|  2008-02-18, 19:39 | #661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!

Och, ach, widzę że termin już ustalony i do tego wyśmienicie mi pasuje. No i poznamy Nat! Madziczko, czyli że uda Ci się zjawić  No to teraz jeszcze tylko miesiąc czekania i kolejne emocjonujące spotkanko   
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | 
|     |   | 
|  2008-02-18, 19:43 | #662 | 
| Zakorzenienie | 

Będę kombinować jak ten koń pod górkę   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2008-02-19, 20:03 | #663 | 
| Raczkowanie | 

oj,to moze tez się skuszę,zbieram się od pierwszego spotkania i nie umiem zebrac   nie mam moze przebogatych ani przedziwnych zbiorów,ale małe conieco się znajdzie 
				__________________ Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! | 
|     |   | 
|  2008-02-19, 20:54 | #664 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Z rozkoszą przybryknę!  Super-chruper!  Przypomniała mi się poniższa, jakże urocza pieśń  "Kombinuj dziewczyno Nim twe wdzięki przeminą Uśmiechaj się błogo Jeśli chcesz wyjść za mąż młodo (...) Mogę czekać długo na którąś z was Ja mam na to czas, ja mam na to czas"   A poważnie, to z niecierpliwością odliczam dni do 15 marca i usycham z chęci poznania Cię, Madziczko   Cytat: 
  Zbiory nieważne - najważniejsze, żebyś Ty się zjawiła. Byłoby wspaniale!     
				__________________ "Są takie chwile, gdy się nie śmie badać  swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie,  że ani jednej nie znajdzie w niej struny,  co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."  Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2008-02-19 o 21:16 Powód: literówki, że strach czytać :] | ||
|     |   | 
|  2008-02-19, 21:05 | #665 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo mi miło na te słowa   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2008-02-20, 07:21 | #666 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Ślunsk :) 
				 | 

Ano kombinuj kobito, kombinuj.    Cytat: 
  Zbiory to tylko dodatek.  Proszę się zbierać i nie ochać ani achać mi tutaj.   | |
|     |   | 
|  2008-02-25, 19:41 | #667 | 
				 | 

No więc, dostałam PW od Nat... I wypowiadam się w wątku, że jeżeli o mnie chodzi to termin 5 lub 6 marca też mi pasuje    
|     |   | 
|  2008-03-02, 23:37 | #668 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny - gdzie się dokładnie spotykacie? Zrozumiałam, że w jakieś knajpce w Silesii, byłam tam raz samochodem. Mam pytanie- czy z dworca do Silesii daleko?

|     |   | 
|  2008-03-02, 23:41 | #669 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    | |
|     |   | 
|  2008-03-02, 23:43 | #670 | 
| Zakorzenienie | 

Jeżeli to nie byłby kłopot - to byłoby mi miło <dyga>   
|     |   | 
|  2008-03-02, 23:46 | #671 | 
| Zakorzenienie | 

Żaden kłopot - czysta przyjemność   Będziemy w kontakcie i przed spotkaniem dogadamy wszystko dokładnie na PW     | 
|     |   | 
|  2008-03-03, 00:03 | #672 | 
| Zakorzenienie | 

Szara Różyczko- tak, szczegóły dopracujemy bliżej spotkania, może stani się cud i np przywiezie mnie tata? To się zobaczy co i jak   
|     |   | 
|  2008-03-03, 00:40 | #673 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    | |
|     |   | 
|  2008-03-06, 07:42 | #674 | 
				 | 

Termin wypadu Nat na Śląsk przesunięty, ale i tak nie na nasz czas.   Nat będzie tutaj 11-13.03.   | 
|     |   | 
|  2008-03-06, 11:07 | #675 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

czy my sie spotykamu 15-ego ?

__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-06, 11:09 | #676 | 
| Zakorzenienie | 

Z tego, co wiem, to tak   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-06 o 11:09 Powód: literówka | 
|     |   | 
|  2008-03-06, 13:55 | #677 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-03-06, 14:00 | #678 | 
| Wtajemniczenie | 

| 
|     |   | 
|  2008-03-06, 14:50 | #679 | |
				 | 

Cytat: 
  A ja też chciałam Magdę porwać w drodze. Właśnie się z nią umawiam, a ona ani mru mru. W takim razie możesz nas poeskortować do SCC, bo jeszcze nie wiem skąd tramwaj pod SCC odchodzi. Jakbyś była chętna pomóc dziewczynom z prowincji to będę wdzięczna. 
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | |
|     |   | 
|  2008-03-06, 14:54 | #680 | 
| Zakorzenienie | 

Agnieszko- przepraszam, zapomniałam o tej sprawie  Możemy zrobić tak- albo nas Różyczka w swj dobroci weźmie, albo zwolnimy ją z obowiązku i same sobie damy radę  Jestem nawet za tą drugą opcją- bo się napaliłam, że połazimy po sephorach i douglasach  Poza tym zobaczę jak już zobaczę drogę z dworca, to będę wiedziała jak trafić "na"  Chyba, że wracamy też razem <jupi> 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-06 o 15:02 Powód: dopisek | 
|     |   | 
|  2008-03-06, 15:01 | #681 | |
				 | 

Cytat: 
   Też się napaliłam  Ostatnio jak przyjechałam wcześniej, też zrobiłam rundę, ale tak samej to nie tak fajnie jak we dwie   
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | |
|     |   | 
|  2008-03-06, 15:03 | #682 | 
| Zakorzenienie | 

To umawiamy się na pociąg i napad na perfumerie  A ja sobie  potem zobaczę pod SCC skąd tramwaje jadą  No i muszę Korsa przetestować koniecznie   
|     |   | 
|  2008-03-06, 17:05 | #683 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Superaśnie!   Cytat: 
   Dla mnie to żaden problem - mam dwa kroki na dworzec i jeden krok do Silesii    Cytat: 
  Będę Was eskortować i basta!  Koniec, kropka i nie ma gadania! Choćby siłą i gwałtem, ale będę, o!   Zawsze chciałam być pilotem (  ) wycieczek   Cytat: 
  A czy we trzy nie będzie jeszcze fajniej, jak we dwie....?    | ||||
|     |   | 
|  2008-03-06, 17:08 | #684 | 
| Zakorzenienie | 

To jest nas trzy    
|     |   | 
|  2008-03-06, 18:55 | #685 | 
				 | 

We trzy?   Cudownie   
|     |   | 
|  2008-03-09, 21:32 | #686 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny- co mam przynieść. Pytam wcześniej- bo tak sobie myślę, że nie będę raczej ciągnęła wszystkich flaszek- proszę nie bić  To nie z lenistwa, tylko mam duże pojemności a do tego gapa jestem i na 99% jest szansa, że się z nimi wy... najprawdopodobniej. Mam atomizerki i myślałam, że poprzepsikuję i będzie git. Co kto sobie życzy? I tak pewnie wszystko znacie  Bouduoir In Black Nu edt Trochę próbasów, przywiozę, co będę miała na stanie  Mało tego, wiem  Mam jeszcze Madness i Stellę- i będę szczera - coraz mniej ich, a chciałabym poużywać jeszcze  Oczywiście- jeżeli, któraś z was pała gwałtowną miłością, to przepsikam do próbki i przywiozę do niuchania- nie jestem potworem   
|     |   | 
|  2008-03-09, 21:46 | #687 | 
				 | 

No właśnie... Ja na pewno wezmę większość moich próbek i Demeterki. Flakonów chyba nie ma po co, chyba że ktoś życzy sobie: Mure et Musc BdM OI A*men Pi Blv Notte męskie Ze swojej strony bardzo pięknie proszę o przyniesienie Avignon  (Rózinka), bardzo bardzo pragnę powąchać też Calamusa i Demeterki Sabbathy   
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-09, 21:49 | #688 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Znam tylko wersję EDP, więc z miłą chęcią poniucham EDT  Możliwością poznania Boudoir też nie pogardzę...  Co do Madness, to ja mogę przytaszczyć - i wersję EDP, i wersję perfum  Acha! Obiło mi się o oczy, że dysponujesz Cashmere Mist DK...? Mogłabyś przytachać kropelkę, plisss, plissss....!  Aguś, oczywiście  , Avignon będzie specjal for ju     | |
|     |   | 
|  2008-03-09, 21:49 | #689 | 
| Zakorzenienie | 

A ja się przypomnę- Sabbath, proszę o przyniesienien Rousse i Douce Amere SL  Różyczko - OK  Robię 2 atomizerki w takim razie  Na razie- bo proszę zgłaszać zachcianki, Cashmere Mist- przytargam wszystkie próbasy   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-09 o 21:51 Powód: dopisek | 
|     |   | 
|  2008-03-10, 03:51 | #690 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Padparadasha , Fig Apricot Index, Helmut Lang for Woman, Burberry Brit edt -  Próbki : Mariella Burani, Flowerbombka chce ktoś wąchać ? 
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.