|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Nadzieja,że mam zwolnienie i nie muszę chodzić na uczelnię.ale mega głupio smarowac tak czesto się i to jeszcze z 30minut zajmuje a potem leżeć z gaciami wokoł kostek bo ma skóra oddychać.Dobrze,że mam pokój jednoosobowy bo w grudniu mieszkalam w 3 osobowym i tak byłoby glupio lezeć z dupką na wierzchu.
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... mnie krocze boli najbardziej jak mam po nocy wstawac z łózka, później jak juz sie "rozchodzę" to juz jest calkiem dobrze
![]() Kasiulka Ty to jestes mistrzyni Allegro, jak Ty znajdujesz takie cuda, za takie grosze? Ja sie włażnie zastanawiam nad jedna aukcją - ale cena 330 zł, to już troche duzo (za 38 ubranek)? A co jak okażą sie brzydkie??? Mała - kuruj się
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula, nie bedziemy strzelac, bo kto bedzie wtedy na Allegro kupowal
![]() Ciuszki wygladaja apetycznie Wersta ja tez chyba skusze sie na jakis perfum niedlugo, ale ze wzgledu na to, ze wzystkie moje przyprawiaja mnie o mdlosci...potrzebuje czegos swiezego, owocowego moze, bo inaczej klapa. Moje perfumki dzialaja na mnie okropnie, cokolwiek nie uzyje, mdli mnie natychmiast
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja się dogadałam ze sprzedającą, cena 39 zł to faktycznie by było jak za darmo. Dałam za ciuszki 150 zł, żeby nie bić się w licytacji, uważam że warto Na Allegro trzeba mieć dużo szczęścia, szukać i wertować strony. Czasem do ostatniej minuty nikt nie licytuje, aż nagle cena strasznie podskakuje, różnie to bywa może się też udać, że aukcja przejdzie niezauważona, ale to rzadziej. Na Allegro kupuje mnóstwo ludzi, którzy doskonale wyłapują te co atrakcyjniejsze oferty. Cytat:
![]() ![]() ![]() Żadnego z tych zapachów nie znam i mogę się tylko domyślać jak są boskie Gratuluję ogromnie takich fantastycznych zakupów ![]() hihihihi kochana jak się okaże że Ola ma wacka to wpadnę pod stół tyle pięknych rzeczy mam i wtedy pewnie bym sprzedawała, ale nio mam nadzieję, że się ten wacek nie uaktywni. W końcu Pani gieniowa zna się na rzeczy i dwa razy mówiła że dziewczynka, za pierwszym nie była pewna za drugim powiedziała, że klejnocików nie widać więc myślę że w 23 tygodniu gdy miałam to drugi usg, gdyby interesik był to łatwo by się dał zauważyć między nóżkami. No nic, pozostaje się modlić ![]() Mija kochana dziękuję za zrozumienie
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, Weronika, kochane moje.
przed świętami i po bombardowano nas reklamą nowych perdum - młoda laska na środku, w ręku flakon - chyba róż - i psika tym naokoło ![]() mam zamówić mamie a nie przypomnę sobie co to
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś wielka
![]() tak to to: http://www.parfumeriazet.sk/files/pr...%20reklama.jpg |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi
Cieszę się, że mogłam pomóc
|
#2739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z tymi ciuszkami to szalejesz moja droga Gwarantuje ci ze połowa tego co masz wystarczyłaby ci, ale pewnie dochodzi jeszcze przyjemność kupowania ![]() Ja moge polecić wam ciuszki coccodrillo i mariquity. Bardzo porządne polskie firmy! Idę dziś pogimnastykować moje boki i odebrac recepte na Bebilon Pepti... Jasiowi powróciła chyba skaza białkowa
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Elu
Cieszę się, że uważasz podobnie jak ja w sprawie jedzonka, wizyta u diabetologa ciągle przede mną, jak będę po to wszystko Wam opowiem. Mam nadzieję, że nie zrobi mi jakiegoś sajgonu, bo wtedy i tak się nie zastosuję do wszystkiego.A co do ciuszków na pewno masz rację kochana, dlatego tyle już koniec naprawdę Teraz kupię jeszcze te rzeczy które mi pozostały, z dzidziusiowym proszkiem do prania, kosmetykami (to w lipcu pewnie) i pampersami.Biedny Jasio, ja też miałam skazę białkową jako dzidziuś
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki zrobilam foty
![]() moje zdobycze ![]() Kasiulka ja tez jestem uzalezniona od kupowania ciuszków wcigajace zajecie czekam na paczke ze Stanow od tesciowej tez nakupowala juz sie nie moge doczekac ![]() kurde wszystkich fot nie moge wkleic nie wiem czemu |
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Masakrycznie Wizaż szaleje... mam ochotę mu nastukać
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Marika cudne ciuszki, gratuluję piękności
A co do zdjęć widocznie tamte które się nie chcą wczytać mają za duży rozmiar
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Mamusie.
Ja tylko na chwilek napisac co dzisiaj zrobilam. Wstalam wczesnie z Andym ale jak on poszedl do pracy to sie jeszcze polozylam i obudzilam sie ok 11, wylecilam z lozka i na schodach sie pozlizgnelam i zjechalam na dupsku. na szczesvie nic mi nie jest, ale tyoche jestem rozbita i jakas taka zdenerwowana. Dzidzia sie rusdza wiec z nia wszytsko ok. Kochane tak bym chciala z Wami dluzej posiedziec, ale dzisiaj to jak narazie nie mam czasu. Sciskam was i do pozniej lub jutra. pa pa
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku kochana, uważaj na siebie bardzo i wszystko rób parę razy wolniej niż normalnie, teraz musisz być bardzo ostrożna. Ja wczoraj mało nie wywinęłam karola na moim króliku, który tak mnie kocha, że przejść nie mogę i włazi mi pod nogi, byle bym tylko stanęła i go głaskała. dodam, że dopieszczam gada codziennie, ale on mógłby cały czas więc wiadomo
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() udalo sie reszta ciuszkow
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Marika ciuszki pierwsza klasa;0 a ten rampers z tygryskiem.... mniam!!!
Kurde muszę się zmobilizować i zrobić fotkę mojego pingwina bo reszta już w szafie wyprana i przykryta ręcznikiem![]() Jutro siostra zasypie mnie resztą rzeczy- fotelikiem, reklamówką ciuchów, ale dla dziewczynki więc pójdą do schowania. A jeszcze przywiezie mi taka gondolkę-nosidło do wózka, moze się przyda zobaczymy Nie wiem gdzie ja to wszystko zacznę upychać za chwilę
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Mijalea - baniaczek konkretny
Kasiulka, Marika - śliczne upolowałyście zdobycze Kaśka Ty to normalnie rekordy bijesz ![]() Saga - gratuluje córci Ciekawe co tam u mnie będzie
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Mała75
hihihihi teraz będę ćwiczyć silną wolę i już nic nie kupię Ola ma wypas jak na razie, więc będzie tego dobrego. Trzeba dokupić resztę sprzętów i wyprawka jak sie patrzy ![]() Judi, ale fajnie że dostaniesz takie świetne rzeczy od siostry. super!!! Foteczki zrób koniecznie Marika reszta ciuszków równie wspaniała, bardzo mi się podobają. Faktycznie rampers z tygryskiem, jest boski
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczynki
![]() rampers z tygryskiem z Disneya jest z H&M to biegnijcie sa na pewno a tak to smyk i 5-10-15, vero moda
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest H&M ale ja tam ciuszków dziecięcych nie widziałam nigdy... a może źle patrzyłam, muszę kiedyś zwrócić uwagę... o nie, chociaż lepiej nie
ale dobrze, bo i tak mam daleko teraz do H&M hihihi ![]() Marika jeszcze raz wielkie gratki, śliczne ciuszki
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny szaleją z zakupami
Ubranka mniam, mniam Wybieram się dziś do H&M po dżinsy dla siebie (prosze proszę, niech bedą S-ki!!) to pewnie zajrzę do działu dziecięcego... Ostatnio widziałam super bojówki na niemowlaka, w czaszki ![]() Mała rada dla polujacych na okazje na allegro - jesli nie chcecie mieć tylko rózowych lub niebieskich ciuszków - to polecam szukanie w dziale uniseks - tam mało kto zaglada, ciuszki są tańsze i nie tak bardzo zorientowane na płeć dziecka
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia nie poznałam cię
![]() zmęczyłam się dziś w pracy okropnie. do tego mała mnie ciągle rozprasza bo kopie a ja się z nią siłuję ![]() ale za 30min. jadę do fryza, reeeeeeeeelax
|
|
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis otrzymalam paczki z allegro ale dla mnie
lampa i ozdoby do tipsów jeszcze czekam na zele i zaczynam robic paznokcie Kasiulka na pewno jest dzieciecy w HM i w niektorych jest tez dzial ciązowy ale nie w Szczecinie
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle jesteście już pozaopatrywane
![]() A Kasiulka, nie chcę Cię straszyć, ale gdzieś wyczytała, że ileś tam procent chłopców rodzi się z klejnotami jeszcze schowanymi, stąd częste pomyłki Ja już się przywiązałam do tego, że ma dziewczynkę, i mimo, że to było szokiem, chyba wolę, żeby już tak zostało.![]() Jola, mam nadzieję, ze wszystko okaże się ok.. ja sama czasem nie wiem, czy mój napięty brzuch to skurcz, czy coś innego. Doszłam do wniosku, że nie zawsze napięty brzuch to skurcz. Czasem to chyba dzieciatko się tak ułoży, ze się opiera o przednią ścianę.... Albo po prostu brzuch wydaje się napięty, bo ciąży... w końcu zawartość trochę waży... Uczę się rozróżniać... No właśnie.. .i mam pytanie do dziewczyn, które umieją wyłapać skurcze. Czy możliwe jest, żeby macica stwardniała tylko z jednej strony?? np. od spodu?? DZiwne...
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka - ja tez Cie nie poznałam
Avatarek bossski Sosnowa - z tym twardnieniem brzucha tudziez macicy pewnie jest róznie...Ja nie mogę o sobie powiedzieć że umiem wyłapać skurcze ale zdarzyło mi sie parę razy że miałam twardsza jedna stronę brzusia wlasnie od spodu (ostatnio wczoraj wieczorem) i wydedukowałam że to była głowka dziecka. Po prostu sie tak ulozyło chyba. Nie odczułam tego jako skurcz i trwalo dłużej. |
|
|
|
#2757 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, wy takie oblatane w składnikach kosmetyków powiedzcie mi, czy mozna tego balsamu używac w ciąży????
http://ziaja.pl/offer/pl/kosmetyki_1...um_drenujace_1 |
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
No pięknie położyłam się na 1,5h i jak wstałam to mnie tak głowa rozbolała i mam stan podgorączkowy 36.9 nie podoba mi się to.W piątek idę do gina.Oj boję się,że zaczynają się znowu nerki pierdzielić
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki widze Wasze fotosk! w koncu! troche pogrzebalam w komputerze i to byl trojan! blokowal wszysto, no kurde, nie ma to jak zakasac rekaw i naprawic cos samemu
. No to w nagrode beda dzis fotki ode mnie, ale najpierw dla waszytkich mamus pochwaly za piekne brzusie! wlasnie je ogladalam . W koncu!
|
|
|
|
#2760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- można od 4 miesiaca ciazy ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Dziewczyny, ja się dogadałam ze sprzedającą, cena 39 zł to faktycznie by było jak za darmo. Dałam za ciuszki 150 zł, żeby nie bić się w licytacji, uważam że warto
Na Allegro trzeba mieć dużo szczęścia, szukać i wertować strony. Czasem do ostatniej minuty nikt nie licytuje, aż nagle cena strasznie podskakuje, różnie to bywa może się też udać, że aukcja przejdzie niezauważona, ale to rzadziej. Na Allegro kupuje mnóstwo ludzi, którzy doskonale wyłapują te co atrakcyjniejsze oferty.
)
Kasiulka tylko Ty mnie zrozumiesz 
Gratuluję ogromnie takich fantastycznych zakupów

Ostatnio widziałam super bojówki na niemowlaka, w czaszki