|
|
#4381 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sie juz zwijam, bo TZ juz wraca z winkiem ![]() Milego wieczora dziewczyny
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że te Blenda-Med gorsze były od tych co polecałaś ![]() Piorunko cudownego wieczoru
|
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko, te paski które używałam i używam to były Blend-a-Med/Crest Whitestrips Premium (7dni) lub Premium Plus (10 dni). Po prostu w USA te same marki inaczej się nazywają. Nie ma blend-a-medu, jest Crest (czasami Blend-a-Med Crest); nie ma Rexony ale jest Degree z tym samym logo co Rexona. Może gdzieś się niejasno wyraziłam, albo pomieszałam nazwy, i przez to mnie nie zrozumialaś. Ale powinny być to te same paski.
Kotku - niech ci służy .
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy te paski wybielajace nie niszczą szkliwa?? bo ja tak kiedys usłyszałam
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Już wszystko jasne. dziękiMadziu a Ty dzisiaj samotny wieczór czy jeszcze samotny ? |
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze samotny
![]() TZ dzwonił o 20 ze juz wraca i tak po 21 bedzie u mnie na jakąs godzinke pewnie moze troche dłuzej, bo trzeba sie wyspac na te jutrezjsze wesle, a on jeszcze jutro pracuje od 8.00 do 15.00 |
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Madzia, pracowity ten Twój Tż, nawet w weekendy haruje
![]() Zuza co się nie odzywasz ? |
|
|
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - a co nie niszczy szkliwa
? Jestem skłonna powiedzieć, że twój aparat też niszczy szkliwo. Herbata, cukier, kawa, alkohol. Niestety coś za coś. Każda z nas robi to na własną odpowiedzialność. Ja tam wychodzę z założenia, że szkliwo się odbudowuje, więc jak przez 10 dni z rzędu raz w roku je pomęczę, to nie powinno być źle.Tak w ogóle dzisiaj czuję się lepiej już po tych tabletkach. Ale jeszcze nie mówię hop . Ale mogę powiedzieć Hula-Hop. Madzia mnie zmotywowała .
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, jak dobrze Cię w końcu zobaczyć. już wczoraj Cię widziałam, więc czekałam na odezwanie się. wracam i mam
![]() Madziu, nie znma Twojego Tżta..nie wiem, co nim kierowało.ale ja też w moc rozmowy i przytakiwanie, że ktoś się zmieni do końca nie wierzę. jasne, ta osoba będzie się starać. ale ciekawe na ile ma siły, by te starania odniosły oczekiwany przez Ciebie efekt. Sanetko, trudny chyba jest ten Twój związek..i jak tak tujtaj piszesz, to czasem się dziwię, że ciągle w nim jesteś. ale Ty wiesz najlepiej jaki jest Tż i czego od niego można oczekiwac i czego się spodziewać.
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak on pracuje od poniedzialku do soboty, tylko niedziele ma wolne. tak normlanie to od 8-18 a w soboty od 8-15, ale ze teraz mu sie sezon zaczał (marzec- czerwiec sa najgorsze) to jeszcze póxniej wychodzi z pracy, wiem, ze kiedys byl taki okres ze nawet o 22 wracał do domu a szedl na 7-8
edit: rav bo ja kiedyś juz miałam je w reku a kobieta mnie w sklepie wystraszyla i ich nie kupiłam, ale non stop mnie ciagnie w ich stronie . a z tym aparatem, kawą itp tp niestety masz racje |
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, aparat bardzo niszczy szkliwo, siostra Tża po zdjęciu się załamała mimo, że ząbki proste ale coś za coś ![]() Rav a przez te kilka dni wybielania pewnie nie można kawy, herbaty itp. Rav powolutku dojdziesz do siebie, Yasmin jest naprawdę dobry, mimo tych złych opinii których się naczytałam na wizażu
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyrwac (2 lub 4, aby te gumki pozakładac)a ja yasmin jak najbardzie polecam jak juz pisałam a masz moze tak ze przerz pierwszy miesiąc (a moze nawet dłuzej) strasznie ci sie sikać chce ja non stop latałam
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam żeby się szkliwo niszczyło od aparatu
kwestia higieny raczej. a z yasmin miałam 'zły dotyk' ech
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co oznacza "zły dotyk" ?Co się stało ? A Zuza dalej milczy ![]() Cześć Etko |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, cześć!
jakaś dziś jestem czepliwa i zgryźliwa..i nie wiem skąd mi się to wzięło.
|
#4398 |
|
Wtajemniczenie
|
et-ko, może lewą nogą wstałaś
. Ale na nas możesz się wyżywać, damy radę .dorinko - ja piłam herbatę bez problemu. Dalej pijam (fakt faktem nie czarną), i zęby jakoś żyją . W ulotce chyba też nie ma żadnych przeciwskazań, chociaż już zaglądam.Więc tak, pisze żeby nic nie pić i nie jeść jak masz paski na zębach, ale poza tym zero ograniczeń. Zresztą ja czasami łykałam jakąś herbatkę z paskami .I znalazłam też sekcję: - Czy paski Whitestrip są bezpieczne dla szkliwa? Tak. Crest Whitestrips Premium Plus zawierają peroxide, dokładnie taki sam składnik, którego używają dentyści do wybielania zębów (też mi argument ). Testy wykazały, że produkt jest bezpieczny, jeśli używany zgodnie ze wskazówkami.
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śmiać mi się chce z tego mojego wybielania, w szkole byłam nazywana "biały ząbek" |
||
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Ostatnio znów wolę poczytać niż się udzielać bo mam kiepski humor. W weekend szkoła a ja nic nie zrobiłam miałam przeczytać 2 książki Cunninghama i napisać 3 prace i z tego tylko 1 książkę przeczytałam. Ciekawe czy na wszystkich zajęciach wysiedzę
|
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, to jak masz bialutkie ząbki, to mi by było szkoda finansów
. Ja swoje zęby zawsze porównuję do swojego białka w oku, które jest lekko żółte, ale zawsze bielsze od zębów było. Teraz są prawie podobne (mają ciut inne odcienie). Bo wydaje mi się, że stosując się do tej metody porównywania do białka oka nie przesadzę z wynbielaniem, w znaczeniu by moje zęby jeszcze naturalnie wyglądały. Wydaje mi się, że lepiej mieć taką naturalną, ładną biel, niż sztucznie i za bardzo rozjaśnione ząbki. W usa można spotkać takie przypadki, i mi się to nie podoba. Ale zagmatwałam .
|
#4402 |
|
Rozeznanie
|
Helou! Czytalam Was po cichu
![]() Melduje, ze stepper zaliczony 40 min i hula 30 min. Tylko na wizazyk mi czasu nie starczylo dzis
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj mam dyżurSzkoda, że humorek nie dopisuje ale wiosna idzie, będzie dobrze Ze szkołą na pewno dasz radę, mało to razy było się nie przygotowanym , dasz radę, grunt to pozytywne myślnie![]() Rav ale ten "biały ząbek" to było dawno, nigdy nie czyściłam kamienia, myślę że czas odświeżyć kolor, a ja jestem niedobra dla ząbków- popalam, poijam itp. ![]() Kapturku pisać, pisać, co robisz ? |
|
|
|
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
Whiski pije
na mile zakonczenie dnia.
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie widzę dorinko, że dziś Ty drugą zmianę pełnisz.
Dziś humorek nie taki ale jutro rano na pewno jak spotkam moich znajomych to się poprawi. Mam takie narzeczeństwo w grupie i jak tylko się spotykamy to zaczyna się rozmowa "na co dziś nie idziemy?" Ostatnio ponieważ z TŻ w zjazdową sobotę byłam na imprezie to w niedzielę nie poszłam na wykłady, tylko na zajęcia o 14:40 dopiero i ten narzeczony mojej koleżanki się dopytywał czemu mnie nie ma i na mnie nakrzyczał że za późno przyszłam, bo oni na zajęciach nie byli i się nudzili. Dobrze, że ona nie jest o to zazdrosna
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
No proszę to tak jak ja
, szkoda tylko że TŻ nie ma obok....
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
No bo niestety razem nie mieszkamy i jakoś nie zapowiada się żeby to niedługo nastąpiło. Można tylko pomarzyć póki co...
|
|
#4409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mi na jutro chłodzi się martini. napijemy się z Tżtem weekendowo, w domu, przed jakimś filmem. mniam
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

wyrwac (2 lub 4, aby te gumki pozakładac)
. Ale na nas możesz się wyżywać, damy radę
.