|  2017-03-09, 19:52 | #1 | 
| Zakorzenienie | Marzec - perfumy, kolorówka i pielęgnacja

Cześć, do oddania mam: 1. Balenciaga L`Essence, edp - 75 ml bez paru ml, tester, z korkiem (kod: 4007); 2. Narciso Poudree, edp - pojemność wyjściowa to 50 ml, z uwagi na kolor i przezroczystość flakonika trudno ocenić ile zostało, stawiam, że 30-35 ml?. Do weryfikacji  ; 3. AA, Nerolia Bianca - 125 ml z niedużym ubytkiem (kod: 4Z01); 4. Elie Saab Resort Collection edt - pojemność wyjściowa 50 ml, zostało trochę więcej niż połowa; 5. Phenome, Replenishing moisturizing oil - 30 ml, nowy, ważny do 09.2018. 6. Guerlain, Terracotta Terra Magnifica - tylko przetestowana. 7. Nietestowane Miniatury Burberry (pomadki), Shiseido (seria Ibuki), Chanel. Opiszę dokładniej, jeśli ktoś będzie zainteresowany  8. Set próbek zapachów Aerin, testowane raz, albo wcale. 9. Dior, Diorskin Nude - odcień 022 - użyty parę razy. 10. Revlon Colorstay - odcień 300, wersja z pompką, nowy. 11. Laura Mercier, Loose Setting Powder - 29 gramow z ubytkiem testowym 12. Mac, pędzel do pudru, 150 - użyłam go parę razy dawno temu, a teraz leży biedak zapomniany. 13. Vichy, Slow Age - serum do twarzy, nowe, nietestowane. 14. Zestaw 3 masek Yonelle - nowe, niestetowane. Mam chyba nawet ze dwa zestawy  Szukam: - Chance edp; - Givenchy, Balm - jasne odcienie; - Balenciaga, Flora i Rosabtanica; - zapachy z piwoniami  - Lalique Le Parfum; - co mi w oko wpadnie Edytowane przez Soso Czas edycji: 2017-05-01 o 14:32 | 
|     |   | 
|  2017-03-09, 20:51 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Marzec - perfumy, kolorówka i pielęgnacja

coś za 9. Dior, Diorskin Nude - odcień 022 - użyty parę razy. 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 | 
|     |   | 
|  2017-03-09, 21:25 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

cos za phenome?

| 
|     |   | 
|  2017-03-09, 21:38 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   Znajdziesz coś u mnie za: 8. Set próbek zapachów Aerin, testowane raz, albo wcale. 9. Dior, Diorskin Nude - odcień 022 - użyty parę razy. Jestem też zainteresowana pomadkami, o ile to nie krwiste czerwienie albo fiolety   | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 13:26 | #7 | 
| Zadomowienie | 

Cześć, znajdziesz coś u mnie za  Balenciage?

| 
|     |   | 
|  2017-03-10, 14:36 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

cos za: Elie Saab Resort Collection edt   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 17:57 | #9 | |
| Powoli do przodu | 

Cytat: 
 W szufladzie mam Clarins Skin Illusion kol. 105 - pozostało ciut ponad 1/3 
				__________________ www.hafty-czytanki.blogspot.com Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1120161 | |
|     |   | 
|  2017-03-10, 19:47 | #10 | 
| Zadomowienie | 

coś w zamian za: 8. Set próbek zapachów Aerin, testowane raz, albo wcale. 10. Revlon Colorstay - odcień 300, wersja z pompką, nowy.   
				__________________ "Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy   WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy   | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 22:11 | #11 | 
| Raczkowanie | 

Hej, coś u mnie za  Narciso Poudree?

__________________ aktualna wymianka | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 22:49 | #12 | 
| Zadomowienie | 

Hej podiba mi sie terracotta i balenciaga, znajdziesz cos za ktores? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 | 
|     |   | 
|  2017-03-11, 16:18 | #13 | |||
| Zakorzenienie | 

Niestety nic, dziękuję. także dziękuję. Cytat: 
  Clarins w sumie też mnie interesuje  Cytat: 
  nic, dziękuję. Cytat: 
   | |||
|     |   | 
|  2017-03-11, 16:50 | #14 | 
| Powoli do przodu | 

Możesz napisać coś więcej o miniaturach pomadek? Jakie kolory? Albo wstawić zdjęcie?    
				__________________ www.hafty-czytanki.blogspot.com Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1120161 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2017-03-12, 20:00 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2017-03-12, 20:20 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

Laura Mercier, Loose Setting Powder - 29 gramow z ubytkiem testowym zajrzyj proszę do mnie  uśmiecham się choćby po odsypkę  testową   | 
|     |   | 
|  2017-03-12, 21:30 | #18 | 
| Konto usunięte | 

Chętnie oddam piankę i nausznice, ale może masz jeszcze jakiś drobiazg z pielęgnacji?  Na straganiku masz same wartościowe rzeczy nie nadające się samą dokładkę, a zależy mi na olejku   | 
|     |   | 
|  2017-03-12, 22:12 | #19 | |
| Powoli do przodu | 

Cytat: 
  Niestety, to nie moje kolory. Ale chętnie wezmę Saaba i AA Nerolia Bianca. Za Signorinę i Clarinsa. Możemy jeszcze ponegocjować   
				__________________ www.hafty-czytanki.blogspot.com Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1120161 | |
|     |   | 
|  2017-03-14, 19:50 | #20 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Z podkładu moge zrezygnować, co byś chciała za samą Signorinę?  ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Dziękuję Ci za propozycję, ale nic dla siebie nie znalazłam. | |
|     |   | 
|  2017-03-14, 19:52 | #21 | 
| Konto usunięte | 

Zdecydowanie pielęgnacja naturalna   jakieś miłe serum, krem na noc, krem z konkretnym filtrem, hydrolat /mgiełka różana itp Ale gdybyś jeszcze coś u mnie wybrała to chętnie też puder Laury Mercier   | 
|     |   | 
|  2017-03-14, 19:52 | #22 | 
| Powoli do przodu | 

AA Nerolia, ale nic na siłę   Najważniejsze żeby obie strony były zadowolone. 
				__________________ www.hafty-czytanki.blogspot.com Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1120161 | 
|     |   | 
|  2017-03-14, 20:25 | #23 | 
| Wtajemniczenie | 

Może coś u mnie za dwa pierwsze zapachy. Mogę oddać cały wątek  Zapraszam   | 
|     |   | 
|  2017-03-14, 23:27 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   Gdybyś napisała w sobotę, powiedziałabym puder LM, ale właśnie w niedzielę go kupiłam  Poza tym podoba mi się Nerolia Bianca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2017-03-15, 20:01 | #26 | 
| Zadomowienie | 

Jakie zapachy są w secie Aerin? Może u mnie coś znajdziesz za nie?

| 
|     |   | 
|  2017-04-02, 22:29 | #28 | 
| Powoli do przodu | 

Tym razem mam ochotę na Balenciaga i Narciso.  Coś u mnie Cię skusi? 🌷 
|     |   | 
|  2017-04-12, 13:41 | #29 | 
| Wtajemniczenie | 

1. Balenciaga L`Essence, edp - 75 ml bez paru ml, tester, z korkiem (kod: 4007); 2. Narciso Poudree, edp - pojemność wyjściowa to 50 ml, z uwagi na kolor i przezroczystość flakonika trudno ocenić ile zostało, stawiam, że 30-35 ml?. Do weryfikacji  ; 4. Elie Saab Resort Collection edt - pojemność wyjściowa 50 ml, zostało trochę więcej niż połowa; 6. Guerlain, Terracotta Terra Magnifica - tylko przetestowana. 7. Nietestowane Miniatury Burberry (pomadki), Shiseido (seria Ibuki), Chanel. Opiszę dokładniej, jeśli ktoś będzie zainteresowany  9. Dior, Diorskin Nude - odcień 022 - użyty parę razy. 11. Laura Mercier, Loose Setting Powder - 29 gramow z ubytkiem testowym ??? 
				__________________ wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274265 wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270570 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.