Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-19, 12:07   #2251
_laurka
Raczkowanie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Ja zakladam na razie bluzki sprzed ciazy, dzieki cyckom mialam wieksze bluzki, wiec teraz w koncu cos je wypelnia tez od dolu .

Lubie nawet swoje cialo w ciazy, poki nie puchne, ubieram obcisle rzeczy i w koncu brzucha nie musze wciagac, zeby dobrze wygladac

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pisze o skonczonym 34, ale to byl poczatek. W kazdym razie czulam sie za dobrze.

Moze do wody chciala rodzic
Mam podobnie, wcześniej przed ciążą jak zakładałam obcisła bluzkę to wciągalam momentami brzuch teraz dumnie go wypinam 😜
Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Wlasnie na bebetto mi wygladal

Mam to samo z dlonmi smaruje non stop a miedzy palcami ciagle suchosc...

Co do miejsc to jest jeszcze hurtownia maret w komornikach i w pati i maksie tez sa. Ale wciaz szukam nowym miejsc wiec jakbya cos znalazla to daj znac

Spoko. My wczoraj w lidlu 7 szesciopakow naleczowianki kupilismy bo po 1zl sztuka wychodzila plus dwie duze torby zakupow. Ja z chipsami nie mam az tak problemu bo jakbym nawsadzala tak to awantura w sklepie murowana

Musze iac na polowanie do stacjonarnych ciazowych niesieciowek w takim razie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No proszę, jaka znajomość tematu wózków 😊

Jeżeli chodzi o chipsy w koszyku Tż też był mega niezadowolony jak zorientował się przy kasie ile tego zabrałam. Oznajmił że do końca maja w naszym domu żadnej nowej paczki nie chce widzieć!

_laurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 12:13   #2252
MademoiselleB
Raczkowanie

[QUOTE=orchidea30;72017136]Po raz kolejny juz nie wiem który tej zimy jestem chora do tego przyplątała sie anemia

biedna - nie jesteś sama - cały czas od stycznia byłam przeziębiona aż skończyło się anginą i antybiotykiem .... mam nadzieję, że z nadejściem wiosny będzie już tylko lepiej
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 12:34   #2253
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
ja mam teraz cerę w miarę ok, tylko trochę przesuszoną, jakoś bardziej sucha niż wcześniej i ręce też mi się mocno przesuszają, nawet mąż się zdziwił ostatnio na ich widok i powiedział że mam stare ręce a ja zapomniałam posmarować i rzeczywiście tak jakoś wyglądały..

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Ktoś z poznania może polecić fajny sklep z wózkami gdzie jest dużo miejsca żeby się przejechać i duży wybór?
Na razie znalazłam Bobo Wózki i Akpol Baby.
A mnie się zrobił ostatnio tzw. brudny łokieć Nawet pomimo niedoczynności nigdy czegoś takiego nie miałam. Smaruję, smaruję i nic! Macie może jakieś cudowne sposoby na to?

Co do cery, ja mam niezłą, mogę chodzić bez podkładu, ale nie lubię, bo (1) jest z tych porcelanowych, BARDZO bladych i żółty podkład 15-tka z MAC-a ładnie ją ożywia - niedużo go używam, starcza mi na pół roku, (2) mam worki pod oczami od wody i pomazanie ich trochę w bardziej zacienionych miejscach daje mi +100 do zdrowego wyglądu, (3) na byle wietrze nos mi się robi czerwony i wygląda to idiotycznie.

Pocieszyłyście mnie z tym rudym, chyba jestem już zdecydowana,chociaż teściowa ostatnio dzwoniła i powiedziała rozentuzjazmowana, że znalazła wózek "stworzony dla mnie", więc jeszcze rzucę okiem

A na czipsy znowu mnie dziś wzięło, ale tm razem sobie odmówię

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
ja dzisiaj do 18 sama siedzę, mąż w szkole...
mam zamiar kolejny raz przejrzeć swoje ciuchy i powyrzucać zbędne bo przeszkadza mi brak miejsca... a na lumpeksowe łupy trzeba przestrzeń zrobić zastanawiam się na kupnem jakiejś komody, która pasowałaby w razie co do większego mieszkania, a najbardziej to uratowałby mnie regał z szufladami na dole, ale na razie nigdzie nie widziałam, tzn w ikei

w ogóle ostatnio mam wkrętkę zakupową, ale nie taką co trzeba, zaczęły mi się podobać sportowe buty, chociaż wcześniej w conversach chodziłam, to teraz jakoś niewygodnie mi w takich płaskich, walczę jak mogę żeby nie kupować bo wiem że zaraz i tak ich nie wcisnę na spuchnięte stopy.
Ja uwielbiam płaskie. Ostatnio choruję na te, ale cena mnie przeraża (360 zł) i walczę ze sobą już od dwóch miesięcy...
http://i.ebayimg.com/images/i/192086...-1/s-l1000.jpg

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Ja sobie zamawiam chyba te, bo mi wpadły w oko: https://www.aliexpress.com/item/Swee...6-919fcb0b1370

W ogóle powiem Wam, że niezła przebitka jest nawet na głupich skarpetkach. W H&M widzę 3-paki po 20zł, na Allegro też nie jest taniej, bo znalazłam identyczne skarpetki za 5,4 na Ali, a po 9zł na Allegro (+ jeszcze przesyłka, która z Chin jest darmowa). Macie przykład:
Serenely, a jak szybko Ci paczka od nich przychodzi?
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 13:04   #2254
Serenely
Zakorzenienie

Mam do odbioru coś z piątku, prawdopodobnie stanik. Nie wiem ile minęło, miesiąc odkąd Wam o nim pisałam? Tak przychodzi średnio z Chin.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 13:18   #2255
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam właśnie klapki Birkenstock, są wygodne i szerokie więc myślę że na lato będą jak znalazł
ja jak musze plaskie to mysle ze kupie jakies japonki i tyle... no w japonki chyba zawsze wsadze obrzmiala stope?

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Ja sobie zamawiam chyba te, bo mi wpadły w oko: https://www.aliexpress.com/item/Swee...6-919fcb0b1370

W ogóle powiem Wam, że niezła przebitka jest nawet na głupich skarpetkach. W H&M widzę 3-paki po 20zł, na Allegro też nie jest taniej, bo znalazłam identyczne skarpetki za 5,4 na Ali, a po 9zł na Allegro (+ jeszcze przesyłka, która z Chin jest darmowa). Macie przykład:
fajniutkie pojde na l4 to sie rozeznam w tym alli

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość

Ja uwielbiam płaskie. Ostatnio choruję na te, ale cena mnie przeraża (360 zł) i walczę ze sobą już od dwóch miesięcy...
http://i.ebayimg.com/images/i/192086...-1/s-l1000.jpg[COLOR="Silver"]
ja nie umiem chodzic w plaskich...bola mnie w nich stopy.. i teraz mam problem..bo jedyne plaskie jakie mam to 1. oficerki, w których mi sie noga juz poci i 2. adidasy na silownie a wszelkie botki, pobuty, zwal jak zwal to najnizsze mam 8 cm i walczy moj rozsadek codziennie z sercem i laze w tych oficerkach. przeszlyby ewentualnie jakies ladne balerinki, ale na nie jeszcze za zimno, a plaskich do kostki.. no nie moge...nie podobaja mi sie, nie pasuja do niczego, zle wygladam itd. itp. dziwna jestem wiem, ale tak mam. Ostatnio na zakupach widzialam piekne botki...resztka sil sie powstrzymalam...
o te: https://www.rylko.com/pub/thumbs/pro...op_600_600.png
a teraz widze ze sa w promocji jeszcze.....yhhhhhhhh...: cool: popielate zawsze chcialam...
no. tyle marzen, a powaznie to musze cos wymyslic. moze chociaz jakis koturn znajde sensowny, tylko nie rozgladalam sie jeszcze czy to sie nosi w ogole jeszcze...
Stary 2017-03-19, 13:25   #2256
judis
Zadomowienie

ja na ali kompletowałam sobie biżuterię ślubną bo szukałam pereł ze starym złotem i tam miałam w czym wybierać no i za bezcen.
Może też popatrzę za ciuszkami bo już mi coś wpadło w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HTB1pBj.MpXXXXaYXVXXq6xXFXXX8.jpg (136,3 KB, 27 załadowań)
judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 13:37   #2257
Hanala
Zadomowienie

1489930607485.jpg1489930619903.jpg1489930626841.jpg1489930633517.jpg

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-19, 13:43   #2258
judis
Zadomowienie

słodziutkie!
judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 14:08   #2259
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Pandunia cudowna

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
ja na ali kompletowałam sobie biżuterię ślubną bo szukałam pereł ze starym złotem i tam miałam w czym wybierać no i za bezcen.
Może też popatrzę za ciuszkami bo już mi coś wpadło w oko
Dokładnie na to samo zwróciłam uwagę
Stary 2017-03-19, 14:12   #2260
diablica80
Zakorzenienie

Kurde aż sama wlazłam na Ali....mimo to jakoś ta granica badań połówkowych mi w głowie siedzi I nie potrafię się przemóc by kliknąć "kupuję"

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 14:13   #2261
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
ja jak musze plaskie to mysle ze kupie jakies japonki i tyle... no w japonki chyba zawsze wsadze obrzmiala stope?

fajniutkie pojde na l4 to sie rozeznam w tym alli

ja nie umiem chodzic w plaskich...bola mnie w nich stopy.. i teraz mam problem..bo jedyne plaskie jakie mam to 1. oficerki, w których mi sie noga juz poci i 2. adidasy na silownie a wszelkie botki, pobuty, zwal jak zwal to najnizsze mam 8 cm i walczy moj rozsadek codziennie z sercem i laze w tych oficerkach. przeszlyby ewentualnie jakies ladne balerinki, ale na nie jeszcze za zimno, a plaskich do kostki.. no nie moge...nie podobaja mi sie, nie pasuja do niczego, zle wygladam itd. itp. dziwna jestem wiem, ale tak mam. Ostatnio na zakupach widzialam piekne botki...resztka sil sie powstrzymalam...
o te: https://www.rylko.com/pub/thumbs/pro...op_600_600.png
a teraz widze ze sa w promocji jeszcze.....yhhhhhhhh...: cool: popielate zawsze chcialam...
no. tyle marzen, a powaznie to musze cos wymyslic. moze chociaz jakis koturn znajde sensowny, tylko nie rozgladalam sie jeszcze czy to sie nosi w ogole jeszcze...
To jesteś jak moja mama - tak się przyzwyczaiła do obcasów, że kiedy nosi płaskie, bolą ją stopy i kręgosłup. Nawet po domu chodzi w koturnach
Ja mam z kolei na odwrót - mam pracę, w której muszę popinać na szpilkach (bo się spotykam z kandydatami i klientami) i w praktyce wygląda to tak, że szpilki leżą u mnie pod biurkiem i zakładam w ostatnim momencie

Za to uwielbiam baleriny, oksfordki, trampki, tenisówki, takie sportowe płaskie mniej, ale jak się trafi fajny fason, to też nie pogardzę. Pasują mi do rurek, cygaretek, sukienek trapezowych i oversize, spódnic ołówkowych, spódnic rozkloszowanych mini, szortów - w zasadzie do wszystkiego. Takie typowo sportowe rzeczywiście trudno zestawić, ale z czymś takim np. dadzą od biedy radę:
http://lp2.hm.com/hmprod?set=source[/environment/2016/8AQ_0004_999R.jpg],width[4037],height[4721],x[604],y[380],type[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/main]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-19, 14:14   #2262
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Kurde aż sama wlazłam na Ali....mimo to jakoś ta granica badań połówkowych mi w głowie siedzi I nie potrafię się przemóc by kliknąć "kupuję"

ja czekalam do polowkowych, a jestem prawie tydzien po i jakos mi zapal opadl nic mi w oko nie wpada
Stary 2017-03-19, 14:14   #2263
cesarskie cięcie
Rozeznanie

A botki fajowe - uwielbiam szary zamsz Tylko że bym się w nich zabiła albo zamęczyła na śmierć
Stary 2017-03-19, 14:18   #2264
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
To jesteś jak moja mama - tak się przyzwyczaiła do obcasów, że kiedy nosi płaskie, bolą ją stopy i kręgosłup. Nawet po domu chodzi w koturnach
Ja mam z kolei na odwrót - mam pracę, w której muszę popinać na szpilkach (bo się spotykam z kandydatami i klientami) i w praktyce wygląda to tak, że szpilki leżą u mnie pod biurkiem i zakładam w ostatnim momencie

Za to uwielbiam baleriny, oksfordki, trampki, tenisówki, takie sportowe płaskie mniej, ale jak się trafi fajny fason, to też nie pogardzę. Pasują mi do rurek, cygaretek, sukienek trapezowych i oversize, spódnic ołówkowych, spódnic rozkloszowanych mini, szortów - w zasadzie do wszystkiego. Takie typowo sportowe rzeczywiście trudno zestawić, ale z czymś takim np. dadzą od biedy radę:
http://lp2.hm.com/hmprod?set=source[/environment/2016/8AQ_0004_999R.jpg],width[4037],height[4721],x[604],y[380],type[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/main]
no ja teraz juz tylko w pracy w szpilkach latam, ale coraz czesciej siedze na boso i zakladam wlasnie jak gdzies ide

link mi sie cos nie otwiera
Stary 2017-03-19, 14:18   #2265
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
ja czekalam do polowkowych, a jestem prawie tydzien po i jakos mi zapal opadl nic mi w oko nie wpada
To ja byłam najlepsza, bo prawie całą wyprawkę ubrankową kupiłam jeszcze w pierwszym trymestrze Nie mogłam się powstrzymać, stwierdziłam, że w razie czego, komuś oddam. Teraz mam już ubranek na full, nie wiem, czy mały zdąży je wszystkie założyć, ale korci mnie, żeby dokupić jeszcze te tygrysie pajacyki z nexta:
http://cdn.next.co.uk/common/Items/D...4/974-116s.jpg

Tłumaczę to sobie tym, że to moje pierwsze dziecko, więc mogę trochę poświrować z ubrankami
Stary 2017-03-19, 14:21   #2266
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
To ja byłam najlepsza, bo prawie całą wyprawkę ubrankową kupiłam jeszcze w pierwszym trymestrze Nie mogłam się powstrzymać, stwierdziłam, że w razie czego, komuś oddam. Teraz mam już ubranek na full, nie wiem, czy mały zdąży je wszystkie założyć, ale korci mnie, żeby dokupić jeszcze te tygrysie pajacyki z nexta:

Tłumaczę to sobie tym, że to moje pierwsze dziecko, więc mogę trochę poświrować z ubrankami
A świruj ale wow za wyprawkę ciuszkową tak szybko skompletowaną.

Ja też z Nexta coś kupie na bank. Zakochana jestem w ich ciuszkach

diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 14:21   #2267
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

superowe ja mysle ze mnie bardziej ruszy jak pojde po sklepach, bo pomacam, zobacze jakie to malutkie itd ale poki chodze do pracy nie mam czasu na takie przyjemnosci

edit: w ogóle myślałam sobie ostatnio, że już powoli grudniówki powinny się pojawiać i to mi uświadomiło jak ten czas zapitala

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2017-03-19 o 14:22
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 14:27   #2268
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
no ja teraz juz tylko w pracy w szpilkach latam, ale coraz czesciej siedze na boso i zakladam wlasnie jak gdzies ide

link mi sie cos nie otwiera
A teraz?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...%20melan%C5%BC

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
superowe ja mysle ze mnie bardziej ruszy jak pojde po sklepach, bo pomacam, zobacze jakie to malutkie itd ale poki chodze do pracy nie mam czasu na takie przyjemnosci

edit: w ogóle myślałam sobie ostatnio, że już powoli grudniówki powinny się pojawiać i to mi uświadomiło jak ten czas zapitala
Ojjjj tak... Ja kiedy kupowałam ciuchy, jeszcze chodziłam do pracy - wszystko zamawiałam z netu Miałam taką wieczorną przyjemność
Stary 2017-03-19, 14:29   #2269
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...%20melan%C5%BC

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Ojjjj tak... Ja kiedy kupowałam ciuchy, jeszcze chodziłam do pracy - wszystko zamawiałam z netu Miałam taką wieczorną przyjemność
teraz sie otwiera no ja wiem, że ludzie tak chodza i zle to nie wyglada, ale dla mnie to ta sukienka ze szpilkami sie komponuje o niebo lepiej :brzyda l:

Stary 2017-03-19, 14:37   #2270
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
teraz sie otwiera no ja wiem, że ludzie tak chodza i zle to nie wyglada, ale dla mnie to ta sukienka ze szpilkami sie komponuje o niebo lepiej :brzyda l:

Bo prawda jest taka, że ze szpilkami wszystko się lepiej komponuje
Stary 2017-03-19, 15:06   #2271
Serenely
Zakorzenienie

Mega!!!
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 15:08   #2272
Hanala
Zadomowienie

Cytat:

No mialas nam pokazac co juz zgromadzilas!!
Cytat:

Oj ja tez uwazam ze jednak dziewczece/kobiece buty do tego lepiej by wygladaly. Zwlaszcza jak nie mamy tych modelkowych figur albo w 100%proporcjonalnych

Stary 2017-03-19, 15:18   #2273
MademoiselleB
Raczkowanie

Hanala - lovley skąd ten komplecik biały w czarny wzór z czapeczką?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-19, 15:19   #2274
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
No mialas nam pokazac co juz zgromadzilas!!

Oj ja tez uwazam ze jednak dziewczece/kobiece buty do tego lepiej by wygladaly. Zwlaszcza jak nie mamy tych modelkowych figur albo w 100%proporcjonalnych

Chętnie, tylko dajcie mi namiar na jakiegoś image share'a, którego Wizaż nie blokuje Bo nie mam apki, a kiedy wrzuciłam zdjęcia, to zakrzaczyło mi linki...
Stary 2017-03-19, 15:21   #2275
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
Hanala - lovley skąd ten komplecik biały w czarny wzór z czapeczką?
Hm, caly komplet za 30zl on jest w pandy
Cytat:
Chętnie, tylko dajcie mi namiar na jakiegoś image share'a, którego Wizaż nie blokuje Bo nie mam apki, a kiedy wrzuciłam zdjęcia, to zakrzaczyło mi linki...
To instaluj apke albo pisz wiecej i dawaj na fejsa

Stary 2017-03-19, 15:27   #2276
oriane
Rozeznanie

Ja za to nie cierpię w szpilkach, chodzę tylko na wesela itp. Raz, że bolą mnie stopy, dwa jestem mega wysoka i źle się z tym czuję. Ja do pracy chodzę w płaskich butach, a teraz jak jestem w ciąży to w ogóle przebieram na kapciuszki crocs :P
Co do sandałów moim numerem 1 są od lat japonki crocs sexi flip i na pewno nawet jak mega spuchną stopy to nadal będę się w nie mieścić.
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 15:57   #2277
MademoiselleB
Raczkowanie

[QUOTE=Hanala;72030366]Hm, caly komplet za 30zl on jest w pandy

Przepraszam za to faux pas teraz już widzę pandy
Stary 2017-03-19, 16:22   #2278
magia_to_ja
Madi

Ja w piątek dostałam od siostry pół śpiochy w niebieskie słoniki i takie słodkie są, że się nimi caly czas zachwycam ☺☺☺☺
Kiedy miałam mdłości i wymioty moj tż mówił ma małego Rico, jak ten pingwin z madagaskaru bo on wymiotuje różne rzeczy, może się orientujecie ;-) no, w każdym razie wtedy nie mieliśmy pojęcia że będzie synuś, no i ja teraz proponuje mu, że skoro tak na początku nazywał dziecię, więc czemu nie zatrzymać tego imienia?? Rico, Ryszard, Rysio hehehhe
Ale miał śmianie :-P :-P

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 16:24   #2279
admirable
Zakorzenienie

A ja dzisiak kupilam czarne rurki w h&m i super się w nich czuję, nie jak slon:p i przy okazji wzięłam 2 koszulki dla synka siostry bo mega mi się spodobały 1489940654874.jpg

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-19, 16:28   #2280
Martoolka87
Zakorzenienie

Hejka
U mnie dziś niedziela z mężem, nawet na spacerze długim byliśmy

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Mówiłam wam jak moja corka od kilku tygodni mówi do TZ " tatuś mój misiaczek " no taka bekę mamy z niej

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość
A w sprawie wózków wczoraj znajoma nam powiedziała że jej siostra ma wózek na wydanie za grosze. I się z Tż zastanawiamy.
Tż chce nowy ale zastanawiam się czy jest sens kupna nowego za 1600 zł skoro ten w dobrym stanie, a spacerówka była zupełnie nie używana bo później dostali jakąś lżejsza i mniejszą. Kolory nam odpowiadają, mamy nie lada dylemat.
Jak Wam się podoba, to bierzcie Nam sprzedawca powiedział ostatnio, że wózek rodzice kupują dla siebie, bo dziecku to bez różnicy, a tak naprawdę wszyscy producenci wózków mają części od 3 producentów, więc jakościowo są podobne

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
To dla mnie brzmi jak średniowieczne tortury Czy jestem tu jedyna, ktora wcale nie używa makijażu? Z rzeczy do twarzy mam krem nawilżający i zel do mycia z peelingiem.Makijazu nie robię nawet na imprezy, może max 2 razy w roku mi się zdarzylo pomalować rzęsy i nałożyć krem bb :O Zdjęcia też mi zupełnie nie przeszkadzają
Zazdraszczam Moja cera to jest jakiś koszmar. Już myślałam, że powoli wychodzę na prostą, a 2 dni temu znów mnie wulkanami obsypało

Cytat:
ja mam teraz cerę w miarę ok, tylko trochę przesuszoną, jakoś bardziej sucha niż wcześniej i ręce też mi się mocno przesuszają, nawet mąż się zdziwił ostatnio na ich widok i powiedział że mam stare ręce a ja zapomniałam posmarować i rzeczywiście tak jakoś wyglądały..
Też mam ten problem, ale tylko jak jest zimno na szczęście

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
*ja dziś rano pod prysznicem*
Trolololo jak bosko, tylko jak wyjdę będzie mi zimno bo napewno mężuś wietrzy pokoje ☺ i dre się: kochanieeee -tak skarbie -kochanie podaj mi z szafy no ten to nooo ten taki co no wiesz ten szary gruby taki miękki -recznik ?! Nieee, noo ten taki noo wiesz yyy no na ręce do ubrania jak mi zimno -sweter ?? TAK ! To właśnie ☺ mój mózg w ciąży ....

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar wymienić swoje letnie buty na takie bez sznurówek, bo za nic nie mogę do nich dosięgnąć Wszyscy sie mnie smieja, jak najpierw idę szukać krzesła, a potem z lewej, z prawej, z przodu próbuje do tej stopy dosięgnąć... Ostatnio wyszłam parę razy w kaloszach przez to
Może spróbuj kucać w rozkroku

Cytat:
Napisane przez Nancyyyy Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tym makijażu aż przypomniało mi sie jak leżałam po cc w szpitalu. Lekarze wypuszczają u nas po 4 dobach ale ja 2 dnia mialam gorączkę i zostawili mnie dlużej na obserwacji. Bylam tym podlamana chciałam juz do domu wiec następnego dnia przed obchodem walnelam sobie w łazience makijaż. Rzęsy podkład kreska. Lekarze stwierdzili ze wychodzimy dziś😀😀 no cóż twarz nabrała koloru więc musiałam wyglądać na zdrową 😂😂tym razem też chyba walne sobie rzęsy jedwabne. Nigdy nie robiłam Ale dobrze jest w szpitalu bez skrępowania spojrzeć w lustro 😀😀
Niezły sposób na szybsze wyjście ze szpitala
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości