|  2008-02-10, 22:41 | #91 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Maturzystki 2008 cz.III

Nija ja na Twoim miejscu bym chodzila na wszytskie histy na jakie by mi pozwolili. nie martwiac sie nic a nic, ze malo matmy mam  a potem Ty sie podziel nim ze mna  jakos kompletnie opuscila mnie chec do nauki  Cytat: 
  szok;p na szczescie mam tylko do 14:10, potem tylko odebrac testy z ksero ale to zaraz kolo szkoly wiec nie jest zle. za to pozniej czeka mnie dalsza nauka slowek  za to wtorek bedzie masakryczny, w szkole od 8 do 16, na 17 polski dod do 18:40 bo mi sie nazbieralo jak sie urywalam czasem wczesniej  a potem romantyzm :| wlasnie kumpela do mnie mowi, ze dobrze ze sie uczyla wczesniej go bo w jeden dzien to niemozliwe, zeby sie nauczyc (a ja mam na to poswiecic tylko ok. 3-4 godzin?!  ) jeszcze mam w srode dyskusje z angla znowu... swietnie normalnie sie wszystko zapowiada :| tez macie na anglu dyskusje? tzn my mamy cos takiego, ze przychodzimy (na lekcjach grupowych) i nauczyciel mowi nam jakis temat (ostatnio np bylo capital punishment) i przez cala godzine musimy o tym rozmawiac. kazdy dostaje z tego ocene, kazda wypowiedz jest punktowana od 0-3pkt i iles tam trzeba miec pkt na dana ocene. chyba ok 15 pkt na 4 albo 5. u Was tez jest cos takiego?  Black czemu akurat o 6:22 ?:P tak co do minuty masz ustalone?;p ja musze wstac o 7  i to nawet nie jest smieszne  ej dziewczyny co wy na to, zebysmy od kwietnia juz nie chodzily do szkoly?   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-02-10, 22:45 | #92 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

zetka89 ja dzięki Bogu nie mam czegoś takiego na angolu   a jutro muszę wstać o 6.30   a z tym kwietniem to dobry pomysł   | 
|     | 
|  2008-02-10, 22:48 | #93 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

Zetka ja tak sobie ustaliłam, bo zanim dotrę do wc to muszę przebić się przez zwierzaki które się witają  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Kiedyś wstawałam o 7, ale kiedy to było..  Dobra idę spać  Do-bra-noc! 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2008-02-10, 22:50 | #94 | 
| Zakorzenienie | 

zetka ja tez nie mam czegos takiego i cale szczescie bo nienawidze swojego angielskiego     Ja jutro musze wstac o 6.45 wiec ide sie klade  Dobranoc Dziewczyny   ps. ja i tak malo ostatnio chodze do szkoly wiec z tym kwietniem to rewelacyjny pomysl   | 
|     | 
|  2008-02-10, 22:52 | #95 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

a ja jutro mama na 11.40 trzy lekcje,w  tym klasowke z angla   Zetka u nas tak nie ma.. u nas bierze do odpowiedzi do siebie na jakis temat i gdy ona ma odmiennna opieni niz Ty lub za dobrze Ci idzie to tak zaczyna gadac, aby dobrze CI juz nei szlo... | 
|     | 
|  2008-02-10, 22:57 | #96 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Ja jeszcze tylko zerknę na KWC na żele do mycia twarzy bo mi się skończył i musiałam umyć buźkę mydłem, brr   Cytat: 
 Ale ja właśnie się boję, że jak nie zdam albo źle zdam tę histę to będzie gadanie, że tak chodziła, chodziła do tych innych klas a tak naprawdę to nic nie robiła, i w ogóle, dlatego wolę się ograniczyć do jednej klasy... chociaż nie wiem, wych. na pewno się zgodzi na ile lekcji chcę, bo fajna z niej babka, a tego materiału co robi teraz druga klasa też nie umiem - nowożytność, wojny itd. zresztą przed maturą histy nigdy za wiele... ale głupio mi tak wychodzić z klasy jak mają kartkę czy coś, a z drugiej strony już się do nich przyzwyczaiłam i fajni są  Ale nie będę przeginać, 3 lekcje w 3 klasie mnie satysfakcjonują  A na matematykach i na fizyce jak robią zadania, to będę sobie robić testy z histy i WOSu i tak  My nie mamy na anglu żadnych dyskusji, teraz to najczęściej 2 godziny piszemy formy na rozszerzoną, potem to sprawdzamy, następnym razem potem piszemy na ocenę i tak mijają lekcje...  albo robimy z tej książki Oxford... jakieś ćwiczenia sami, potem sprawdzamy, ciekawe kiedy zaczniemy jakieś listeningi, bo w ciągu 3 lat w LO chyba zrobiliśmy jeden listening w pierwszej klasie  Ja mam ustawiony alarm w kom. na 5.40, 5.50, 5.55 i 5.58  ew. czasem 5.53 i jakieś inne dziwne godziny  Bo zrezygnowałam ze śniadania rano w domu i śpię trochę dłużej już, wcześniej było 5.20, 5.25, 5.30 itp.   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |
|     | 
|  2008-02-10, 22:59 | #97 | 
				 | 

Nija nie beda gadac.. no i wiadomo,z e sie wiecej nauczyc jak bedziesz na ich zajeciach... a nawet gdyby gadali to i tak Ty juz bedziesz daleko    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-02-10, 23:03 | #98 | 
				 | 

dobranoc...     | 
|     | 
|  2008-02-10, 23:05 | #99 | |
				 | 

Małgosia89 dobranoc   Cytat: 
  to jeszcze pomyślę  ale na razie z moimi ocenami z maty i fizyki to kiepsko   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |
|     | 
|  2008-02-10, 23:16 | #100 | 
				 | 

no u mnie z matmy to cienko... ala! no ale mam andzieje, ze prawdopodbienstwo jendak zaliczyalam ( dowiem sei jak laskawie sprawdzi..)

| 
|     | 
|  2008-02-10, 23:18 | #101 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak samo ostatniego sprawdzianu z fizyki i pewnie ostatniej kartki z maty, chociaż może 2 będzie za rysunki  Ja jako dziecko specjalnej troski powinnam dostać 2 za samo podpisanie się, a za wpisanie klasy i numeru z dziennika to już 3  Idę spać   O, przepraszam, czytać polski     
|     | 
|  2008-02-10, 23:21 | #102 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  gramatyka banalna i zrobilam banalne bledy.... wypracowanie bylam pewna ze napislam perfect, niestety moja czepiasta babka myslala inaczej, pomijajac ze wrecz plakala ze musi tyle wypracowan poprawiac ; / i pomijajac ze wtedy mialam goraczke ....  ejjj ide sie zaczac uczyc fizyki na jutrzejszy sprawdzian... :| zeby 2 dostac... potem poprawie na 5 swoim starym zwyczajem   
				__________________ nazywaj mnie Vill | |
|     | 
|  2008-02-10, 23:23 | #103 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Ja mimo, iz ma ferie to tez juz zmykam do lozeczka, bo jutro wstaje o 7 i lece na kursy z wosu zoabczyc jak to w ogole wygląda...oczywiscie jak worce to zdam relacje i powiem wam o mojej decyzji co do tych kursow... A teraz lece czytac mistrza i malgorzate MOJE PLANY NA FERIE: 5 GODZIN NAUKI DZIENNIE1\: 1 GODZINA-ROBIENIE NOTATEK Z WOSU, 2 GODZINY-NAUKA ICH, 2 GODZINY-CZYTANIE ZALEGLYCH LEKTUR Z POLAKA(DOKONCZYC MISTRZA I MALGORZATE, PRZECZYTAC GRANICE +MOJE KSIĄZKI DO PREZENTACJI) DOBRANOC KOCHANE SPAMERKI!!! 
				__________________ Wakacje! Egipt! | 
|     | 
|  2008-02-10, 23:39 | #104 | 
				 | 

Nija to ja metoda dziennikowa powinnam miec 4, bo 1+3=4    | 
|     | 
|  2008-02-10, 23:49 | #105 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

jejku jak uda sie jutro przelozyc albo slowka albo romantyzm na przyszly tydzien to chyba beda skakac ze szczescia   ale znajac zycie nic sie nie uda :| no ale nadzieje miec trzeba zawsze  czemu ja nie mam juz ferii?  bym sobie mogla jeszcze posiedziec w necie a tak to musze isc spac.  przeczytalam wlasnie mniej wiecej streszczenie Dziadow i zostalo mi jeszcze tyle do przypomnienia z romantyzmu, ze glowa mala. a nie wiem kiedy sie mam tego nauczyc wszystkiego jak w srode spr  dobranoc   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-02-11, 00:10 | #106 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  ale i tka przyjemnie  Cytat: 
  Klaudynka w Akademickim Ośrodku Nauki ( na Piotrkowskiej) kursy od teraz do maja (50 godzin) są za 300 zł chyba. Tak tylko słyszałam, ale pewna nie jestem. Moi znajomi tam chodzą na Wos i bardo sobie chwalą Pana który tam uczy  Może tam zajrzysz?  ja jutro o 10 do 13 kursik - geografia , potem 2 godzinki z TŻtem a potem nauka nauka nauka  Bo się rozpuściłam przez ostatnie 3 dni i nie zrobiłam nic   
				__________________  | ||
|     | 
|  2008-02-11, 07:36 | #107 | 
				 | 

a ja wstalam xD nawet rano!  i wlasnie skonczylam pic herbatke i zaraz wychodze... choc jeszcze wczioraj bylam pewna ze nie pojde bo jest spr z fizyki, nauczylam sie tylko bilansu cieplnego i mam nadzieje ze 2/3 dostane  inne umiem na wyczucie ale moge bledy zrobic :P ale spokooojnie zaraz mam wf  a mi mama mowi ze musze z nauka zwolnic bo sie wykoncze.... i ze musze sobie zrobic raz w tyg chociaz wolne... ale przeciez taki caly dzien kompletnie bez nauki to przeciez to tyle cennego czasu :/ a jak zostalo jeszcze 12 tyg to razem to prawie 1,5 tyg :/ nieee nie da rady tak, juz niedlugo przynajmniej tyle, ze wiecej za mna niz przede mna  znaczy teorytycznie... bo np gegre to juz tylko powtarzam, testyyyy  a jak skoncze (jestem w polowie) to przeczytam ksiazke od nowa na szybko i nastepne testy  a matura wyjdzie jak wyjdzie... ja probuje   
				__________________ nazywaj mnie Vill | 
|     | 
|  2008-02-11, 10:49 | #108 | 
				 | 

Vill piszesz jak opetana...

| 
|     | 
|  2008-02-11, 12:48 | #109 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  dzis co prawda robilismy tylko testy, ktore mialy sprawdzic nasza wiedze ogolną z wosu,ale od jutra ruszamy normalnie z programem omawiamy najpierw dany dzial potem robimy cwiczenia maturalne związane z tym działem i z każdego działu będziemy pisac wypracowanka...Czyli wszystko to co chcialam a kursik nie jest jakos masakrycznie drogi bo za 40 godzin place 200 zl. szkoda tylko ze jest on od 8 i nawet w ferie nie mogę się wyspac:/ 
				__________________ Wakacje! Egipt! | |
|     | 
|  2008-02-11, 14:04 | #110 | 
				 | 

nieprawda   po prostu caly dzien nic nie robic to nawet by mi sie nudzilo  zreszta ja z kazdym dniem widze ze jest mniej, wiec mnie to rajcuje  a ja wlasnie przyszlam do domu...zle sie czuje bo mi sie "dni" zaczely i znowu nie pojde na dodatkowa gegre, ale i tak wiem ze sama w domu lepiej sie jej naumiem, a tam to jescze godzine na droge trzeba stracic... a nie chce mi sie dizisaj nigdzie wychodzic : ( pomijajac ze jutro mam spr z dwudziestolecia, i kartk z pp... i musze sie naumiec slowek na ang... wiec zrobie sobie duzo herbatki, zaszyje sie pod pierzynka... i mnie nikt stamtad nie wyjmie  a przy okazji sie samo naumie  pi es... a jak tam Was czytam to mi sie wydaje ze Wy tak straaasznie duzo robicie, i caly czas sie uczycie (niektore dziewczyny) a ja ? : ( ja chce umiec wszystko na blache, wszystko wszystko... da sie tak? 
|     | 
|  2008-02-11, 14:13 | #111 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Wenedka wróciła i patrzy, a tu taki spam   Byłam na hiście, no i gładko poszło  Na 2 tyg. mam tyle nauki, że szok, ale zrobię to, nie ma bata!  I news tygodnia- mój znajomy, które spotkałam na Jasnej Górze, skrzypek naczelny, dostał stypendium w Londynie    No i Tż poczuł się karygodnie, także jest coraz bardziej wychowany (ze też muszę mu matkować  ) Vill, nie ucz się tyle, bo jeszcze w trans popadniesz!  And today I'll be extending my vocabulary  (deutsch) 
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  2008-02-11, 14:26 | #112 | |
| Zakorzenienie | 

Vill czasem potrzebny jest odpoczynek zeby nabrac sily i spowrotem do roboty   nie mozesz caly czas uczyc sie bo to niezdrowe  Cytat: 
  Nie zartuj  Ja robie duzo mniej i mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim wiec Ty tez spokojnie sie wyrobisz  Niedawno wrocilam ze szkoly i musze dzis trygonometrie zaczac bo od jutra tez w szkole ja powtarzamy :/ | |
|     | 
|  2008-02-11, 14:27 | #113 | 
				 | 

najwyzej   a w ogole wiesz czemu match starts? XD zebys mogla ludziom tlumaczyc  bo: (Present Simple mowi o  5. O sytuacjach wynikających z ustalonego wcześniej programu (np. rozkład jazdy). The bus leaves at 2:00 a.m. The match starts at 6:00 p.m. to tak oficjalnie  a ja sobie zaraz wydrukuje te lekcje co mi z tej strony przesylaja, i bede je drukowac, bo ja wole czytac z kartki a nie z monitora :/  pretty, how do you know ze mniej? XD zagladasz mi w ksiazki? XDD 
|     | 
|  2008-02-11, 14:28 | #114 | 
				 | 

No, to mówiłam, że jest harmonogram przy present simple   (ale w sumie to mnie to grzało  ) Ważne, żenym ja wiedziała, a nie tam ludzie EDIT: w ogóle mendziocha nie zapytała mnie ze speecha :@ 
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  2008-02-11, 14:36 | #115 | 
| Zakorzenienie | 

Bo jak czytam ile planujesz robic w weekendy i Ci sie udaje to naprawde robisz duzo i szybko sobie to wszystko przyswajasz   Chcialabym miec tyle samozaparcia i checi do tego  choc wlasnie jak widze ile tu robicie to naprawde mam ochote usiasc do matmy czy geo i porobic zadanka  I mam ostatnio tak jak Ty: nie wyobrazam sobie przyjsc ze szkoly i do wieczora nie ruszyc ani jednego zadanka z matmy..  po prostu to ze sie nie wyrobie (a raczej ze zrobie wszystko i bede miala spokoj) mnie ostatnio mobilizuje strasznie   | 
|     | 
|  2008-02-11, 14:39 | #116 | 
				 |  Dot.: Maturzystki 2008 cz.III 

A teraz ogłoszenie:  Dżastin dostał 4 nagrody Grammy!!!  (Zetka, chyba sobie wydrukuję go  (joke)) A Amy W. 5  A Madonna ma podobno owłosiona klate   
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2008-02-11 o 15:03 | 
|     | 
|  2008-02-11, 14:43 | #117 | 
				 | 

Dostałam 2 z kartki z maty   i 3 z tego sprawdzianu z histy ze średniowiecza z powszechnej  chyba 57% miałam... niektóre rzeczy udało mi się strzelić, tak gdzie było ABCD i jakaś kolejność cesarzy czy papieży, pierwszy raz w życiu słyszałam o niektórych  mapkę źle podpisałam  trójpolówkę i schemat drabiny feudalnej i dziwo miałam dobrze  jutro muszę zaliczyć kartkę z fizyki, którą pisali dzisiaj, a na której ja sobie siedziałam na hiście i słuchałam o kształtowaniu się granic Polski  skserowałam materiał, idę to wkuć i będę mieć święty spokój   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     | 
|  2008-02-11, 14:46 | #118 | 
				 | 

Nija, no to 57% nie jest źle, choć moja historyczka by Ci 2 walnęłą z miejsca. Ja za 75% ze spr. miałam 3+   
|     | 
|  2008-02-11, 14:58 | #119 | 
				 | 

wenedka czyżby się czytało pudelka?     uczyłam się historii i sprawdzianu nie było.. nie uczyłam się z angola i zrobiła kartkówkę ze słówek... Same kapy a Gosia 4+  Vill przystopuj dziewczyno... szalejesz tak, że głowa mała   ja wróciłam ze szkoły i przerobiłam sobie z biologii paprotniki   jeszcze dzisiaj zrobię zadanka z genetyki  Ach, w końcu robię znowu coś do matury  Bo już miałam poczucie winy, że robię inne przedmioty a te maturalne olewam :P | 
|     | 
|  2008-02-11, 15:00 | #120 | |
				 | 

Cytat: 
 ja sobie zakladam wiecej i wykonuje z tego zwykle polowe xDD  a zaraz ide pod ta pierzynke... gegra sie drukuje xD a dzisiaj koledze podsunelam zadanie "moje" z trygonometrii kielbasianej pod nos bo widzialam ze robi trygonometrie... on popatrzyl ..."prosze cie wez to stad!"  Wenedka, Dżaaaaaastin!!!! <3333 Amy to mi sie tylko z anoreksja, nakotykami i charakterystycznym glosem kojarzy... i dziwnym wygladem xD 
				__________________ nazywaj mnie Vill | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.