|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
jestem ciekawa co to za forum... ![]() Cytat:
Oczywiscie nie chce straszyc Osobiście nie wierze w takie coś, choc cos w tym jest
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko,bo ja Cię uduszę
teraz będę się zamartwiała,aż ołysieję i nawet jabłka mi nie pomogąJuż miałam wystarczająco dużo nieszczęść,podziękuje za więcej,ale pocieszający jest fakt,że to lusterko nie spadło mi na ziemię,tylko pękło w pułce .Na wszelki przypadek poszłam z mamą zakopać,nie w ziemi,bo zamarznięta,ale w żwirku
|
#453 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
studia - tak, praca - eeeee warzywka sa faaaaaaaaaaaaajne, chociaz niekoniecznie o tej porze roku zupka jest git np podczas sesji moj TŻ z reguly gotuje mi jakies czadowe zupy zebym miala co jesc i nie musiala nadmiernie tracic czasu w kuchni zreszta on wogole super zupy gotuje takie fantazyjne ze tak powiem w kazdym razie to jest dobra opcja jak sie nie ma czasu za bardzo ![]() (oczywiscie nie polecam jedzenia wylacznie zup, ale w sytuacjach krytycznych trzeba sie jakos ratowac )Cytat:
![]() oczywiscie z przerwami ale generalnie spedzilismy ten dzien "wspolnie" on w miedzy czasie pracowal ale moglismy calkiem normalnie rozmawiac. o zgrozo, normalnie jutro robie sobie sama szlaban na komputer ![]() ![]() ![]() Cytat:
mysle ze jest jak bylo a lusterka nigdzie nie zakopie bo to pamiatkowe i chce je naprawic
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
qujanko,a zaglądasz w nie czasem
![]()
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje się rozprysło na środku chodnika w środku miasta
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
Lolciu jesteś wreszcie ;* nie martw się przesądami - to tylko kwestia naszego nastawienia. Przy pesymistycznym takie zbite lusterko działa jak samospełniająca się przepowiednia =)
Ather, brzmisz jak zwykle tajemniczo, powiedz coś więcej o tym, o którym za dużo myślisz ![]() gujanko zazdroszczę TZ-a, czemu mi nikt zupek nie gotuje, achhh ![]() dobranoc kochane, ja zmykam już bo wprawdzie humor lepszy, ale i tak jestem do niczego dziś, taki flak zmęczony i zupełnie nie wiem dlaczego bo też nie robię dziś nic więc albo nicnierobienie jest strasznie męczące albo faktyko to przesilenie Buzi
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
hihihi
nie Lolciu, lezy sobie grzecznie i czeka az wkoncu zaniose je do naprawy. ale nawet nie wiem gdzie Ja nawet myslalam zeby je wyrzucic ale TŻ powiedzial stanowczo ze to moja pamiatka i on mi je naprawi. (chyba musze mu tylko przypomniec hihi ).Cytat:
dobranoc
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe szczęście zę się nie załamujesz Cytat:
nie martw się kochana, to tylko głupi przesąd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oglądam "siedem" bo właśnie leci na TVP1 pierwszy raz dopiero, bo wcześniej się bałam, ale teraz siostra mnie zmusiła tak trochę jednym okiem, ale jak się rozkręci to pewni się wciągnę (albo schowam pod łóżko ze strachu )dobranoc |
||||
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
dowiedzialam sie wlasnie, ze moj kolega z klasy zginal w wypadku samochodowym ...
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi...Dzień Dobry ![]() Jakoś nie mam weny do pisania ![]() ![]() Życzę tylko Miłego dnia
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz być teraz dzielna,a ja ściskam Cię bardzo mocno,choć wirtualnie![]() Stwierdziłam z koleżanką,że przyda nam się chwila wytchnienia,więc dziś na wagaryy
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Phenomenko.. mogę tylko wyobrazić sobie co przezywasz...;(
Miłęgo dnia kochane, nie mam kurcze czasu na więcje pisania jak narazie ;(
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzien dobry dziewczyny, zimno dzis starsznie a wczoraj taka piekna wiosna byla.. Mgla,ze ledwo co widac. lece juz zaraz do pracy, na dobre cappuccino a przy okazji popracuje mileog dnia wam zycze
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dziś słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło, ale się dowiem bo postanowiłam się zmusić aby iść na pocztę ![]() i może jakieś roślinki jeszcze przy okazji na targu kupię ![]() miłego dnia Słoneczka |
|||
|
|
|
#466 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
szczerze mowiac, to moj teraz tez juz rzadziej. kiedys pamietam ze ciagle mi cos gotowal, albo robilismy to wspolnie. A teraz wogole rzadko sie widujemy,wiec i rzadko gotujemy. no ale podczas sesji zupka musiala byc
![]() Cytat:
szlaban juz odwolany ![]() ale serio, powinnam dzis cos sensownego jednak zrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() ojej, bardzo mi przykro.... Cytat:
![]() Cytat:
ja sobie wlasnie zrobilam dobra kawke, bo nie moge kolejny dzien taka sniea byc ![]() EDIT: Ewus, a jakie roslinki?
|
|
#467 | ||||||
|
Zadomowienie
|
hello dziewuszki ;*
Cytat:
![]() ja się nie mogłam zwlec z łóżka, chyba z godzinę to trwało zanim zdecydowałam się na to odważne posunięcie jakim jest wstawanie ![]() ale w końcu jakoś się udało ![]() Cytat:
ja też oglądałam, ale po raz drugi. Bardzo lubię tego typu filmy ![]() Cytat:
![]() przykro mi strasznie...Cytat:
![]() motywacja to podstawa^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dziś brzydko ponuro i w ogóle, ale też się ruszę ![]() dlaczego? masz wolne to leniuchuj ![]() A ja powizażuję jeszcze trochę leniwie i później pomyśle co by tu można ciekawego porobić ![]() Kurcze chciałabym już plan na następny semestr ujrzeć, ale gdzie tam - pewnie dopiero w piątek podadzą głupki :/ kocham naszą uniwersytecką organizację ![]() Miłego dnia kochane ![]()
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Jak mija Wam dzień ? Ja już po szkole, niestety nie był to zbyt udany dzień... Ale cóż musi zdarzyć się i taki prawda ?
![]() Idę odrobić lekcje, a potem mam wolne, bo jutro leniwy dzień w szkole, dopiero jutro po lekcjach będe musiała się zapewne pouczyć... ![]() Miłego Dnia
|
|
#470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli cie to pocieszy to ja tez nie mam milego dnia..dziewczyny, ale mam masakre w pracy dzis ![]() nie bede sie wdawac w szczegoly ale musze znalezc jakis dobry sposob na stres bo sie chyba wykoncze dzis.. za duzo jak na jeden dzien na mnie...Jedna z moich firm miedzynarodowych (nazwy nie podam bo bardzo znana) zawalila termin i musze zrobic do konca dnia cos, co normalnie zajmuje ze 3 dni. Przeprosili i wogole ale to nie zmienia faktu, ze musi byc zrobione..![]() zjadlam szybko lunch i wracam do pracy..zeby juz ten dzien sie skonczyl... milego kochane
|
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
w sensie że warzywa
kupiłam w końcu tylko marchew i cebulę... jakoś nie miałam weny, a mam pełny zamrażalnik mrożonych wiec z nimi będę coś kombinować ![]() Cytat:
podobało mi się chyba już wyrosłam z panicznego strachu przed filmami ![]() Cytat:
ale pogoda u mnie przepiękna więc spacerek był wskazany Cytat:
tylko czwartki mam wolne, a gdzie moje ulubione wolne poniedziałki? ale mam nadzieję ze uda nam się coś jeszcze pożenić po negocjować ![]() Cytat:
mam nadzieję że poradzisz sobie Kochana... współczuję bardzo takich sytuacji, masakra po prostu ... nagle tyle roboty ![]() idę sporządzić jakiś obiadek
|
||||
|
|
|
#472 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz czuje wiosne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nooo, wolne jak wolne, mgr sama sie nie napisze a i 3 zalegle examy niebawem ale co tam, dzis sobie rowerowalam i jeszcze zaraz znow sie wybieram porowerowac, tym razem w towarzystwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jakos sobie poradzisz, trzymam kciuki
|
|
#473 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żebyś się zgrabnie ze wszystkim uporała![]() a jeśli chodzi o dobry sposób na stres to polecam medytację! głupie wyciszenie się, znalezienie choćby 10minut na wsłuchanie się we własny oddech może dużo zdziałać, naprawdę ![]() joga też jest chyba niezłym rozwiązaniem, ale już bardziej czaso- i pracochłonnym... ![]() Cytat:
![]() miłego kuzynkowania ![]() Cytat:
![]() wyobraźcie sobie, że dziś nawet trochę posprzątałam oczywiście nadal sporo burdelu zostało, ale już znacznie mniej :Pi kupiłam w końcu karnecik na Heineken Opener Festival zrujnowałam się totalnie, ale nie żałuję jeszcze strasznie, ale to strasznie marzy mi się Metallica - grają pod koniec maja w Chorzowie. Bilet spoko, 125zł da się uzbierać jakoś, ale bardziej przerażają mnie wszystkie dodatkowe koszty - przejazd,nocleg,etc... Trza będzie pokombinowac bo bardzo bym chciała pojechać ![]() btw. schism, Ty idziesz w pt na Comę, prawda? zdasz mi relację jak było bo ja jednak nie pójdę... zobaczyłam, że w marcu jest Kult, a że kasy mało to musiałam dokonać wyboru i Coma odpadła (zwłaszcza, że byłam na ich poprzednim koncercie, a Kazik, z racji sesji, mi umknął :P) dobra, kończę mój wywód koncertowy, miłego popołudnia plotkary ![]()
|
|
#474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że Dasz sobie rade ![]() Cytat:
Ale mniejsza o to![]() Ale masz fajnie z tym Openerem Kurde jak ja Ci zazdroszczeAle tu cisza...
|
|
|
#475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuje jakos sobie poradzilam, co prawda nie ze wszystkim jeszcze ale zrobilam ok 80% wiec jutro powinnam skonczyc... ale stresu co nie miara.. Jabluszko dzieki za rade, postaram sie skorzystac wieczorem..TZ bedzie pozniej wiec bede miala troche czasu dla siebie. ![]() planuje kapiel pachnaca, ze swieczkami (oczywiscie swieczki nie w kapieli )za 5 min uciekam do domu, udalo mi sie wskoczyc po ciuchu na wizaz ![]() mileog wieczorka kochane.
|
|
#476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do Openera - zbieraj kasę i przyjeżdżaj, ja Cię chętnie przygarnę ![]() Cytat:
![]() ojej dziewczyny, spanikowałam... Od jakichś 2 dni przy myciu pobolewał mnie ząb. No, ale zdarzają się czasem takie nerwobóle więc pomyślałam, że pewnie niedługo przejdzie. Dziś myłam zęby po obiedzie i znów ten ból-lekki bo lekki, ale zawsze. To się wyszczerzyłam przed lustrem żeby dokładniej przyjrzeć się ząbkom. I co widzę? Dziąsło przy dolnej prawej trójce tak obniżone, że o matko! aż taka mini kieszonka się zrobiła. Podobnie sprawa wygląda z prawą czwórką i lewą trójką, ale tam dziąsła są jednak znacznie wyżej. Nie widzę ani nie czuję na szczęście żadnego zaczerwienienia czy stanu zapalnego, ale i tak jestem zrozpaczona. Szoruję te zębiska dzielnie, a one mi takie coś robią? Naczytałam się w necie (ukłony w stronę Mangosi ) jak to zaczyna się i kończy paradontoza i płakać mi się chce Nie wiem czy mam już jutro sunąć do dentysty czy raczej do apteki po dobrą pastę oraz płyn do czyszczenia jamy przeciw paradontozie i zacząć aktywniej szorować i płukać ząbki z 5 razy dziennie. Może wybiorę drugą opcję, poczekam ze dwa tygodnie i jeśli zauważę pogorszenie to wtedy ruszę do zębologa dopiero? Bo w sumie czerwone nie jest, nie boli bardzo, stanu zapalnego nie ma... Dentysta pewnie też doradzi mi dobrą pastę i płyn na początek, a że chodzę prywatnie to jednak wolałabym oszczędzić kasę...ech... ![]() ![]() ![]()
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia dziękuję
nie mogłam się załamać nie chcę się rozwodzić ale jakbym nie była silna to by było źleapple - a może to odsłonięte szyjki zębowe tylko? ![]() Pozatym witam.
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane !
Nic tak nie oczyszcza mnie ze stresów jak bieganie łaaaa, 40 minut intesywnego biegolenia od razu poprawiło mnie humor i czuje się taka... wypakućkała*. Dzisiaj byłam znowu na badaniach z oczami, znowu zakładlai mi tez aparaty słuchowe łaaa.. Ale ogolnie miło spędziłam czas tylko boli mnie to, ze okulista faszeruje mnie drożdżówkami . A dzisiaj był bilans w szkole i ja na serio musze na dietę przejśc Agolku - i jak? Wyrobiłas się ze wszystkim? Jabłuszko - biegiem do dentysty! ;* Lepiej zapobiegac niż pozniej leczyć ;> Lece ogladac film, który pozyczył mi okulista ^^ ;D Miłego wieczoru ;*
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
Madame- spodziewaj się obszernego reviewu z piątkowego koncertu
Bym zapomniała, dobry wieczór ![]() Dzień miałam intensywny. Pierw szkoła (o dziwo się nie spóźniłam ) ,szybko prawie na 2gi koniec miasta na korki, potem do domu,szybkie jedzenie i kolejką do Gdańska. Mianowicie do chirurga szczękowego Poszłam do takiej wszędzie polecanej babki, bardzo sympatyczna, gabinet pierwsza klasa,no i stwierdziła,że tych z Akademii Medycznej pogięło. Pierw powinni mi zrobić biopsję,potem konsultacja z laryngologiem i owszem zabieg, ale w znieczuleniu miejscowym i na oddziale chirurgii plastycznej/laryngologicznej bo to prawdopodobnie od polipa zatok,które mam chore od ładnych czterech lati o_O Zresztą zadłużona AMG na kilka miesięcy odwołała operacje więc mam spokój ![]() Następnie zrobiłam sobie rundkę po starówce,ot dla relaksu, wstąpiłam do centrum handlowego (znowu -_-') Oczywiście mam doła,bo do połowy marca jestem bez kasy (multum wydatków :/),a 'wypatrzyłam' wymarzone trampki z 'pikowanej' skóry w odcieniu metalicznego grafitu przecenione z 279 na 129 Tak czy owak lubię być 'zalatana' , może dlatego,że lepiej sie organizuję i tak w czasie podróży mobilizuję się do nauki czegokolwiek Oyz ,przypomniało mi się,że jutro sprawdzian z 'pól figur płaskich'z matmy Trza będzie porobić ściągi xDpzdr ![]() |
|
|
|
#480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze sie okazac,ze nic nie trzeba robic o poleci jakies dobry srodki i nie zaplacisz duzo wcale. Pamietaj,ze zeby sa na cale zycie ![]() ja juz po kapieli, wyzalilam sie tez TZ i mamie i juz mi lepiej ale co za dzien, jak Boga kocham... teraz siedzimy z TZ na sofach, kazdy na ''swoich'' stronach i czekam na moj program ''Superskinny V Superfat'' faaajny![]() sciskam was mocno!
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Tylko Ty tam przypadkiem nie wchodź!!!
jestem ciekawa co to za forum... 

żartuję oczywiście
.
.
Oczywiscie nie chce straszyc 

całe szczęście zę się nie załamujesz