PM 2017, cz. 28 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-17, 17:16   #4201
yoru90
Zadomowienie

Dot.: PM 2017, cz. 28

Luna białe tak, ale ten złoty kolor taki mało wyraźny

Cytat:
Napisane przez dzastina159 Pokaż wiadomość
Hej
Mało się udzielam, ale praca zajmuje póki co moje myśli. Jednak znalazłam chwilę na sprawy ślubne i oto co z tego wyszło Nie robiłam sama, tylko zamawiałam, ale wyszły śliczne. I za 2 tygodnie zamawiamy termin w kościele. No i szukam kursu tańca....

śliczne literki z czerwonym & i serduszkami
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:21   #4202
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Białe napisy na czarnym są mega wyraźne poza tym chce normalną, grubą czcionkę
Będzie zacnie
Stary 2016-09-17, 17:23   #4203
LadyArya
Amounted Princess

luna ladne zaproszenia
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:23   #4204
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość

Pochwal się później zawieszkami

Co Aga Ci projektuje?
Jak będą wydrukowane i je przygotuję to się pochwalę też będzie motyw ze sznurkiem jutowym, tż się podoba ten sznurek więc gdzie nie gdzie go wcisnę niech ma coś po swojej myśli

A co ja mogę projektować? ZAPROSZENIAAAAAAA

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:32   #4205
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:

Co Aga Ci projektuje?
zaproszenia już w sumie zrobione ogarnę godzine w kościele i mogę drukować

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Haha to do zobaczenia muszka

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:38   #4206
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Jaki dzisiaj ze mnie nieogar co chwilę o czymś zapominam albo robię coś źle

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:45   #4207
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Ja w większości spodni muszę robić zaszewki w pasie, bo mi odstają. A w mniejsze mojego dużego, odstającego tyłka nie wcisnę. Z resztą biodrówek też nie mogę nosić, bo się zsuwają ;(
Biodrówek nie lubię bo mi zawsze lecą Wolę z wyższym stanem
Cytat:
Hej
Mało się udzielam, ale praca zajmuje póki co moje myśli. Jednak znalazłam chwilę na sprawy ślubne i oto co z tego wyszło Nie robiłam sama, tylko zamawiałam, ale wyszły śliczne. I za 2 tygodnie zamawiamy termin w kościele. No i szukam kursu tańca....
Fajne te literki
Stary 2016-09-17, 17:52   #4208
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
zaproszenia już w sumie zrobione ogarnę godzine w kościele i mogę drukować
Aaaa, to pochwal się moze być w klubie

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 17:55   #4209
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
jeszcze był temat wagarowania i matury no to powiem tak : ja wagarowałam, bo w szkole się nudziłam, rodzice o tym wiedzieli bo niejednokrotnie zostawałam w domu. Wybrałam technikum ekonomiczne, maturę zdałam, poszłam nawet na studia rachunkowe... i stwierdziłam, że nei chce tego całe życie robić, zdałam sobie chyba pierwszy rok ale złożyłam papiery na informatykę - odwieczną pasje - i dostałam się
Najpierw wszyscymi odradzali, bo dziewczyna i informatyka... ale udało mi sie, studia skończyłam. Dlatego jak słysze, że ktoś mówi że o jak dziecko wagaruje to koniec świata, patologia i gdzie rodzice są.. to śmiać mi sie chcę. U nas w szkole był przypadek, że dziewczyna o 100% frekfencji i ocenach bardzo dobrych zaciążyła, więc gdzie byli rodzice jak dziecko się tak dobrze uczyło ?! Oczywiście dziewczyna sobie z wszystkim poradziła z pomocą rodziców, ale wciąż uważam, że gadanie że ktoś zawalił szkołę, maturę czy wagarował to ola boga tragedia, co rodzice robili jest trochę niesprawiedliwe.
Ja wagarowałam dużo, a należałam do najlepszych osób w klasie. Z resztą miałam przyzwolenie od mamy na pisanie sobie usprawiedliwień.
Na studiach podobnie, ale mało sobie odpuszczam. Teraz pewnie będę bardziej, ale będę składać wniosek o ios.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 18:19   #4210
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Ja wagarowałam dużo, a należałam do najlepszych osób w klasie. Z resztą miałam przyzwolenie od mamy na pisanie sobie usprawiedliwień.
Na studiach podobnie, ale mało sobie odpuszczam. Teraz pewnie będę bardziej, ale będę składać wniosek o ios.

przez moment zrozumiałam, że miałaś przyzwolenie, by na studiach pisać sobie usprawiedliwienia

Ja nie brałam ios, bo utrzymywałam się ze stypendiów, dorywczych zajeć, ale ja miałam kierunek zamawiany I u nas ciężko było dostać ios, bo ktoś pracował. Jedynie jak ktoś był chory jakoś przewlekle lub w ciąży. Nawet jak ktoś studiował dwa kierunki to go odsyłali do tego drugiego kierunku. Gorzej jak oba kierunki były na tym samym wydziale, to wtedy student był zdany na siebie, i sam musiał się ugadywać z prowadzącymi
Stary 2016-09-17, 18:26   #4211
cichazabka
...

Cytat:
przez moment zrozumiałam, że miałaś przyzwolenie, by na studiach pisać sobie usprawiedliwienia

Ja nie brałam ios, bo utrzymywałam się ze stypendiów, dorywczych zajeć, ale ja miałam kierunek zamawiany I u nas ciężko było dostać ios, bo ktoś pracował. Jedynie jak ktoś był chory jakoś przewlekle lub w ciąży. Nawet jak ktoś studiował dwa kierunki to go odsyłali do tego drugiego kierunku. Gorzej jak oba kierunki były na tym samym wydziale, to wtedy student był zdany na siebie, i sam musiał się ugadywać z prowadzącymi
Ja na stypendium nie mam szans - na naukowe za słabe stopnie (w zeszłym roku dostała tylko jedna z roku, ze średnią ponad 4.9. Teraz ma 5.0), a na socjalne za wysokie dochody. Nawet teraz jak pracuję to nie dostanę. Jedynie po ślubie lub mając dziecko.
Jeden z kolegów miał ios już na pierwszym roku, właśnie ze względu na pracę. Więc szansa jest i tak miałam większość prowadzących, którzy nie patrzą na obecności, a na wiedzę.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 18:26   #4212
luna_laula
catwoman

Jakiś czas temu narzekałam, że mam odrosty i wypłukała mi się brązowa farba, więc na wierzch wylazł ciężki do określenia kolor, który wyszedł z połączenia kilku rudych i tego brązu+działanie słońca. W efekcie w świetle dziennym byłam nawet rudawą blondynką właśnie nałożyłam na to farbę o nazwie bakłażan fryzjerka znowu złapie się za głowę ostatnio przyszłam do niej w 5 odcieniach rudości/czerwieni

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-09-17 o 18:28
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 18:40   #4213
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Śliczne
Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Biodrówek nie lubię bo mi zawsze lecą Wolę z wyższym stanem

Fajne te literki
Ja tak samo

Cytat:
Jakiś czas temu narzekałam, że mam odrosty i wypłukała mi się brązowa farba, więc na wierzch wylazł ciężki do określenia kolor, który wyszedł z połączenia kilku rudych i tego brązu+działanie słońca. W efekcie w świetle dziennym byłam nawet rudawą blondynką właśnie nałożyłam na to farbę o nazwie bakłażan fryzjerka znowu złapie się za głowę ostatnio przyszłam do niej w 5 odcieniach rudości/czerwieni
No to kolorowo

TŻ mnie zabrał do Piechcina Jeny ale tam stromo Będzie wesoło na sesji Ale już mamy kolejne pomysły
Jedno jest pewne - musi być słońce żeby wydobyć kolor wody Tylko jeszcze jakiś ładny lasek po drodze znaleźć
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 18:41   #4214
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Baklazan o boże
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 18:46   #4215
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

TŻ mnie zabrał do Piechcina
pięknie tam jest
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 19:07   #4216
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
pięknie tam jest
Oj tak, ma miejsce swój urok

Zamknęłam się w pokoju i zaraz sobie piwo otworzę, ojcu się na madrości zebrało
Stary 2016-09-17, 19:37   #4217
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
ale cudna suknia
Nie mój styl, ale ładna

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Ja w moim nigdy nie byłam na ślubie
Ja w moim też nie

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, pogoda się popsuła...
mam nadzieję, że we wtorek będzie lekkie słońce bez deszczu... trzymajcie kciuki mocno..

Cytat:
Miałam dziś koszmarek ślubny. Przyjechała cała rodzina TŻa (ta, której jeszcze nie znam) i mieszkaliśmy niedaleko naszego mieszkania z nimi. Dzień przed ślubem się pokłóciliśmy i spałam w aucie (do którego nie miałam kluczyków i nie mogłam wrócić do mieszkania, bo kluczy też nie było). Rano zaspałam, miałam strasznie tłuste włosy, nie mogłam się dostać do fryzjera ani nic. W końcu umyłam mydłem i były straszne, bo nie było żadnej odżywki
Potem się okazało, że TŻ wrócił od fryzjera i poszliśmy na spacer pogadać. I on w końcu "a zamówiłaś tort na wesele?" a ja, że nie, bo on to miał zrobić. I mieliśmy na szybko jechać do cukierni i szukać gotowych tortów
A na koniec... Okazało się, że pomyliły się wszystkim daty i ślub dopiero będzie.. Za rok

Cytat:
ej dobra bo się przeraziłam teraz

Cytat:
Dokładnie to samo sobie myślę za każdym razem jak czytam jakąś gównoburze że teżim sięchce kolejny raz o tym samym
Ja jestem dość nowa na wątku więc każda gównoburza jest dla mnie nową

Cytat:
A po za tym umówiłam się na poniedziałek 26 września do 5 salonów oglądać sukienki
Super

Cytat:
Ja mam 153 wzrostu + waga 41 kg i spodnie kupuje na dziecięcym dziale bo inaczej wszystkie mi odstają w pasie
Jaka chudzinkaaa!

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
ja sie boje prowadzenia samochodu wiec nie ma sesnu zebym na sile robila
Jeśli tak to jasne Niektórzy nie chcą, nie lubią, nie nadają się. Ja od zawsze wiedziałam że to polubię, no i tak jest, kocham prowadzić

Cytat:
jeszcze był temat wagarowania i matury no to powiem tak : ja wagarowałam, bo w szkole się nudziłam, rodzice o tym wiedzieli bo niejednokrotnie zostawałam w domu. Wybrałam technikum ekonomiczne, maturę zdałam, poszłam nawet na studia rachunkowe... i stwierdziłam, że nei chce tego całe życie robić, zdałam sobie chyba pierwszy rok ale złożyłam papiery na informatykę - odwieczną pasje - i dostałam się
Najpierw wszyscymi odradzali, bo dziewczyna i informatyka... ale udało mi sie, studia skończyłam. Dlatego jak słysze, że ktoś mówi że o jak dziecko wagaruje to koniec świata, patologia i gdzie rodzice są.. to śmiać mi sie chcę. U nas w szkole był przypadek, że dziewczyna o 100% frekfencji i ocenach bardzo dobrych zaciążyła, więc gdzie byli rodzice jak dziecko się tak dobrze uczyło ?! Oczywiście dziewczyna sobie z wszystkim poradziła z pomocą rodziców, ale wciąż uważam, że gadanie że ktoś zawalił szkołę, maturę czy wagarował to ola boga tragedia, co rodzice robili jest trochę niesprawiedliwe.
A co teraz robisz, jesteś programistką czy coś innego?

Mamy salę Tą, którą wczoraj pokazywałam (nie tą pierwszą, drugą). Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach i ta okolica... Ceny tez przystępne (110zł/os., w tym: dekoracja stołu i krzeseł, obiad + 3 dania ciepłe, zakąski, kawa i herbata bez ograniczeń, czas bez ograniczeń ale ostatni ciepły posiłek o 23) i noclegi nawet tańsze niż w naszej pierwszej opcji No i oficjalnie - zmieniamy datę na 22.04, w kościele ogarnięte, a w majówkę jak się uda - podróż
Stary 2016-09-17, 19:45   #4218
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość

Mamy salę Tą, którą wczoraj pokazywałam (nie tą pierwszą, drugą). Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach i ta okolica... Ceny tez przystępne (110zł/os., w tym: dekoracja stołu i krzeseł, obiad + 3 dania ciepłe, zakąski, kawa i herbata bez ograniczeń, czas bez ograniczeń ale ostatni ciepły posiłek o 23) i noclegi nawet tańsze niż w naszej pierwszej opcji No i oficjalnie - zmieniamy datę na 22.04, w kościele ogarnięte, a w majówkę jak się uda - podróż

Tak, programuje, choć zaczyna mnie to nudzić i myśle nad czymś innym. Jak zawsze mam milion pomysłów na życie, ale najchętniej chciałabym pracować w bibliotece I nie ważne że płace ta są niskie...

taniutko i super , że macie sale !!!!!
Stary 2016-09-17, 19:49   #4219
rubbim
City of Bones

Cytat:
Jaka chudzinkaaa!
Tak tylko jakie problemy by przytyć cokolwiek
Cytat:

TŻ mnie zabrał do Piechcina
Popatrzyłam na necie i muszę tam Tż wyciągnąć
Stary 2016-09-17, 19:50   #4220
Laura Rose
Zakorzenienie

Eunice, super, gratki
Stary 2016-09-17, 19:57   #4221
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Już widzę ios na moim wydziale... chyba nikt jeszcze nie dostał.
A stypendia to też pożal się boże... Na socjalne nie mam szans, bo dochody, a nie umiem kombinować i oszukiwać jak większość. Naukowe - kiedyś dostawałam i to całkiem duże, że starczało chociaż na opłacenie pokoju, ale w ostatnim semestrze nie dostałam... ze średnią 4,93, najwyższą na roku. Więc pozdro, sprawiedliwość. A plan ułożony tak, że nie ma opcji pracować nawet na pół etatu. Ach, jak ja chcę już skończyć te studia...

Cytat:

Ja kiedyś farbowałam na rudo i od tamtego czasu przez każdy kolor przebijał mi rudy Teraz farbuję ciągle na inny - ale podobny - kolor, bo nie pamiętam jaki był ostatnio

Cytat:
TŻ mnie zabrał do Piechcina Jeny ale tam stromo Będzie wesoło na sesji Ale już mamy kolejne pomysły
Jedno jest pewne - musi być słońce żeby wydobyć kolor wody Tylko jeszcze jakiś ładny lasek po drodze znaleźć

Cytat:
Tak, programuje, choć zaczyna mnie to nudzić i myśle nad czymś innym. Jak zawsze mam milion pomysłów na życie, ale najchętniej chciałabym pracować w bibliotece I nie ważne że płace ta są niskie...
A co dokładnie, jaki język? Ja bym chciała się nauczyć porządnie programować i może znaleźć w tym pracę, ale nie mam czasu i motywacji...
Praca w bibliotece, moje marzenie dzieciństwa
Stary 2016-09-17, 20:02   #4222
VinVinara
Zakorzenienie

Eunice, super cena. Ale ostatni ciepły posiłek o 23 to stanowczo na wcześnie moim zdaniem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-17, 20:05   #4223
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Już widzę ios na moim wydziale... chyba nikt jeszcze nie dostał.
A stypendia to też pożal się boże... Na socjalne nie mam szans, bo dochody, a nie umiem kombinować i oszukiwać jak większość. Naukowe - kiedyś dostawałam i to całkiem duże, że starczało chociaż na opłacenie pokoju, ale w ostatnim semestrze nie dostałam... ze średnią 4,93, najwyższą na roku. Więc pozdro, sprawiedliwość. A plan ułożony tak, że nie ma opcji pracować nawet na pół etatu. Ach, jak ja chcę już skończyć te studia...

Ja kiedyś farbowałam na rudo i od tamtego czasu przez każdy kolor przebijał mi rudy Teraz farbuję ciągle na inny - ale podobny - kolor, bo nie pamiętam jaki był ostatnio

A co dokładnie, jaki język? Ja bym chciała się nauczyć porządnie programować i może znaleźć w tym pracę, ale nie mam czasu i motywacji...
Praca w bibliotece, moje marzenie dzieciństwa
No u nas plan też był tak ułożony że szkoda słów, ios dostała dziewczyna w ciąży, tak to chyba nikt.

Też farbowałam na rudo, na czerwienie, na czarno, fioletowo, czarno/różowo (miał być czerwony, ale nie wyszło) a teraz mam naturalny kolor, z rudego długo schodziłam ścinając włosy na krótko zanim całkiem ścięłam farbowane

Ja w różnych językach, ale mogę polecić każdemu kto chce się uczyć jave. Jest na nią duże zapotrzebowanie na rynku i pracodawcy wręcz się biją o amatorów nawet, których sobie doszkolą. Ale co do programowania, to trzeba się liczyć z ciągłym siedzeniem przed komputerem, robieniu czasem bardzo rutynowych rzeczy, co się nudzi, wiec ta praca ma nie tylko plusy.
Stary 2016-09-17, 20:06   #4224
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:

Mamy salę
ale super!
dobrze, że kopnęliście w d. tamtą babkę
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-17, 20:09   #4225
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko jakie problemy by przytyć cokolwiek

Popatrzyłam na necie i muszę tam Tż wyciągnąć
Tylko jedzcie jak jest słońce bo wtedy dopiero widać kolor wody ale nawet jak jest pochmurnie to widać że jest turkusowa
Cytat:
Nie mój styl, ale ładna

Ja w moim też nie

Ja jestem dość nowa na wątku więc każda gównoburza jest dla mnie nową

Super

Jaka chudzinkaaa!

Jeśli tak to jasne Niektórzy nie chcą, nie lubią, nie nadają się. Ja od zawsze wiedziałam że to polubię, no i tak jest, kocham prowadzić

No to super

Jajnik mnie boli i sikam ciagle owulka jak nic

Stary 2016-09-17, 20:16   #4226
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Eunice, super cena. Ale ostatni ciepły posiłek o 23 to stanowczo na wcześnie moim zdaniem
Jest tak wcześnie, bo my chcieliśmy tak naprawdę tylko kolację dla najbliższych więc i tak maks o 23-24 miałby być koniec. A jak się ludzie zasiedzą to trudno, noclegi będą na miejscu Za takie standardowe całonocne wesele jest u nich 160zł + dekoracje.

Cytat:
Ja w różnych językach, ale mogę polecić każdemu kto chce się uczyć jave. Jest na nią duże zapotrzebowanie na rynku i pracodawcy wręcz się biją o amatorów nawet, których sobie doszkolą. Ale co do programowania, to trzeba się liczyć z ciągłym siedzeniem przed komputerem, robieniu czasem bardzo rutynowych rzeczy, co się nudzi, wiec ta praca ma nie tylko plusy.
Mi się Python spodobał Próbowałam póki co w C++ i właśnie Pythonie, no i jakieś pierdoły typu bash czy R.
Mnie jakoś nie odstraszają bardzo rutynowe rzeczy Nawet lubię. A powiedz, dużo się uczyłaś poza studiami, ciężko było o pracę? I w ogóle studia coś dają czy lepiej się samemu uczyć?

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
dobrze, że kopnęliście w d. tamtą babkę
Noo, też się cieszę, cenowo wyjdzie podobnie ale tu mamy większy profesjonalizm i atmosferę i wiemy że nas nie kopną w Co prawda goście będą musieli dojechać te 10km od kościoła, ale w sumie 2 a 10 to niewielka różnica :P I ta okolica, przepiękna A tamta baba niech się wali, chciała nas namówić na przeniesienie ślubu żeby i na nas, i na tamtych zarobić, przełożenie ślubu to był w sumie dobry pomysł, ale jej przejdzie koło nosa

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Jajnik mnie boli i sikam ciagle owulka jak nic
Noo, też tak mam czasami. Raz tak mnie jajnik bolał jak nigdy, że aż poszłam do lekarza, a on myślał że to wyrostek
Stary 2016-09-17, 20:18   #4227
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jest tak wcześnie, bo my chcieliśmy tak naprawdę tylko kolację dla najbliższych więc i tak maks o 23-24 miałby być koniec. A jak się ludzie zasiedzą to trudno, noclegi będą na miejscu Za takie standardowe całonocne wesele jest u nich 160zł + dekoracje.

Mi się Python spodobał Próbowałam póki co w C++ i właśnie Pythonie, no i jakieś pierdoły typu bash czy R.
Mnie jakoś nie odstraszają bardzo rutynowe rzeczy Nawet lubię. A powiedz, dużo się uczyłaś poza studiami, ciężko było o pracę? I w ogóle studia coś dają czy lepiej się samemu uczyć?

Noo, też się cieszę, cenowo wyjdzie podobnie ale tu mamy większy profesjonalizm i atmosferę i wiemy że nas nie kopną w Co prawda goście będą musieli dojechać te 10km od kościoła, ale w sumie 2 a 10 to niewielka różnicaI ta okolica, przepiękna A tamta baba niech się wali, chciała nas namówić na przeniesienie ślubu żeby i na nas, i na tamtych zarobić, przełożenie ślubu to był w sumie dobry pomysł, ale jej przejdzie koło nosa
I niech się goni
Dobrze zrobiłaś

Zrobiłam zdjecia ale juz troche ciemnawo było i w ogóle nie widać uroku miejsca

1474136293029.jpg1474136305501.jpg

Stary 2016-09-17, 20:21   #4228
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
Noo, też tak mam czasami. Raz tak mnie jajnik bolał jak nigdy, że aż poszłam do lekarza, a on myślał że to wyrostek
Mnie to tak boli ze zgięta w pół czasem chodze. A od paru miesięcy jest tak ze jak ide siku to jak probuje zrobić to się nasila... niby taki mój urok ale ide teraz do mojej stałej gin i będziemy usg robic.

Stary 2016-09-17, 20:24   #4229
rubbim
City of Bones

Cytat:
Tylko jedzcie jak jest słońce bo wtedy dopiero widać kolor wody ale nawet jak jest pochmurnie to widać że jest turkusowa
Pewnie dopiero w następnym roku pojedziemy bo nie mamy od Tż wcale daleko Teraz planujemy jakiś wyjazd na sylwestra
Stary 2016-09-17, 20:24   #4230
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to tak boli ze zgięta w pół czasem chodze. A od paru miesięcy jest tak ze jak ide siku to jak probuje zrobić to się nasila... niby taki mój urok ale ide teraz do mojej stałej gin i będziemy usg robic.
O, mam tak samo! Czasami nie mogę się wysikać przez to Myślałam że tylko ja tak mam Kiedyś myślałam aż że jakieś kamienie nerkowe A w USG miałam wszystko ok zawsze. Śmiesznie, bo teraz jak mam tak rzadziej to akurat w USG dziwne rzeczy :P

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości