|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
ehh..znow prosze o pomoc
wiem ze bywam mecząca ze swoimi problemami paznokciowymi...ale mam pytanie czy moge sobie sama spilowywac frezarka te kieszonki co mi sie robia pod spodem akryli ? i czy ta frezarka moge sobie delikatnie spilowywac powietrze ktore niestety ciągle mi podchodzi
![]() i czy to podchodzace powietrze jest tylko bledem stylistki w zakladaniu czy rowniez samego materialu jakim sie ona posluguje?
|
|
#2 | |
|
Stylista Mariposa Nail
|
Dot.: ehh..znow prosze o pomoc
Cytat:
witam jesli chodzi o powietrze to mozna je spiłować frezarką tylko trzeba naprawde bardzo ostroznie to robic, aby nie uszkodzić płytki Moze to byc spowodowane oczywiscie bledem osoby która wykonywała pazurki, ale rowniez złym materiałem, neistety na rynku bardzo duzo jest materiałów bardzo tanich przez to nie trzymaja sie tak jak powinny... Niestety nie rozumiem tylko twojego pytanie odnosnie spilowanie kieszonki
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
no bo pod spodem robia mi sie takie dziurki na bialej koncowce...moje naturalne paznokcie juz widac ale np. do polowy..wyglada to mniej wiecej tak ze pod spodem (wewnetrzna czesc dloni) jest kawalek bialego akrylu - uskok - i moj naturalny i chcialabym to wygladzic bo raz ze to nie wyglada estetycznie to jeszcze sie troszke czasem kruszy i denerwuje..
|
|
#4 |
|
Stylista Mariposa Nail
|
Oczywiście że możesz jeżeli zrobisz to delikatnie by nie naruszyć skóry ani pazurka
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
dzieki wielkie
pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.