Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-21, 11:23   #601
ewelciaz
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

jowisz, jakie te ciuszki słodkie. Widze że i zyrafka sie zaplątała, hi, hi.

To ja też wkleję swoje z wczoraj. Co prawda nie znam płci imkupuje rózne kolory ale co tam bobaskowi ładnie we wszystkim.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ad.JPG (115,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wrhy.JPG (120,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asd.JPG (117,8 KB, 16 załadowań)
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:27   #602
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jowiszku witamy na ciuszkowym finiszu Ja też mam właściwie wszystko, kupię coś jeszcze jak mi się wybitnie spodoba

Ciuszki świetne!!!

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:32   #603
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze zycze Wam kochane mamusie....

Trzymajcie sie cieplutko
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:54   #604
marticia
Zakorzenienie

Jowiszku, no to jestes druga, ktora skompletowala wyprawke. Ja jesczez pare rzeczy musze dokupic, ale to w lipcu, kiedy beda znizki.

Ewelcia, bardzo sie ciesze, ze razem z mezem dokonaliscie zakupow, nie ma nic przyjemniejszego niz wspolne wybieranie, a spiworek cudowny!

Wersta, co do szafki z przewijakiem i wanienka to ten przewijak mozna zdjac, ochylic klape i jest tam wanienka, ktora mozna oczywiscie zdjac i wykorzystac dodatkowa szafke dla dziecka. Niezle pomyslane i bardzo wygodne.

A ja wlasnie przyszlam do pracy i nikogo nie ma..huraa! posiedze sobie wiec pol dnia i baki bede zbijala a co....
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 12:22   #605
marticia
Zakorzenienie

Ja to widze, ze wszystkie dzis sa pochloniete przygotowaniami do swiat..oj jak Wam zazdroszcze, ile bym dala za takie poczucie swiatecznej atmosfery...ech. No nic, dzis sie pracuje, jutro leniuchuje, ale szkoda mi tylko nie poczuc tych swiatecznych wypiekow...ech...

Czy ktoras z Was kochane moglaby sie podzielic ze mna kawalkiem makowca tudziez serniczka?
Stary 2008-03-21, 12:31   #606
Kasiulka22
Zakorzenienie

Laseczki oglądajcie - ja oglądam i wyję bo mam dziś jakiś taki wyjący dzień, ale za szczęścia

W łonie matki - część 1

http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=0

W łonie matki - część 2

http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4

W łonie matki - część 3

http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=1

W łonie matki - część 4

http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=3

W łonie matki - część 5

http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=5

Matko - boskie, boskie, boskie

Stary 2008-03-21, 12:45   #607
andape
Rozeznanie

Mijalea, Jowisz,Ewelcia - zakupki cudne Ewelcia -twój śpiworek

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Ja to widze, ze wszystkie dzis sa pochloniete przygotowaniami do swiat..oj jak Wam zazdroszcze, ile bym dala za takie poczucie swiatecznej atmosfery...ech. No nic, dzis sie pracuje, jutro leniuchuje, ale szkoda mi tylko nie poczuc tych swiatecznych wypiekow...ech...

Czy ktoras z Was kochane moglaby sie podzielic ze mna kawalkiem makowca tudziez serniczka?
Nie jestes sama - obie mozemy sobie powzdychac.Ja nie mam za bardzo z kim swietowac a poza tym mąż i sklepy mi to utrudniają.Połowy zeczy które chciałam kupic zeby zrobic cos typowo polko-swiatecznego nie znalazlam.Zrobie przynajmniej sernik gotowany - ulubione ciasto wszystkich panów.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/2...010113.png</a>

http://s5.suwaczek.com/200807094674.png
andape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 12:49   #608
andape
Rozeznanie

Kasiulka - dzieki za filmik - siedzimy dzis z męzem w domku to namówie go na seansik filmowy.

Stary 2008-03-21, 12:54   #609
Judi21_84
Zakorzenienie

nio-ja sobie farbnęłam włoski czuję się o niebo lepiej i biorę sie za porządki a jutro za pieczenie ale w tym roku będzie bardzo skromnie-mama ciagle chora a ja nie mam jakoś sił, więcej porobię to brzuch mi zaczyna ciągle twardnieć, boję się tego i nie lubię
Kasiulko będę oglądać filmiki cud
marticia ja sie chętnie podzielę, ale będę piekła dzisiaj wieczorem Musisz poczekać do jutra

Edytowane przez Judi21_84
Czas edycji: 2008-03-21 o 13:47
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 13:14   #610
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ja właśnie skończyłam oglądanie i chyba padnę z miłości Już niedługo i sama będę miała swoją kruszynkę w ramionach. Olcia czuje jak mamusia przeżywa bo dostala ataku kopania matka jej spać nie da, tylko się emocjonuje hihihi.

Marticia serniczkiem się chętnie podzielę, mam taki z makiem i skórką pomarańczową Taka szachownica

Stary 2008-03-21, 13:42   #611
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
wiesz co ja mam jakos za miesiac, musze dokladnie sprawdzic, poczekaj
tak wiec sprawdzilam, i mam 23 kwitnia, a jakiego masz ubezpieczyciela, bo wiesz co, moja kol ma innego niz ja i u niej wszytsko wyglad troche inaczej, ja mam kaiser permanente
ja mam great west... w sumie to kiedys narzekalam ale ostatnio sie do nich przekonalam... 2 miesiace temu pojechalam na ostry dyzur i zaplacilam tylko ok 2% poczatkowego rachunku...reszta zajeli sie oni a poza tym maja program dla przyszlych mamus.... ogolnie polega ona na tym ze masz 24 dostep do wykwalifikowanej pielegniarki... mozesz dzwonic z pytaniami o kazdej porze... i po porodzie dostajesz jakies prezenty i kupony.... kupony dotsajesz tez jak kupujesz ciuchy w mimi maternity (nie wiem czy macie ta siec u siebie) ... podobno sa bardzo przydatne
Stary 2008-03-21, 14:36   #612
marticia
Zakorzenienie

Andape, zobacz, dziewczeta sie z nami podziela serniczkiem, wiec nie jest tak zle. A przepis na ten gotowany to z checia od Ciebie wezme, bo ja nie mam piekarnika, wiec moze cos innego wykombinuje. My mamy za to wielkie jaja czekoladowe.

Tak wiec Judi i Kasiulko dziekuje za serniczki, z checia zjem dzis ten Kasiulki z makiem..pychotka, a jutro Twoj Judi, na pewno tez pysznosci.

Kasienko, ja to sobie obejrze w domciou bo tu mam zablokowane. Nie moge sie doczekac, ale bedzie seans filmowy.

A ja wlasnie sie obzarlam na stolowce rybek i warzyw z mozarella i do tego fryty z keczupem i gruszki, a potem pol h siedzialam w kibelku.
Pozniej moi wspolpracownicy zawiezli mnei do takiej olbrzymiej hurtowni (uniwerek, w ktorym pracuje znajduje sie w takim olbrzymim centrum, gdzie jest ponad tysiac hurtowni, gdzie zaopatruja sie wszyscy handlowcy z Europy, nawet z Polski) z roznymi bajerami, a ze ja jestem pracownikiem to mam znizke 50%. Tak wiec zakupilam cudownego misia przytulanke dla malego i zaplacilam tylko 4 eurakow! oj bede wiedziala, gdzie wydawac kase
Stary 2008-03-21, 15:27   #613
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej kochane ja się właśnie zabiorę za jakieś mini sprzątanko, kudłaczowi zrobię luks klatkę i sweterek sobie wypiorę później zapewne wezmę się za krojenie sałatki i wielkie obijanko. Mężuś wrócił wcześniej z pracy... jak miło

A dziewczyny jak obejrzycie filmiki dajcie znać czy Wam się podobało

Stary 2008-03-21, 15:33   #614
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej kochane ja się właśnie zabiorę za jakieś mini sprzątanko, kudłaczowi zrobię luks klatkę i sweterek sobie wypiorę później zapewne wezmę się za krojenie sałatki i wielkie obijanko. Mężuś wrócił wcześniej z pracy... jak miło

A dziewczyny jak obejrzycie filmiki dajcie znać czy Wam się podobało
Kasiulko filmiki jak ta lala, aż mi się płakać chciało-takie wzruszające. Cud

Stary 2008-03-21, 15:45   #615
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Kasiulko filmiki jak ta lala, aż mi się płakać chciało-takie wzruszające. Cud
Ja wyłam jak bóbr na szczęście już mi przeszło Zamierzam je oglądnąć jeszcze raz z małżem

Stary 2008-03-21, 15:56   #616
marticia
Zakorzenienie

Dziewczynki chcialam Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji Zmartwychwstania Panskiego! Duzo radosci, szczescia oraz zdrowych maluchow, niezbyt mokrego Dyngusa w tym roku i slodkiego objadania sie wielkanocnymi smakolykami.
: roza:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bckgrdsrv[2].jpg (8,9 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-03-22, 12:23   #617
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
taka sobie tez jestem z gliwic
Anisia wiem, ale Ty chyba , z tego co mi sie kołacze w głowie za granicą siedzisz, chyba ze przyjechalas?? wiec jak ?

mi wczoraj wizaz nie chodzil i sie wkurzalam, eh jaka ja nerwowa jestem, czasem takie pierdoły mnie rozwalają, chociaz w sumie wizaz to nie pierdoła
dzis bylam na badaniu krwi i moczu a 27 mam wizyte, oby wyniki byly dobre. Moze dzidzia sie w koncu ujawni

WSZYSTKIM ZYCZĘ SPOKOJNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT, ZDROWEGO OBŻARSTWA I JESZCZE ZDROWSZEGO LENIUCHOWANIA!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 14:39   #618
ewelciaz
Rozeznanie

Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Home_Page_-_Easter.jpg (18,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Easter_Buddies_800.jpg (68,4 KB, 0 załadowań)
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 14:54   #619
Kasiulka22
Zakorzenienie

witajcie kochane

Ja również chciałabym życzyć Wam zdrowych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy. Niech Dzidziusie rosną zdrowo i rodzą się piękne ciesząc oczy mamuś jak i cioteczek na wątku. Wszystkiego dobrego Słonka Wy moje w te Święta i na każdy dzień!!!

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

Stary 2008-03-22, 17:26   #620
andape
Rozeznanie

Wyprodukowalam wczoraj pochwały dla Waszych zakupów a Wizaz mi nie chciał załączyc.Dzis juz nie mam czasu sie rozpisywac wiec jeszcze raz gratuluje pieknych ciuszków i nie tylko.

Marticia - chetnie przesle Ci przepis na gotowany serniczek tylko napisz czy masz tam ser - ja uzywam juz przemielonego (sprzedawany w takich litrowych wiaderkach).Pytam bo ja tutaj gdyby nie polski sklep to mogłabym sobie zapomniec o serniku.

Spływam do kuchni - rogaliki upieczone, placek z jabłkami tez - z grubsza jeszcze tylko sernik i sałatka czeka w kolejce.

KOCHANE MAMUSIE - ZYCZE WAM NIEPOWTARZALNYCH, RODZINNYCH I ZDROWYCH SWIAT !!! NIECH WASZE MALENSTWA DOSWIADCZA RAZEM Z WAMI RADOSCI TYCH WYJATKOWYCH DNI!!! CALUJE MOCNO WAS I WASZE MALENSTWA.

Stary 2008-03-22, 18:01   #621
asiula_n
Rozeznanie

Dziewczynki kochane!!!
Wszystkiego najlepszego na świeta, odpoczywajcie, objadajcie się i relaksujcie sie ile wlezie!

Nastepna wielkanoc już z naszymi pociechami jupi!
Całuski ogromniaste
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 18:50   #622
Judi21_84
Zakorzenienie

witam i ja! wczoraj napisałam takie piękne życzenia a dzisiaj ich tu nie ma, ulotniły sie chyba więc życzę krótko Spokojnych Świat Kochane mamuśki
Ja zrobiłam taki serniczek, że mimo iż miałam nie jeść słodyczy nie mogę się opamiętać i podkradłam troszkę Byłam w kościele, własnie skończyłam sałatkę i odpoczywam Mąż wymiata jeszcze z odkurzaczem Powiem wam że tak mi przez ostatnie dni wywaliło brzucho, ze słów brak... buziaki

Stary 2008-03-22, 19:28   #623
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulette wózek fajny, tylko pamiętaj te kółka to nieporozumienie... bardzo ciężko pokonują najmniejszą przeszkodę-uniesioną płytkę chodnikową. Wiem co mówię bo opiekowałam się dzieckiem które jeździło takim wózkiem- też chicco czy graco nie pamiętam. O zgrozo co to było za mordowanie się. Ale to zależy od tego jakie u was mają chodniki, drogi, bo wiadomo jak jest w polandzie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej Piękne

Poulette wózeczek bardzo fajny, ale czy on nie ma gondolki? Za gondolkę służy fotelik? Bo jakoś się nie połapałam - ja teraz ciężko myślę

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Hmm jak masz gwarancję pięknej pogody cały czas to takie kółka to nie problem, ale generalnie u nas ludzie bardzo narzekają że po śniegu jazda czymś takim to makabra.
Czyli notowania kol mojego wozka sa niezbyt....hmmmm troche mnie tym zmartwilyscie i juz sama nie wiem co robic. Z drugiej strony tu prawie wszyscy takimi jezdza, i recenzje sa w wiekszosci pochlebne. Moze rzeczywiscie zalezy od stanu drog.... problem w tym , ze ja nawet nie wiem gdzie my od wrzesnia bedziemy mieszkac, w jakim panstwie....
No nie wiem, jeszcze sie zastanowie. w sklepie wozek jezdzil super, no ale w sklepie jest super posadzka......

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
ja mam great west... w sumie to kiedys narzekalam ale ostatnio sie do nich przekonalam... 2 miesiace temu pojechalam na ostry dyzur i zaplacilam tylko ok 2% poczatkowego rachunku...reszta zajeli sie oni a poza tym maja program dla przyszlych mamus.... ogolnie polega ona na tym ze masz 24 dostep do wykwalifikowanej pielegniarki... mozesz dzwonic z pytaniami o kazdej porze... i po porodzie dostajesz jakies prezenty i kupony.... kupony dotsajesz tez jak kupujesz ciuchy w mimi maternity (nie wiem czy macie ta siec u siebie) ... podobno sa bardzo przydatne
Nie znam twojego ubezpieczenia, ale wyglada OK. Moje tez ma ta polozna 24h pod telefonem, a z kuponami, to nie wiem, pewno sie dowiem na szkole rodzenia. A do tego jeszcze czas, bo pierwsze zajecia mam 14 czerwca.
Wyczytalam ze test na glukoze w stanach robi sie miedzy 24 a 29 tyg ciazy, wiec masz jeszcze czas. W ogole nie wiem czy znasz te strone, oto link, ona uchodzi za medyczny punkt odniesienia dla wiekszosci Amerykanow. Polecam, jest bardzo konkretna.

http://www.americanpregnancy.org/index.htm

Wczoraj mi wizaz nie dzialam, wkurzylam sie bardzo.
Od paru dni mam zgage, co za okropnosc. na szczescie maz kupil mi wczoraj lek na zgage dla kobiet w ciazy i pomaga.... co za ulga.
Do konca to ja zdrowa nie jestem, mam zapchany znow nos i dalej kaszle....e....

Wesolych Swiat dziewczyny !
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 19:36   #624
poulette
Wtajemniczenie

Kasiulka, twoj film wlasnie znalazlam w mojej internetowej wypozyczalnie i bede go miala w domu w poniedzialek, wiec po seansie napisze jakie wrazenia !
Nazywa sie to "In the Womb" z 2006 roku, slyszalam o nim pozytywne opinie od kolezanek z pracy, i zawsze zapomnialam zamowic, wreszcie Ty mi o nim przypomnialas !
Stary 2008-03-22, 20:17   #625
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane!!!
Wszystkiego najlepszego na świeta, odpoczywajcie, objadajcie się i relaksujcie sie ile wlezie!

Nastepna wielkanoc już z naszymi pociechami jupi!
Całuski ogromniaste
Hihihi powiedziałabym nawet, że to ostatnie święta "bez" maluszków... a dokładnie, z maluszkami po wewnętrznej stronie brzuszka Wkrótce każdy nasz dzień wzbogaci się o tę jedną, niepowtarzalną i jakże absorbującą istotkę

Cytat:
witam i ja! wczoraj napisałam takie piękne życzenia a dzisiaj ich tu nie ma, ulotniły sie chyba więc życzę krótko Spokojnych Świat Kochane mamuśki
Ja zrobiłam taki serniczek, że mimo iż miałam nie jeść słodyczy nie mogę się opamiętać i podkradłam troszkę Byłam w kościele, własnie skończyłam sałatkę i odpoczywam Mąż wymiata jeszcze z odkurzaczem Powiem wam że tak mi przez ostatnie dni wywaliło brzucho, ze słów brak... buziaki
Judi kochana w takim razie czekamy na focie

Poulette Cieszę się bardzo, że odnalazłaś ten filmik, ja jeszcze nie oglądałam z mężulem, ale pewnie w poniedziałek Wielkanocny znajdzie się na to czas

Poza tym posiedziałam dziś pooglądałam zdjęcia z usg Maluszek jako plamka, Olcia jako fasolcia , potem już prawdziwy mini dzidziuś, a na koniec wielka głowa mieszcząca się kadrze Cud miód to moje dziecię, ale gały to ma strasznie wyłupiaste

Stary 2008-03-23, 09:11   #626
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
Czyli notowania kol mojego wozka sa niezbyt....hmmmm troche mnie tym zmartwilyscie i juz sama nie wiem co robic. Z drugiej strony tu prawie wszyscy takimi jezdza, i recenzje sa w wiekszosci pochlebne. Moze rzeczywiscie zalezy od stanu drog.... problem w tym , ze ja nawet nie wiem gdzie my od wrzesnia bedziemy mieszkac, w jakim panstwie....
No nie wiem, jeszcze sie zastanowie. w sklepie wozek jezdzil super, no ale w sklepie jest super posadzka......

Poulette, my tez kupujemy Chicco, i wahalismy sie miedzy 4 a 3 kolowym. W koncu stanelo na 3 kolowym (nie pompowane).
Mysle, ze nie jest az tak zle z jazda tym wozkiem,wielu znajomych mialo wlasnie 4 kolowki i nie narzekali. Moja siostra mowila, ze rzeczywiscie w breji czy sniegu kiepsko sie jezdzi. Dla mnie to nie problem, bo po pierwsze tu gdzie mieszkam prawdziwego sniegu jeszcze nie bylo, po drugie wiem, ze w wiekszosc miejsc bede jezdzic autem, a na spacer tutaj mam piekne chodniki przed domem.
Kwestia jak i gzie chcemy wozka uzywac.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 09:37   #627
Judi21_84
Zakorzenienie

witajcie
Ja zaraz sadiadam z rodzinką do śniadanka Ależ jestem juz głodna Potem spacerek z piesem i kościół
Co do tych chicco, zależy właśnie gdzie będziecie nim jeździć, jakie macie chodniki na spacery. U nas w lecie był problem jazdy tym wózkiem, póki było prosto to super, ale jak zaczynała się kostka brukowa, czy nierówna droga to można było zdechnąć pchając wózek, nie mówiąc o lesie czy łące. A zimą pchasz czołg a nie wózek, więc u nas na nasze tereny (górskie) taki wózek to kicz. Ale jak ma sie płaskie powierzchnie, równe i nie ma się sniegu to pewnie będzie się sprawdzał, bo czemu nie
Ja wczoraj znalazłam jeszcze jeden co by mi się podobał, ale cena... samam spacerówka 1500... jane slalom. Ale wózio super i te kolorki...

Stary 2008-03-23, 10:30   #628
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plesniawka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaką macie obecnie długość szyjki? Ja w 24 tyg. mam 2,9 cm co prawda zamknieta i twarda ale do tego te częste twardnienia brzucha... lekarz cos krecił nosem choc niby norma jest do 2,5cm... na razie dał nospe 3xdziennie i kontrole za 3 tyg ale ja juz oczywiście mam stresik że nie dotrwam do konca ciąży... chyba powinnam tez sie troche bardziej oszczedzac...

Trochę późno odpowiadam, ale dawno mnie nie było a myślę że pewnie Cię pociesze troszkę i nie będziesz się aż tak stresować. Moja szyjka ma tylko 1 cm w 24 tygodniu a i tak lekarz uznał że wszystko będzie w porządku, tylko mam się nie przemęczać Więc myślę, że nie masz sie czym martwić

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 18:30   #629
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Poulette, my tez kupujemy Chicco, i wahalismy sie miedzy 4 a 3 kolowym. W koncu stanelo na 3 kolowym (nie pompowane).
Mysle, ze nie jest az tak zle z jazda tym wozkiem,wielu znajomych mialo wlasnie 4 kolowki i nie narzekali. Moja siostra mowila, ze rzeczywiscie w breji czy sniegu kiepsko sie jezdzi. Dla mnie to nie problem, bo po pierwsze tu gdzie mieszkam prawdziwego sniegu jeszcze nie bylo, po drugie wiem, ze w wiekszosc miejsc bede jezdzic autem, a na spacer tutaj mam piekne chodniki przed domem.
Kwestia jak i gzie chcemy wozka uzywac.
Cytat:
witajcie
Ja zaraz sadiadam z rodzinką do śniadanka Ależ jestem juz głodna Potem spacerek z piesem i kościół
Co do tych chicco, zależy właśnie gdzie będziecie nim jeździć, jakie macie chodniki na spacery. U nas w lecie był problem jazdy tym wózkiem, póki było prosto to super, ale jak zaczynała się kostka brukowa, czy nierówna droga to można było zdechnąć pchając wózek, nie mówiąc o lesie czy łące. A zimą pchasz czołg a nie wózek, więc u nas na nasze tereny (górskie) taki wózek to kicz. Ale jak ma sie płaskie powierzchnie, równe i nie ma się sniegu to pewnie będzie się sprawdzał, bo czemu nie
Ja wczoraj znalazłam jeszcze jeden co by mi się podobał, ale cena... samam spacerówka 1500... jane slalom. Ale wózio super i te kolorki...
Trudna decyzja z zakupem tego wozka.....
W sumie to nawet sie zaczelam zastanawiac czy mi na poczatek w ogole bedzie potrzebny.... No ale bedzie.
Tu jest wiele, jak juz pisalam, ale jak nie chcesz przekroczyc pewnej ceny i chcesz inny kolor niz szaro-bury, no to masz problem.
Z drugiej strony nie bede tym wozkiem jechac rajdu Paryz-Dakar, wiec na codzienne spacerki po parku powinien byc ok.
Zobaczymy, moze w miedzyczasie cos sie jeszcze fajnego tu pojawi, jeszcze jest czas w koncu. Na razie nie kupuje.
Stary 2008-03-23, 18:46   #630
jowisz
Zakorzenienie

teście siedzą ale wyjeżdżają jutro rano, cały poniedziałek odpoczywamy

poza tym dużo jem, brzuch rośnie, jestem tłusta
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości