|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
kubanke chyba twz jadlam kiedys. Przez ciebie zrobilam sie glodba jeszcze te sledzie. Nigdy nie robilam, zrobie za rok w koncu.M tez spi po calyn lozku. I przytula sie do szumisia albo kolderki. Bez szumka nie ma mowy o spaniu. Nawet wylaczony byke by byl. Pomyskec, ze przez pierwsze miesiace go nie lubil ![]() tez nie lubie takich natretnych reklam. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
niemcy zalezy. jak zapraszaja na kawe to tylko kawa i ciasto, ale jak na grilla, raclette czy kolacje, to stol zastawiony. tez zalezy skad sa, bo szwabi to nieeee. Oni wszystko jak najmniejszym kosztem. co anglicy jedza w wigilie? ...tapatalk... |
||
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
____________ Byłyśmy u neuro, dalej chcą Domi na oddział kłaść na badania :-( :-( :-( Myślałam że jak już zaczęła chodzić to nas ominie... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w lidlu pustki. Jak w zwykły dzień.. |
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tortellini hahaha Jedzą indyka, ziemniaki pieczone i warzywa - marchewka, pietruszka, słodki ziemniak to pieką w piekarniku. Do tego gotowana rzepa, brukselki. Niektórzy zamiast indyka pieką wołowinę,ja bede wołowinę piec . I na deser maja swiąteczny pudding zrobiony z masła, brandy, bakalii, cynamonu. Przy podaniu polewa sie go taka śmietana z wanilia. Dobre to jest. Przygotowuje sie go 5 tyg wczesniej. Oni tutaj nie obchodzą wigili i swój swiąteczny obiad jedzą 25-tego. W wigilie zwykle wychodzą do pubu na kilka drinków ze znajomymi i wieczorem pakują prezenty bo tu dzieci otwierają je 25-tego rano. |
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie miasto nieprzejezdne. Jechalam rano do mamy i chcialam se tylko do biedry po bulki wstapic to dramat. Przez godzine probowalam zaparkowac a potem wyjechac z jednej ulicy. W samej biedrze tez dramat....Zaznaczam ze to male miasto, nie wiem co sie musi dzias w wielkich ![]() Ja nie robie nic specjalnego bo idziemy na wigilie inpierwsze swieto do moich rodzicow i teściów. Pierniki sa zrobione a jutro rano robimy makowki. No i ryba. I to koniec :P U mojej mamy robilam dzis szpajze bo od kilku lat jemu szpajze po kolacji wigilijnej zamiast 40 ciast :P taka nowa swiecka tradycja ![]() Wiec u mojej mamy bedzie szpajza, makowiec i sernik. I tyle
|
|
|
#1596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No co Tyyyyyy ![]() Marei nie, teraz nie Za bardzo w ciry dostaje od K zeby ogarnąć . Najpierw chce chociaż sso na budowie osiągnąć ;pWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Jezu gotowana rzepa zaraz rzygne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swój piernik skończyłam
![]() Ugotowalam zupę na obiad ale jej nie chce bo nazarlam się polewy, przecież zostało to nie,wywale nie,:p? Z koczym się,żremy. Taki tam świąteczny nastrój.. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Położyłam się do leny i słyszę ze stuka łyżka.. Je obiad ojojoj głodny biedak.. |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1600 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Swieta uratowaneee!! Cytat:
Huhu jeszcze trochę i będziesz wywlokaaaa Cytat:
Cytat:
Omg.... co za po☠☠☠ki z nich. Współczuje Cytat:
Japrd ale bym się wkurzyła Cytat:
W sumie badania nie zaszkodzą, szkoda tylko ze zestresuja małą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytam was na bieżąco, ale na większe pisanie nie mam czasu.
Niech moc w trakcie przygotowań przedświątecznych będzie z wami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Markus zadowolony, ze jestesmy oboje w domu i dopisuje mu aoetyt. zjadl na obiad zupe z pora, porcje wieksza niz ja. Tz musial isc po make. Poprosilam Markuska o pomoc przy ciescie, trzeba bylo go jakos zajac. Dalam tortownice z kilkoma kroplami oleju i poprosilam zeby pedzlem rozsmarowal po tortownicy. Szlo mu suoer do momentu, kiedy tz zawolal zeby mu choinke potrzymac. Wrocilam po momencie doslownie, a Markusek zdazyl nasypac sobie do tortownicy 300g maki i dolac oleju. Mial prawdziwe ciasto. Oczywiscie do biszkopta kupi make 403. Wyjdzie z takiej w ogole? jak nie to bedzie jadl zakalec ciasto bedzie dla niego, z masa mascarpone. I tyle pieczenia. Jeszcze jutro zrobie na swieta rolady z modra kapusta i koniec gotowania bedzie. Rybe na wigilie tz robi....tapatalk... |
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Indu, Sylwka - badania ze względu na to że wszystko tak długo trwało i wymuszone rehabilitacja, nadal nie chodzi dobrze, mamy jeszcze mieć rehabilitację. Neuro nie chce jeszcze odpuścić tematu. A nie chcę bo jednak rezonans robi się w znieczuleniu ogólnym... Gdyby to było mniej inwazyjne nie zastanawialabym się tak. No i te 4-5 dni w szpitalu, spanie na podłodze pod lozeczkiem, stawanie na głowie żeby dziecko czymś zająć. Plus problem co ze starszakiem w tym czasie.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle ze ja na koniec mieszam jeszcze wszystko z bita smietaną, jest mniej zbita i bardziej smietankowa i lepsza w smaku owocowych nie lubie. Do tej smietankowej wsypuje tylko na spod bakalie i gorzka czekolade
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Marei moj dobry kolega z dzieciństwa dorwał kilogram maki, wysypał na podloge i.... Nasikał na to. Widzialam nawet zdjecie :p mial 2,5 roku.
Wiec nie masz tak zle
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zle, wrecz przeciwnie, ciesze sie ze takie rzeczy ogarnia u wie z czego robi sie ciasto kilka jin wczesniej dolewalam sama oleju do maki i reszty.dzieki Indu. nie jadlam z bita smietana kiedys sprobuje. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Monika boisz sie usypiania? moze nie bedzie to takie zle. wiadomo ten dzien moze byc pozniej ciezki chyba ze z kontrastem, ale to tez nie jest jakis koszmar. a nie moga was wziac tylko na rezonans z rana? u nas mali pacjenci musza byc usypiani i przychodza rano na 7, przebieraja ich itd, o osmej sa u nas, anestezjolog usypia juz na stole i po kilkunastu min wybudza, juz w poludnie wychodza do domu. Chyba ze o 15 maja kolejna frakcje, to musza lezec na oddziale tyle dni ile trwa leczenie.moze sie uda to obejsc, skoro nie chcesz isc z Domi do szpitala. Tym bardziej jezeli uwazwsz, ze to zbedne. ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by duzo ulatwilo. sam rezonans nie jest obciazeniem, natomiast usypianie zawsze jakies tam jest. Zalezy jak wazne sa te wyniki.masz racje,jak was ma nie ominac to jak najszybciej miec to za soba. trzymam kciuki! M mial eeg latem. Fajna babka robila, widac doswiadczona i o dziwo wytrzymal. ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja bym robiła badania. Za dużo się słyszy o powikłaniach poszczepiennych itp. Apropo? Szczepicie normalnie? Z problemami neurologicznymi trzeba bardzo uważać.
Fartuch świetnie wieści. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat Dziewczyny!
...tapatalk... |
|
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja i Amy tez Wam życzymy zdrowych i spokojnych Świat.
Dobra biorę sie za robotę. Nie ma to tamto |
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Odemnie tez dla Was mordy moje kochane wszystkiego dobrego
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego Wywłoki kochane!!!!!
wstawilam pierwsza beze, żeby tylko wyszła diablica. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt baby
Zebysmy dotrwaly do następnych Świąt razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Laseczki Kochane
zdrowych, wesołych i pogodnych świat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Goska wlasnie zezarla cale dzwonko karpia :P i kartofla do tego
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych swiat, zeby sie jadło i szło w cycki
![]() Tz położył mała na drzemke, pieke makowca, jeszcze śmietanowiec został do zrobienia i wszystko gotowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1618 | |
|
celebriti
|
Dziewczynki wesołych
))))
|
|
|
|
#1619 |
|
Konto usunięte
|
Wes
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes u T ?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

) jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zasypiają same/bawią się same/żyją same/pierdzą same....
Że też wcześniej nie wiedziałam o Olafie, och jakie moje życie byłoby łatwiejsze 
jeszcze te sledzie. Nigdy nie robilam, zrobie za rok w koncu.

:brzyda l: