|
|
#4621 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
snad kawusi
![]() Cytat:
?2.dokładnie 3.ja też pierwsze słyszę . 4.a włożyłeś tam ząb najpierw ?5.a co toto ma we składzie , że takie cudarobiące Cytat:
tak jak selfie w locie podczas skoku z mostu kiedyś na niedźwiedzia z gołymi rękami , a teraz na dopalaczu ![]() gorąco przeczytałam dziś, że picie dużych ilości kawy jest wręcz zbawienne dla zdrowia , albowiem chroni przed Alzheimerem, Parkinsonem, cukrzycą, udarami i chorobami serca
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4622 |
|
niecnotliwa dziewica
|
... i jakiej wielkości filiżanek
|
#4623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Plan jest, myślę, że w tym roku na pewno go zrealizujesz
Nie żartuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4624 |
|
Panaroja
|
nie, bo zwiększa przepływ krwi przez nerki czyli odfiltrowanie nadmiaru wody . Chociaż u osób wrażliwych może wywołać np kołatanie serducha , to prawda .
Spoo , masz boski podpis internista - wie wszystko , ale nic nie robi chirurg- wszystko robi , ale nic nie wie anatomopatolog - wie wszystko i wszystko robi, ale po czasie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-08-26 o 16:30 |
|
|
|
#4625 |
|
To ja :)
|
Dżem dobry, wpadłam powiedzieć, że nie na czasie jestem
Ściskam hurtowo wszystkich
|
#4626 | |||||||
|
BAN stały
|
Ja jestem stworzony do tej Średniej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O! ![]() Jestem coraz bliżej decyzji o powzięciu odpowiednich kroków Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- 7 dych mi wzięło i zaginęły (tym razem nie koty)
|
|||||||
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, Baru
Ech, wiedziałam, że za bardzo zawoalowałam tę informację A temu panu zepsuł się radar Mówisz zimą? Szkoda, że Praga się pogorszyła, bo mnie akurat naszło, żeby tam pojechać po latach. I wziąć M, bo nie był nigdy. A co nie halo? Ad sinupret czeskich jarzyn obiadowych: wolę chyba nic niż takie niemiłe zaskoczenie jak rajcatovy salat czy okurkovy salat - pomidory lub ogórki z octem ![]() A mnie się od trzech nocy śni Estonia
|
#4628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam Bois Farine L'Artisana - od Mursz, która twierdzi, że Bois pachnie mokrym tynkiem czyli remontem łazienki ![]() Mnie pachnie drzewnie, irysowo i jak grunt do olejnych obrazów Artystycznie, niebanalnie i tak miło, prawie pudrowo, że aż kobieco. Chciałabym, żeby to był mój zapach na jesień , co przy mojej zmienności niczego nie gwarantujeCytat:
tak jest!ad.2 Wojtek też przeczytał i się zgadza ![]() o, to, to! Moje filiżanki do kawy są duuuże - ale kawy w nich mało, więcej mleka Cytat:
![]() ad. 2) znajdą się Dzień Dobry! Ja tęsknię do lasu - ale wiecie, on jest WE MNIE. Mogę się tam przenieść w dowolnej wolnej chwili. A jak zacznę malować pejzaże, to wsiąknę całkowicie Ustabilizowałam się wreszcie z garderobą - poza długą sukienką z dzianiny typu dłuuugi sweter mam już wszystko Jest chłopczyca, są wzorki (szczególnie spodnie we wzorki To, czego mi brakowało, czyli luz w tym wszystkim - jest. To, co sztywne i w typie pani z biura spakowałam i czeka na przyjaciółkę. Ale torba - tu spuszczę zasłonę milczenia ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Mam jeszcze prośbę do drogiego Baru - niech przeczyta na blogu Krytyczny Piątek, ostatni wpis, narobiłam się potwornie - wczoraj od 20stej do 3 w nocy i dziś 2 godziny, a wyświetleń jakoś malutko. Dobrze się czyta
|
|
#4629 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nic się mnie nie zepsuło, dementuję! Ooooo, to pewnie takie, co po myciu naczynia wyjmują i na półkach układają! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że znajdziesz Jutro planuję wielkie malowanie - zmieniam Panienkę i chyba zacznę Jezioro! Wreszcie. Ostatnio jezioro malowałam będąc w liceum ![]() A! I muszę schudnąć 2 kilo. Skąd ta waga się bierze??? Nie mam pojęcia.
|
|
#4631 | ||
|
BAN stały
|
Pomroczność jasna i te sprawy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Kot, lis i orzeł na ganku |
||
|
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad przelotu
![]() Cytat:
Że chyba do was napiszę, zagadam etc. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Gratsy U mnie @ czyli lipa.
|
||
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podgrzyby ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4634 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i spomiędzy cuuudnej pogody
Cytat:
![]() --- Zaczynam odczuwać wenę do sprzątania, takie kiełkujące zaczątki powzięcia decyzji
|
|
|
|
|
#4635 | ||
|
|
Cytat:
![]() Z Neską, to się widujemy w rzeczywistym świecie, gdyż otóż okazało się, że jesteśmy sąsiadkami. I jakoś nas real porwał... Ale u mnie masa zmian, napiszę o nich wkrótce, ale jeszcze kilka dni muszę mordę w kuble trzymać ![]() Cytat:
A wpis Justyny bardzo polecam, ubawiłam się, jak norka ![]() ![]() Otóż udane polowanie od rana, udało mi się ustrzelić limitowankę Noa Summer tegoroczną. Polowałam całe wakacje, ale nie weszła chyba wcale do Polski. U przyjaciół z zachodu kliknęłam na ebayu właśnie. Przy okazji nauczyłam się przelewy zagraniczne robić ![]() Poza tym mam fazę alienową i cierpię, że mam katar, to znacznie utrudnia bycie perfumoholikiem
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę z ksiazka i lodami ma trawie w ogrodzie i się grzeję (w filtrach Zasłużony odpoczynek po intensywnym tygodniu roboty, a przyszły tez szykuje się ciężki ![]() W czwartek mam zapro na dwie imprezy, w środę mnie chłopaki na krav mage wyciągnąć chcą, ale juz tance i tej godzinie mam... Zwiedzieli sie i teraz dokuczają: - A będziesz na integracji tańczyć flamenco??? Zrobimy ci miejsce na stole! Nie zapomnij spakować tej sukni do tańca! - Nie mam specjalnej sukni, cwiczylam taniec z wachlarzem.. - A to bez sukni też możesz tańczyć! - kurde wizualizacja poszła!!!
|
#4637 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ad sinupret testów, Alien EA dziwny jakiś jest - jak HP z dużą dawką kamfory (niby fajny, ale jednak nie do końca)
|
|||
|
|
|
#4638 | |
|
|
Góa w środę napiszę wszystko, będzie słowotok
![]() Dzięki Polowanie cieszy, zwłaszcza udane. A wkurzało mnie, że nie mam tej sztuki w kolekcji.Cytat:
Co do Aliena, to do niedawna miałam odruch wymiotny na niego, oddałam nawet flachon ciotce, a potem jej unikałam, jak go użyła A teraz...
|
|
#4639 | |
|
BAN stały
|
Co to jest "góa"?
![]() Cytat:
--- Kociaki musiały wpaść do oczka, bo przybiegły do domu mokre (Rysio bardziej) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
|
Góa, jest to otóż, z całą powagą to stwierdzam, jakże bliski memu sercu, błąd typu literówka
![]() Cytat:
|
|
#4641 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A bo Ty Mursz (chyba?) nie wiesz, ale mamy dwa kociaki, czteromiesięczne mniej więcej Poza Fruzią oczywiście, która ma 6 lat skończone
|
||
|
|
|
#4642 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4643 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale serio! W 2 tyg 2 kilo więcej i nie wiem, skond
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę, że u Ciebie lepiej, bardzo bardzo! zaczyna się już dostałam komentarze nt plucia jadem i zarozumialstwa oraz tego, że każdemu podoba się co innego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
.
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2016-08-27 o 15:17 Powód: dubel postowy |
|
|
|
#4646 | ||
|
|
Cytat:
Ja powoli wracam do obiegu i zaczynam się z ludźmi spotykać, świat wygląda coraz fajniej...Cytat:
No i mi skasowało za dużo... Jednak lekka na wspomnienie jestem ![]() Małżona zaraziłam... O hesusie...
|
|
#4647 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ludzie ludziee!
czy tos tu sie zna na stronach internetoeych,wordpressie i css?
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komentarzy krytycznych jeszcze wtedy nie było ![]() Cytat:
2. Dzięki 3. Tym razem... Mam mega lenia Siedzę i czekam aż mi przejdzie. Ale to chyba miało działać z ochotą do pracy
|
|
#4649 |
|
|
O właśnie. Bo podobno też powinnam stronę internetową założyć....
|
#4650 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zalozyc to pikus-ci moge powiedziec jak,
ja chce zrobic konkretne ponadstandartowe zmiany....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Ani złamanej złotówki nie znalazłem pod poduszką w dzieciństwie!
?
)Po prostu no comments
Biały dzień, dość uczęszczana ulica, a raczej chodnik i szał... Pierwsze moje skojarzenie to było - niech ktoś zadzwoni po egzorcystę
Rilli 

Ściskam hurtowo wszystkich 

tak jest!

Że chyba do was napiszę, zagadam etc.