|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny w stylu SKATE
Ja przyznam że zmadrzałam od ostatniego wpisu na tym wątku hehe, Nawet juz mi sie nie chce komentować. teraz jestem starsza
i preferuje elegancje a przede wszystkim wygodę.
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
napisałabym coś o skate'ach ale mi się krucjaty nie chce robić.
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze to bardzo lubie ten styl. I swietnie rozumiem dziewczyny starsze
Ja jak narazie wlasnie tak sie ubieram i slucham muzyki takiej jaka pasuje do tego stylu czyli hip hop/rap. Mi sie podoba taki styl Kazdy ma swoj gust i ubiera sie jak chce, ja wole taki styl Choc nie mam nic przeciwko do dziewczyn ktore sie tak ubieraja Pozdro ;*
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
to i ja sie wypowiem. moge? moge?
powiem tak, styl(zarowno ubior, muzyka jak i zachowanie, spedzanie wolnego czasu i wszystko co skalda sie na to ze ktos moze powiedziec skate) podoba mi sie... tylko mam drobne zastrzezenie co do ubioru dziewczat... nie podobaja mi sie te skrajnosci: jedne ubieraja sie zbyt mesko- te rzeczy wygladaja jak po tacie... drugie ubieraja sie zbyt wyzywajaco- stanik i spodnie odslaniajace tylek (wiem zaatakujecie ze przesadzam, ale ja tak to widze).. co innego jak te stroe sa luzne ale kobiece... no to chyba tyle... ![]() jak znajde jakies fotki to bede pamietac o tym watku obiecuje pozdrawiam... |
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
styl skate bardzo mi sie podoba(zwłaszcza butki w tym stylu
)mysle ze dziewczyny w stylu skate wygladaja 100 razy lepiej niz takie wytapetowane lale barbie ktore chodza w szpilkach, krotkich spodniczkach i co 5 min sie blyszczykiem maluja ;// |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Chciała bym wyrazić soje zdanie ale na pewno kogoś może to urazić...ale jest to jednak moje zdanie: Żałosny styl...nie rozumiem ludzi tak ubierających się...nie wiem co przez to chcą wyrazić...Fakt lalunie w mini i malujące się co 5min błyszczykiem też są żałosne...ale nie mam nic przeciwko szpilką i makijażu. Każdy ma swój styl. Ale skate...;|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
tez nie mam nic przeciwko makijazu bo sama sie maluje ale lekko i naturalnie, jednak uwazam ze ten styl nie jest zalosny i moim zadniem jest przedewszystkim dla tych ktorzy lubia sie czuc wygodnie itp kazdy powinien chodzic w tym w czym najlepiej sie czuje ;p
|
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny: dodawać zdjęcia a nie się kłócić - więcej tu niepotrzebnych dyskusji niż na wątku "american girl" :/
|
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
hm, czy ktoś widział na allegro, coś w tym stylu??
o drugą fotę chodzi o bluzkę.
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam sie do dziewczyn skate
uwielbiam t-shirt'y i szerokie buty ( posiadam DC ),bez bluz też nie wyobrażam sobie życia,no i oczywiście czapka new era Jednak nie lubię dziewczyn,które chcą aż nadto byc skate -'chce byc ! " yy - nie.Szerokie męskie spodnie jakby coś zrobiła w nie to aż odrzuca,dziewczyny w worku - zdecydowanie nie.Skate ale kobieco Gdzie znajdę sklep z odzieżą PLNY'ów?We Wrocławiu jest?Albo gdzieś bliżej granicy niemieckiej?
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
sub
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez hhopOwa Czas edycji: 2008-02-22 o 14:16 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się w tym stylu nie podobają tylko spodnie.... X_x
no poprostu coś starsznego, nie mówię że od razu każda dziewczyna ma nosić obcisłe rurki, no ale bez przesady X_x sama noszę zwykłe spodnie, skate buty i bluzy i t-shirty , jednak jak widzę dziewczynę w TAK luźnych spodniach to nie mogę przestać myśleć o tym że coś jej weszło w majtki, no sorry ;p |
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
ja tam mysle, że niech każdy ubiera sie jak chce ;]
to, że komus podobają się luźne ciuuchy ale NIE dla szpanu to ja jestem za. ![]() sama nosze luźne spodnie, może bez przesady męskie ale po porstu lubię wygodę xdd. to tyle
|
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
też noszę luźne spodnie, bluzy z kapturem
![]() lubię taki styl, i tyle.
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
taki styl jest najlepszy - chociaż ja wole np. rurki i luuuuuźną bluze i duuże adidasiory
i czapucha musi być!
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 22 lata i dalej smigam tak ubrana
cos pomiedzy oldschool a skate kolorowe t-shirty z smiesznymi wzorami,spidnie rurki ew prosta nogawka jak na focie powyzej co jest japonka w takich szerszych spodniach http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6630694 buty moje ukochane to adidas ultrastar,dc i puma skyII.i niech mi ktos zarzuci brak kobiecosci powiem jeszcze .....o wiele czesciej zdaza mi sie ze faceci zagaduja( pomimo ze mam urode 18stolatki<hahaha>) a jako pood podaja: nie wygladasz tak jak inne wszystkie na jedno kopyto i na sile chca byc sexi ,wyrozniasz sie.co nie znavzu ze nie zarzuce czasem oficerek ,czarnego plaszcza i chusty goralskiej ogolnie lubie miksowac rzeczy bardziej eleganckie z mniej a ta odwaga przyszla z czasem i powiem ze na dobre wychodzi np wczesniej ymioeniony zestaw tylko oficrki zastepuje pumkami kazdy sie przyglada i mi sie to podoba![]() co do czapek to mam problem z dobraniem pale sie na tirowki jednak co zakladam to mi cos nie odpowiada..... mam za drobna twarz i smiesznie to wtglada ktos wie gdzie mozna ciekawei i orginalne tirowki zakupic w cenie ok do 100 zl?krakowie?
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oO właśnie tak ! super, że tak do tego podchodzisz. ja w przyszłości nie zamierzam zmieniać stylu. ;] choć słyszałam od kilku osób, że w przyszłości będe sie ubierac bardziej poważnie. a ja NIE chce ;p i fajnie ze widze właśnie przykład takiej dziewczyny ;D ps. a jeśli chodzi o czape to nie wiem, nie mieszkam w Krakowie ![]() pzdr;* |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, myślicie że ten naszyjnik pasuje do tego stylu troszkę?
|
|
#174 |
|
żona
|
ja mam tak samo jak Olkie... zdecydowanie wole taki luźniejszy styl, ale czasem mnie naleci na elegancje i wlasnie tak sie ubiore
![]() _______ macie jakies zdjecia spodni jeansowych własnie takich nieco szerszych, tylko nie przesadnie. cos podobnego do tych http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=66306 94
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
hej hej ;]]
mam do Was pytaneczko : gdzie mogę kupić taki męski strój do koszykówki ? ktoś sie orientuje ? ![]() chodzi mi o takie spodnie - szorty i koszulka bez rękawów ;P [taki zestaw] jak wiecie to piszcie (; z góry dziękować .
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mozna to dostac w zwyklych sportowych sklepach
|
|
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
ja na codzien nosze t-shirty albo tanktopy ale wole jakies wyzsze buty (koturny) i rurki albo spodnice/sukienki.
ale w lecie jak jade na deske (windsurfing, surfing) to te luzne ciuchy sa niezastapione, jakbym miala sie rano w namiocie wbijac w rury i dobierac ladny top to bym nie miala czasu plywac wogole ;P najczesciej nosze szerokie spodnie z lekkiego jeansu + gora od bikini, jak jest zimno to na to jakas bluza albo tanktop, no i japonki, uwieeelbiam do szerokich spodni japonki
|
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm jesli chodzi o styl skate...jeszcze z rok temu ubieralam tylko bluzy,sneaki,sportowe torby i sportowe koszulki,ale w pewnym momencie nadszedl czas ,ze zaczelam sie czuc jakos glupio i chcialam wygladac troche powazniej ,bo i tak wygladam podobno na 15 ,a zaraz 19 stuknie
Dlatego tez jednego dnia lubie ubrac sie bardziej elegancko czyli skorzane balerinki lub cos na obcasach,skorzana torebeczka,jakis sweterek albo cos z kolnierzykiem + jakies spodnie,a innego dnia czape z daszkiem,adki/trampki i bluze czy jakas koszulke Lubie taka roznorodnosc ,bo nie lubie trwac caly czas w jednym stylu i w pewnym momencie zaczynam sie zle czuc w tym,wtedy serwuje sobie mala odmiane Teraz na codzien chodze bardziej elegancko/powazniej ubrana,ale lubie taki luzny styl oldschool/skate dlatego na wiosne szykuje sobie ubrania i w jednym i w drugim stylu Ale powiem wam ,ze....najlepiej sie czuje na trenginu z tanca hip hop,kiedy to mam na sobie luuuzne szare bawelniane dresy i jakis luzniejszy t-shirt z fajnym nadrugiem lub bez rekawkow cos bardziej przy ciele Wtedy naprawde czujesz sie taka hmm...wolna i na luzie Podoba mi sie taka odmiana,mozna troche zaszalec ![]() A poki co...szukam jakiejs fajenj czapki full cup,ale nie moge nic na allegro dorwac,a nie chce takiej za 120 zl tylko powiedzmy ,ze cos do 60/70 zl z obwodem 56-57 cm, a nie tak jak wiekszosc z allegro 59-60 cm :O
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
Mi się podoba taki styl,choć sama tak się nie ubieram.Ale nie rozumiem czemu niektórzy okreslają go jako żalosny?Dla mnie żałosne sa solary z toną make up'u co teraz nazywa się na wizażu"american girls"
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez hhopOwa Czas edycji: 2008-03-10 o 15:20 Powód: cytat miał być ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

i preferuje elegancje a przede wszystkim wygodę.

Ja jak narazie wlasnie tak sie ubieram i slucham muzyki takiej jaka pasuje do tego stylu czyli hip hop/rap.
Mi sie podoba taki styl Kazdy ma swoj gust i ubiera sie jak chce, ja wole taki styl 
)

uwielbiam t-shirt'y i szerokie buty ( posiadam DC ),bez bluz też nie wyobrażam sobie życia,no i oczywiście czapka new era 
powiem jeszcze .....o wiele czesciej zdaza mi sie ze faceci zagaduja( pomimo ze mam urode 18stolatki<hahaha>) a jako pood podaja: nie wygladasz tak jak inne wszystkie na jedno kopyto i na sile chca byc sexi ,wyrozniasz sie.
pale sie na tirowki jednak co zakladam to mi cos nie odpowiada.....