęścia,spełnie nia wszystkich marzeń oraz stu lat
|
|
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
Serdecznie zapraszam do obejrzenia nowych aukcji.
Ponadto, zapraszam do obejrzenia aukcji, które zaraz się kończą. ![]() ![]() ![]() Pamiętajcie, że każda złotóweczka to jeden posiłek dla dzieciaka...
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę wszystkim Agnieszkom spełnienia marzeń, zdrowia i wszelkiej pomyślności
![]() MAMA dzisiaj zabiegana więc ja rozesłałam 5 zdjęć oczekującym Rodzicom! Rodzice proszę sprawdzić meile ![]() Ulisia1 aukcje suuuuper Ci wychodzą!!! Śliczne te rzeczy dla dzieci ![]() Masz już 20 kg do paki czy jeszcze Ci brakuje?
|
|
|
|
#3292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zdolna jestem, to dam radę... :PEdit: Legia cudzoziemska poszła za 76zł!
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-01-21 o 20:41 Powód: uzup. treści |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
bezsennosc naklejeczki juz mamy
![]() szybciutko wklejam e-mail : Siostra Sabina wlasnie wrocila z Lusaki i przywiozla caly karton kopert bombelkowych-zaraz wypisuje do kogo: Menyani Lungu,Grace Phiri ur.16/12/01,dla najbardziej potrzebujacych dzieciaczkow od *ulisi*,dla Williama Phiri -z Mikolowa,dla Susan i Roberta Mwanza x 2,od Br.Tymoteusza,i UWAGA!!!przyszly suszone ziemniaczki tusze do drukarki x2 Jutro probujemy gotowac ziemniaki i zobacze czy mi sie uda napelnic tusz.Wielkie dzieki. Mamy klopoty z mlynem na orzeszki-bede chciala go wymienic na reczny-zanim ma gwarancje zawioze go z powrotem-pieknie robi proszek z orzeszkow ktory juz dzisiaj dodalysmy dzieciom do warzyw ,jak nastawimy na maslo silnik nie uciagnie i w obydwu przypadkach po chwili jakby cos go blokowalo....
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nieźle jak na początek. Aha, a Jagi co w awatarku obok, kończy dziś trzy lata. |
|
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
To ja znów spóżniona
ehhh
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Powiem tak - jak na niszową i dotyczącą tematów współczesnych tematykę - wynik co najmniej dobry. Zerknąłem na wcześniejsze zakupy zwycięzcy w komentarzach - zgodnie z przewidywaniami trafiło na kolekcjonera i to prawie hurtowego - czekał, jak na wytrawnego gracza przystało do samiuteńkiego końca - może program automatyczny ustawił? To była ostatnia sekunda... Pozdrawiam |
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również wszystkiego najlepszego Ulisia1 a może by kilka aukcji wystawić na rzecz budowy Arki Noego Zachęciłaś mnie do polowania na Allegro na jakieś zestawy ubranek i maskotek dla mojej Mercy Tylko wtedy ubranka muszę kupować większe bo dojdą na wrzesień A przez pół roku to dziecko urośnie
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
Już są!
Sweterki od Neli85, a bedzie jeszcze więcej...![]() Także zachęcam do licytacji sweterków... Dziś jest jeden, jutro będzie drugi. ![]() edit: a w ogóle, to strasznie się cieszę, że pierwsza koperta ode mnie doszła...
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-01-21 o 21:57 Powód: uzup. |
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
witaj ahamar ucałuj ode mnie Jagódkę na Jej urodzinki, niech Ci rośnie zdrowo .
Agnieszka Niech Cię Twoja patronka ma w swojej opiece. A propos myślenia to ciągle słyszę słowa egzaminatora na sesji egzaminacyjnej: "Paanie niech pan nie myyyyśli, bo jeszcze pan coś wymyyyśli i znowu będziemy się musieli tego uczyć, prosze mówić co pan wie a jak nic to następny prooooszę.
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
A ja się cieszę że ziemniaczki i tusz dotarły juz na miejsce,teraz czekam na relacje z uczty ziemniaczanej i napełniania drukarki i drugą paczke posyłam
tym razem z tuszem kolorowym,a co....Ulisia chyba raczej jeszcze nie teraz formularz dla ciebie bo z tego co widze to małe numerki,a ty masz hoho sam koniec.Przykro mi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Jesteś super !

Tak nieśmiało pytam...

Ale zdolna jestem, to dam radę...
ehhh
A przez pół roku to dziecko urośnie