|
|
#4801 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Mango - cz. VI
Cytat:
Nie ma się co martwić. Ostatnio w Mango i Mango Outlet miałam tak , że linki do śledzenia w ogóle nie działały, a wieczorem w dniu poprzedzającym doręczenie przesyłki przez kuriera link zaczynał działać gdzie nagle pojawiała się cała historia wędrówki paczki łącznie z tym że wylądowała docelowo w "moim" magazynie więc tym sposobem wiedziałam że z rana kurier do mnie zawita |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ma któraś z Was ten płaszcz? https://st.mngbcn.com/rcs/pics/stati...=1458309102160
Kupiłam na promo w outlecie, bo żal było nie brać i teraz nad nim dumam... Edytowane przez magdis Czas edycji: 2016-09-16 o 11:42 |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam ten sweter, metki odprułam raz go miałam i kurde nie polubieliśmy się
żałuje ma go ktoś?
|
#4804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a i tak nie zlozylam zamowienia, bo znikla kurtka w moim rozmiarze, ktora chcialam zamowic (jeansowa przepiekna podszyta barankiem) ehhh teraz musze wznowic poszukiwania, najwyzej zamowie pare koszul w krate, bo widze ze sa teraz na koncowka wyprz
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może coś?
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widziałyście gdzieś ten sweter?
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1474198335573
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma ktoras z Was ta torebke http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...esorios.bolsos ? Zastanawiaja mnie te klipsy po bokach bo jedna podoba torebke mam i jak naladuje do srodka nawet niewiele to one sie odpinaja i wyglada to tragicznie. Czy przy tej tez tak sie dzieje?
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Ooo nie wiedziałam, jutro sprawdzę 😊😍🙏🏼
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras reklamowala spodnie, bo sie spral kolor
? u mnie zszedl po pierwszym praniu, a dopiero teraz wpadlam na pomysl ewentualnej reklamacji. spodnie oczwyscie pierwotnie byly kruczoczarne - teraz maja nieregularne odbarwienia, glownie przy szwach.
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() czy ktos mial lub ma spodnie Kim lub Noa? Jak sie spisuja? Mierzylam ostatnio Noa szare, bardzo miekkie i przyjeny material, wysoki stan, jak lubie, tylko ten szary wydaje sie troche za jasny na jesien http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...rendas.tejanos Moze musze zwrocic uwage na jakies inne spodnie dzinsowe z wysokim stanem? Irina sa piekne, tylko troche za drogie dla mnie Edytowane przez TatjanaSparks Czas edycji: 2016-09-20 o 17:04 |
|
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
reklamowałam 3 pary rurek, reklamacja przyjęta bez problemu
|
|
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! Zamówiłam w ostatniej promocji w mangooutlet z dodatkowym -30% kurtkę w kolorze "kasztanowym"
http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...ndas.chaquetas oraz botki (fajne są, ale nosek mają zaokrąglony a nie jak w opisie "spiczaste zakończenie") http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...sorios.zapatos Czy jeśli zwrócę jedną z tych rzeczy to rabat mi zostanie odebrany? Zastanawiam się nad kolorem tej kurtki, czy nie lepsza byłaby granatowa (domówiłam i czekam na nią; w czasie promocji akurat tego koloru nie było). |
|
|
|
#4814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama oddawałam tak sukienkę - zamówiłam dwie, na promocji coś w stylu "kup dwie sukienki, a druga będzie o połowę taniej" i rabat był rozdzielony na obie. Nawet się zaczęłam zastanawiać czy nie korzystać tak z tych ich obniżek, kupując rzeczy na "dopchanie" paczki. Mam blisko stacjonarny outlet, więc zwroty to nie problem...
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
O dzięki za odpowiedź. Faktycznie na rachunku są obie ceny obniżone o te dodatkowe 30%. I ja też zamierzam oddać stacjonarnie. W ogóle ostatnio skorzystałam z opcji paczkomatu i dość szybko dotarła przesyłka.
|
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
Jednak zamowilam, i 3 rzeczy zalapali sie na promocje: koszula za 40 zl i dwie spodnice po 24/29 zl hihi
I mega sie ciesze bo dorzucili kurtke dzinsowa ktora mnie zainteresowala ale wtedy zniknela mi z koszyka. Mam nadzieje ze byla i zostala wyslana do mnie, do komunikatow ze znow niedostepna, nie bylo Martwie sie tylko o rozmiar, bo S jest czasami mala a M zdecydoanie za duza
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy na jakies zasadzie jest ta promocja, jeżeli jest uzalezniona od liczby rzeczy które się kupuje, to z tego co pamiętam pryz zwrocie "odbierają ten rabat". Jedna dziewczyna z watku tak miała z tego co pamiętam i nawet jak ja pisałam do nich, to tez babka w mailu potwierdzila, ze wtedy ten rabat nie jest naliczany jeżeli nie spelnia się warunków promocji.
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
Przyszła moja kurteczka jeansowa no i niestety S za mala(( pojechałam do Outletu i wymieniłam na miejscu na M. Przymierzyła w domu na spokojnie, i jednak nie, jest szeroka w pasie, będzie mi zimno (a przecież musiała być na teraz, na bardziej zimna pogodę).
Czy wie ktoś, mogę zwrócić kurierem, jeżeli rozmiar był wymieniany i będzie inny niż na listku z zamówienia? Czy znów jechać do outletu? Czy mogę w zwykłym sklepie Mango to oddać? Nie ogarniam trochę 🙈😱 |
|
|
|
#4819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do mojej promocji to chyba była wtedy 20 lub 30% i najwyżej złapie się tylko na 20% Pamięta ktoś jakie były warunki tej promocji? Bo jednak chyba granatowa kurtka mi bardziej pasuje, bo pochodze w niej również na wiosnę. A ten kasztanowy to typowy kolor jesienny. |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś widział na żywo lub ma tę torebkę? Jaka jakość?
|
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
Nie dostałam żadnego papierku o wymianie, ale podpisałam taki dla sklepu. Najwyżej pojadę do outletu znów, może ta Pani będzie pamietała za ja wymieniałam na większa 😕
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Hej czy widziałyście może ten płaszcz?
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoras elektry7 w kolorze czarnym
?
|
|
|
|
#4824 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hej, widzialam go, fajny
Pytanie, kojarzycie kiedy pojawia sie jakies kody/znizki do mango? Zakochalam sie w kozakach a na answear ich nie ma. Cena jest dosc wysoka dlatego moge poczekac na kod (i tak ich jeszcze nie bede nosic). Prosze o pomoc |
|
|
|
#4825 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się że dopiero na Black Friday będzie zniżka
|
|
|
|
#4826 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny widziałyście tą torebke stacjonarnie? http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...&s=january_she mogłaby się któaś wypowiedzieć na temat wykonania? jest solidna?
|
|
|
|
#4827 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;65904031]Wydaje mi się że dopiero na Black Friday będzie zniżka[/QUOTE]
Juz nieaktualne, kozaki pojawily sie na answear, kupilam je ze znizka -50zl
|
|
|
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczeta. Czy ktraś z Was widziała tę sukienkę na żywo?
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...estidosprendas Chciałabym się dowiedzieć czy jest to taka porządna sukienka, czy raczej ciut za drogi zestaw szmatek? Czy podszewka jest całością, czy to oddzielna bawełniana/poliestrowa sukienka a którą nakłada się koronkę? 270 zł to sporo, więc fajnie by było gdyby któraś mogła ją ocenić w realu. Kilka razy już nacięłam się na super wyglądające ciuchy w sieci, a paczka przyszła z hmmm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

łącznie z tym że wylądowała docelowo w "moim" magazynie więc tym sposobem wiedziałam że z rana kurier do mnie zawita 
żałuje
, a i tak nie zlozylam zamowienia, bo znikla kurtka w moim rozmiarze, ktora chcialam zamowic (jeansowa przepiekna podszyta barankiem) ehhh teraz musze wznowic poszukiwania, najwyzej zamowie pare koszul w krate, bo widze ze sa teraz na koncowka wyprz
Może coś?

? u mnie zszedl po pierwszym praniu, a dopiero teraz wpadlam na pomysl ewentualnej reklamacji. spodnie oczwyscie pierwotnie byly kruczoczarne - teraz maja nieregularne odbarwienia, glownie przy szwach.
. 

Sama oddawałam tak sukienkę - zamówiłam dwie, na promocji coś w stylu "kup dwie sukienki, a druga będzie o połowę taniej" i rabat był rozdzielony na obie. Nawet się zaczęłam zastanawiać czy nie korzystać tak z tych ich obniżek, kupując rzeczy na "dopchanie" paczki. Mam blisko stacjonarny outlet, więc zwroty to nie problem...