| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. | 
| Pokaż wyniki sondy: jak ocenieasz moja metamorfoze ? | |||
| lepiej bylo wczesniej |      | 1 | 1,08% | 
| teraz jeste troche lepiej |      | 1 | 1,08% | 
| duzo lepiej |      | 38 | 40,86% | 
| rewelacja, tez sie zabieram do roboty |      | 53 | 56,99% | 
| Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-03-20, 21:35 | #871 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: ocencie moje metamorfozy ;*

Twoj wizerunek z wczoraj mialo byc.. szkoda ze tu nie ma edycji postow :/ | 
|     |   | 
|  2008-03-20, 21:40 | #872 | |
| Rozeznanie | 

przepraszam, ze tak post pod postem, ale nie moge edytowac, na ostatnich zdjeciacyh mam swoj naturalny kolorek   przedtem mialam blad pasemka ktore zapomnialam wkleic (ups) zostaly zrobione w 2006 r , to byla najgorsza decyzja zwiazana z wlosami jaka moglam popelnic , moje wlosy wygladaly jak rude (ale bardzo chcialam byc piekna dziewczyna i zawsze podobal mi sie blond) Cytat: 
 Tak jestem wymalowana i mam ulozone wloski, ale ja tak wygladam codziennie (moze mam troszke lzejszy make-up) a zdjec nigdy nie przerabiam w Corelu albo innym programie - bo nie mam takiej potrzeby (na tym zdjeciu z turkusem mialam mocno kryjacy podklad Vichy, ktory dalam mamie ) 
				__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-18 o 11:18 Powód: post pod postem | |
|     |   | 
|  2008-03-20, 21:47 | #873 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | |
|     |   | 
|  2008-03-20, 22:36 | #874 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Mimo,że masz mocny makijaż i jesteś dosyć hmm "barbie" to wyglądasz o niebo lepiej niż kiedyś.Wcześniej wizerunek był nijaki.

__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-20, 22:56 | #875 | 
| Wtajemniczenie | 

Fakt faktem, metamorfoza niezła, widać że wkładasz dużo w to wszystko, może momentami za dużo, ale zgodzę się z innymi wizażankami, zdecydowanie wyglądasz o niebo lepiej niż kiedyś   
				__________________ wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757166 [/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] [/I][/COLOR] | 
|     |   | 
|  2008-03-20, 23:10 | #876 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

udane metamorfozy. widać że masz swój styl. bardzo  ładnie wyglądasz a tu chyba najlepiej ===> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6967390

| 
|     |   | 
|  2008-03-20, 23:24 | #877 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | Cytat: 
 zrobiona - bo umalowana i z fryzura? prawidłowo  a tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6967462 bajecznie, fryzura niby prosta ale efektowna i cera nieskazitelna wręcz   
				__________________ byle do wiosny    Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-21 o 13:50 Powód: post pod postem | |
|     |   | 
|  2008-03-20, 23:30 | #878 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

slicznie teraz wygladasz...to zdjecie jest poprostu bajeczne  https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6967390 | 
|     |   | 
|  2008-03-20, 23:33 | #879 | |
| Rozeznanie | 

Dziekuje dziewczyny   , teraz mialam male klopoty z grzyweczka- bo jest strasznie ktotka nie podobala mi sie poprzedia prosta wiec zeby zrobic skos musialam ja duzo przyciac (przez ostatni miesiac 3 razy zmienialam grzywke, ale teraz zapuszczam wloski i grzyweczke chce wrocic do tej z lata, ktora odslaniala cala twarz jak myslicie???) Chcialabym was prosic o rade co jeszcze moge zmienic w swoim wygladzie. To prawda wiele pracy kosztuje mnie ten moj nawet czasem "barbiowy" wyglad - ale cieszy mnie to !! A to najwazniejsze, bo lubie siedziec przy tych wszystkich mazidlach (bardzo to mnie odstresowuje) wlasnie teraz skonczylam pedicure  Cytat: 
 wlasnie do tej fryzurki chce powrocic  jak wyszperam jeszcze jakies ciekawe foty to wkleje  Bede wdzieczna za wszystkie komentarze i podpowiedzi (tego nigdy dosc) teraz zamierzam sie odchudzac moj cel to 4 kg  ale jak kazdy lasuch uwiiiielbiam slodycze, moglabym zyc nawet bez obiadu i kolacji ale slodycze to dla mnie narkotyk (ochydny nalog i bardzo niezdrowy) A wczoraj dostalam od wspolpracownika mojej mamy cale pudlo czekoladek, pomadek i cukierkow Wawela  O zgrozo 
				__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-21 o 08:37 Powód: p/p | |
|     |   | 
|  2008-03-20, 23:57 | #880 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

mnie się ta krótsza bardziej podoba    ale wiadomo, wazne w czym lepiej się czujesz. ja tam żadnych zastrzeżeń nie mam więc nic poradzić nie mogę ale zdjęcia z chęcią zobaczę  pozdr. 
				__________________ byle do wiosny    | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 00:20 | #881 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Ogromna metamorfoza  jestem pełna podziwu  Urocza grzywka , podoba mi sie bardzo  Moze sie  skusze ale niewiem cy nie zaokragli mi bardziej mojej twarzy   
				__________________ Było fajnie .............. ale sie skonczyło   | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 00:24 | #882 | 
| Rozeznanie | 

Wlasnie zuzylam cala folie sporzywcza- robie sobie w domciu SPA (maska blotna z mineralami ujedrniajaco-detoksykujaca) Bo 13 minut temu kalendarzowo minela zima   czas zaczac odnowe wiosenna  wklejam zdjecia jak mialam ok 8-9 lat bylam paczusiem i wszyscy sie ze mnie smiali  chyba dlatego mam taka teraz obsesje na punkcie wygladu, bo caly czas wydaje mi sie ze jestem brzydka  uraz z dziecinstwa, ktorego nie umiem sie pozbyc ... Dobrze, ze przynaqjmniej z wami moge sie podzielic moimi odczuciami (jestesmy jak wielka wizazowa rodzina bo staramy sie sobie wzajemnie pomagac bardzo to cenie) Milego ogladania   
				__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 00:33 | #883 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Maz 
				 | 

ale wyładniałaś....a w takiej opaleniźnie jest ci naprawdę do twarzy...taka czekoladka   
				__________________  Piękne jest to czego się nie spodziewamy | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 01:13 | #884 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Nie mozesz powracac do przeszłosci, miałas kompleksy ale teraz jestes dorosłą kobieta która powinna wiedziec o swojej wartosci,niepowtarzalnej  urodzie  Teraz napewno nie słyszysz taki okreslen tyko same komplementy  Niejedna dziewczyna pozazdrosci Ci urody  I nie daj sie zwariowac, tylko uwierz w siebie  propnuje rozmowe z bliską osobą,koleżanka a nawet daleką znajomą, psychologiem aby wyrzucic z siebie zal , złosc  Kompleksy z dzieciństwa nie moga przysłaniac życia! Wiem cos o tym   
				__________________ Było fajnie .............. ale sie skonczyło   | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 01:36 | #885 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  niestety nie zaliczam sie do chudzielcow), ale to nie jest zawisc (czego nienawidze, bo to jest jedna z najgorszych wad ). Moze dlatego wiekszosc moich znajomych jest odemnie duzo starsza, bo tylko tacy potrafia mnie zrozumiec i popatrzec na mnie przez pryzmat rozumu nie zewnetrznych cech, i moze dlatego, ze od dawna mysle jak czlowiek w pelni dorosly (gdyz przez pewne wydarzenia kilka lat temu pozegnalam sie z dziecinstwem )Ostatnio przyjechal do nas szef mamy swietny prawnik- wielka osobowosc i powiedzial mi kilka milych rzeczy, bardzo mnie podbudowal ( rozmawial dosyc dlugo ze mna- osoba niespelna 18 letnia i powiedzial, ze wierzy we mnie i jesli tylko bede chciala to mi pomoze jesli bede czegokolwiek potrzebowal) Jego osoba dala mi do myslenia, mimo ze ma wielki majatek, pieniadze, zawrotna kariere- wszystko co mozna sobie wymarzyc - uwazam go za biedaka, bo nie ma tego co najwartosciowsze, czego nie kupi sie za zadne pieniadze - RODZINY, przykro mi bylo, bo to dobry czlowiek. 
				__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 | |
|     |   | 
|  2008-03-21, 06:34 | #886 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Ty masz tylko 18 lat??? dalabym Ci conajmniej 25, to tym bardziej przemawia za tym ze nie wygladasz dobrze, gdy jestes tak bardzo zrobiona.. moim zdaniem troche sie zapedzilas, nalezalo sie zatrzymac w polowie tej metamorfozy.. i przemawia przeze mnie zyczliwosc, nie zazdrosc bynajmniej   Cytat: 
 a przeciez napisalam ze mi sie podoba na tym zdjeciu  Cytat: 
 kurde bez sensu ze tu nie ma edycji postow   Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-21 o 08:38 Powód: p/p | ||
|     |   | 
|  2008-03-21, 08:02 | #887 | 
| Zakorzenienie | 

według mnie zmiana bardzo korzystna  teraz nie sposób  na Ciebie nie popatrzec ,choc tez  faktyczynie przy tak wyrazistej urodzie łatwo przedobrzyć  mi sie podoba 
				__________________ Polecam link www.fridayimage.com -coś więcej niz zwykła fotografia  oraz poleecaam www.yourstime.eu    gg 7758327 www.sephora.maxmodels.pl | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 08:16 | #888 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Zabrze 
				 | 

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6967390 slicznie...w ogole ładna z ciebie kobitka   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 08:19 | #889 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Madziu nie jesteś brzydka,więc trochę samoakceptacji. A co do diety jak się za siebie nie weźmiesz i nie rzucisz słodyczy to samo się nie zrzuci. Jest forum fitness,dietetyka - wszystko na tacy.Potrzebna tylko chęć. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-21, 16:04 | #890 | ||
| Rozeznanie | Cytat: 
 Najbardziej potrzebne mi sa cweiczenia  jem i tak bardzo malo tylko sniadanie i po poludniu jakies kanapki )nie mam nawet czasu, by zrobic cos na cieplo i moja mama tez) a 18 to juz mam rocznikowo 27 czerwca rozpoczne 19 rocznik mego zycia.  Cytat: 

__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-23 o 13:33 Powód: post pod postem | ||
|     |   | 
|  2008-03-23, 11:57 | #891 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Dot.: Wejdź i zobacz jakie matamorfozy mogą cię spotkać na forum Wizaż

Witam-jestem tu poraz pierwszy i juz mi sie podoba  tez chciala bym wkleic swoje zdjecie i poprosic o rade co moge zrobic ze swoja fryzura bo ta sie mi znudzila.jak to zrobic?   | 
|     |   | 
|  2008-03-23, 15:42 | #892 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172106 | |
|     |   | 
|  2008-03-23, 23:03 | #893 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

nie uwierzylabym,ze 18  bardzo ladnie wygladasz  jestes zadbana kobieta,swietnie umiesz podkreslic swa urode  a o cerze Twojej pisalam juz na MM,dbasz o nia jakos specjalnie,czy z natury taka sliczna?najbardziej podobasz mi sie na tych fotkach   http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6967390 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6967331 (tutaj szczegolnie) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6967390 (i tu rowniez  ) | 
|     |   | 
|  2008-03-24, 10:21 | #894 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

metamorfoza niesamowita. masz idealnie dobrany kolor wlosow, potrafisz się świetnie ubrać, pomalować... a może byś poradziła coś tym, które do metamorofzy się dopiero przymierzają? od czego najlepiej zacząć? na czym skupić się najbardziej  ? pytam, bo po wszystkich tych zdjęciach widać,że maszw tym nie lada doświadczenie   | 
|     |   | 
|  2008-03-24, 15:35 | #895 | ||
| Rozeznanie | Cytat: 
 O cere nie wiem czy dbam jakos bardzo szczegolnie, zadko mam z nia problemy (chwala Panu za to) w lecie kiedy sie opalam prawie wogole nie mam zadnych znamion ale oczywiscie uzywam -masci z antybiotykiem "Tribiotic" na wszelkie krostki i zaczerwienienia -toniku nawilzajacego (Ziaja ogorkowy) -kremu nawilzajacego (Loreal albo Vichy) - kremu brazujacego (Garnier) -twarz myje pianka albo zelem z witaminami Avon -2* w tygodniu maseczka blotna z mineralami Avon albo nawilzajaca z oliwa z oliwek tez Avon czasem cos jeszcze jak mam ochote na jakas nowosc Cytat: 
 Ja zaczelam od eksperymentow z wlosami niestety bez wpadek sie nie obejdzie. Uwazam jednak ze wlosy powinny byc zblizone kolorystycznie do naszych brwi najwyzej 2 tony jasniejsze/ciemniejsze. Ten kolor wloskow to moj naturalny tylko lekko podrasowany kremem koloryzujacym nalozonym na 7 minut zeby mialy taka czekoladowa barwe  Makijaz to tez lata praktyki, czytania gazet i probowania wlasnych sil na sobie  Ciuchy- kupujmy to w czym czujemy sie dobrze i wiemy ze ludzie nie mina nas obojetnie  Ja mocne kolorki lacze z delikatnymi np mocna zielen + czekoladowy braz, albo turkus+ biel. Czasem lubie przesadzic ale to na specjalne okazje  Jezeli by ktos chcial poprosic o pomoc to prosze tez pisac na moja prywatna poczte wtedy zawsze pomoge   
				__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-24 o 21:06 Powód: post pod postem | ||
|     |   | 
|  2008-03-24, 19:04 | #896 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Magda,dzieki   | 
|     |   | 
|  2008-03-28, 19:41 | #897 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Z tej samej okolicy co mój lap :) 
				 | 

Witam serdecznie   Pod wpływem metamorfoz postanowiłam zmienić również swój wizerunek.  Zdjęcia w blond to moje 'stare' włosy, ciemniejsze to te 'nowe'   Jak się podoba?   | 
|     |   | 
|  2008-03-29, 16:45 | #898 | 
| Rozeznanie | 

bardzo ci pasuja te nowe wloski, ladny kolorek i grzyweczka jest dobrze dobrana.

__________________ POCZWÓRNY MEGA GRUBY ZESTAW WŁOSÓW NATURALNYCH CLIP-ON CZARNE http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105 | 
|     |   | 
|  2008-03-29, 22:40 | #899 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-03-29, 22:57 | #900 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: WLKP 
				 | 

Dołączam się do poprzednich wypowiedzi - nowy kolorek super   Pozdrowionka   
				__________________ Love is like the wind - I can't see it, but I can feel it =)      Moje kartki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8722498 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Metamorfozy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.