|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
Czekoladowe_Serce czy po enfamilu twoj maly bekal rzadziej?
Ja sie zaczelam zastanawiac nad AR bo malej czesto sie podnosi :/ Kupy po enfamilu mamy lepsze!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
Aaaa ja mojej nie odbijam po kp, chyba że w trakcie sie prezy, to ja biorę i beka, a ogólnie jak ja zostawię po kp i potem podniose- to tak jak Olutki Stachu- odbije jakj stary dziad i jest ok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- A co do wyglądu.... Stracilam 12 kg po porodzie więc jeszcze 8 z ciąży i 8 z przed... Więc długa droga przede mną :/ brzuch trochę spadl ale jest flak okropny no i nie wiem czy się w stare spodnie wcisne:/ dobrze ze cellulit trochę z nóg zszedł... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Rozeznanie
|
Ej a cp dp tego mleka zageszczonego czyli Ar ze nie chce ci leciec, tp wyczytalam na necie, ze do tego typu mleka najlepiej uzywac smoczkow wieloprzeplywowych.
Moja nawet juz tak nie ulewa (troszeczke) ale podnosi sie jej i ja piecze w przelyku. Jak nie meczy jej bol brzucha to pieczenie w gardle. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Wtajemniczenie
|
Ej dopiero mam tą nową apke i w menu mam tylko białe pole, nie wyswietlaja się żadne wątki
![]() ![]() Sent from my D2203 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Szlag mnie trafia jak czytam ile Wy chudniecie a moja waga raz w gore raz minimalnie w dol i to jak nic cały dzień nie jem
![]()
#4148 |
Zakorzenienie
|
Kamila ja sie boje na wage ustac. Musze 2rozmiary schudnac
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 10 kg z ciąży jeszcze i 10 sprzed ciąży. 20 kilo!! Przecież nigdy mi się to nie uda
![]() Już kij z kilogramami ale brzuch wisi, morda wielka jak talerz satelitarny... cellulit, tłuszcz nawet w palcach u stóp :/
#4150 |
Zakorzenienie
|
Ja w ciazy przytylam ponad 20kg ale ja mam taka przemiane, ze lekko zrzucic to nie bedzie.
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Laila spi w łóżku z tz i śmiać mi się chce bo raz jedno steknie a raz drugie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez eskav8 Czas edycji: 2016-08-09 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Rozeznanie
|
Kamila, spoko, ja sie nie wazylam po porodzie i mam to gdzies. Tez mam nadwage, brzuch mi troche zostal po CC, taka brzydka oponka z tluszczu. Kiedys to sie zgubi, przeciez nawet nie minal miesiac od kiedy urodzilas. Nie wiem czy pytalam ale ty rodzilas sn czy cc?
Jak dzieciaki zaczna byc bardziej ruchliwe, zaczna raczkowac i chodzic to my sila rzeczy tez zaczniemy sie wiecej ruszac. Nawet jsk mina te najgorsze pierwsze trzy miesiace to zaczniemy chodzic na dluzsze spacery itd. Teraz skup sie na dzidziusiu i na sobie, zeby sie najadac, wysypiac. Potem bedziesz miala wiecej czasu na cwiczenia i diete i kg zaczna spadac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Ja po połogu planuje w domu ćwiczyć, zobaczymy ile wytrwam ale będę próbować (trochę leniwiec ze mnie na ćwiczenia)
![]() Zaraz smoki zamówię i chyba jednak tż siostrę poproszę żeby mi mleko kupiła, coś dziś nieciekawa pogoda i chmury ciemne krążą jak na deszcz, z resztą z samego rana już padało i po grzmiało ![]() Liczę, że dziś mój podkład do twarzy przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Ja rodzilam sn.
Wiem, że dopiero niecałe 3 tygodnie ale moja waga zamiast spadać to rośnie. To strasznie demotywuje. No i ciężko będzie mi ćwiczyć jak jestem cały dzień sama z małym. Chyba, że znowu wróci ten cichutki Noah ![]() ![]() Deszcz... deszcz.... z jednej strony mnie cieszy a z drugiej wkurza. Kobiecie nie dogodzi :P
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smoki do mleka AR zamówione, zobaczymy czy będą pasować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zadomowienie
|
Czekoladowe_serce,przed kąpielą w sensie wieczorem?nie zaleca się ćwiczeń na nic,bo rozbudzisz org i ciężko będzie zasnac
Ja w czw mam ginekologa,jak z szyjka ok,to zaczynam ćwiczenia i zabawy z mężem 😉 Nic nie załatwilismy w poradni rehabilitacji bo ordynator jest na stażu i będzie dopiero w przyszłym tyg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Mówię dziś do Kubusia żeby się uśmiechnął bo chce wywołać babci,a jego prababci ładne foto i on jak na zawolanie,hihi i znów mamy piękne zdjęcia ![]() Kamila,Noah może się pręży powodu zatwardzenia? Znajona pediatra mówiła,żeby dziecku lepiej się kupę robiła mama karmiąca piersią powinna dużo pić wody,a i laktacyjny doradca w szpitalu mówiła,że im więcej pijemy tym więcej mleka się tworzy,co wiadomo zależy też od częstości przystawiania dziecka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest ok 19-20 o ile nie musi robić nadgodzin. Po całym dniu i nocy bez snu ostatnia rzeczą na jaką mam ochotę są ćwiczenia. Chociaż obiecałam sobie biegać wieczorami. Zobaczymy czy mi się uda. Cytat:
Szkoda mi go bo na prawdę domen i noc go to męczy...
![]() |
#4158 | |
Zadomowienie
|
Nie no podróżował
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Noo, mogę dokończyć post. Mały smok chciał jeść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
Nam się kupa poza pampersem zdarzyła póki co jedna- na szczęście na przewijaku
![]() ![]() My już po wizycie u pediatry- Wikuś waży już 4530g, mój klocuszek kochany ![]() Synek w foteliku był grzeczniutki- przespał drogę do przychodni. W sumie pewnie dlatego że mamy do niej bliziutko i nie zdążył se pomarudzić. Może jutro się skusimy na pierwszy wspólny wyjazd na zakupy. Jak myślicie- nie jest za wcześnie na zabieranie go np do Auchana? Trochę się obawiam o to, czy to aby nie za szybko (jutro ma 3 tyg). |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zadomowienie
|
Duży chlopczyk😊
My jeszcze nie byliśmy w markecie z Kubą,a jutro kończy 7 tydzień,wg mnie 3 tyg to trochę mało,biorąc pod uwagę,ze większe zakupy zwykle dłużej trwaja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
My z dwojka dzieci robimy zakupy zarowno w biedrze jak i kauflandzie itp. Maly i tak caly czas spi.
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Chyba mi się robi gorączka w cyckach od niesciagania mleka... albo po prostu zbieg okoliczności. Muszę znaleźć jakoś czas na odciagniecie odrobiny chociaż.
#4164 |
Zakorzenienie
|
Damian chyba bierze przyklad ze Stasia i postanowil zyc fotosynteza
![]() Jadl o 10, a teraz spi w najlepsze... hm... potem sie dziwic, ze matce cycki nie wytrzymuja ![]() Okna pomyte (i lunelo ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni żyją miłością ![]() Jakie to ciacho? Uwielbiam morele ![]() Ja robię nic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zadomowienie
|
My juz po szczepieniu. Mlody płakał okropnie, teraz w domku przyssany do cycusia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Jakis wynalazek z kasza manna z moich wypiekow, ale pierwszy raz robie
![]() Wczoraj bylo kruche z budyniowa pianka i morelami oczywiscie... i bardzo polecam moje ulubione ciacho z kazdymi owocami ![]() A w nd bylo zwykle piaskowe (z morelami hahaha), ale morele na drzewie sie skonczyly ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Arida a Ty bylas dzielna? ![]() U nas na szczepienia chodzil Tatus bo ja płakałam bardziej niz dziecko ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kruche z budyniową pianką i morelami? O mniaaam! Czy mogę prosić o linka do przepisu? Plis plis plis ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, blagam, nie o ciastach bo az mi slinka cieknie.
Inka, jak mala miala 3 tyg bylismy w Tesco, ale mamy blisko, cale zakupy potrwaly ok godzinę. Ale nam sie trafilo na szczescie tak, ze mala w aucie spi jak zabita i pptem w sklepie tez. Jesli Twoje dziecko spi to smialo bym pojechala. My tez wybralismy taka pore (8 rano w niedziele) by bylo malo ludzi. A co do wagi to duzo wazy, z jaka waga sie urodzil? ![]() My bylismy na pobraniu krwi do badan, mala sie darla, ale po tym zaraz zasnela. Bardziej sie chyba darla żeśmy ja obudzili. ![]() Mi tez dzis wróciło ciut grzeczniejsze dziecko, bo wróciliśmy, mala zjadla i polozyla sie z mamusia spac i spalysmy 3h bez marudzenia. <3 Co do szczepionek to my chyba bierzemy 6w1. A jak u was z tymi pneumokokami i meningokokami, szczepicie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zadomowienie
|
Bylam dzielna
![]() ![]() O ciatach z wami nie rozmawiam, moje 18 kilo samo nie zejdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.