Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-17, 18:38   #2191
Atavish
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
o to widze, ze bardzo aktywny weekend mialas
Ale to były wszystkie moje spotkania z internetu, a nie ten weekend
Aktualnie nie ma mnie w Polsce, więc nie randkuję

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 19:36   #2192
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;66460806]No tak Darcy, ale niestety rozmowa się kompletnie nie kleiła . BTW nie oglądałam 3 .
[/QUOTE]
Polecam 3!!! Naprawdę zabawna jest! Szkoda tylko, że Bridget nie wygląda już tak samo. Ale dialogi są świetne. Byłam w kinie z koleżankami i dawno się tak nie uśmiałyśmy.

Ja na randkach z internetu to byłam chyba ze trzydzieści! W przeciągu prawie czterech lat. Kiedyś zaczęłam je wszystkie liczyć, ale się pogubiłam. Połowy imion nie pamiętam Do tego jeszcze randki takie z reala, to chyba na wszystkich razem byłam na 50 spotkaniach. I nadal singielka Jakbym tu historie jakieś poopisywała to można byłoby z krzesełka spaść Widać to nie mój czas na spotkanie tego jedynego. Teraz mam jedno postanowienie, że nie będę się już spotykać z ludźmi z internetu, bo to jednak strata czasu jak dla mnie. Więcej do ludzi wychodzić, jakieś imprezki, koncerty, festiwale, ewentualnie spotkania tematyczne z internetu. Zostało mi tylko jedno spotkanie z internetu zaplanowane i koniec. Z chłopakiem piszę już trzy miesiące, kontakt prawie codzienny, wydaję się ok. To moja ostatnia szansa
Stary 2016-10-17, 19:46   #2193
czekoladowoo
Zakorzenienie

Nowa Bridget jest ekstra splakałam sie jak nigdy ze śmiechu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 19:48   #2194
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
. Zostało mi tylko jedno spotkanie z internetu zaplanowane i koniec. Z chłopakiem piszę już trzy miesiące, kontakt prawie codzienny, wydaję się ok. To moja ostatnia szansa
Powodzenia!!

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Nowa Bridget jest ekstra splakałam sie jak nigdy ze śmiechu

Jej Dziewczyny tak zachwalacie to chyba sie wybiorę Chociaz żadnej czesci nie oglądałam chyba że fragmenty.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 19:49   #2195
czekoladowoo
Zakorzenienie

3 cześć jest jak dla mnie zdecydowanie najlepsza. No i Dempsey

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 20:27   #2196
December12
Rozeznanie

Jak dla mnie wszystkie 3 części Bridget super, no może 2 ciut gorsza.
Sama nie wiem co myśleć o randkowaniu online, z jednej strony nikogo sensownego nie udało mi się poznać, ale w końcu przecież są takie pary, nawet tutaj na forum.
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 20:30   #2197
pechowianka
Zadomowienie

a ten moj fajny jakos nie proponije spotkania ze 3 razy napomknelam ze najlepiej sie spotkac a on po ustaleniu ze mieszkamy 15 minut od siebie ze to super nie pociagnal tematu. poczekam do weekendu jak sie nie zreflektuje -splawie choc pisze sie super😎

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 20:43   #2198
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
a ten moj fajny jakos nie proponije spotkania ze 3 razy napomknelam ze najlepiej sie spotkac a on po ustaleniu ze mieszkamy 15 minut od siebie ze to super nie pociagnal tematu. poczekam do weekendu jak sie nie zreflektuje -splawie choc pisze sie super��

Dlaczego nie zaproponujesz mu sama spotkania? Tak bezpośrednio.
Stary 2016-10-17, 21:05   #2199
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Dlaczego nie zaproponujesz mu sama spotkania? Tak bezpośrednio.
nie chce sie narzucac i tez chcialabym zeby to wyszlo od Niego zobaczymy co bedzie dalej ..musze troche stonowac bo sie zaczelam wkrecac jak gowniara w Pana ktorego nie widzialam w realu Ale to pierwszy facet z portalu o ktorym marze

Stary 2016-10-17, 22:19   #2200
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
nie chce sie narzucac i tez chcialabym zeby to wyszlo od Niego zobaczymy co bedzie dalej ..musze troche stonowac bo sie zaczelam wkrecac jak gowniara w Pana ktorego nie widzialam w realu Ale to pierwszy facet z portalu o ktorym marze

i mnie się tak zdarzyło.
Piszecie od piątku dopiero, tak? Może facet nie jest narwany i nie zaprasza kobiet po trzech słowach na randki, to wcale nie jest nic negatywnego

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Ahaaaa... Co do tych czystoportalowych miłości...
Zacytuję siebie z poprzedniej części wątku:

"Zrobił mi raz tak gość, nie spotkałam się z nim nawet, ale pisaliśmy ze sobą całe dnie i noce przez jakiś czas, strasznie się zaangażowałam, głupia ja. Nagle nie odpisał i cisza trwała 1,5 miesiąca. Myślałam, że oszaleję. Napisał w końcu tłumacząc się popsutym telefonem (a kontakt mieliśmy tylko telefoniczny i przez whatsapp). Nie wnikajmy już, czy kłamał, czy nie. Skończyło się to tak, że zdenerwował mnie po kilku dniach nie na żarty, bo był mocno roszczeniowy jak na taką lukę w kontakcie, więc napisałam mu, co o tym myślę i poszłam spać. Na drugi dzień usłyszałam, że ma dość ludzi, którzy się obrażają, za którymi trzeba latać, tłumaczyć się i prosić i "ŻEGNAM'.
Nigdy więcej się nie odezwał"

Wiecie co? Dwa tygodnie temu dostałam dziwnego smsa. Nie miałam numeru, bo skasowałam. Minęło pół roku od tej sytuacji, a on się jednak odezwał. Przepraszał, stwierdził, że jest idiotą, że to mogła być big love, że niczego nie wymaga, że nie ma prawa, ale ma nadzieję. Miałam dobry humor, tego dnia szłam spotkać się z tym chłopakiem, z którym teraz trochę randkuję, więc gadałam z nim na luzie. Pochwaliłam się nawet randką, powiedziałam, że nie mam żalu, że już mi to obojętne. I to, oczywiście, zabolało go bardziej niż gdybym robiła mu pretensje i wyrzuty. Stwierdził, że kontakt ze mną teraz byłby dla niego zbyt bolesny (heh, ja nie zamierzałam znów być z nim w regularnym kontakcie), życzył mi szczęście i niemierzalnej miłości, bo na to zasługuję i takie tam pierdoły.

Ja nie wiem, co on sobie teraz myślał pisząc...
Stary 2016-10-18, 07:37   #2201
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
i mnie się tak zdarzyło.
Piszecie od piątku dopiero, tak? Może facet nie jest narwany i nie zaprasza kobiet po trzech słowach na randki, to wcale nie jest nic negatywnego [COLOR="Silver"]
Tak od piątku
Staram się ochłonąć )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-18, 08:04   #2202
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
nie chce sie narzucac i tez chcialabym zeby to wyszlo od Niego zobaczymy co bedzie dalej ..musze troche stonowac bo sie zaczelam wkrecac jak gowniara w Pana ktorego nie widzialam w realu Ale to pierwszy facet z portalu o ktorym marze Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Może to właśnie typ co musi trochę pogadać i dopiero się spotkać? Ja też nie widziałabym w tym nic negatywnego. Ja mam zasadę, że najpierw muszę z kimś pogadać minimum miesiąc, a potem dopiero spotkanie. Najlepiej właśnie wyluzować, za bardzo się nie nakręcać.

Cytat:
Wiecie co? Dwa tygodnie temu dostałam dziwnego smsa. Nie miałam numeru, bo skasowałam. Minęło pół roku od tej sytuacji, a on się jednak odezwał. Przepraszał, stwierdził, że jest idiotą, że to mogła być big love, że niczego nie wymaga, że nie ma prawa, ale ma nadzieję. Miałam dobry humor, tego dnia szłam spotkać się z tym chłopakiem, z którym teraz trochę randkuję, więc gadałam z nim na luzie. Pochwaliłam się nawet randką, powiedziałam, że nie mam żalu, że już mi to obojętne. I to, oczywiście, zabolało go bardziej niż gdybym robiła mu pretensje i wyrzuty. Stwierdził, że kontakt ze mną teraz byłby dla niego zbyt bolesny (heh, ja nie zamierzałam znów być z nim w regularnym kontakcie), życzył mi szczęście i niemierzalnej miłości, bo na to zasługuję i takie tam pierdoły.
Ja nie wiem, co on sobie teraz myślał pisząc...
Facet po pół roku sobie o Tobie przypomniał. Może myślał, że przyjmiesz go z otwartymi rękoma i jeszcze podziękujesz, że się odezwał hehe Daj spokój. Bezczelny typ.

Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Czas edycji: 2016-10-18 o 08:21
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-18, 08:10   #2203
pechowianka
Zadomowienie

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;66498176]Może to właśnie typ co musi trochę pogadać i dopiero się spotkać? Ja też nie widziałabym w tym nic negatywnego. Ja mam zasadę, że najpierw muszę z kimś pogadać minimum miesiąc, a potem dopiero spotkanie. Najlepiej właśnie wyluzować, za bardzo się nie nakręcać.[/QUOTE]

Ale ja nie widzę w tym nic negatywnego Poprostu się nim zajarałam i chciałabym go poznać ) ale tak jak powiedzialam staram sie ochlonąć bo niestety jak znam swoje "Szczescie" nic i tk z tego nie bedzie
Stary 2016-10-19, 09:31   #2204
pechowianka
Zadomowienie

Zdzwonilam sie wczoraj z Panem - 3 godziny rozmowy podczas ktorych wypilam 3 piwa 😃😃

Stary 2016-10-19, 09:36   #2205
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Zdzwonilam sie wczoraj z Panem - 3 godziny rozmowy podczas ktorych wypilam 3 piwa 😃😃

To bardzo ciekawa rozmowa musiała być.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-19, 19:53   #2206
GuiltyAsF_ck
Gotowa do ataku

Cześć Kobietki
Można się wprosić?
Krótko o mnie: od początku roku sama, po tragicznym związku, po którym postanowiłam dać sobie czas na ochłonięcie, przemyślenie i terapie. Tak jestem wyżarta wewnętrznie, że nawet coach w pracy twierdzi, ze emanuje nienawiścią do ludzi i zadziwiają go moje wyniki w pracy :P
Próbowałam też terapii, jak trafiłam na specjalistę, który mi odpowiadał to na drugim spotkaniu wydało się, że bardzo długo współpracował z moim ojcem i niestety taka relacja nie ma racji bytu. Jedyne co mi powiedział po wszelkich testach to, że mam blokadę lękową i zgadzam się na kiepskie życie mimo, że zasługuje na coś dużo lepszego.
Latka lecą i gdyby nie to to wcale by mi się nie spieszyło do szukania faceta. Prześladuje mnie jednak myśl, że zostanę sama do końca życia (nie rozpatruje tego w kategoriach tragedii, ale jednak.. ) i to trochę popycha mnie ku krokom naprzód.
Postanowiłam, że najpierw ogarnę się fizycznie (strasznie się spasłam) i znajdę kolejnego terapeute. Motywacji do ćwiczeń brak, więc nie ukrywam, ze oczekuję odrobiny wsparcia

Sorry, gadać zaczęłam wyskakując z mamy, nie potrafię krótko i zwięźle.
Przygarniecie?
Stary 2016-10-19, 20:25   #2207
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Zdzwonilam sie wczoraj z Panem - 3 godziny rozmowy podczas ktorych wypilam 3 piwa ����

Ooo, no to super! Jak się tak z kimś potrafi przez telefon godzinami gadać to jest naprawdę dobrze!

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez GuiltyAsF_ck Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki
Można się wprosić?
Krótko o mnie: od początku roku sama, po tragicznym związku, po którym postanowiłam dać sobie czas na ochłonięcie, przemyślenie i terapie. Tak jestem wyżarta wewnętrznie, że nawet coach w pracy twierdzi, ze emanuje nienawiścią do ludzi i zadziwiają go moje wyniki w pracy :P
Próbowałam też terapii, jak trafiłam na specjalistę, który mi odpowiadał to na drugim spotkaniu wydało się, że bardzo długo współpracował z moim ojcem i niestety taka relacja nie ma racji bytu. Jedyne co mi powiedział po wszelkich testach to, że mam blokadę lękową i zgadzam się na kiepskie życie mimo, że zasługuje na coś dużo lepszego.
Latka lecą i gdyby nie to to wcale by mi się nie spieszyło do szukania faceta. Prześladuje mnie jednak myśl, że zostanę sama do końca życia (nie rozpatruje tego w kategoriach tragedii, ale jednak.. ) i to trochę popycha mnie ku krokom naprzód.
Postanowiłam, że najpierw ogarnę się fizycznie (strasznie się spasłam) i znajdę kolejnego terapeute. Motywacji do ćwiczeń brak, więc nie ukrywam, ze oczekuję odrobiny wsparcia

Przygarniecie?
Witam i wspieram - w motywacji do poprawienia sylwetki, nastroju i, przede wszystkim, w nierzuceniu się na pierwszego lepszego przez histeryczną myśl o całym życiu w samotności (bzdura bzdura)
Stary 2016-10-19, 22:44   #2208
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GuiltyAsF_ck Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki
Można się wprosić?

Przygarniecie?

Jasne, jasne A tajemnica zawodowa poszla się kulac i akurat uwierzę, ze na drugim spotkaniu Pan specjalista rzucal nazwiskami i opowiadal o dlugosci terapii.Daj spokoj.

Troll i tyle.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-20, 01:02   #2209
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Jasne, jasne A tajemnica zawodowa poszla się kulac i akurat uwierzę, ze na drugim spotkaniu Pan specjalista rzucal nazwiskami i opowiadal o dlugosci terapii.Daj spokoj.

Troll i tyle.
Szczerze? Jestem w stanie uwierzyć w takich "profesjonalnych" terapeutów. Bo znam terapeutkę, która sypiała z pacjentem. A później jak go zostawiła, to był w jeszcze gorszym stanie niż zanim do niej przyszedł. Więc nic mnie chyba już nie zdziwi :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-20, 01:32   #2210
Luqash
Przyczajenie

Witam wszystkich , czy tu tylko panie urzędują ?

Do pani ktora sie zastanawia nad umowieniem sie z kims, wal smialo niektorzy faceci lubia jak propozycja wyjdzie od kobiety tak wiec jak nawijasz juz z gosciem 3 miechy to nie trac czasu tylko zaproponuj spotkanie.
Luqash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-20, 01:40   #2211
adeedra
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Szczerze? Jestem w stanie uwierzyć w takich "profesjonalnych" terapeutów. Bo znam terapeutkę, która sypiała z pacjentem. A później jak go zostawiła, to był w jeszcze gorszym stanie niż zanim do niej przyszedł. Więc nic mnie chyba już nie zdziwi :/
Ale skąd założenie, że jej ojciec był jego pacjentem? Nie napisała tego.
Można współpracować z terapeutą jak się pracuje w mopsie, organizacji pomocy, fundacji, szkole specjalnej, domu samotnej matki, policji, przychodni... i to nawet nie jest połowa możliwości. Niektóre większe firmy zatrudniają osoby z przygotowaniem terapeutycznym do przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych (nie wspominając o takich zawodach, gdzie takie oceny/wsparcie jest niezbędne). I wtedy ci terapeuci są współpracownikami innych osób, które tam pracują.

Jakby chodziło o zdradzanie tajemnicy lekarskiej to chyba by go nie określiła mianem "odpowiadającego jej specjalisty".
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-20, 05:08   #2212
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Zdzwonilam sie wczoraj z Panem - 3 godziny rozmowy podczas ktorych wypilam 3 piwa ����
Zaszalałaś xd.

Ja wczoraj miałam malutki kryzys, bo ex dodał nowe zdjęcia na fejsie z imprez, jak świetnie się bawi etc. Dodatkowo dobiłam się smutnymi balladami o miłości xd. Dzisiaj jest już ok ;] Jakiej muzyki słuchacie?

Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Czas edycji: 2016-10-20 o 05:12
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-20, 05:50   #2213
GuiltyAsF_ck
Gotowa do ataku

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Można współpracować z terapeutą jak się pracuje w mopsie, organizacji pomocy, fundacji, szkole specjalnej, domu samotnej matki, policji, przychodni... i to nawet nie jest połowa możliwości. Niektóre większe firmy zatrudniają osoby z przygotowaniem terapeutycznym do przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych (nie wspominając o takich zawodach, gdzie takie oceny/wsparcie jest niezbędne). I wtedy ci terapeuci są współpracownikami innych osób, które tam pracują.

Jakby chodziło o zdradzanie tajemnicy lekarskiej to chyba by go nie określiła mianem "odpowiadającego jej specjalisty".
Dziękuję
Nie napisałam, że tata był jego pacjentem, to raz. A dwa, z tego co ja wiem podstawą terapii są relacje z rodzicami. Mieszkam w małym mieście, a były zakład pracy taty ma dość specyficzny charakter i jest taki jeden w moim mieście od dziesiątek lat. Jak psycholog zapytał, gdzie pracowali rodzice to zapytał tylko jak tata ma na imię i stwierdził, że go dobrze zna, długo ze sobą współpracowali i niestety to będzie zaburzać jego spojrzenie na przedstawiane przeze mnie relacje z ojcem. A tata na pytanie czy go zna określił go "dobrym kumplem z..". Także nie wiem co tu ma wspólnego tajemnica zawodowa. Wiem, co tata tam robił i mógł zarówno chodzić do niego na terapię jak i być łącznikiem pomiędzy nim, a ludźmi, którymi się opiekował. Nie wiem jaki był charakter ich relacji, bo nie pytałam, a oni nie powiedzieli. Tyle w temacie w mojej strony

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;66574911]Ja wczoraj miałam malutki kryzys, bo ex dodał nowe zdjęcia na fejsie z imprez, jak świetnie się bawi etc. Dodatkowo dobiłam się smutnymi balladami o miłości xd. Dzisiaj jest już ok ;] Jakiej muzyki słuchacie?[/QUOTE]

Polecam nieobserwowanie, bo można oszaleć obserwując byłego

Muzyki słucham w zależności od efektu, który chcę osiągnąć, np. idąc do pracy słucham mocnego rocka, żeby się pobudzić, a wracając jakichś ballad lub muzyki klasycznej, zależnie jak ciężki dzień był
Stary 2016-10-20, 07:14   #2214
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość

Jesteś pewna, że to do mojego posta się odnosisz? Bo nie pisałam o żadnej z tłumaczonych przez Ciebie rzeczy.

Stary 2016-10-20, 07:25   #2215
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Jesteś pewna, że to do mojego posta się odnosisz? Bo nie pisałam o żadnej z tłumaczonych przez Ciebie rzeczy.

Wydaje mi się, że podziękowanie było do Ciebie a reszta do dziewczyny która wyjechała z trollem

-------------------------------------

Cześć Single lejdis
Stary 2016-10-20, 07:58   #2216
Maja102
Zakorzenienie

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;66574911]Zaszalałaś xd.

Ja wczoraj miałam malutki kryzys, bo ex dodał nowe zdjęcia na fejsie z imprez, jak świetnie się bawi etc. Dodatkowo dobiłam się smutnymi balladami o miłości xd. Dzisiaj jest już ok ;] Jakiej muzyki słuchacie?[/QUOTE]
ostatnio glównie tanga i rock'n'rollowe starocie, bo na lekcjach tańca jestem na etapie tango i boogie woogie
Stary 2016-10-20, 08:31   #2217
pechowianka
Zadomowienie

z Panem wczoraj znowu pogadalismy przez telefon - krocej bo tylko godzine Umowieni jestesmy na jutro , zobaczymy jak bedzie Zauazylam.podczas tych rozmow ze dosyc czesto wspomina o bylych ..co mnie trochs zastanawia bo ja o swoich bylych nie mam potrzeby rozmawiac Wiadomo kazdy ma inaczej pytanie tylko czy on z poprzednich zwiazkow jest wyleczony

Stary 2016-10-20, 08:50   #2218
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
z Panem wczoraj znowu pogadalismy przez telefon - krocej bo tylko godzine Umowieni jestesmy na jutro , zobaczymy jak bedzie Zauazylam.podczas tych rozmow ze dosyc czesto wspomina o bylych ..co mnie trochs zastanawia bo ja o swoich bylych nie mam potrzeby rozmawiac Wiadomo kazdy ma inaczej pytanie tylko czy on z poprzednich zwiazkow jest wyleczony

Oj pamiętam takiego Pana który na spotkaniu zaczął wspominać o byłych, że jedna była tak druga taka i jego kolejna dziewczyna musi nie może mieć takich cech. Przy okazji dał do zrozumienia jaki to jest wymagający.Wkurzające to było. Zresztą w takim artykule czytałam, że podstawowy błąd na randkach to jest gadanie o byłych.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-20, 09:05   #2219
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Oj pamiętam takiego Pana który na spotkaniu zaczął wspominać o byłych, że jedna była tak druga taka i jego kolejna dziewczyna musi nie może mieć takich cech. Przy okazji dał do zrozumienia jaki to jest wymagający.Wkurzające to było. Zresztą w takim artykule czytałam, że podstawowy błąd na randkach to jest gadanie o byłych.
szczesliwie nie mowi o tym jakie to byly zolzy i czego wymaga od nowej kobiety. Bardziej to wychodzi w rozmowie na rozne tematy .. Tyle ze wlasnie ja opowiadajac o czyms tam mowie o sobie np tak bylam na starowce a on powie tak bylem na starowce ze swoja byla ... jakby musial podkreslac to ze z kims byl .. Nie wiem moze sie czepiam , na jutrzejszym spotkaniu na "zywo" wiele sie powinno wyjasnic

Stary 2016-10-20, 17:07   #2220
DopplegangerEddarda
BAN stały

No cóż, trochę dziwne ale zobaczysz co i jak jutro.

Wczoraj wyszedłem z koleżanką znajomej, nawaliła się dwoma piwami. W ogóle coś ją wzięło. Śmiechu miałem co nie miara. Dziś rano zadzwoniła i przeprosiła ale co z tego jeżeli mam ślad na szyi jak po zombie
I w takim sklepie co zazwyczaj bywamy ze znajomymi pracuje nowa sprzedawczyni. Jak będę mieć humor to zagadam, ostatnio już miałem ale nie chciałem przy koleżance żeby to dziwnie nie wyglądało.

Dziś byłem z bratem po bluzę w sklepie z ciuchami (najgorsze co może być), brat nie mógł się zdecydować więc poprosiłem o radę taką młodą blondynkę. Piszemy ze Sobą już z godzinę i w niedziele pewnie wyjdziemy.
Z taką dziewczyną którą poderwałem kilka tygodni temu wyjdę po weekendzie tylko kwestia zgrania żebym miał auto bo jest z miasta obok. Nie wiem czy kiedykolwiek byłem na randce z taką laską. Chociaż przyznam, że wolę kobiety które niekoniecznie każdemu się podobają ale mają niebanalną, zapadającą w pamięć urodę.
Teraz mam tak wywalone, że nawet spławiony bym wyszedł obronną ręką. Parę lat temu bym się ekscytował a teraz to takie "meeh". Wczoraj nie byłem pewien czy wole jechać na siłownie czy z tamtą wyjść.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości