Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 09:53   #4591
agnieska
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Aga byłaś wczoraj No masz i ja również.
Mongolii nienawidzę i po tych aferach z sufitem miałam tam absolutnie nie jeżdzić ale złamałam postanowienie bo tam jest zawsze luźno, nie ma tłumów i jest ogólnie czysto. Choć rzeczywiście zaopatrzenie średniawe.
Paniami się nie martw na mnie z kolei napadaja z miejsca i zawsze musze mieć w zanadrzu strzał, na który z góry wiem, ze nie znają odpowiedzi. Inaczej nie mogę w spokoju kontemplować. Nie wiadomo, co gorsze
Niektórzy mówią na nią Gównolia wczoraj zależało mi jeszcze na sklepie Organique, kupiłam siostrze cudownie pachnące masła do ciała na wagę - waniliowe i lemongrass a dla siebie 100g Ghassoul egzamin skończyłam o 11:30 więc miałam dużo czasu

Za to Douglasa mają tam dobrze zaopatrzonego wczoraj pierwszy raz widziałam te dwie nowe marki które mają na wyłączność, Rouge Bunny chyba i coś jeszcze, tylko Red Earth nie mają.

No i MAC do którego dla własnego bezpieczeństwa jeszcze nie wlazłam
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 10:14   #4592
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Za to Douglasa mają tam dobrze zaopatrzonego wczoraj pierwszy raz widziałam te dwie nowe marki które mają na wyłączność, Rouge Bunny chyba i coś jeszcze, tylko Red Earth nie mają.
Ta druga to Diane Brill, z dopiskiem - "muza Thierry'ego Muglera".
http://www.diannebrill.com/
Stary 2008-01-31, 10:20   #4593
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Ta druga to Diane Brill, z dopiskiem - "muza Thierry'ego Muglera".
http://www.diannebrill.com/
dzięki
Stary 2008-01-31, 10:39   #4594
rzyrafka
Zakorzenienie

u nas RB i DB i RE są od dawna- mają przepiękne głębokie kolory cieni prasowanych

Buzichocho kupiła ostatnio świetny granat RE za którym szaleję (jest fotka na zbiorach)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 10:40   #4595
snowqueen
Zakorzenienie

zizou właśnie przeczytałam Twoją recenzję różu Diora i chciałam za nią podziękować Skoro nie dorównuje maczkowi, masz mieszane uczucia i uważasz, że nie jest wart swojej ceny, to chyba ostatecznie przestał mnie (przynajmniej na razie) kusić.

Dziękuję
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 10:51   #4596
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
u nas RB i DB są od dawna
A w ub. tygodniu pani w Krakowskiej mówiła mi, że to nowe marki u nich
(w sumie chyba dlatego zapamiętałam, że zaczęłyśmy rozmawiać o rozświetlaczach i pokazała mi 2 lub 3, a potem właśnie RB i DB mówiąc, że to nowość - w sensie marek)
Sama nie zwróciłam wcześniej uwagi na nie, więc nie miałam pojęcia, że one są tam od dawna
Stary 2008-01-31, 11:06   #4597
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
zizou właśnie przeczytałam Twoją recenzję różu Diora i chciałam za nią podziękować Skoro nie dorównuje maczkowi, masz mieszane uczucia i uważasz, że nie jest wart swojej ceny, to chyba ostatecznie przestał mnie (przynajmniej na razie) kusić.

Dziękuję
nie ma za co jako ze kupilam go ze znizka 30% to nie zaluje ze go mam. ale gdybym kupila w cenie regualrnej to bylabym zla... to taki zwykly roz, w dodatku trudny w obsludze

agnieska te masla na wage sa faktycznie takie cudowne? jak sie tego uzywa? mama mi ostatnio wspominala, ze ma takie cudow ale podeszlam z rezerwa i tylko rzucilam okiem [bez macanki ].
dzis testuje lavaerde z paczuli, wlasnie przyszlo do tego wzielam glinke z migdalami - zobaczymy, co to za cuda
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 11:11   #4598
snowqueen
Zakorzenienie

ziz, może zakupię go kiedyś na T. jak mnie najdzie ochota nie do zwalczenia, tam był chyba po 80 parę złotych (na razie zniknął) Ale póki co czuję się wręcz odrzucona
Stary 2008-01-31, 11:12   #4599
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
agnieska te masla na wage sa faktycznie takie cudowne? jak sie tego uzywa? mama mi ostatnio wspominala, ze ma takie cudow ale podeszlam z rezerwa i tylko rzucilam okiem [bez macanki ].
dzis testuje lavaerde z paczuli, wlasnie przyszlo do tego wzielam glinke z migdalami - zobaczymy, co to za cuda
Są dość drogie - 22zł/100g jesli dobrze zapamiętałam, ale bardzo wydajne: maleńka, rozgrzana ilość pozwala na wysmarowanie całych dłoni, jeśli ciapnie się za dużo to jest to bezsensowne marnotrastwo, bo się nie wchłonie i zostawi grubą, tłustą warstwę (wczoraj właśnie obserwowałam walkę mojej siostry z tym masłem gdy z przyzwyczajenia nabrała na prawdę dużo ). Ślicznie i długo pachną pakują je albo w folię (wtedy folia za darmo ) albo w pudełeczko do wielokrotnego użycia i wtedy płaci się dodatkowo 3zł, możesz przynieść też swój pojemniczek. Nawilżenie utrzymuje się po wymyciu rąk

Ja poproszę o uspokajającą mnie relację z paczuli i z tej z migdałami, mam ochotę ale jeszcze jej nie wzięłam
Stary 2008-01-31, 11:20   #4600
snowqueen
Zakorzenienie

agniesko zachęcająca jest Twoja opinia o tych masłach Może sobie kupię 100 g, skoro tak pachną i dobrze nawilżają. Ja chwilowo stosuję tylko Emolium i jestem zachwycona, ale czasami mam ochotę na coś pachnącego.
Oczywiście w ogóle nie kojarze tego sklepu w Magnolii, ja to ślepiec jestem

Wszystkie moje masła praktycznie porzuciłam. O ile mango z M&S pewnie zużyję na wiosnę, bo pachnie pięknie, to nie wiem, co zrobię z Termicznym Spa
Stary 2008-01-31, 11:38   #4601
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
agniesko zachęcająca jest Twoja opinia o tych masłach Może sobie kupię 100 g, skoro tak pachną i dobrze nawilżają. Ja chwilowo stosuję tylko Emolium i jestem zachwycona, ale czasami mam ochotę na coś pachnącego.
Oczywiście w ogóle nie kojarze tego sklepu w Magnolii, ja to ślepiec jestem

Wszystkie moje masła praktycznie porzuciłam. O ile mango z M&S pewnie zużyję na wiosnę, bo pachnie pięknie, to nie wiem, co zrobię z Termicznym Spa
Na przeciwko Tesco, zresztą - tu masz mapkę http://www.magnoliapark.pl/?action=shops&id=108

Jeszcze jedno zażalenie pod adresem Magnolii - kiedyś się zabiję na tych ich śliskich, pomarańczowych płytkach, niezależnie od butów które ubiorę - zawsze się na nich ślizgam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 11:39   #4602
zizou
Zakorzenienie

ja w tej chwili walcze z pokusa zmycia makijazu i nalozenia ziemi ale ze za jakies dwie godzinki musze wyjsc to sie powstrzymuje, nie chce mi sie znow robic makijazu

potestuje dokladnie wieczorem, na spokojnie. ale cos czuje, ze mi lavaerde paczuli podejdzie

opisy masla brzmia zachecajaco - wezme od mamy troche do testow
Stary 2008-01-31, 11:48   #4603
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Na przeciwko Tesco, zresztą - tu masz mapkę http://www.magnoliapark.pl/?action=shops&id=108

Jeszcze jedno zażalenie pod adresem Magnolii - kiedyś się zabiję na tych ich śliskich, pomarańczowych płytkach, niezależnie od butów które ubiorę - zawsze się na nich ślizgam
Aaaa to już chyba kojarzę
W Magnolii byłam tyle razy, ale do tej pory nie pamiętam, gdzie są niektóre sklepy, albo nie pamiętam, czy konkretny tam jest

Ja ostatnio wychodząc z SP prawie się zabiłam
Stary 2008-01-31, 12:12   #4604
Estella
Zakorzenienie

Co z tymi sufitami jest nie tak?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 12:17   #4605
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4698208.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 12:17   #4606
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Magnolia nie miała zbyt udanego debiutu
http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/784099.html
I to jest mocne http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/789217.html

i jeszcze http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4698208.html

Wygońcie mnie do nauki
Stary 2008-01-31, 12:18   #4607
annmarie
Wtajemniczenie

Estello, w którymś ze sklepów na klientkę przez dziurę w suficie popłynęły... ścieki (delikatnie ujmując), a to chyba był jeden z 2 lub 3 przypadków tam...
Stary 2008-01-31, 12:18   #4608
snowqueen
Zakorzenienie

Estello to była afera na całe miasto W kilku sklepach było coś nie tak z sufitami, pękały nad nimi rury z kanalizacji i można sobie wyobrazić, co się działo... Zwłaszcza biorąc pod uwagę podaną przez agnieskę nazwę zastępczą "gównolia". Zdarzyło się po raz w jednym sklepie, zamknęli wtedy wszystkie z podobnym systemem motażu w sufitach, potem ponownie było to samo, teraz już chyba sobie z tym poradzili.

Ale strach pozostał

O widzę nawet linki się pojawiły

agnieska idź sie ucz!
Jak się ładnie nauczysz to sobie kupisz w nagrodę coś z benefita
Stary 2008-01-31, 12:20   #4609
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
byl o tym anwet topik, na klientke w sklepie spadly odchody z kanalizacji z sufitu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 12:20   #4610
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo rety

To tak jak we wczorajszej beznadziejnej komedii na Polsacie: to nie jest kolejna komedia dla kretynów. Też był podobny motyw

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 12:28   #4611
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
agnieska idź sie ucz!
Jak się ładnie nauczysz to sobie kupisz w nagrodę coś z benefita
O, to jest myśl - choć pewnie i tak kupię
Jeszcze co do Magnolii, cytat z jednej ze stron internetowych

Cytat:
Naród jest ironiczny, złośliwy i pamiętliwy. Internauci szczególnie. Na grupie wrocławskiej w ciągu ostatnich 24 godzin pojawiła się propozycja urządzenia flash moba w Magnolii (na trzy- cztery wszyscy wyciągamy parasole) oraz stwierdzenie, że najpiękniejsze fontanny można znaleźć w galerii przy ul. Legnickiej. Autor nie miał na myśli tradycyjnego wystroju galerii, wierzcie mi.
I tym optymistycznym akcentem żegnam panie i idę się uczyć na egzamin z ontologii
Stary 2008-01-31, 12:31   #4612
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
O, to jest myśl - choć pewnie i tak kupię
No no, bez takich, że "i tak kupię"! Tutaj się leczymy z nałogu, a nie propagujemy takie zachowania.

Stary 2008-01-31, 14:25   #4613
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bardzo ladny Ale cena nie na moją kieszeń - chyba że bylby to jeden jedyny kosmetyczny wydatek w miesiącu
Dziękuję. Ja właśnie jestem trochę spłukana przez tę przyjemność (a tu Benefit nadciąga). Ale ponieważ w przyszłym tygodniu mam imieniny, więc potraktujmy to jako prezent dla samej siebie.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj bardzo sie spodobał róż Deborah nr12 - beżo-brąz z dyskretnymi drobinkami. Chciałam kupić, ale niestety nie było tego numerku Podoba mis ie nawet bardziej niż cielisty Loreal - będę polować
Mi też się podoba jeden róż Deborah z tych klasycznych, nie pamiętam, który kolor, ale to taki chłodny brązik z nutą różu i kolorowymi drobinkami. Nie mam go jeszcze bo boję się, że będzie za ciemny.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Jakieś pomysły
Róż?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to chyba mam depresję
trzeci dzień pod rząd cały dzień spędzam na ogladaniu 'Dra Hausa', w przerwach czytam ten watek i nawet nie mam co napisać . Jem coś na okrągło, zbędnych kosmetyków nie kupuję od ponad tygodnia (z niezbędnych krem do rąk i pumeks w Avonie), dziś poszłam do krakowskiej zeby sobie znaleźć cos małego na co mogłabym naciagnąć TŻ i nic nie znalazłam
Ja mnie dopada coś takiego w czasie sesji, to tłumaczę sobie, że to takie odciążenie umysłu, żeby lepiej przyswajał wiedzę, jak wypocznie. Właśnie dzisiaj sobie tak wmawiam.

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Miałam nic nie kupować przez miesiąc a i tak już trzy razy złamałam zakaz
Jednak od jutra nie kupię ani jednej rzeczy I koniec kropka!!!
Dopiero za miesiąc mogę kupić jakiś nowy tusz.
A Benefit Cię nie kusi?

Cytat:
Ja po przejrzeniu książeczki mam już kilka pokus w Beneficie
- puder thrrrob albo dandelion - są takie rumianoróżowy jak lubię i mają różowy pędzelek
- kredkę eye bright - znowu optymistycznie wygląda
- zestaw realness of concealness - bo tam jest wszystko co mi się podoba!
- zestaw justine case
- bronzer hoola
- kiedyś jakiś tusz
Mi się marzą Georgia i Dandelion. Pamiętam, jak siostra dała mi kiedyś do pooglądania taką książeczkę promocyjną Benefit - przepadłam na godzinę.

Cytat:
zwracam sie z apelem do Krakusek: jak ktoras w koncu dostrzeze B. w S. to niech sie radosna nowina podzieli
Ja też proszę o wszelkie wieści.

Cytat:
zizou, ja taka specjalnie bladolica nie jestem, ale miałam kiedyś dużo ciemniejsza karnację... Teraz kupując podkład musiałam brać praktycznie najjaśniejszy dostępny kolor (Dior). Kiedyś brałam te ciemniejsze
Mi strasznie zbladła cera odkąd używam filtrów. Kiedyś wszelkie odcienie pudrów i podkładów to był środek palety, a teraz najjaśniejsze czasem odpadają. A mimo to nie jestem kredowo blada, tylko jakoś tak, nie mogą się te odcienie ze mną zgrać.

Cytat:
(w sumie chyba dlatego zapamiętałam, że zaczęłyśmy rozmawiać o rozświetlaczach i pokazała mi 2 lub 3, a potem właśnie RB i DB mówiąc, że to nowość - w sensie marek)
Sama nie zwróciłam wcześniej uwagi na nie, więc nie miałam pojęcia, że one są tam od dawna
Jakie rozświetlacze są wśród tych marek?

---

Kupiłam sobie dzisiaj maseczkę Nuxe (specjalnie pobiegłam po nią do apteki) i obiecuję, że to już ostatni zakup kosmetyczny w miesiącu styczniu. Zaraz będę testować.

Oglądałam też nowości Deborah (Rzyrafko, jeżeli poszukujesz, to są w Tesco na Wielickiej). Te nowe potrójne paskowane cienie są bardzo ładne - zestawienia kolorystyczne śliczne, ładnie dobrane, metaliczny połysk. Mnie kuszą, chociaż jeszcze nie jestem pewna, czy ulegnę. W każdym razie bardzo ładne.

Jest też ta nowa kolekcja wiosenna, z niej oglądałam tylko róż i jest ładny. Ta jasna połowa to taki ciepły, matowy, rozbielony róż, dość jasny jak na róż do policzków. Druga połowa to dwa kolory: mocna brzoskwinia z pomarańczową nutką i ciemny malinowy róż - oba kolory z malutkimi drobinkami. Ładnie to wszystko wygląda, kosztuje 35 zł. I ten róż chyba kupię, mimo że pudełeczko urodą nie grzeszy.

Agnieska, Rzyrafka - któraś z Was (albo obie?) ma ten dwukolorowy róż Deborah z zeszłorocznej kolekcji Carski Szyk? Mogłabym prosić o zdjęcie koloru na skórze?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 14:42   #4614
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Oglądałam też nowości Deborah (Rzyrafko, jeżeli poszukujesz, to są w Tesco na Wielickiej). Te nowe potrójne paskowane cienie są bardzo ładne - zestawienia kolorystyczne śliczne, ładnie dobrane, metaliczny połysk. Mnie kuszą, chociaż jeszcze nie jestem pewna, czy ulegnę. W każdym razie bardzo ładne.

Jest też ta nowa kolekcja wiosenna, z niej oglądałam tylko róż i jest ładny. Ta jasna połowa to taki ciepły, matowy, rozbielony róż, dość jasny jak na róż do policzków. Druga połowa to dwa kolory: mocna brzoskwinia z pomarańczową nutką i ciemny malinowy róż - oba kolory z malutkimi drobinkami. Ładnie to wszystko wygląda, kosztuje 35 zł. I ten róż chyba kupię, mimo że pudełeczko urodą nie grzeszy.

Agnieska, Rzyrafka - któraś z Was (albo obie?) ma ten dwukolorowy róż Deborah z zeszłorocznej kolekcji Carski Szyk? Mogłabym prosić o zdjęcie koloru na skórze?
Ja mam z tych paskowanych zestaw brązów z turkusem, brązy są ładne, ale ten turkus słabo widoczny na powiece - będę z nim jeszcze ćwiczyć Nie kuś mnie różem! ale skoro brzoskwinia to mi pasować nie będzie - i dobrze
Carski szyk jest sprzed dwóch lat - tegoroczna zimowa kolekcja była z motywem pasków. Ja zdjęcia nie zrobię, zupełnie nie potrafię oddawać kolorów na skórze ale to jest bardzo udany produkt, jak już kiedyś na wątku deborowym pisałam - i dla ciepłych i dla chłodnych typków. Ja ten ciemniejszy róż muszę nabierać bardzo ostrożnie lub strzepnąć przed nałożeniem, bo mam wrażenie że zbyt mocno kontrastuje z moją skórą.
A klasyczne, okrągłe, mam trzy
Stary 2008-01-31, 14:46   #4615
zizou
Zakorzenienie

wrocilam z sephory. poszlam sobie z nadzieja, ze nagle pojawila sie szafa benefitu [juz wiem, ze wielka i kolorowa i rzucajaca sie w oczy] i nic a ja tak juz chcialabym zatracic sie w benefitowym swiecie
Stary 2008-01-31, 15:01   #4616
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja mam z tych paskowanych zestaw brązów z turkusem, brązy są ładne, ale ten turkus słabo widoczny na powiece - będę z nim jeszcze ćwiczyć Nie kuś mnie różem! ale skoro brzoskwinia to mi pasować nie będzie - i dobrze
Carski szyk jest sprzed dwóch lat - tegoroczna zimowa kolekcja była z motywem pasków. Ja zdjęcia nie zrobię, zupełnie nie potrafię oddawać kolorów na skórze ale to jest bardzo udany produkt, jak już kiedyś na wątku deborowym pisałam - i dla ciepłych i dla chłodnych typków. Ja ten ciemniejszy róż muszę nabierać bardzo ostrożnie lub strzepnąć przed nałożeniem, bo mam wrażenie że zbyt mocno kontrastuje z moją skórą.
A klasyczne, okrągłe, mam trzy
Koło mnie mają jeszcze 2 sztuki tego różu z kolekcji Carski Szyk i zastanawiam się, czy go nie kupić, ale boję się, że będzie za ciemny. No i nie wiem, czy nie skuszę się na ten nowy (chociaż to opakowanie takie paskudne). Te cienie oglądałam w wersji fioletowej. Bardzo ładne są.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-31, 15:23   #4617
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jadem dziś wreszcie do Krakowskiej
Tylko nie wiem jak będzie z zakupami, bo mnie znowu złapało zapalenie szczęki(chyba najbardziej chorowita w tym wątku jestem ) i mam lekki paraliż lewej strony twarzy Co to za cholerstwo jest to ja już nie wiem Łapie mnie co jakiś czas.

Ale i tak sobie coś na pewno kupię, choćbym miała chora jechać
Bidulka z Ciebie W takim razie zdrówka życzę No i mam nadzieję, że szaleństwa zakupowe będą udane :d

Cytat:
Z pół roku na pewno już są, o ile nie od początku istnienia tego Douglasa. A Pani ma chyba dziwne pojęcie "nowości"

Cytat:
A gdzie u nas takie cuda można dostać? Co to za firma w ogóle?

Cytat:
Róż?
A wiesz, że też mnie kusi róż Ten Penelopowy z Loreala, tylko tak naprawdę nie wiem, czy to ten Ewentualnie ten z Pupci nr 01. Albo dla odmiany błyszczydło - albo SilkGloss w tubce albo Burżujek 3D bladoróżowy z Les Nudes Wszystko przez mamę, bo mam jej zamówić Masterpieca na Allegro, a wiadomo, że nie opłaca się zamawiać tylko jednej rzeczy, nie No i tak myślę, u kogo wziąć tusz i co dokupić do niego

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj maseczkę Nuxe (specjalnie pobiegłam po nią do apteki) i obiecuję, że to już ostatni zakup kosmetyczny w miesiącu styczniu. Zaraz będę testować.
Naprawdę ostatni Jak Ty wytrzymasz do końca miesiąca bez zakupów to ja nie wiem

Przyszły mi dziś kosmetyki z YR, aż się zdziwiłam, że tak szybko. Ale dobrze, bo już mam dość jeżynowego nicnierobiącego kremu do stóp A i żel migdałowy dla odmiany od piernikowego też już się przyda.
No i dostałam gratis perfumki Neonatura Seve (dobrze, że nie kolejne 2 kremy ) A jeszcze się okazało, że w cenniku mieli niedomówienie i dostałam inne perfumy niż zamawiałam dla siostry i miła Pani z infolinii powiedziała, że te właściwe doślą, a te mogę sobie zostawić w ramach prezentu od nich Fajowo, bo akurat sama lubię tą wersję

Za to paczkę z Hexxowym Clinique'iem przechwycił UC Kurcze, nie dość, że pierwszy wysłany puder ukradli, to drugi będą clić. Ale niech im tam będzie, ważne, żeby w końcu dotarł, a Truskawa i tak pewnie wszelkie koszty zwróci.

A tak w ogóle to naprawdę ogłaszam bankructwo Zobaczyłam rano wyciąg z karty i się przeraziłam Mam 3 tygodnie na spłatę i w związku z tym pewnie będę spłacać z tego, co zarobię, a to, co będę chciała kupić, znów pójdzie z karty W związku z tym wydatki będzie trzeba mocno ograniczyć Także już nie obiecuję, że i w lutym nie kupię żadnych kosmetyków, bo na pewno kupię, ale z głową. Na pewno wezmę szampon i krem nawilżający Matrix Biolage, może i balsam do kompletu, ale nie kupuję żadnych balsamów do ciała czy żeli pod prysznic A zachcianki też zamierzam dawkować ostrożnie i pewnie jak się skuszę na róż, to już błyszczyk odpuszczę i na odwrót. I z pędzelkiem Sephorowym na razie się wstrzymam, a nuż na Walentynki rzucą jakąś promocję
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 15:47   #4618
agnieska
Zakorzenienie

MagJa mówiłam o masełkach tej firmy http://www.organique.pl/
Stary 2008-01-31, 15:47   #4619
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A wiesz, że też mnie kusi róż Ten Penelopowy z Loreala, tylko tak naprawdę nie wiem, czy to ten Ewentualnie ten z Pupci nr 01. Albo dla odmiany błyszczydło - albo SilkGloss w tubce albo Burżujek 3D bladoróżowy z Les Nudes Wszystko przez mamę, bo mam jej zamówić Masterpieca na Allegro, a wiadomo, że nie opłaca się zamawiać tylko jednej rzeczy, nie No i tak myślę, u kogo wziąć tusz i co dokupić do niego
To chyba nie jest mój róż. Mój nie jest taki różowy i wydaje mi się, że nr miał 110 albo 111 (nie wiem dokładnie, bo nr był tak naklejony, jak na tym z aukcji i rzecz jasna ta tasiemka z nr-em jest już historią).

Jak masz brać błyszczyk to już lepiej kup Superbalma.

Cytat:
Naprawdę ostatni Jak Ty wytrzymasz do końca miesiąca bez zakupów to ja nie wiem
Nie ma się co śmiać. Nie podejmuję się obiecywać abstynencji do końca lutego.

Poważnie mówiąc, to pilnie potrzebuję krem do twarzy, bo Atoderm mi nie służy, a wszystko poza Cold Cream udało mi się wypaćkać. Nie mam pojęcia co teraz kupić.

Cytat:
A zachcianki też zamierzam dawkować ostrożnie i pewnie jak się skuszę na róż, to już błyszczyk odpuszczę i na odwrót. I z pędzelkiem Sephorowym na razie się wstrzymam, a nuż na Walentynki rzucą jakąś promocję
Kiepsko to chyba wróży Pan Stikowi?

---

Zizou, chciałam powiedzieć, że mi się zapach maseczki Nuxe podoba. Ożywczo na mnie zadziałało to zielsko.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-31, 15:53   #4620
agnieska
Zakorzenienie

Ja chcę tylko na chwilę powrócić do tematu pielęgnacji włosów - oglądałam wczoraj w Naturze serię do włosów tej firmy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217046 i maja na prawdę fajne składy skuszę się pewnie w marcu cenowo 20-30zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości