|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;))))
![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 /Olsztyn 2.becia_leszno / Beata / lat 27/ Leszno 3. lisey / Aga / lat 29 /Chełm 4.molka86 / Mariola / lat 22/ Warszawa uff ale mam talent |
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
supcio lista
![]() teraz widać,że się cieszymy bardzo ,że mamy fasoleczkę buziaczki na dobranoc
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
no witajcie jak tam zdrówko?mnie niestety dopadła zgaga.a co do listy Mamuś to jest śliczna. Dane podawać na forum?bo niewiem komu napisać?
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Fiu Fiu fIu Justyna oklaski dla Ciebie
sliczna lista dzień dobry mamuśki Ja dzisiaj zaczynam 7 tydz wg OM ... a tak naprawde to połowa 4
M jak MAMA - IGOR 29.10.2008 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2008-03-11 o 09:23 |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wstałam..
muli mnie żołądek... znów cały dzień nie bede mogła jeśc i nażre się na wieczór jak wczoraj...![]() becia weż bo sie zawstydziłam normalnie... ![]() KaSiaEG dane do mnie na pw |
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
mi się smaki zmieniają z dnia na dzien ... ostatni tydzien byłam na waflach ryżowych, marchewce i jogurcie bo tylko to mi nie smierdzało - a dzisiaj rano chciałam spakowac sobie wafle ryżowe i o mało pawika nie przywitalam :/ okropny zapach ... i bądź tu mądry.
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Zapisuje się kolejna Matka Polka, planowany termin 5 listopad, ale to zawsze może sie przesunąć w jedna albo w drugą stronę. Ja narzaie strasznie się czuję mdli mnie przez cały dzień, mam jadłowstręt nie mogę patrzec nawet na jedzenie, kilka razy dziennie padam w objęcia z muszlą.
Pozdrawiam Was !!! |
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłaś u lekarza już? Napisz coś o sobie Justyna wpisze Cie na listę
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy przyślij do mnie na pw dane o sobie takie jak, imię, wiek, miasto itd to zaraz zawiesimy sie na naszej liście
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Coś o sobie mam na imie Justyna, ale to juz wiecie, mam 26 lat.
Byłam u lekarza w piatek, miałam juz nawet zrobione usg w piatek i widziałam mały, czarny punkcik. Termin mam, jak pisalam wczesniej 5 listopad, jak chcecie cosik jeszcze wiedzieć, to chetnie odpowiem. |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje jeszcz miasta z jakiego pochodzisz? i juz jestez na liście
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Anystuj gratulacje
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
mieszkam w Słupsku
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
ZROBIONE
![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 /Olsztyn 2. becia_leszno / Beata / lat 27/ Leszno 3.anytsuj / Justyna/ lat 26/Słupsk 4. lisey / Aga / lat 29 /Chełm 5.molka86 / Mariola / lat 22/ Warszawa ktoś jeszcze ?? zapraszamy
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
zgłaszam wniosek formalny o zmianę mojego koloru na liście
Nie znosze koloru różowego hihi
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beciu ja mialam tak samo az mi sie przypomniało jak co tydzień jadłam cos innego zaczęlo sie od olbrzymich kanapek (wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy) cały tydzien jadłam to samo kanapka z salatą szynka ogorkiem jajkiem i majonezem ,przyszedł kolejny poniedziałek i juz nie mogłam patrzec na takie kanapki , jadłam co inne i tak od poniedzialku do poniedzialku no i mi zleciało tydzien rzodkiewe ,tydzien pomidora ,bywalo ze jadłam chleb z samym maselkiem bo mdłosci były paskudne, pozniej po chyba 3 miesiacach dopiero wzielam do ust serek danio truskawkowy , pozniej mania na danonki i brzoskwinie , za jakis czas nie moglam juz na to patrzec hihiih takie to uroki ciazy sa aha jeszcze był taki okres ze musiałam miec cos do ssania bo inaczej paw murowany landrynki ,mentosy cokolwiek by tylko szybko w razie czego do buzi wlozyc pomagalo a od 6 miesiaca do teraz codziennie musze miec na snadania mleko bo ineczej nie pojem-no i zaczęło sie dojadanie noca najczesciej ok. 3 nad ranem hihiih ![]()
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
adatka już niedługo wszystko bedzie tylko wspomnieniem
a tak niedawno cieszyłas się z plusika na teście ehhhhh jak ten czas leci Jak Ty dowiedzialaś się, że w ciązy jesteś ja zaczęlam się starać Ty urodzisz a ja ciesze się z bycia w ciąży
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma nic piekniejszego jak dwie krechy na tescie a czas leciiii pozdrawiam cieplutko -wszystkiego najlepszego dla Was- buziaki
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niewiem czy udało mi sie wysłać ta wiadomość na pw ale to nie żadna tam tajemnica wiec moge i tu podać Kasia 22 lata termin jak narazie 11 listopad 2008, Elbląg ![]() |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie zaglądałam na poczekalnię a tu patrzę już wąteczek listopadowo-grudniowy 2008 załozony
![]() Gratulacje prawie rok temu a dokładnie 18 marca zrobiłam test, na którym wyszły 2 piekne kreseczki a dziś jestem mamusią 3 miesięcznej już Małgosi ![]() Cytat:
Pozdrawiam gorąco i życzę spokojnych 9 miesięcy bez zgagi i nudności
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam HSG w 14dc a w ciąże zaszłam w 18 albo 19
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ZROBIONE
![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 /Olsztyn 2. becia_leszno / Beata / lat 27/ Leszno 3.anytsuj / Justyna/ lat 26/Słupsk 4. lisey / Aga / lat 29 /Chełm 5. KaSiaEG /Kasia/lat 22/Elblag 6.molka86 / Mariola / lat 22/ Warszawa becia ty marudo , ale wybaczam przecież jestes w ciązy...![]() u mnie była koleżanka z listopadowym bąbelkiem 2007 jak se pomysle ze za rok bede miała takie słodkości
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
pięknie rośnie lista mamuś
ale Mamy szczęście- maleństwa pod serduszkami W grudniu straciłam ciążę ale niestety już od początku miałam mocne bóle brzucha i plamienia.nawet zaczełam się udzielać na forum mamusie lipcowo-sierpniowe , no niestety niewyszło. Teraz póki co jest dobrze (odpukać) i mam wielką nadzieję że zostanę tu z Wami do końca całe piękne 9 miesicy ![]() pozdrawiam Was Panie gorąco
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
nie lubię Was ![]() piszecie sobie beze mnie cały dzień a ja dopiero wieczrokiem mogę se siąść i popisać ![]() ale nadarbiam zaległości kasiu i justynko gratuluję serdecznie fasoleczki pod serduszkiem a ja po raz pierwszy poczułam,że jestem w ciąży. zemdliło mnie od jabłuszka,które kocham i mogłabym żreć kilogramami. Na szczęście pawika nie było ale blisko było. Może nienormalna jestem ale się ucieszyłam z tego ![]() a potem jak wracalismy z pracki z TZ ( bo przyjeżdża po mnie,bo nie wolno mi się męczyć,bo zmęczoną dzidzię urodzę :confused : ) tak dogazował,że mu prawie pawnęłam na przednia szybę.haha będzie miał nauczkę jak się dziś czujecie?
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
wieczorkiem czuje sie zdecydowanie lepiej
![]() odkryłam nowy przysmak bułeczka z masłem i musztardą chrzanowa![]() ogłaszam ze śledzi już nie lubię
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
ja za to uwielbiam pieczeń rzymską z czosnkiem
i pomidorki pomidorki
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
ja pomidorki odstawiłam bo o tej porze roku to sama chemia i nie sa takie jak latem...
ale za to jem paprykę, banany i gruszki.. ale generalnie jem dużo mniej niż przed ciążą.. mieszczą się małe porcje i potem długo jestem najedzona |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

sliczna lista
Ja dzisiaj zaczynam 7 tydz wg OM ... a tak naprawde to połowa 4
- IGOR 29.10.2008
muli mnie żołądek... znów cały dzień nie bede mogła jeśc i nażre się na wieczór jak wczoraj...

?? zapraszamy
, ale wybaczam przecież jestes w ciązy...