![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Witam nowa mame!
Kathrin ja tez biore od samego poczatku progesteron takze głowa do gory ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Mamusie kwietniowe 2017
raduska, Lilotka ale bierzecie bo coś się działo czy tak na wszelki wypadek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszej ciazy juz brałam. Teraz wyszło podczas staran ze w f. Lutealnej miałam niski poziom progesteronu i brałam juz podczas staran i teraz kontynuuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
To patrzę ze nie tylko ja jestem tygryskiem ☺ coraz więcej nas tu jest !!!
![]() Też Was tak piersi bolą i swedza ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#668 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego :-* Cytat:
Jestem za kalendarzem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też 26 ![]() Cytat:
Cytat:
Jaka bezczelność!!! Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co złego napisała ze nie bedziesz komentować? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A i dziekuje za życzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
boze kochany.. Ogladam tvn 'niezwykle przypadki medyczne' o dzieciach poparzonych ;(
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozne kobiety maja rozne tendencje. Nie powiem troche obawiam sie ze znow zamienię sie w orkę.. Staram sie jesc duzo wartościowych rzeczy ale wiecie same nieraz jak to jest a tendencje do tycia mam straszna. Nieraz wydawało mi sie ze z powietrza puchne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Ja nie mam tv wiec u mnie brak problemu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Malwiska to jak z tym kalendarzem wizyt? Chce Ci sie?;o Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Mnie to chyba minęło.
Dla mnie może być ale uzupełnienie raz dziennie wieczorem albo równie dobrze może być w drugim poscie. Jak chcecie. Musze jesCze uzupełnić pierwsza stronę o jakieś ważne info. Tyle że to już od was zależy bo mi tam nie potrzebne Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miała cukrzyce ciazowa? Az nieprawdopodobne ![]() Ja znam dziewczynę ktora tak bardzo walczyła by zachować sylwetkę ze wkoncu wyładowała w szpitalu z silna anemia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Wiem po sobie ze o anemię łatwo . U mnie sprawdziło sie codziennie picie soku z buraka bo zelazo w tabletkach nie normowała wyniku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam slaba psychike na takie programy i jeszcze teraz taka placzliwa i wrazliwa sie zrobilam..
#681 |
Wtajemniczenie
|
Coś strasznego z tymi komentarzami w szpitalu... Nawet gdybyś była dzieckiem, na które wyglądasz to nie ma prawa Ci nic powiedzieć bo to co najwyżej mogłaby Ci mama wygarnąć, a nie jakieś babsko na oddziale!!
Kathrina _ gratuluję serduszka, który to twój tydzień i dzień? Idę w czwartek więc się zastanawiam bo u mnie będzie pierwszy dzień 8 tygodnia ![]() Ja mam 25 lat rocznikowo, jeszcze nie skończone i powiem wam że już dawno mogłabym mieć dzieci ale mój mąż zawsze stopowal, bo chciał mieć stabilna sytuację. Poszliśmy na pewne kompromisy i w sumie cieszę się że teraz jestem w ciąży, a nie wcześniej ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry mamusie!
Wiedziałam, ze tak beedzie - tyle piszecie, ze za wami nie nadazam 😉 Ale na biezaco czytam, gratuluje kolejnych wizyt i serduszek 💙💚💛💜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
Ja też przez pierwszy rok mówiłam że moja córka będzie jedynaczka i nie chce mieć drugiego dziecka a jednak to się zmienia
![]() Nie wysypiam się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#685 |
Zakorzenienie
|
Menia a nie moze cora byc w domu? Z korzyścią dla Ciebie by było
![]() Pocieszę Cie ze ja tez sie nie wysypiam. W nocy jeszcze wstaje do corki (dzis 2razy) i pobudka o 6.50. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- A w głowie jak w młynku mi sie kreci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
raduska-uwierz,że z chęcią bym ją zatrzymała w domu ciężko jest mi ją puszczać do przedszkola ale musi się nauczyć islandzkiego żeby tu dalej żyć bo po przedszkolu jest jednak szkoła. Kuzynki syn ma 5 lat a już mówi super po islandzku,jakbym ją też puściła później do przedszkola to gorzej by było jej sie zaklimatyzować . Znajoma ma 2 synkow jednego puścila w wieku 2 lat a drugiego w wieku 4 lat,z młodszym praktycznie nie chodziła,zaakceptował przedszkole szybko a ze starszym miała problemy ponad miesiąc,non stop musiała chodzić ... bo już rozumiał dużo,czuł sie obco wszyscy mówili w innym jezyku a on w innym. A ja póki co ide do pracy jeszcze żeby do zasiłku dorobić tutaj. Co więcej długo bardzo na miejsce w przedszkolu sie jeszcze czeka także jakbym teraz odmówiła to by było kiepsko .
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Ja też jak rano wstaje to strasznie mnie mdli aż podbija dosłownie,czego nie miałam w poprzedniej ciąży. W ogóle nie wiedziałam co to sa mdłości ![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
Menia a rozumiem. No tak takie małe dziecko super szybko chłonie Jezyk!
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
I jak urodzę na pewno córce zrobię wakacje od przedszkola około 2 tygodnie do miesiąca bo nie będzie miał kto jej prowadzać tam,ale i wiadomo zbiorowisko zarazków ... i jak uda mi sie macierzyński dostać to wtedy może skoczymy gdzieś zagranice albo do Polski na troszke.
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- raduska- wiem,wiem dlatego ją puszczam żeby nauczyła się jezyka . Znajoma ostatnio z Polski zjechała tutaj z synem 11 letnim i on idzie do szkoły slowa po islandzku nie umie ... i ja jej współczuję,syn sie buntuje a co to dopiero bedzie jak do szkoły pójdzie,tłumaczyłam jej żeby go pilnowała i wpierała bo sie może załamać chłopak . a tutaj języków się uczą od małego,później w szkole dochodzi angielski i duński ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Witam nieśmiało. Gratuluję wszystkim mamusiom i mam nadzieję, że spełni się moje marzenie i będę mogła oficjalnie dołączyć. Na razie podczytuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
Meniaa faktycznie pewnie Ci ciężko na początku, ale zobaczysz że to zaprocentuje później
![]() Pocieszę Was, że ja też wstaje w nocy i to bardzo często ostatnio, bo mojej córce zęby chyba wychodzą i jest stale marudna. Całą noc dzisiaj przejęczała. Ja nie mam żadnych mdłości ani innych objawów. A na tym etapie w pierwszej ciąży już wymiotowałam. Wiem ze to głupie ale szczerze mówiąc martwi mnie to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.