|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomo¶ci Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomo¶ci? Masz ju¿ upatrzone lokum i czeka ciê remont? Dobrze trafi³e¶ - tutaj wymieniamy siê wiedz± i do¶wiadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
jaki kolor zas³on?/zas³ony
nie wiem jaki kolor zas³on do czerwonego kompletu
nie wiem czym sie sugrtowa prze doborze do czego sie dobiera kolo zas³on? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 996
|
Dot.: jaki kolor zas³on?
mysle ze ten bardzo pasuje!!!
kolor zas³on dobiera sie do dodatkow i koloru scian jaki masz, tak zeby tworzy³ z nim harmonie a ten kolor co masz bardzo pasuje bo masz taka kanape i do scian równiez chcesz zmienic??bo tak jest ok
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Te zas³ony pasuj±, bardzo ³adne. Tylko firanka taka krótka to nadaje siê bardziej do kuchni a do salonu lepsza d³uga i delikatniejsza (tzn. nie taki gruby gipiurowy wzór w tym przypadku).
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 158
|
zas³ony s± ok, ale moim zdaniem ten obrazek z kwiatkiem w kolorach ró¿u i zieleni nie bardzo pasuje do tego pokoju, ja bym wybra³a cos takiego:
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 111
|
Dot.: jaki kolor zas³on?/zas³ony
ubzdura³am sobie, ¿e chcê mieæ czerwone zas³ony
plusy o¿ywienie kolorystyki pokoju bardzo lubie ten kolor minusy czerwone zaslony kojarz± mi siê z burdelami albo z wampirami juz i tak ludzie uwazaja mnie za wampiromaniaczke (ktora nie jestem!) co mi radzicie? my¶la³am o takich telikatnych pó³przezroczystych zaslonkach d³ugich do ziemi
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 563
|
Dot.: jaki kolor zas³on?/zas³ony
Nie przesadzaj
Jest ok - wszystko ze sob± gra, tylko wymieñ firankê na d³ug±, g³adk±, bez wzorów, np z organzy i zdejmij tê serwetê ze stolika i kup mniejsz± mo¿e co¶ w stylu firanki.Zmieñ te¿ pow³oczki na poduszki i bêdzie gitara ![]() Ja mam na ten przyk³ad tak: I parê inspiracji
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomo¶ci
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Jest ok - wszystko ze sob± gra, tylko wymieñ firankê na d³ug±, g³adk±, bez wzorów, np z organzy i zdejmij tê serwetê ze stolika i kup mniejsz± mo¿e co¶ w stylu firanki.