|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 11!
Cytat:
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie bys zapomniala a to ich czas
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z wielkanocnych rzeczy nie mam nic. I chyba w tym roku tak zostanie. Całe święta wyjazdowe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
laski robie te wielkanoc i mam zagwozdkę co z obiadem...
co mam podac... bedzie 7 osob dorosłych i maciupek ![]() chodzi mi o miesko... czy jakiegos kurczaka czy caly schab/szynke z piekarnika... ajajj helpunkuuuu siostrunia mojego meza jak zwykle zawojowała moj swiat karol zadzwonił ich zaprosic na swieta, Ona nie moze bo pracuje (ok w szpitalu nie moze wybierac, dyzur to dyzur). to zapraszamy jej meza z dzieckiem... a ta zaczela opowiadac ze nie wie, ze po co am na glowe, ze to takie zamieszanie i tyle pracy, ze nie ma sensu ich pchac, ze szkoda naszego spokoju, ze tyle pracy... mhm robie wielkanoc, zaprosiłam rodziców i 1 ciocie karola wiec z nami to juz 7osob i mialby dosc do tego 1 facet i 1 czterolatek to Ona mi mowi ze nie chce nam robic zamieszania na chacie... po prostu :mezowi nie bedzie sie chcialo i przesiedzi ten dzien w dresie. dramat. szkoda mi malego... nie cytujcie
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kolezanka tak zaniza ze juz jej ktoregos razu powoedzial ze czekam az mi powie ze jej płacą za to zeby cos kupila. Choc ja sama nie mowie co i za ile kupilam i faktycznie częściej ciesze sie z promki i wtedy mowie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kurde...
|
|
|
|
|
#489 | |
|
... choć nie Westwood
|
Straszne podejście. Nie lubie takiego bagatelizowania tradycji i wspólnego uroczyście spędzania czasu...
Ja nie na święta, ale w niedzielę mam gości i TZ robi zoperowane udko faszerowane pieczarkami, papryką i serem, a do tego kulki z ryżu Ale czasochłonne to jak diabli. Wiec może po prostu pierś faszeowana suszonymi pomidorami? ![]() Cytat:
Tak, znajdę tak malutkie, że nikt ich nie zobaczy
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle o czyms raczej "marynata i piekarnik" zeby sobi nie dokladac pracy w jakies zwijania itp itd... ale boje sie ze wyjdzie suche znalazlam przepis na indyka w marynacie miodowej z sosem sojowym. chyba do mnie najbardziej przemawia... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- na taki 1 rzeżuch tylko
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd ona to ma. Dobrych kilka lat jest to już u niej.
Sq ja bym zrobiła schab np z morelami albo śliwkami. Bardzo przykra sprawa. Szkoda dziecka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrej nocy drogie Panie
|
|
#495 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Dziś w pracy ktoś mnie zapytał o cenę rzeczy X i sama się złapałąm włąśnie na tym, że nie chciałam się przyznać. I zastanowiło mnie to dlaczego... a jeszcze jak wypłynął temat pewnej pracownicy zarabiającej kilkanaście tysiecy miesięcznie, że nie chciała New Balance kupić córce, bo to za drogie buty, to uznałam, że nie nadążam za moim otoczeniem ![]() Cytat:
Ciężka sprawa.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo narazie leży w przedpokoju xD starałam się kupić dużo rzeczy takich uniwersalnych świąteczno-wiosennych. I tak kupiłam dwa biezniki: jeden w jajka a jeden w motylki, 6 podkładek żółtych okrągłych na talerze (podobały mi się filcowe ale były w jajka więc już nie były praktyczne dla mnie bo ograniczaly się tylko do okresu swiatecznego), żółta figurkę zająca i taki mini stroik z jajkami. Aaa, no i prześcieradło i kieliszki dla sąsiadki mamy na prezent (ona nim zawsze robi prezenty ). Do tego w Biedrze drewnianego zająca i to by było na tyle. Dla mnie to już dużo Obfoce później albo jutro Cytat:
moim zdaniem wtedy wiele rzeczy można lepiej zrozumieć.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#497 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Źle sformułowałam, bo to TŻ operuje jakimś tajnym sposobem, dzieki któremu nie ma kości. Nie pytajcie co i jak, bo ja się nie znam ![]() Aczkolwiek przypomniałaś mi angdotkę z dziecinstwa. Historia niczym z Chwili dla Ciebie. Mojej mamuśce nie chcialo się robić obiadu na niedzielę, kupiła kurczaka z rożna. Nie wiedziałam, a zauwazyłam, że w moim jest dziura, podzieliłam sie tą uwagą przy stole, a mój kilkuletni wtedy brat na to: "o jezu!postrzelili go!" ![]() Indyk w marynacie brzmi super ![]() No, może na dwa
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-03-31 o 22:30 |
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podawania wartości danych rzeczy, to ja niestety też równie często jak z zanizaniem spotykam się z zawyżaniem, żeby pokazać, jak to kogoś stać. I to strasznie mi działa na nerwy.
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zanizam czasami wartość czegoś tylko wtedy jak Tz się mnie pyta np o cenę kolejnych butów czy kosmetyków
|
|
|
|
|
#500 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
A to już chyba bardzo specyficzna grupa ludzi-pozerów robi. Ale z tym sie zdecydowanie mniej spotykam.
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#502 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
.
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co. Dziś mija 2 miesiące jak uspaliśmy Kicie od Mamy i dwa miesiące jak nie mam kontaktu z moją swiadkowa. Jestem wkurzona na nią, ale tęsknię za nią i za jej maluszkiem
a dziś mój siostrzeniec się zapytał kiedy pójdziemy do Cioci bo te się stęsknił za nią, za jej pieskiem i dzieckiem...nie wiedziałam że bardzo co powiedzieć
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#505 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
![]() Im dalej was czytać, tym lepsze odpowiedzi ![]() A to usuwanie kości nie nazywa się luzowaniem? Parę razy obiło mi się o uszy takie pojęcie Choć z tym operowaniem też chyba słyszałam![]() Ja nie umiem.
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Viv wez przepis na tego kurczaka z zabiegiem
![]() Moj Szwagier i Tescie to ludzie z cyklu "postaw.sie a zastaw'. Tz brat lubuje sie w opowiesciach ile na co wydal ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony rozumiem to zaniżanie. Mamy tendencję do dużego oceniania cudzego życia, zaglądania do portfela innych, porównywania do swoich warunków. Nie każdy jest na to gotowy. Ja, staram się unikać konkretów przy takich pytaniach, bo często inni wiedzą lepiej. Natomiast jeśli są to bliscy mi ludzie, mówię otwarcie.
|
#509 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Google mówi, że zabieg robi się tak. TŻa zapytam jutro tak to bym go nagrała, ale obawiam się, że na blogera kulinarnego to się on nie nadaje Ja to mogę co najwyżej dac przepis na kulki z ryżu DO kurczaka
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-03-31 o 23:02 |
|
|
|
|
#510 |
|
na przekór do celu
|
Jaka ze mnie profesjonalistka, trudne słowa znam
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

))
Ale czasochłonne to jak diabli. Wiec może po prostu pierś faszeowana suszonymi pomidorami? 

04.07.2015