| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-01-20, 18:21 | #1 | 
| Raczkowanie | Prezentowy szał

Witam mam problem dotyczący prezentu.  Niedawno dowiedziałam się że moja przyjaciółka wychodzi za mąż.  Ucieszyłam się ogromnie ale mam problem bo nie wiem co jej kupić.  Chodzi mi o jakiś drobiazg myślałam o 2 białych różach  które mogłabym dać jej bo jest moją przyjaciółką i drugą jemu bo jest moim kuzynem.Nie wiem czy to dobry pomysł co wy o tym sądzicie!!!Tylko z góry mówię że nie mam zbyt dużo kasy tylko kieszonnkowe które zbieram!!!!  POMOCY!!!!!!!!  Z góry wam dziękuję.   | 
|     |   | 
|  2008-01-20, 18:31 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Prezentowy szał

Myślę, że białe róże to prezent zawsze na miejscu, więc jak najbardziej możesz przyjaciółce i kuzynowi je podarować   Jeśli nie masz zbyt dużego funduszu na kupno prezentu, możesz przecież coś sama zrobić i im dać, na przykład własnoręcznie zrobioną kartkę  To nie wymaga wielkich nakładów pieniędzy, wystarczy tylko kartka z bloku lub arkusz ładnego papieru i do tego różne drobiazgi, które na pewno masz w domu pochowane po kątach   
				__________________ "Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią"   | 
|     |   | 
|  2008-01-20, 18:49 | #3 | 
| Raczkowanie | 

Ja również myślę że białe róże są ok   Ale tak jak wspomniała trawka zawsze można zrobić własnoręcznie. Np. wejdź tu  na wizażu na forum "zrób to sama" i tam jest pod -forum decoupage. Możesz na jakiejś zwykłej drewnianej szkatułce albo czymś drewnianych zrobić z serwetek i specjalnego kleju piękny wzór. A te rzeczy na allegro zwykłe drewniane są za grosze . Np. szkatułęczka zwykła drewniana za 4 zł a resztą może być twoja praca   | 
|     |   | 
|  2008-01-20, 18:51 | #4 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Taka szkatułeczka na przykład to też super pomysł  A prezent zrobiony własnoręcznie, przynajmniej dla mnie ma taki "specjalny" charakter   
				__________________ "Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią"   | |
|     |   | 
|  2008-01-21, 15:22 | #5 | 
| Raczkowanie |  Dot.: Prezentowy szał 

Wielkie dzięki pomyślę  Zawsze mogę się wsa wszystkich doradzić Pozd 4 all xD | 
|     |   | 
|  2008-01-21, 16:02 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Własnoręcznie zrobiony prezent dla mnie miałby wyjatkowy charakter. Np ramka na zdjęcie, album, szkatułka na drobiazgi    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-01-22, 19:02 | #7 | 
| Raczkowanie | 

hej a co myślicie o tym abym kupiła ładną ramkę i wstawiłabym tam zdjęcie z wakacji na którym jest ona, on i ja.. Co wy o tym myślicie???????? Buziaczki   | 
|     |   | 
|  2008-01-22, 19:15 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Cytat: 
  Ale jeszcze fajniej by bylo gdybys zrobila ta ramke sama   | |
|     |   | 
|  2008-01-22, 19:15 | #9 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Moim zdaniem lesze byłoby zdjęcie na którym będą tylko oni.

| 
|     |   | 
|  2008-01-22, 19:24 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Gramma dlaczego tak myślisz???? Moja siostra ostatnio żeniła się i bardzo ucieszyli się obydwoje gdy dostali zdjęcie w ramce ze swoimi przyjaciółmi. To było bardzo miłe.   | 
|     |   | 
|  2008-01-22, 19:37 | #11 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Cytat: 
 Poza tym, jak im sie znudzi to zawsze mozna zdjecie wymienic. A ramka zostanie, dlatego fajnie by bylo gdyby byla wykonana przez Ciebie. A tam gdzie jest miejsce na zdjecie napisalabym jakas krotka dedykacje (w momencie gdy sie wlozy zdjecie nie bedzie jej widac.) A zdjec na ktorych sa sami na pewno maja multum i beda mieli multum chociazby ze slubu. | |
|     |   | 
|  2008-01-22, 20:35 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

W sumie może i macie rację... Ja jakoś myślę, że chyba wolałabym włłasnoręcznie zrobioną ramkę z wspaniałą dedykacją od osoby mi ją dającej, a żeby w środku było jakieś świetne zdjęcie moje i męża, którego my sami nie widzieliśmy, np. z jakiejś wspólnej imprezy. Dodatkowo można się tu pobawić photoshopem. Kolega dostał na urodziny swoje zdjęcie bardzo ładnie, acz oryginalnie, przerobione w PS. Był zachwycony i na pewno zapamięta kto mu dał ten prezent.  Nie mówię, że wspólne zdjęcie ze znajomymi jest złe, bo absolutnie nie jest. Przedstawiłam jedynie swoje odczucia w tej kwestii   | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 19:24 | #13 | 
| Raczkowanie | 

Hej a może macie jakieś inne propozycje  ?????  ????????????????? Buziaczki dla wszystkich wizażanek    xD | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 20:50 | #14 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: dom-niedom 
				 | 

A może 2 filiżanki w ładnym pudełku? Nie napisałaś w jakiej kwocie chcesz się zmieścić.

__________________ zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. | 
|     |   | 
|  2008-02-07, 14:40 | #15 | 
| Raczkowanie | 

Nareszcie uzbierałam.... Mam do wydania 300 złotych i nie żałuje ich na prezent dla nich więć co???... Buziole dla wszystkich wizazaneek... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.