Kosmetyki Faberlic! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-29, 09:57   #541
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl
Dot.: Kosmetyki Faberlic!

Maat7 dostalas promocje na maila ? Do każdego zamówienia złożonego w dniach 1 - 14.04.2008
otrzymasz
ZESTAW 2 PRÓBEK ZAPACHÓW NOWOŚCI MAJA 2008 w cenie 1,50 zł
Wlasnie tych zapachow jestem bardzo ciekawa bo i ile dobrze widze na buteleczce jest napisane chacolate i fruits ....
forever_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 10:13   #542
Kamilanet
BAN stały

GG do Kamilanet Send a message via Skype™ to Kamilanet

Cytat:
Napisane przez forever_girl Pokaż wiadomość
No tak ale ja się perfumuje dla siebie i lubie sama czuć zapach ....
rzecz jasna, nie neguję - też to lubię
ale niestety nasz nos jest tak skontruowany
dlatego sama - jesli stać mnie na to finansowo - preferuje czyste perfumy

też fakt - jest wielka różnica między wodami toaletowymi a perfumowanymi, czasami zaciera się ona, bo np. te kwiatowe mają naturalne dodatki. Ale to różnie bywa.
I faktycznie Florales jest dosyć intensywną serią.

lubię O'Ferique (czerwone), ale też nie za często i nie non stop.
Kamilanet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 10:28   #543
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

W kwietniu kupie Nuege Charme bardzo dlugo się na mojej skorze trzyma , choć jest delikatny . Mam nadzieje ze z tym pierwszym będzie podobnie
Stary 2008-03-29, 12:44   #544
Madusia23
Raczkowanie

Witam,u kogo mogę zamówić kosmetyki z tej firmy?
Madusia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 13:05   #545
stellla
Rozeznanie

Oj praktyce daleko do teorii o zapachach:
1. bardzo czesto wody toaletowe sa bardziej trwale, baaa - nawet wody kolosnkie (np. Shalimar Guelaina) - to zalezy, wiadomo, od marki (wyzszopolkowe rpzewaznie sa jednak trwale, ale tez np. konkretna firma ma sme trwale zapachy jak Chanel, a inna nie, dla mnie np. Estee Lauder), mysle tez, ze jednak od konkretnych nut: orientalne zapachy wod toaletowych i tak beda trwalsze niz cxytrusowe w perfumowanych
2. ja niektore zapachy na sobie czuje dlugi czas, a inne praktycznie tylko w momencie psikania. zeby bylo smieszniej niektore zapachy, ktore ja wciaz czuje, moj chlopak nie czuje, innych ja w ogole na sobie juz nie czuje, a on tak. mam tez wrazenie, ze w wiekszoci, jesli zapach nie do konca mi odpowiada - jest prawie zawsze na dluzsza mete wyczuwalny. ja nie moge rpzezalowac, ze She Gosha w ogole nie czuje, bo uwielbiam ten zapach
Co do Feerique - no coz, juz zaczyna mnie nudzic, choc tak mnie zachwycil pierwszy raz. wydaje sie byc nieco inny, niz wtedy, jakis delikatniejszy, troche bez wyrazu. ladny, no ale cos nie do konca z nim... ciezko mi tez tralosc ocenic, bo czasem osc dlugo go wyczuwam, a czasem nie. ale chyba jednak z trwaloscia nie ejst najlepiej, najprawdopodobniej wyczuwam go, keidy zapach zoistaje mi na wlosach, ktore potem gdzies mi sie przy twarzy rpzewijaja albo na szaliku.
stellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 13:58   #546
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

Madusia kosmetyki Faberlic mozesz zamowic u konsultantki , wiekszosc dziewczyn ktore tu pisza to konsultantki wiec kazda chetnie Ci zamowi co bedziesz chciala
Stary 2008-03-29, 15:24   #547
stellla
Rozeznanie

Pytnie o kosmetyki antytradzikowe: moja siostra ma tonik z tej zielonej serii, strasznie smierdzi. Czy z tej serii krem, zel do myia tez tak smierdza? A jaki zapach maja kosmetyki z serii niebieskiej do cery problemowej?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 17:21   #548
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

Ja z serii B mam żel oczyszczjący , tonik oraz krem na noc , zapach bardzo szybko ulatnia się , nie uwazam zeby byl bardzo drazniący choć to zalezy od osoby , mnie pasuje
Stary 2008-03-29, 21:16   #549
Ducky Duck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
Pytnie o kosmetyki antytradzikowe: moja siostra ma tonik z tej zielonej serii, strasznie smierdzi. Czy z tej serii krem, zel do myia tez tak smierdza? A jaki zapach maja kosmetyki z serii niebieskiej do cery problemowej?
Tonik z serii FM faktycznie pachnie dziwnie, ale reszta serii ma zupełnie inne zapachy i są przyjemne dla nosa - zarówno w przypadku kremu, żelu do mycia twarzy, jak i peelingu.

Seria B ma taki cytrusowy zapach, ale niezbyt ciekawy. Nie jest intensywny, ani jakiś bardzo nieprzyjemny, więc nie powinien przeszkadzać.
Stary 2008-03-29, 21:59   #550
Fenris
Czekam na Ragnarok

Co do wód toaletowych i wód perfumowanych oraz czystych perfum - stężenie stężeniem, ale często gęsto bywa tak, że nie sprawdza się to w praktyce. Np. edt jest trwalsza, a edp trzyma się krótko. Zależy od konkretnego zapachu.

Z tymi próbkami majowymi nie słyszałam, ale cieszę się, że będą.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 22:17   #551
Kamilanet
BAN stały

GG do Kamilanet Send a message via Skype™ to Kamilanet

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Co do wód toaletowych i wód perfumowanych oraz czystych perfum - stężenie stężeniem, ale często gęsto bywa tak, że nie sprawdza się to w praktyce. Np. edt jest trwalsza, a edp trzyma się krótko. Zależy od konkretnego zapachu.

Z tymi próbkami majowymi nie słyszałam, ale cieszę się, że będą.
własnie o to chodzi
bo niektóre zapachy to czysta chemia, a niektóre mają dodatki naturalne

czyste perfumy zawsze są trwałe
Kamilanet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-30, 06:29   #552
maat7
Raczkowanie

No i D...a ze mnie. Nie przeczytałam Twojego postu Forever_Girl i wczoraj złożyłam zamówienie (mleczko mi się skończyło z efektem lotosu a jest dla mojej skóry jak lekarstwo). Faktycznie były promocje wypisane i ucieszyłam się na ich widok - tylko że nie wzięłam pod uwagę faktu, że 29.03. to nie 01.04. No i jestem teraz ciekawa czy to będzie miało przełożenie na zawartość paczki czy też nie.
Pomijając już moją wtopę to te 2 nowe zapaszki są w ślicznych wesolutkich buteleczkach - Nina Ricci miała kiedyś taką serię Ciekawe czy też z nich zrobią 30 ml i wyśrubowaną cenę katalogową na poziomie 50-60zł. A jakie mają mieć linie zapachowe - kwiaty, orientalne, ozonowe?
maat7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-30, 10:48   #553
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

Chocolate Story /Czokołat Stori/ Toaletowa woda dla kobiet

Korzenny, słodki, gurmanskij aromat

Płuco cytrusową chmurkę cofa się praktycznie natychmiast,ustępując miejsce pikantnym aromatom migdałowca i cynamonu. Kuszące nuty (noty) białej czekolady cienką glazurą rysują zawiły kwiatowy deseń. Serce kompozycji zwodzi wirtuozowsko oddanym aromatem suszonych śliwek w czekoladzie. W słodkiego karamielno-waniliowy szlejf biegle wplecieni akordy dębowego mchu, sandała i ambry.
Aromat rozkoszy smakiem do życia. Czekoladowa historia tylko zaczyna się.

Fruity Story /Fruti Stori/ Toaletowa woda dla kobiet

Owocowy, kwiatowy aromat

Świeże egzotyczne owoce:
dojrzały melon, soczyste mango i liczi w górnych nutach (notach)sozdajut nastrój odpoczynku. Zaproszenie w rajskij ogród, gdzie zawsze jasno i słonecznie. Serce aromatu odświeża lekki podmuch morskiej bryzy. Zdumiewający, malinowi-brzoskwiniowego szlejf daruje smak święta.
Aromat uśmiechów, beztroskiego śmiechu, pierwszej miłości i młodości.

Niestety nie znam pojemności i ceny, ale "czuje" ze beda male i drogie
Stary 2008-03-30, 11:19   #554
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez forever_girl Pokaż wiadomość
[...]
To Ty tłumaczyłaś?
Czekoladowa historia wydaje się być kusząca Też miałam robić już zamówienie, dobrze, że się powstrzymałam.
Stary 2008-03-30, 14:12   #555
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

No niestety Fenris nie jestem taka zdolna
Stary 2008-03-31, 11:49   #556
Ducky Duck
Raczkowanie

Pytałam wczoraj mamy, jak konkretniej sprawuje się tusz Aquamarine, powiedziała, że nie kruszy się i w ogóle jest dobry, ale jednak mógłby mocniej pogrubiać rzęsy.

A tak w ogóle - nowy katalog już jest

http://www.faberlic.pl/druki/FL_0805_katalog.pdf

Trochę nowych rzeczy jest, ale nie będę Wam psuć niespodzianki
Stary 2008-03-31, 14:33   #557
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

katalog naprawde jest suuuper
Stary 2008-03-31, 16:33   #558
zabula87
Wtajemniczenie

Dzięki Duck za katalog zainteresowała mnie promocja na RA hm, tylko, że jak narazie testowałam kriożel i był naprawde fajny, ale jak widze inne mają złą opinię a nie chce brać trzech tych samych. Może coś polecicie?
I też zainteresował mnie szampon podwójne oddychanie czy rzeczywiście przyspiesza porost włosów fajnie by było, bo staram się zapuścić
A odżywka podwójne oddychanie jest super! Jak narazie najlepsza jaką miałam włosy są gładnie, mięciutkie, lekkie, chce się je dotykać i dotykać Jedna wada, że szybciej mi się włosy przetłuszczają, ale to tam mały minus

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-02, 20:45   #559
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przyszła mi dzisiaj paczuszka. Mam dwa nowe zapachy Chocolate Story daje radę, zapach delikatnie podobny do Extraordinary Avon'u, ta sama czekolada ze skórką pomarańczową, ładny. Po chwili mocny zapach wietrzeje i pozostaje korzenny cynamon... mniam.
Fruity Story mi się kompletnie nie podoba, bo lubię mocne zapachy typu wanilia+czekolada Ten jest cytrusowo-owocowy z domieszką kwiatów. Pewnie wielu osobom przypadnie do gustu, mi nie.

Ultra soczysty błyszczyk do ust
- mam miętowy - bezbarwny, pachnie pastą do zębów Mocny połysk, delikatnie się lepi, gęsty.
Ultra perłowy błyszczyk do ust - miętowy - pachnie gumą do żucia, ale owocową, ma zielony kolor Na ustach daje efekt złoto-zielonkawych drobinek, bardzo ciekawy i niespotykany, delikatny. Niezły.

Pomadka Pocałunek Deszczu - Słodkie Jabłko - ślicznie pachnie, na ustach jest bardzo perłowa. Jest to kolor raczej "nude", taki beżyk z różem, podoba mi się.
Wzięłabym jeszcze kilka.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-04-02 o 21:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 08:15   #560
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Przyszła mi dzisiaj paczuszka. Mam dwa nowe zapachy Chocolate Story daje radę, zapach delikatnie podobny do Extraordinary Avon'u, ta sama czekolada ze skórką pomarańczową, ładny. Po chwili mocny zapach wietrzeje i pozostaje korzenny cynamon... mniam.
Fruity Story mi się kompletnie nie podoba, bo lubię mocne zapachy typu wanilia+czekolada Ten jest cytrusowo-owocowy z domieszką kwiatów. Pewnie wielu osobom przypadnie do gustu, mi nie.
Pomadka Pocałunek Deszczu - Słodkie Jabłko - ślicznie pachnie, na ustach jest bardzo perłowa. Jest to kolor raczej "nude", taki beżyk z różem, podoba mi się. Wzięłabym jeszcze kilka.

Ja też dostałam paczuszkę wczoraj i te 2 nowe zapaszki. Chocolate Story mnie urzekła - właśnie aromatem mlecznej czekolady przyprawionej cynamonem i chilli - piękny zapach cudownie stapiający się z moją skórą. Na 100% wezmę flakonik aby przetestować trwałość i w ogóle nacieszyć się tym pięknym aromatem
Fruity Story jest na początku dla mnie za kwaśna (choć melonik obiecywałby raczej słodkość), ale po pewnym czasie kwaśność ustępuje soczystości owocowej i staje się taka radosna i energizująca - nie zrobiła na mnie aż tak dobrego wrażenia jak czekoladka - ale ... chyba na 99% wezmę i tę nowość

Fenris - nie zastanawiaj się tylko weź jeszcze kilka Pocałunków Deszczu i opisz kolory - koniecznie A ten beżyk z różem zapisuję sobie w pamięci bo ja osobiście bardzo lubię takie kolorki. Tylko ta perlistość mnie trochę zaniepokoiła - bardzo agresywna, czy też daje jedynie efekt poświaty? No i jak nawilżenie ust i sposób zjadania szminki - ładnie znika ?
Ja za to pochwalić muszę kremową pomadkę z gąbeczką nr GR1402 Diamentowa róża - piękny kolorek złotawego-brzoskwiniowego-różu (złotość dominuje), ładnie sie rozprowadza na ustach i długo na nich utrzymuje, kolor jest bardzo intensywny - wystarczy lekkie muśnięcie ust, nie wysusza, ale też nie ma żadnych właściwości nawilżających, schodzi dość równomiernie, ot bardzo przyzwoita pomadka i super wygodny dozownik
Resztę potestuję w weekend (m.in. beżowa kredka do oczu) i opiszę w wolnej chwili.
Stary 2008-04-03, 17:34   #561
Fenris
Czekam na Ragnarok

maat7 - ta perła jest widoczna na ustach, pomadka ma kolor delikatny, ale daje mocny perłowy efekt, ładnie błyszczy (ale nie jak błyszczyk). Jak nałoży się mniej warstw to jest bardzo delikatna łącznie z efektem perły, a jak więcej (jak ja) to mocniejsza. Całkiem trwała, z 2h bez jedzenia. Ładnie schodzi.
Stary 2008-04-06, 12:31   #562
stellla
Rozeznanie

wiecie co - w weekend na imprezie wszyscy faceci, z ktorymi bylam mowili mi, ze ladnie pachne - t6o byl Feerique. I oksazuje sir, ze jednak jest trwalyh.

Moj chlopak pytal mnie o jakis wyszczuplajacy kosmetyk do brzucha, ktory RA polecacie? Chodzi o wmocnienie efektu cwiczen, ujedrnienie, przyspieszenie spalania tkanki tluszczowej. Mysle nad termokoncentratem. A dla siebie i termo, i krio, jeden na dzien, drugi na noc, tlyko ktory kiedy najlepiej?
Stary 2008-04-11, 16:15   #563
stellla
Rozeznanie

Ehh dostalam pedzelki (be4znadziejne), ale probkek zapschow nie. Nie wiem, czy w brakch ich nie ma. Szkoda, bylam ciekawa, jak pachna.
Stary 2008-04-11, 17:43   #564
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
Ehh dostalam pedzelki (be4znadziejne), ale probkek zapschow nie. Nie wiem, czy w brakch ich nie ma. Szkoda, bylam ciekawa, jak pachna.
To fakt - pędzelki są marne. A próbki nowych wód już są w brakach. Mi udało się je dostać i cóż, żałuję, ale kuszą piekielnie i chyba będę musiała je kupić

A teraz do wszystkich dziewczyn ze skórą mieszaną - Formuła Równowagi Neoskin (NEO10) jest rewerlacyjna Wchłania się błyskiem, ładnie matowi (tak na spokojne 4 godzinki bez poprawek), zapachowo jest neutralna, może ciut apteczna, ale to nie ma znaczenia bo na pewno nie irytuje zapachem. A jeśli nakładam na skórę bez przykrycia make-up'em to czyni skórę lekko aksamitną w dotyku i NIC sie nie błyszczy. Nie mam już kłopotów ze skórkami odstającymi wokół nosa z powodu nadmiernego przesuszenia. Jak dla mnie pełna rewelacja Muszę popróbować pozostałe produkty z tej serii. Z tego forum wiem, że korektor zmarszczek mimicznych jest chwalony, a co powiecie o NEO6-Niewidocznym korektorze do powiek i o NEO7 Serum przeciw kuperozie ? Co do kremu do oczu to musi być lekki i niedrażniący, no i ładnie nawilżać zmarszczki aby się nie pogłębiały i nie tworzyły nowe. Mam też na policzkach pękające naczynka i stąd też moje zaciekawienie serum.
I czy ktoś już pokusił się na te nowe kremy RALA????
Dziewczyny - help, piszcie co wiecie, albo co mówią Wasze klientki.
Stary 2008-04-11, 19:18   #565
Fenris
Czekam na Ragnarok

maat7 - Kurczę, a ja już sobie wybrałam krem na maj - balsam Novaftem Superactive (ten wzmacniający działanie), a teraz mnie pokusiłaś NEO10. Chyba wezmę jednak Neo. Już nic nie wiem.

Co do zapachu czekoladowego to chyba go biorę w maju Fajny jest. Ten drugi (fruity) podoba się otoczeniu, mi nie.
Stary 2008-04-12, 08:23   #566
maat7
Raczkowanie

Cytat:
maat7 - Kurczę, a ja już sobie wybrałam krem na maj - balsam Novaftem Superactive (ten wzmacniający działanie), a teraz mnie pokusiłaś NEO10. Chyba wezmę jednak Neo. Już nic nie wiem.

Co do zapachu czekoladowego to chyba go biorę w maju Fajny jest. Ten drugi (fruity) podoba się otoczeniu, mi nie.
Fenris - poczekaj do maja bo NEO10 będzie w lepszej cenie Ale mi on bardzo służy, dlatego też sięgnę po inne kosmetyki Neoskin i je twarzowo sobie przetestuję.
A ten balsam Novaftem Superactive też mam i jestem zadowolona, ale ja go używam wyłącznie jako serum pod kremy dla wzmocnienia nawilżenia i dotlenienie (lubię takie obietnice). Ma postać lekkiego żelu i bardzo szybciutko się wchłania, jednakże skóra po nim wydaje mi się być kleista (to szybko mija) i tępa. Nie próbowałam go nigdy solo pod make-up, więc nie wiem jak się zachowa jako krem. Ale ładnie też goi podrażnienia skórne i jest bardzo przyzwoity. Nie wiem czy masz skórę bardziej tłustą, normalną czy suchą, ale jak suchą to może się okazać że nawilżenie nie jest wystarczające. Zresztą przetestuj go na spokojnie, jak się nie sprawdzi jako krem zużyjesz jako serum pod krem (z Neoskinem ślicznie się komponuje).

A ja z tych nowych zapachów sięgnę po jeden i drugi - bardzo mi przypadły do gustu Ale jestem zła na Faberlica bo skusiłam sie na wszystkie 3 Les Floralises (po raz ostatni w katalogu kwietniowym) i kurcze mają datę ważności do czerwca 2008 Wiem, że dam radę je zużyć do tego czasu, ale chciałam je mieć w zapasie z opcją ew. niespodziewanego prezentu. No nic - wypsikam na siebie, ale jeśli wszystko miałoby być w porządku to informacja o zbliżającym się terminie przydatności powinna być podana!!! Dla przyzwoitości i przejrzystości stosunków handlowych.
Stary 2008-04-12, 09:05   #567
zabula87
Wtajemniczenie

Maat7 kusisz tym NEO.10 i mnie skusiłaś. Trzy razy zmianiałam decyzje co wziąć z majowego Faberlic. W sumie to mam jak narazie nadmiar wszystkiego kusił mnie szampon podwójne oddychanie, ale mam jeszcze inne 2 w zapasie, kusiła mnie seria RA, ale nie wiedziałam co wziąć, bo mało opini o nich, a znam tylko kriożel i wkońcu wzięłam błyszczyk lakierowy GG 1003 i NEO.10 Najwyżej będzie na Ciebie maat7 hehe żartuje.
Ostatnio zaczęłam używać najzwyklejszy balsam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20368 i szczerze polecam, wiem, że nie powinnam go tu chwalić, ale świetnie nawilża i z masażerem z ori nawet zbija celulit więc zrezygnowałam z RA.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 11:51   #568
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Maat7 kusisz tym NEO.10 i mnie skusiłaś. Trzy razy zmianiałam decyzje co wziąć z majowego Faberlic. W sumie to mam jak narazie nadmiar wszystkiego kusił mnie szampon podwójne oddychanie, ale mam jeszcze inne 2 w zapasie, kusiła mnie seria RA, ale nie wiedziałam co wziąć, bo mało opini o nich, a znam tylko kriożel i wkońcu wzięłam błyszczyk lakierowy GG 1003 i NEO.10 Najwyżej będzie na Ciebie maat7 hehe żartuje.
Ostatnio zaczęłam używać najzwyklejszy balsam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20368 i szczerze polecam, wiem, że nie powinnam go tu chwalić, ale świetnie nawilża i z masażerem z ori nawet zbija celulit więc zrezygnowałam z RA.
Kuszę to fakt, ale ten krem NEO10 Formuła Równowagi jest bardzo fajny i skóroprzyjazny. Ciekawa jestem Waszej opinii.
Ja natomiast jal podliczyłam sobie moje zakusy majowe to wyszło mi ponad 250 zł w cenach katalogowych. Będzie trzeba ochłonąć i na spokojnie powykreślać tzw. chcę to mieć, ale nie wiem do czego mi to będzie potrzebne Na 100% doposażę się włąśnie w produkty Neoskin tylko muszę spojrzeć które wziąć jeszcze w kwietniu, a jakie mają ceny korzystniejsze w maju.
A skoro chwalimy to ja muszę jeszcze kilka słów o kredce do oczu - GC1705 ponętny beż (miękka konturówka do oczu). Bardzo sympatyczna i ma śliczny delikatny matowy kolorek, nie wpada w oliwkę ani zgniłe odcienie, tylko to taki ładny beżowy jasny brąz. Dla mojego niebieskiego oka i włosów blond jest idealna na makijaż typu jest a go nie widać Mięciutka, ładnie nakłada się na skórę, nie ciągnie, nie jest tępa i co ważne trzyma się bite 8 godzin bez poprawki. Solo wygląda bardzo naturalnie, a połączona z cieniem ślicznie wykańcza kontur oka.
Teraz w ramach majówki spoglądam ku perłowej kredce do powiek z temperówką (odcień róża turecka GC1402 i niebieska riwiera GC1405) - oj kusi mnie ona, bo lubię takie różo-brązy i chętnie sięgnęłabym po letni wariant niebieskiego , ale też i wiem że kolor na zdjęciu na ogół całkowicie różni się od koloru w realu (tak jak to ze szminkami się dzieje).
Miałyście tą kredkę lub nawet ten odcień?
Stary 2008-04-12, 13:31   #569
agusia_85
Zadomowienie

GG do agusia_85

Kredka "Róża turecka" ma kolor ciemno brązowy, ze złotym połyskiem

agusia_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-12, 17:45   #570
stellla
Rozeznanie

Maat, juz pisalam o neo6, teraz wreszcie mam i moge powiedziec tyle, ze ciezko go nazwac kremem. najbardziej przypoina bazy pod makijaz, jest taki sliski, silikonowy, to samo wynika ze skladu i nawet pisze, ze mozna go stosowac jako baze. po prostu skora wydaje sie bardziej ujednolicona i matowa, pod moje oczy rewelacja. uwazam, ze jako krem pielegnacyjny pod oczy nie bedzie spelnial swojej roli.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości