|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Oczywiście przeczytałam poprawiczkom i zaciekawiło mnie to nieco
![]() Też jestem śpiochem ale takim porannym. Gdybym mogła sobie utalac godziny snu, pewnie byłoby to tak między 03 a 12 w południe. Potem mogłabym się tu i ówdzie pokręcic ![]() Ale skoro musiałam wstać o 6 30, to niestety, natura mnie już wzywa i oczy sie kleją (ale jutro śpie do oporu
|
|
|
|
#1532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co ja z nim przeszłam, żeby dał mi pospać dłużej, ile się nasłuchałam o swoim lenistwie... a ja jestem nocne zwierzę, np teraz czuję się wyśmienicie, za to rano dętka... tato do dziś tego nie może pojąć
|
|
#1533 |
|
Rozeznanie
|
czesc
![]() tez lubie spac tylko zycia mi szkoda... i no i ja nie jestem w stanie sie połozyc przed 12 w nocy, zazwyczaj chodze spac ok. 1-2 do pracy chodze na 7, gdybym chodziło na 9 to nawet duzego bolu by nie było; a tak spóźniam sie dzien w dzien, teraz to juz mi nikt uwagi nawet nie zwraca |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie, wczoraj myślałam, że mi się świat wali. A on nie dość, że się nie zawalił, to jeszcze jakiś bardziej kolorowy niż zazwyczaj
![]() Wczoraj się nie udzielałam, bo miałam długą i poważną rozmowę z M. W każdym razie, Sabbath miała rację co do "powodu" - żal o to, że powiedziałam komuś coś, o czym on nie wiedział. Fakt, że od jakiegoś czasu nasze rozmowy wyglądały inaczej niż zazwyczaj i była to sprawka obu stron. Wiele sobie wyjaśniliśmy no i rzeczywiście pojednanie było spektakularne Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa Madziczko - może jestem dziwna, ale nie mam jakiejś wielkiej potrzeby prywatności. Wiadomo, są sekrety mniejsze i większe i jest to potrzebne. Oczywiście, nie podobało mi się to czytanie moich rozmów, ja nie czytam jego (oboje nie mamy haseł do gg, a te na pocztę są wpisane, mamy wspólne konto, więc podgląd wszystkich transakcji jest jakby ktoś był gorliwy). W każdym razie powiedziałam mu jasno i wyraźnie, że mi się to nie podobało i żeby nie robił tego w przyszłości.
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko- i o to chodziło
Żeby spokojnie sobie wszystko wyjaśnić Cieszę się, że już po burzy![]() Ja wybieram się do Wrocławia - i jakoś nie za bardzo mi się chce Zasiedziałam się w domu chyba
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem notorycznie niewyspana
![]() ![]() Jak nie siedze do pozna to musze raniutko wstac i dokonczyc robote. Dzis znowu smigam z Lodzi i bede poznym wieczorem. Moze w weekend wreszcie bede miala sie jak wyspac. TZ ma dobrze - na 14 chodzi sobie bo mogl wybrac zmiane ... echhh ZMykam Nat
|
#1537 | ||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Agnysko tylko takiego kolorowego swiata Cytat:
![]() :ziewam :
|
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Młego weekendu- ja uciekam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1539 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Są też u Was kluby miłośników fantastyki. Oto, co znalazłam: - Klub Fantastyki GANDALF Jakub Nowosad, ul. Motylowa 12/31, 90-394 Łódź - Klub Fantastyki SFINKS ? D.K. "Lutnia", ul.Lanowa 14, 91-103 Łódź ~~ Lordowska Izba Gwiaździsta (LIGa) DAGOBAH fanzin: Brainstorm konwent: WZORCON, Dni Fantastyki "Fantasy Battle" - Łódzki Klub Fantastyki DENEB AK: Dariusz Bielak ul. Bazarowa 12 m. 35, 91-053 Łódź tel. /0-42/653-73-63 Email: darry@zstp.lodz.pl fanzin: Deneb # konwent: Denebeliada#, Kapitularz ~~ Łódzki Klub Miłośników Gier Fabularnych WZORZEC Klub ATUT, ul. Nawrot 27, Łódź W 2009 Łódź organizuje największy w Polsce konwent Polcon. Myślę, że gdybyś chciała pograć, bez problemu znajdziesz towarzystwo. Cytat:
![]() A czy lubię? Lubię być wyspana, ale jest tyle ciekawszych rzeczy... ![]() Cytat:
Teraz, kiedy już sobie wszystko wyjaśniliście, będzie dobrze. Dużo szczęścia życzę Wam obojgu.
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
To moze wizazowa sesje RPG
jak patrze na awatar Sabbath to az mnie lapki swiezbia....Nat
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
Agnysko, super ze juz Ok
|
|
|
|
#1542 |
|
BAN stały
|
Sabbath moim zdaniem powinnaś zacząć się wysypiać, kiedyś zdrowie zacznie szwankować i umysł. Ja bym nie potrafiła trzeźwo myśleć, gdybym się nie wyspała.
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Zanim poszłam do pracy, myślałam że się nigdy nie przyzwyczaję do rannego wstawania. Przyzwyczaiłam się i całkiem normalnie funkcjonuję (gorzej po kilkudniowym urlopie lub chorowaniu - ciężko się przestawić). Szanowny małżonek zapodział parę dni temu obrączkę i strasznie przeżywał. Znalazł ją dzisiaj w roboczych spodniach ![]() Zszokowałam się dziś z rana: w mojej szkole, w nieczynnej stołówce (zamykanej na klucz) ktoś zrobił wczoraj na podłogę kupę Dziś było wielkie dochodzenie kto to, no i mają chłopcy pecha, bo na monitoringu widać kto tam wchodził. Nie wiem czy to fajna rozrywka albo dobry kawał jest Mi się to w pale nie mieści, że można załatwić się w miejscu innym niż toaleta (no, ewentualnie krzaki jak jest się na głębokim łonie natury)
|
#1544 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko cieszę się, że wszystko sobie z mężem wyjaśniłaś
Cytat:
o jaaa, niektórzy to mają ułańską fantazję..
|
|
#1546 |
|
Rozeznanie
|
o ranyyy agnysko
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezusie ... a ja właśnie sobie czytam i jjem śniadanie
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes - przepraszam
![]() Agoo - masz kciukasy (choć umknęło mi za co)
|
#1554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[King Bruce Lee karate mistrz...!]męczy mnie od wczoraj pewna kwestia mianowicie wody toaletowe Pollen Ewa - czy ktoś miał może styczność z zapachem Eva Rouge? może warto by zaryzykować w ciemno.
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, powodzenia!
Choć mnie też umknęło, w czym ma Ci się powodzić. A, niech będzie - we wszystkim
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tymeno, Drakula prawdziwy leciał po 12-ej Mann puścił na zakonczenie TuBarona, którego prowadził a Cejrowski z kolei puscił o 9 Drakule w wersji latynowskiej - tylko po melodii dało sie poznac kocham Trójke a dzisiejszy dzien wymyslili w deche
|
|
|
|
|
#1559 |
|
BAN stały
|
![]() Mam nie najlepszy humor, dowiedziałam sie że mój 3 letni siostrzeniec ma ubytek słuchu i będzie musiał chodzić w aparatach jak jego brat , czyli to pewnie genetyczne.Siedzę i sie zastanawiam czy nie pójść do 2 letniego studium kosmetycznego. |
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, nie da się dzisiaj z Trójką wytrzymać. Rano byłam nieco zaspana, ale jak usłyszałam przegląd prasy (Bravo, itp. pisemka), to od razu się obudziłam.
Przed chwilą puścili pannę Britney, teraz jeszcze lepszy szajs - no zwątpiłam ![]() Do szczęścia brakuje mi tylko "fana Elvisa", którego jakiś czas temu namiętnie puszczali tuż przed ósmą rano...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

kocham spaccccccccccccccccccc:eh em:

Dziś było wielkie dochodzenie kto to, no i mają chłopcy pecha, bo na monitoringu widać kto tam wchodził. Nie wiem czy to fajna rozrywka albo dobry kawał jest

mianowicie wody toaletowe Pollen Ewa - czy ktoś miał może styczność z zapachem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)