|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
Sanetko
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi miło, że sie zapytałas
![]() Jesli chodzi o moja sytuacje z TZ to widze, ze wszytscy mysla tak samo jak ja (nawet wasi TZ) tylko nie mój TZ. Nie wiem czemu on taki dziwny... |
|
|
|
#363 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Pięć - na parterze słychać wszystko co dzieje się na podwórku. I sześć - widok jest mało ciekawy. Ja wolałabym mieszkanie gdzieś wyżej. Sama mieszkam na ostatnim piętrze, i sobie chwalę.Dziewczyny chyba dobrze ci doradziły. Cytat:
Cytat:
znów jakiś podtekst seksualny ? ![]() Cytat:
EDUKACJA: IX.2006 - (VI.2008) taka a taka szkoła, magister pedagogiki Średnia: x/5.0 IX.2003 - VI.2006 taka a taka szkoła, Licencjat Średnia: x/5.0
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko, dzisiaj się zastanawiałam co się z Tobą dzieje... Ale nic poważnego Ci się nie stało, prawda?
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie da rady, trzeba szybciej czytac moaj droga ![]() Ps. Malibu z cola??? Jak to smakuje? Ulepek jakiś wychodzi z tego chyba?
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Sanetka - mam nadzieję, że poważniejszych uszkodzeń nie zaznałaś.
A co do alkoholi - mi malibu też się znudziło - za słodkie jest. Z mlekiem lubie, ale jak jest ładnie w shakerze wymieszane na piankę. A tak to zawsze w lodówce mam Baileysa, i jest on chyba moim numerem jeden, ale w małych ilościach, bo tez jest słodkawy. Poza tym latem żubróweczka i sok jabłkowy.
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Baileys mniam, mniam
Ty rav masz dobrze, bo u Was jest jeszcze b. o smaku miętowym, a w Polsce go nie ma ![]() ja dzisiaj robię z mężulem ajerkoniak, pierwszy raz, więc mam nadzieję, że wyjdzie.... |
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Kiedyś się przekonam ![]() Żubrówki nienawidzę, raz chciałam się do niej przekonać i pociągnęłam z gwinta i mi trawka do gardła wpadła . Z sokiem jedynie jest do zniesienia... Na imieninach taty wypiłam pół butelki i TŻ od tamtej pory myśli, że tak bardzo lubię .
|
||
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
szlam wieczorem do TZa i jakis starszy pan mnie potracil. na szczescie nie jechal szybko. twierdzi ze mnie nie widzial. mocno sie wystraszyl, zapakowal mnie do samochodu i chcial zawiezc do szpitala- po drodze TZa zawiadomilam i pojechal ze mna.
zostalam na wlasne zyczenie. uderzylam glowa w cos (asfalt ) i mialam silne zawroty, bol i wymiotowalam. a poza tym zbita reke (podobno mam mocne kosci wiec sie nie zlamala) i gigantycznego siniaka na udzie. wczoraj juz mnie puscili, kazali uwazac na siebie, odpoczac pare dni a jak cos bedzie nie tak to zglosic sie do lekarza. uciekam do TZa, mieszkam juz u niego.szkoda ze nie ma neta...
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wydobrzejesz |
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pół biedy w mieście, bo jakieś latarnie są i prędkośc mniejsza, ale wyobraźcie sobie jacy ludzie są bezmyślni....jeździmy często na trasie, prędkość 90 km/h, a ludzie idą poboczem (jeszcze dobrze jak poboczem), bez odblasków, czasami idzie kilka osób i nie idą gęsiego tylko na przykład 3 obok siebie i zajmują część jezdni Tż o mały włos ostatnio w takich inteligentów nie uderzył w ostatniej chwili zobaczył, że ulicą idą i przy takiej prędkości skręcił kierownicą, żeby ich ominąć...trochę nami rzuciło. Idioci po prostu, kiedyś albo sami zginą, albo przyczynią się do wypadku Inny typ to pijani...też kiedyś musiałam takiego omijać...szczęście że z naprzeciwka nic nie jechało |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś już na forum podawałam możliwości picia Malibu:
Malibu Latte (40 ml Malibu, 80 ml mleko 3,2%,posypać sproszkowaną czekoladą lub kakao) -Malibu Sun (30 ml Malibu, 30 ml wódki Wyborowej, 20 ml Soku z limonki, 10 ml syropu cukrowego lub 2 łyżki cukru, woda gazowana,dkorować cząstką limonki/cytrynki) -Malibu Sand (40 ml Malibu, 20 ml wódki Wyborowej, 10 ml soku z limonki, soku brzoskwiniowego, ananasowego (w równych częściach), dekorować cząstką ananasa) -Malibu Fruit (40 ml Malibu, 100 ml soku żurawinowego lub ananasowego lub wiśniowego, dekorować cząstką limonki/cytryny) -Breaker (40 ml Malibu, 40 ml wódki Wyborowej, 60 ml soku ananasowego, 20 ml soku z cytryny, 5 ml syropu cukrowego) -Malibu Hot & Chocolate ( 40 ml Malibu, 20 ml wódki Wyborowej, 200 ml gorącej czekolady, dekorować bitą śmietaną oraz posypać czekoladą) -Malibu Hot & Apple ( 40 ml Malibu, 20 ml wódki Wyborowej, 40 ml soku jabłkowego, 10 ml syropu cukrowego, wrzątek, dekorować laską cynamonu) Więc tylko
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to nawet nie mam ochoty na alkohol... zresztą ja mało piję (tzn. bardzo rzadko)
|
|
|
|
#376 |
|
*sportaddict*
|
nawet 2 chetnie przyjme
![]() po drinku za cycka, ok? M.a.r.t.a. ![]() głodnemu chleb na myśli, Perwersiaro Ty już nigdy nie spojrzę na moje KOTKI tak jak wcześniej ![]() mniam!
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi to ty jestes na tym avatarku??
|
|
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja i tak najbardziej lubie oryginalny. A z miętowych rzeczy uwielbiam czekoladki w stylu After Eight - nazywam je pieszczotliwie kocimi miętkami (po waszych kocich opowieściach - te czekoladki podobnie na mnie działają), oraz mój miętowy żel pod prysznic .
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
z mietowych rzeczych to ja najbardziej lubię miete do picia
|
|
|
|
#380 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ech pisze te CV i tak sie zastanawiam czy jest sens. no ale sie juz jutro umówiłam z dyrektorka to trzeba isc... choc ja cienko to widzę. Choć ja wogóle to mam ochote rzucic to wszytsko, zamknąc sie w pokoju, wejsc pod kołdre i ryczec i nie wychodzic z niej kilka dni mam paskudny humor.
|
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisz CV, pisz. Już dawno powinnaś mieć aktualne CV gotowe. Jak nie przyda się tym razem, to następnym na pewno. A - i daj komuś do przeczytania i sprawdzenia. Moje CV widziało dokłądnie 6 osób, i każda miała dobre sugestie odnośnie tego co możnaby zrobić, by było lepsze.
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale on to robi w mega wkurzający sposób "nie ma czegoś takiego jak wstrząc mózgu, jest wstrząsnienie mózgu, wstrząs może być taki, siaki i owaki..." (oczywiście "taki". "siaki" i "owaki" zastępują megapoważnenaukowenazwykt órychniepróbujęnawetzapam iętać)
|
|
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
najważniejsze:
- pamiętać o swoich osiągnięciach, i umieścić je na CV - pisać o nich w formie aktywnej, tj. "zrealizowałam" a nie "realizacja" - spróbować podać przykłady ilościowe, bo takie bardziej przemawiają do człowieka ("prowadziłam lekcje w 30-osobowych klasach 5-6") - sformatować czytelnie CV: uzywac jednolitej, czytelnej, formalnej czcionki; nie wklejać obrazków (zdjęcie może być - paszportowe/legitymacyjne); czcionka nie mniejsza niż 10p; starać się byc treściwym (1 strona dla kogoś z niewielkim doświadczeniem to max); pogrupować informacje w sekcje (Nagłówek z naszymi danymi [imie i nazwisko, adres, telefon i mail]/CEL/Doświadczenie/Edukacja (Można tu zawrzeć podkategorię - "Istotne przedmioty")/Osiągnięcia/Umiejętności) Jakby co możesz mi podesłać swoje CV, moge na nie rzucić okiem, i powiedzieć ci co o nim sądzę (wysyłam ci mój mail na prv).
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
własnie je skonczyłam ![]() to zaraz ci wysle CV i list motywacyjny P.S> TZ ma byc u mnie po 19... jakos nie wiem. cos niezbyt mam dzis nastrój do rozmów. |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko dobrze ze się odezwałaś.
Mam nadzieję ze nic poważnego Ci sie nie stało. Fajnie ze mieszkasz już z TZ. Cytat:
Ty to zawsze rzeczowo i w temacie ![]() To fakt. Jechałam ostatnio do brata taka wąską wiejską druszką i panienka na srodku ulicy w kucki buta wiazała mało brakowało a byloby nieszczescie. w ogóle jej nie widziałam, w ostatniej chwili mój TZ krzyknął uwazaj człowiek na ulicy!!!. Masakra jak ja się wtedy wystraszyłam. Miałam ochote wysiąśc z auta i nakopac jej po dupsku za głupotę.Madziu a co z TZ??? Dalej chory.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

). Pięć - na parterze słychać wszystko co dzieje się na podwórku. I sześć - widok jest mało ciekawy. Ja wolałabym mieszkanie gdzieś wyżej. Sama mieszkam na ostatnim piętrze, i sobie chwalę.

. wczoraj wyszlam ze szpitala, TZ sie mna opiekuje i juz jest dobrze

. Kiedyś się przekonam
. Z sokiem jedynie jest do zniesienia... Na imieninach taty wypiłam pół butelki i TŻ od tamtej pory myśli, że tak bardzo lubię
) i mialam silne zawroty, bol i wymiotowalam. a poza tym zbita reke (podobno mam mocne kosci wiec sie nie zlamala) i gigantycznego siniaka na udzie.