|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI
i jeszcze osmiornica 2,69/100gr i te lody po 7,69
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam 10 opakowań barilli :-D Teraz zataszczyć to tylko do domu.
Pesto stoi na półce i zainteresowania brak (stara cena). Potrzebuję wózeczka na niespodziewane zakupy. Byleby zmieścił się do torebki. ;-)
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za info o osmiornicy, mój Tż chciał ja posmakować, kupie mu... najgorsze wycięcie dziuba tej osmiornicy... chyba komuś to zlecę...
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras orientuje się czy chleb bezglutenowy wchodzi na promocję dzisiejsza??? Wiem że ktoś już o to pytał ale konkretnej odpowiedzi nie widziałam 🙁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
takiego oto maila dostałam z biedry, powiązany z rejestracją karty ?
Wiadomość wysłana przez serwis goldlist.pl na zlecenie Jeronimo Martins Polska S.A. z siedzibą w Kostrzynie (kod pocztowy 62-025), przy ul. Żniwnej 5, wpisana do rejestru przedsiębiorców, prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Poznania - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000222483, NIP 779-101- 13-27, REGON 63030302300000, kapitał zakładowy 715 000 000,00 zł w całości wpłacony. Zgodnie z działalnością serwisu, dysponujesz prawem dostępu, zmiany, sprostowania i usuwania swoich informacji osobowych. Aby tego dokonać pisz na mailing@goldlist.pl. Pozostając w serwisie goldlist.pl zachowujesz dostęp do atrakcyjnych ofert. W przypadku pytań dotyczących prezentowanych produktów i usług, prosimy o zwracanie się bezpośrednio do reklamodawcy. Informujemy, że używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Informujemy, że bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. ![]() ![]() ![]()
|
#1176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dziś normalnie nabijało promo z kartą. Jajka nawet nie dojechały
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
Tapetko...poczytaj
![]() http://www.antyradio.pl/Technologia/...ament-RTV-9714
12.05.2016 SARME... 19.05.2016 - 17.04.2019 góra 01.07.2016 - 17.04.2019 dół KRYSZTAŁOWA góra i dół ![]() Edytowane przez neonatus Czas edycji: 2016-10-18 o 17:46 |
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed godz odebrałam świeżaka wzięłam jeszcze gruszki i dałam do zeskanowania kupon na 6 naklejek = 9 naklejek
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się pogodziłam z tym, że nie uda mi się pozbierać nawet na jednego pluszaka
i nie zaglądam już do Biedry, bo mam zapasy jak na wojnę
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Tapeko współczuję ale myślę ze że da się to ominąć dzięki artykułowi który tu się pojawił
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyleczka
Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury Edytowane przez PaulinciaKWC Czas edycji: 2016-10-18 o 18:52 |
|
|
|
#1183 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
No coś TY
![]() zawsze bylam typem społecznika i strasznie lubiesie dzielić z innymi info ktore moga jakos pomoc ![]() Cytat:
jak widzialyscie u mnie ceny byly zmienione ->cud jakis ! wzelam tez rzeczy w lodowki, sery jogurty z tej oferty ale one wchodzily normalnie. na te lody sie czaje ale poczekam az obniza wiecej bo za chwile pojkawia sie rzeczy deluxe wiec beda miejsca potrzebowac ![]() Cytat:
dziekuje WAm wszystkim za wsparcie..po prostu musialam sie wygadac a tez przestrzec ..Jak macie zarejsetrowany odbiornik a nie placicie to lepiej go wyrejestrowac jak najszybciej bo do domu nie macie obowiazku wpuscic kogos jakby chcial sprawdzic czy macie tvu mnie sprawa z tv jest inna..jestem zwolniona z tej oplaty i to bylo zgloszone w 2009 r tylko niestety nikt mi nie powiedzial wtedy ze trzeba to odnawiac na poczcie..stad ta kwota..Ale napisze pismo i mam nadzieje ze mi umorza.. Cytat:
Cytat:
![]() szukajcie u siebie kolo kas, na oknach czy w wozkach paragonow bop bardzo czesto sa przy nich kupony!! i tektore chce sie poddac-NIE WOLNO!! macie jeszcze ponad miesiac wiec glowy do...wozkow :d w poszukiwaniu paragonow ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- No coś TY ![]() zawsze bylam typem społecznika i strasznie lubiesie dzielić z innymi info ktore moga jakos pomoc ![]() Cytat:
jak widzialyscie u mnie ceny byly zmienione ->cud jakis ! wzelam tez rzeczy w lodowki, sery jogurty z tej oferty ale one wchodzily normalnie. na te lody sie czaje ale poczekam az obniza wiecej bo za chwile pojkawia sie rzeczy deluxe wiec beda miejsca potrzebowac ![]() Cytat:
dziekuje WAm wszystkim za wsparcie..po prostu musialam sie wygadac a tez przestrzec ..Jak macie zarejsetrowany odbiornik a nie placicie to lepiej go wyrejestrowac jak najszybciej bo do domu nie macie obowiazku wpuscic kogos jakby chcial sprawdzic czy macie tvu mnie sprawa z tv jest inna..jestem zwolniona z tej oplaty i to bylo zgloszone w 2009 r tylko niestety nikt mi nie powiedzial wtedy ze trzeba to odnawiac na poczcie..stad ta kwota..Ale napisze pismo i mam nadzieje ze mi umorza.. Cytat:
Cytat:
![]() szukajcie u siebie kolo kas, na oknach czy w wozkach paragonow bop bardzo czesto sa przy nich kupony!! i tektore chce sie poddac-NIE WOLNO!! macie jeszcze ponad miesiac wiec glowy do...wozkow :d w poszukiwaniu paragonow
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2016-10-18 o 19:32 |
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Czy była już wklejana gazetka od 20.10?
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
modnie i wygodnie byla juz dawno chyba ze inspiracje, to nie
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tylko siostra ma dzieci w wieku pluszakowym, więc cała rodzina (będzie z 15 osób) oddaje jej naklejki - zbierają już na 5
I nikt specjalnie zakupów nie robi, trochę mnie jednak przeraziło ile tych pieniędzy się w B. zostawia.
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby kogoś interesowało to mi zrabatowalo chleb b/g
Wyprzedaży u mnie niet, marnota... Mydło w płynie w promocji kupiłam za 4,75zl super obniżka hahaha 😁 |
|
|
|
#1190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W temacie obsługi... niemiło zdziwiła mnie dziś kierowniczka, poprosiłam o sprawdzenie czy stół nie jest przypadkiem przeceniony (taki zwykły, do jadalni) - leży za kasami, no nie ma jak targać tego pod czytnik. Jak kobita na mnie warknęła, że czego ja od niej chcę, jakie przeceny?! cytuję: "meble nigdy nie są przecenione" itd. Ostatecznie nie sprawdziła mi ceny |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- i jeszcze w temacie tego rtv -padlam prawie jak przeczytalam to: "Starając się o umorzenie zaległości abonamentowych trzeba jednak uzbroić się w cierpliwość, ponieważ rozpatrywaniem wniosków zajmuje się w KRRiT zaledwie dziewięć osób, a wniosków tylko w latach 2012-2013 wpłynęło około 150 tys. Na razie w tym roku KRRiT rozpatrzyła 15243 wnioski, a w 14555 przypadkach umorzyła zaległości." pozytywna jest ilosc umorzen ..moze do 40-tkisie doczekam odpowiedzi
|
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
gazetka od 20.10
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Dam kobiecie jeszcze szansę... Może miała bardzo zły dzień, nie wiem.
Meble zawsze po jakimś czasie spadają mocno w dół (o ile się nie sprzedadzą), dlatego czekam ![]() Stół taki jak w załączniku, na ten z białymi nogami nie mam co liczyć, bo były dużo wcześniej
Edytowane przez ttts Czas edycji: 2016-10-18 o 19:58 |
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on w calosci na sklepie nie stoi;p
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
cd
|
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam, internety też nic nie pokazują. Zapakowany jest w standardowy biedronkowy karton szaro-biały ze zdjęciem jak załączyłam wyżej. Kartony są sporej wielkości (ok. 130x90 cm), za to dość cienkie (z 10 cm).
|
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
Ta obniżka -30% na chleby to do kiedy obowiązuje? Tylko dzisiaj?
|
|
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

U mnie dziś normalnie nabijało promo z kartą. Jajka nawet nie dojechały

wzięłam jeszcze gruszki i dałam do zeskanowania kupon na 6 naklejek = 9 naklejek

dziekuje WAm wszystkim za wsparcie..po prostu musialam sie wygadac a tez przestrzec ..Jak macie zarejsetrowany odbiornik a nie placicie to lepiej go wyrejestrowac jak najszybciej bo do domu nie macie obowiazku wpuscic kogos jakby chcial sprawdzic czy macie tv