![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox (nowe+ma³o u¿ywane)
hej
![]() oba clarinsy s± do¶æ ciemne (przy czym ten pierwszy doskonale dopasowuje siê do koloru skóry) 9. Clarins: podk³ad True Radiance Foundation - Light Reflecting Oil Free (Teint Eclat Lissant Autofocus), kolor nr 11 hazelnut, poj. 30 ml, zu¿ycie bardzo niewielkie - jakie¶ 3-5 ml 10. Clarins, Teint Compact Express Wet & Dry, kolor 04 - true beige, mo¿e byæ u¿ywany jak puder lub podk³ad - na sucho b±d¼ mokro; wk³ad o poj. 10g, zu¿ycie minimalne - ok. 10 razy, widaæ jeszcze t³oczony napis na wierzchu, bez g±beczki i kartonika. -> odcieñ najlepiej sprawd¼ w perfumerii bo na zdjêciu i tak zawsze bêdzie wygl±daæ inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Witaj,
jak by¶ okre¶li³a odcieñ podk³adu, który proponujesz? Mam bardzo jasn± cerê i obawiam siê,¿e bêdzie za ciemny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mo¿e co¶ innego Ci sie spodoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
2. Lancome, b³yszczyk Juicy Tubes Smoothie, kolor Toffee Pop, poj. 14,16g., u¿yty raz, w kartoniku.
7. Lancome, Hypnose miniaturka tuszu do rzês, czarny, poj. 2 g, ¶wie¿utki i nawet nieotwierany ¿eby nie sech³ Hugo Boss: Hugo XX edt, 2 ml Guerlain: Aqua Allegoria Pamplelune edt, 1,2 ml Dior: Pure Poison edp, 1 ml Givenchy: Organza edp, 1 ml Moze cos u mnie za powyzsze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
8. Smashbox, baza matuj±ca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, u¿yta 3 razy, bez kartonika. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
za bazê smashbox mog³abym oddaæ Escadê Sunset Heat 35-38/50 ml, w kartoniku
![]() ![]() albo limitowankê Diora, roz¶wietlacz - zdjêcie w moim w±tku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
-> Paprak , dziêkujê ale chyba nic nie znajdê
![]() -> Layla79, ciekawa propozycja. odezwê sie wieczorkiem spokojnie, bo teraz jestem w biegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN sta³y
|
Smashbox, baza matuj±ca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, u¿yta 3 razy, bez kartonika.
Clarins: podk³ad True Radiance Foundation - Light Reflecting Oil Free (Teint Eclat Lissant Autofocus), kolor nr 11 hazelnut, poj. 30 ml, zu¿ycie bardzo niewielkie - jakie¶ 3-5 ml moze cos u mnie? mam duzo nowosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
zastanawialam sie nad tym kremem... ale nie znam kosmetykow ROCa. nic tez nie moge znalezc na temat tego kremiku.
moglabys ewentualnie podrzucic jakis opis? moze z opakowania? no i ewentualnie czy podoba Ci sie u mnie cos innego niz baza smashbox? bo bazy za ten kremik nie chcialabym wymieniac... chyba ze to juz nieaktualne bo widze ze krem w rezerwacji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam dobrego kremu pod oczy, a najbardziej to wysokiego filtra do twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.catwalkbeauty.co.uk/roc-h...-care-22-p.asp Interesuje mnie wlasciwie tylko baza. Moglabym cos dodac do kremu tylko, ze nie wiem czego poszukujesz. Czy ewentualnie inny filtr niz wymieniony przez Ciebie w poszukiwanych interesowalby cie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, moze nastepnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi sie u ciebie prasowany puder lancome
mam krem pod oczy clinique zuzycie ok 30% compact guerlain ten najnowszy ale wklad-zuzycie ok 5% kolor 24 compact chanel mat tez wklad uzytek ok 5% kolor 80 mam tez ten zel AA wychwalany na wizazu dla 20latek -uzylam 3 razy -jest go az 30mm to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21004 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesowalyby mnie pewnie oba kremy pod oczy. a ten kremik clinique to jak sie nazywa? na puder mam chetna kolezanke, ale powiem jej zeby sie pospieszyla z decyzja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli jestes nadal zainteresowana to mam pytanie, czy rozswietlacz diora moze posluzyc jako roz? w sensie czy w ogole bedzie cos widac? czy jest jasniutki i transparentny raczej? a moze skoro obie jestesmy z warszawy to spotkamy sie na "oficjalne ogledziny"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ca³y czas w biegu, wracam o 22 do domu i nie bardzo kiedy mog³abym siê spotkaæ, dlatego proszê w tym wzglêdzie o wyrozumia³o¶æ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz ju¿ wiem trochê wiecej... obawiam siê, ¿e jednak roz¶wietlacz diora spe³ni lepiej swoj± funkcjê jako roz¶wietlacz w³a¶nie, nie jako ró¿... te¿ u¿ywam br±zera, wiêc u mnie pewnie by³by niezauwa¿alny. je¶li chodzi o b³yszczyk to po opisie i zdjêciach z netu wydaje mi siê, ¿e jednak zostawi zbyt du¿o ró¿owej po¶wiaty, za któr± nie przepadam. wobec tego na razie podziêkujê. i przepraszam za zamieszanie. pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN sta³y
|
hej tu masz odcien
http://www.beautyencounter.com/5000101007.html jak widzisz moj tester jest wyjatkowo duzy bo tuaj oferowany jest 1.6g jako pelnowymiarowy co powiesz na wymiane za baze matujaca smashboxa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
7. Lancome, Hypnose miniaturka tuszu do rzês, czarny, poj. 2 g, ¶wie¿utki i nawet nieotwierany ¿eby nie sech³ ![]() Nuxe: Creme Eticelante Soin Peeling Eclat, Nuxe: Reve de Miel, Ultracomfortable Body Cream, Nuxe: Teint Ultra Prodigieux, emulsja koloryzuj±ca, Guerlain: Aqua Allegoria Pamplelune edt, 1,2 ml Pure Poison Cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.