|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chcę, by robiła to z innym
Oczywiscie, dlatego piszemy, ze MY widzimy same plusy
![]() Zazdrosc w zwiazkach istnieje i bez zabaw cuckold i taka tez potrafi zniszczyc zwiazki. Ogolnie rzecz biorac zazdrosc jest mile widziana, bo w pewien sposob okresla nasze uczucia wzgledem osoby, o ktora jestesmy zazdrosni, ale jest tez i ta chora zazdrosc, ktora tylko i wylacznie niszczy. Nigdy nie uwierzymy, ze ktos kogos kocha i choc raz w zyciu nie byl zazdrosny o druga osobe. Milosc i zazdrosc to jak dwie strony medalu, to jak wschod i zachod slonca, jak Yin i Yang... sa nierozlaczne. Dla nas jesli ktos nie czuje zazdrosci tzn., ze nie kocha... |
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Widzimy, ze temat umarl, a szkoda
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
ja na przykład nie ubolewam... moja TŻ jest tylko dla mnie i nic nie zmieni mojego zdania. każdy ma swoje i obstaje przy nim. aightt
|
|
#64 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nie potępiam, bo co mnie obchodzi co inni robią w łóżku? Ale zdecydowanie nie chciałabym czegoś takiego przeżywać.
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Dziekujemy w takim razie, milo sie z wami gawedzilo
. Nie bedziemy wiecej sie narzucac . Pa
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie sex to przeżycie przede wszystkim duchowe i nie mogłabym dzielić się tym z trzecią osobą. Zreszta o jakiej tu duchowości mowa jesli ta trzecia osoba jest mi obca. Nie wyobrazam też sobie, że jakaś inna kobieta mogłaby dotykać, pieścić i całować się z moim mężczyzną!!!! Na samą myśl ciarki przechodzą!!! Takie jest moje zdanie. Jesli innym to odpowiada to proszę bardzo.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę że jak najbardziej każdemu odpowiada ze masz własne zdanie, oprócz ciebie są jescze tacy co o tym marzą i tacy co tego próbują. grunt żeby wszyscy mieli własne zdanie na ten temat a nie kierowali się czyimś
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Tak sie przysluchujemy tym "wywodom" i choc mielismy sie juz nie odzywac, ale za przeproszeniem "krew nas zalewa" jak z tematu "chce" schodzicie na temat "nie chce". Skoro sie nie chce tego robic to po co pisac w tym topiku? Dla lansu jakiegos, bo Wasza dziewczyna lub chlopak to czyta i bedzie z Was dumna, ze jestescie tacy fajni? Piszecie, ze seks to duchowosc, a my tu widzimy w wypowiedziach niektorych glownie cielesnosc... "nie chce, aby calowal/a sie z inna/ym", czyz to nie cielesne? A czy moze zadajcie sobie pytanie czy to rzeczywiscie chodzi o przyjemnosc Waszej ukochanej/ukochanego czy o Wasza? My kochamy sie nad zycie, a cala zabawa sluzy tylko jednemu, przezyciu czegos pieknego, duchowego, a niekoniecznie... "konsumpcyjnego" w znaczeniu 1+1...
Przeciez my tez mozemy napisac, ze splycajac: "sypianie z jednym partnerem przez cale zycie jest chore"... ale nie napiszemy tak, bo wcale tak nie sadzimy, zwlaszcza, ze w "lebkach" kabotynskiej, zasciankowej spolecznosci (tu uogolniamy), szczytem wyuzdania jest seks oralny, nie mowiac o analnym... Przeciez seks to nie przyjemnosc, ale akt wynikajacy z checi prokreacji? Zabezpieczacie sie? Wyspowiadaliscie sie z tego? A czy spowiadacie sie z seksu przedmalzenskiego? I czy mowicie, ze zalujecie? Hehe... gratulujemy ...Na koniec prosba: wyzbadzmy sie obludy... czy my piszemy w tematach, ktore nas nie dotycza, nie interesuja? Wiec po co zasmiecac ten watek tekstami w stylu: "ja nie zaluje, ze temat upadl"... a czy ktos komus narzuca pisanie we wszystkich topikach na forum? Bo to jest wlasnie chore... Jesli kogos urazilismy, to przykro nam... ale z drugiej strony czasem dobrze jest stanac kolo siebie obok i zobaczyc czy rzeczywiscie sie jest takim fajnym, co na zakonczenie wszystkim polecamy... nabierzecie przez to dystansu do siebie, do innych i do wielu spraw. Pozdrawiamy A na koniec standardowe, zeby nie bylo, ze kogos obrazamy... "ale kazdy moze myslec i robic tak jak mu odpowiada" , pamietajcie jednak, aby przy tym nie ranic uczuc innych...
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misiaki troche przegieliscie pałę z tym postem jak dla mnie. jest duzo prawdy w tym co piszecie, ale nie zapominajcie ze na tym forum w wiekszosci sa młode dziewczyny, ok 20 lat, które mialy w wiekszosci w życiu 1 partnera, są zakochane, nie potrzebują takich wrazen jak Wy, bo jeszcze sie normalnym seksem nie znudziły i wiekszość sie pewnie nie znudzi. cZego wy oczekujecie, ze bedą pisać ze marzy im sie seks w kolejarza, gangbang czy bukkake? bez jaj. Jestescie dorosli, to też pomyslcie trochę. |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przegielismy pale moze i racja, ale jak ktos za mlodu dostanie po nosie to moze na przyszlosc zastanowi sie dwa razy zanim zacznie oceniac kogokolwiek... Reasumujac: po co na forum dla "mlodziezy" taki temat? Skad ktos ma wiedziec jaka grupa wiekowa jest przewazajaca tutaj? Czy gdzies to jest napisane? Wszystkie zgorszone tematem osoby dopoki watek nie zostanie usuniety prosimy o omijanie "gorszacego" tematu... Przepraszamy za sarkazm |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Krytykujecie ludzi że szczytem ich wyuzdania czy jakos tak jest sex oralny. I co w tym złego? ostatecznie przecież chodzi o to by był dreszczyk. Oni mają taki dreszczyk jak wy z tym ze osiagają go inaczej. To ze kogoś kręcą skoki na bungee nie oznacza zaraz ze cała reszta jest do d.... bo ich to nie kręci. Zawsze ktos moze przyjsć i powiedzieć ze chce mus się od tego zygać i nie czuje zupełnie żadnej przyjemności oprócz strachu. A atakując go na pewnoe nie sprawimy ze bzrdziej zainteresuje go ta dyscyplina, wrecz przeciwnie, będzie jeszcze ją wszystkim odradzał i obrzydzał. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To forum służy do dyskusji i nikt nie powiedział, że wypowiadać mają się tylko osoby zainteresowane cuckold (tak to się nazywa?
). Przeciwnicy też mogą się wypowiadać. Zresztą nie wiem czemu czujecie się atakowani. Ktoś pisze, że mu się to nie podoba. Ja sama kiedy wyobraziłam sobie taką sytuację z udziałem moim i mojego partnera poczułam się zdecydowanie kiepsko. Na myśl o skoku na bungee czuję się dość podobnie ![]() Posłuchajcie leuwena, bo mądrze pisze. |
|
|
|
|
#74 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obiecujemy jednoczesnie, ze jesli temat nie bedzie nadal drazony i nikt juz nie bedzie jezdzic po nas i po tematyce, ktora nam odpowiada... nie odezwiemy sie juz ani mru mru . Pozdrawiamy
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nauczeni jestesmy tolerancji i wyczucia dla uczuc innych, a takie zwroty byly po prostu, delikatnie mowiac, niegrzeczne. Teraz dopierow zauwazylismy Twoj wpis stad ten nasz post... teraz juz milkniemy... . Pozdrowienia
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wystarczyło odnieść sie konkretnie do tych postów z odpowiednim uzasadnieniem, a nie wrzucać wszystkich do jednego wora, i dzielić na tych co mają super seks z kilkoma partnerami i na takich co są nudni o staroswieckich poglądach
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesli temat wzbudzil czyjes zainteresowanie zapraszamy w takim razie na forum, ktorego link podalismy... A zeby nie bylo, ze tak anonimowo... pararzeszow sie klania, administrator forum zdrady kontrolowanej ![]() Dzieki leuwen za cenne uwagi, oby inni mieli tak otwarty umysl jak Ty. Pozdrawiamy |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Okropieństwo. Jak sobie o tym pomtyśle to zaczynam źle się czuć. Chyba nie mogłabym żyć z kimś kto lubi takie zabawy i naszczęśćie nie spotkało mnie to nieszczęśćie.
Uważam że to dla ludzi znudzonych sobą, i wspolnym seksem. To mi nawet pod jakieś zaburzenia podchodzi? Nie chce niko obrażć, ale w takim zdrowym związku ludzie czerpią przyjemność z seksu ze sobą, A seks z kimś innym to zdrada... |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cóż wychodzi na to że jednak jesteś trochę nietolerancyjna. Bo swoja wypowiedzią oceniasz zwiazek misiaków, którzy bardzo się kochają. moze spróbuj ich najpierw poznać, wejdź na ich forum, moze wtedy twoja ocena będzie bardziej świadoma. Żeby kogoś lepiej poznac wcale nie trzeba robic tego co on. Miłosć ma wiele odcieni i różne postacie. nie można generalizować że każdy kto robi inaczej niz ja albo ja i większość jest zaburzony. Ten sposób myślenia prowadzi do powstawania totalitarnych systemów i panstw autorytarnych. Za rządów Hitlera, który miał za sobą większość niemców, karano obozami lub śmiercia homoseksualistów bo nie byli w takich zdrowych zwiazkach o których ty piszesz. Nie chcę sie Ciebie czepiać ale przemyśl to. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki leuwen, ze nam uswiadomiles, jakie osoby (w jakim wieku) tu bywaja, bo pomyslec by mozna bylo, ze nasze spoleczenstwo jeszcze nie wyszlo z XIX wieku... Takie teksty nie moga nas urazic... z wiadomych przyczyn ![]() I jeszcze jedno leuwen... nie potrzeba nam takich ludzi na forum, to forum dla ludzi z otwartymi umyslami... Po raz kolejny apelujemy do administracji o usuniecie tego topiku, bo widzimy, ze przerasta on wyobrazenie co niektorych ![]()
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie usuwamy tematów, które nie łamią regulaminu forum.
A i wtedy zwykle zamykamy, a nie usuwamy
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, ale zeby ktos miał otwarty umysł, to zazwyczaj musi sobie go w jakis sposób otworzyć (brzmi głupio wiem), chodzi mi o to że być moze ktos będzie chciał wejśc do was i poczytać czegoś sie dowiedzieć, wiadomo ze administrator jest od tego żeby pilnował porzadku. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem, ta dyskusja jest jałowa. Wiadomo, że każdy ma swoje zdanie na ten temat. Należy uszanować tych, którzy lubią takie zabawy i tych którzy ich nie preferują. Każdy może swoje zdanie przedstawić tylko po co przekonywać się na wzajem, że to ja mam właśnie racje. To, że ktoś mówi, że mu to nie odpowiada to nie znaczy MISIAKI, ze was krytykuje czy osądza. Przynajmniej ja tego nie robię. To wasza sprawa jeżeli lubicie to robić w trójkę. Ja wiem, że to nie dla mnie. Najważniejsze jest to, żeby sie ludzie kochali i szanowali. Poza tym zawsze znajdą sie ludzie, którzy coś skrytykują, skoro jestescie ze sobą szczęśliwy to nie przejmujcie sie tymi opiniami-bo świata i tak nie zmienicie.Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie poroniony pomysł!!!
Jeśli by do czegoś takiego doszło proponuję dziewczynie powiedzieć już po do swojego faceta: Dziękuje kochanie że dałeś mi tę szansę z Tobą było ok, ale z tym facetem o niebo lepiej i wiesz chyba odnalazłam swoją połówkę dziękuje i pa. Mój Tż za nic w świecie nie pozwoliłby jakiemuś obcemu facetowi mnie oglądać nago dotykać i nie wiadomo co jeszcze, ale mamy XXI wiek może się nie znam
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Ale jestescie zaborczy! Ja bym to zrobila z przyjemnoscia! Niestety TZ nie reflektuje, poza tym trudno byloby mi znalezc odpowiedniego kandydata. Z reszta ja tez bym chciala patrzec na mojego TZ z inna w lozku. Moze nawet chcialabym sterowac cala sytuacja? Wydaje mi sie to ciekawe i oczywiscie, kocham mojego TZ!
No ale jak mowie - problem jest ze znalezieniem odpowiednich ludzi, ktorzy spelaniliby kryteria poza tym.... to FANTAZJA. A nigdy nie wiadomo jak wszyscy zainteresowani czuliby sie z tym po fakcie. Czy mogliby razem byc, nie czuli sie zranieni itp. Dlatego moze takie rzeczy powinny wlasnie w sferze fantazji po prostu pozostac? |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
OMG.
NIGDY W ŻYCIU. Facet ma coś z głową.
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się w całej rozciągłości. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Ja z innym i mój TŻ'et patrzacy sie na to. Albo on z inna kobieta... Jak tylko widze jakaś, która sie do niego przystawia to już mam ochote wyrwac jej wszystkie włosy.
A ten facet to jakis dziwny jest ...
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
uważam że to nienormalne O_o w życiu bym się nie zgodziła na nic takiego
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)