|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Azja Express
Apeluję, żeby przysłać ich do mnie
![]() Też mi się wydaje, że w najbliższym odcinku zrezygnują Iza z Leszkiem Już tęsknię... To świetni ludzie są.
Edytowane przez 578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a Czas edycji: 2016-11-17 o 22:07 |
|
|
|
|
#422 |
|
Uzależnienie
|
Fajny był ten odcinek, ale bez Renaty już nie ma takich emocji
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Odcinek całkiem fajny. Podoba mi się ta taka rywalizacja między Żurawskim a Pascalem
![]() Ciekawy był właśnie wywiad z Żurawskim, który mówił, że wiele rzeczy było nieprzygotowane przez ekipę. Podobno czasem ekipa techniczna nie nadążała za uczestnikami i ci byli spowalniani. Żałuje tylko, że ten program zrobili z celebrytami, bo podejrzewam, że zwykli ludzie mieliby o wiele trudniejsze, cięższe zadania.
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie własnie ciekawi jak wyglądała sprawa operatorów /techników i całej innej ekipy. Oni też mieli tylko dolara dziennie na przeżycie ? Czy oni się stołowali po restauracjach i mieli zakaz dzielenia sie resztkami z uczestnikami ??
Bo wiem ze ktos kiedys mówił że transport musieli dla 3 osób zawsze załatwiać . No ale właśnie jak wygląda reszta ?? |
|
|
|
|
#425 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Dolara dziennie na przeżycie, ale ile dni oni tam są, ze Marysia i Agnieszka zapłaciły 100 dolarów za lodówkę?
No bo chyba to było 100 dolarów, czy ja coś źle usłyszałam?
|
|
#427 |
|
... choć nie Westwood
|
Wynika z tego, ze ok 50 dni, po dolara na każdą.
|
|
|
#428 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:56 |
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Iza w wywiadzie mówiła że oprócz wody, środka przeciw komarom mieli też możliwość smarowania się filtrami ile dusza zapragnie.
Co to za damy i wieśniaczki ?
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
A przypadkiem jak odpadła Hanna Lis to własnie w spocie nie bylo "dramy" z ich udziałem?
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
Masz racje, była drama w spocie. Dlatego już tydzień wcześniej można było podejrzewać, że Hania z Łukaszem odpadną. Oby, oczywiście, nie było tak samo z Izą i Leszkiem, jednak na razie wszystko wskazuje, że odejdą...
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ich bardzo lubie
Ale chyba oni mają najmniejsze parcie na wygrana.
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Super , że wygrał spryt i w końcu Iza i Lesio jako 1
DDDChociaż wg mnie na finał bardziej zasłużył Pascal niż Włodara. |
|
|
|
|
#435 |
|
Uzależnienie
|
Ja kibicowałam w tym odcinku najbardziej Michałowi i Ludwikowi, Iza i Lenio zaskoczenie, myślałam że sami się poddadzą
Pascala mi jakoś nie żal, taki złośliwy nerwus z niego, ale trzeba przyznać, że byli bardzo mocną parą
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żałuję, bo fajnie się oglądało rywalizację chłopaków. Miłe to, że sobie jednak pomagali i podpowiedzi dali. |
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
A Michał wcale nie nerwowy ?, ta sprzedaż informacji przez niego była strasznie słaba. Dobrze że się trochę zrehabilitował, gdyby nie podpowiedź Pascala pewnie by odpadli.
Szacun dla Izy że dała radę dojechać przy tak złym samopoczuciu ( chociaż nie wiem czy ja gdybym się czuła jak dówno miałabym siłę na pomalowanie się )
|
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
Ha, ha
Gdybym ja się czuła jak dówno, ale wiedziałabym, że wokół będzie mnóstwo kamer TVN-u, a program obejrzą potem wszyscy moi znajomi i ileś-tam tysięcy widzów, to pomalowałabym się ostatnią resztką sił :P Chociaż na co dzień często nie noszę makijażu ![]() Wczorajszy odcinek był świetny Byłam przekonana, że Iza z Leszkiem odpadną, spisałam ich na straty, ale kibicowałam im do samiutkiego końca, to moja ulubiona para od początku programu. Są tak dobrymi, fajnymi ludźmi, że mega przyjemnie się ich słucha i ogląda ![]() Za to kiedy Pascal z kolegą jechali na rowerach, dostałam ataku śmiechu Komiczne to było Do końca miałam nadzieję, że uda im się ogarnąć i nadrobić stratę. Nie zasłużyli na odpadnięcie, zwłaszcza że w finale wystąpią dziewczyny (Agnieszka i Marysia), które zapracowały na to wyłącznie urodą, i drażnią mnie swoimi śmiechami-chichami od paru dobrych odcinków. Nie każdy lubi puste kokietowanie i chichot na wysokich rejestrach, ja mam na to uczulenie i mimo ogólnej sympatii dla dziewczyn, w finale będę kibicowała dwóm pozostałym parom.Co do pary Michała - świetnie, że udało im się dostać do finału, wypracowali to solidnym wysiłkiem i zaangażowaniem. Ale momentami Michał przekracza pewne granice. Na szczęście tylko momentami. Oby wygrała Iza z Leszkiem lub para Michała...
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
tak jak teraz Pawła niby uspokajał, a on już oczami przewracał ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- A tak w ogóle to największą sympatię wzbudziły we mnie pary do gwiazd a nie same gwiazdy - Paweł bardzo spoko facet, Lenio, Ludwik, czy chociażby Weronika, naprawdę fajni ludzie
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;67890806]Ha, ha
Gdybym ja się czuła jak dówno, ale wiedziałabym, że wokół będzie mnóstwo kamer TVN-u, a program obejrzą potem wszyscy moi znajomi i ileś-tam tysięcy widzów, to pomalowałabym się ostatnią resztką sił :P Chociaż na co dzień często nie noszę makijażu ![]() Wczorajszy odcinek był świetny Byłam przekonana, że Iza z Leszkiem odpadną, spisałam ich na straty, ale kibicowałam im do samiutkiego końca, to moja ulubiona para od początku programu. Są tak dobrymi, fajnymi ludźmi, że mega przyjemnie się ich słucha i ogląda ![]() Za to kiedy Pascal z kolegą jechali na rowerach, dostałam ataku śmiechu Komiczne to było Do końca miałam nadzieję, że uda im się ogarnąć i nadrobić stratę. Nie zasłużyli na odpadnięcie, zwłaszcza że w finale wystąpią dziewczyny (Agnieszka i Marysia), które zapracowały na to wyłącznie urodą, i drażnią mnie swoimi śmiechami-chichami od paru dobrych odcinków. Nie każdy lubi puste kokietowanie i chichot na wysokich rejestrach, ja mam na to uczulenie i mimo ogólnej sympatii dla dziewczyn, w finale będę kibicowała dwóm pozostałym parom.Co do pary Michała - świetnie, że udało im się dostać do finału, wypracowali to solidnym wysiłkiem i zaangażowaniem. Ale momentami Michał przekracza pewne granice. Na szczęście tylko momentami. Oby wygrała Iza z Leszkiem lub para Michała... [/QUOTE]Jakbyś była naprawdę chora to w |
|
|
|
|
#441 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
i tak podziwiam, że przy zatruciu wybrała się w trasę, ja bym wolała być jak najbliżej kibelka
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Iza nawet chora i nieumalowana jest sliczna.
I mowilam, mooowiiilaaam, ze nie odpadna Pascala troche szkoda, ale w ostatnich odcinkach troche juz wysiadal, koniec przyszedl dla niego w odpowiednim momencie.Fajnie by bylo, jakby ktos utarl nosa Michalowi - pewnie czuje, ze ma wygrana w kieszeni. A najfajniej gdyby byla to Iza |
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gdybym się zatruła to nie miałabym siły nawet się do tego auta doczołgać, a co dopiero się ścigać
|
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie widziałam lepszego programu
Tez spisalam Ize na straty a tu taka niespodzianka ![]() Obstawiamy wygranych ja typuje Michała i Ludwika :P
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
W przerwie między odcinkmi zaczęłam oglądać stare odcinki Wyprawy Robinson i Kuba z Wyprawy Robinson wygląda jak Michał z Azja Express
. Serio, nawet głos, ruchy, temperament mają bardzo podobneTo Kuba: http://www.krakowski-kazimierz.pl/wp...zifgmremwy.jpg https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/36/07...jpg?1442201454 http://1.fwcdn.pl/p/29/17/232917/203566.1.jpg A tu Michał: http://bi.gazeta.pl/im/d8/ff/13/z209...l-Zurawski.jpg http://cdn20.se.smcloud.net/t/photos...i_27081423.jpg W ogóle jestem chora i obejrzałam 2 edycje starego agenta, teraz oglądam Wyprawę Robinson i to były super programy. Mogłyby wrócić
|
|
#448 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:55 |
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Chłopaki dawali czadu od początku dzisiejszego odcinka. Należało im się
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Ale te teksty Michała że kobiety nadają się do jednego
serio współczuję jego żonie i córce jeśli ma Jego partner w Azji sympatyczniejszy. Szkoda że dziewczyny nie wygrały, Marysia świetna, niezła jajcara
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Już tęsknię... To świetni ludzie są.

Pascala mi jakoś nie żal, taki złośliwy nerwus z niego, ale trzeba przyznać, że byli bardzo mocną parą
tak jak teraz Pawła niby uspokajał, a on już oczami przewracał 
serio współczuję jego żonie i córce jeśli ma
Jego partner w Azji sympatyczniejszy.