Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-10, 21:20   #4681
a_nn_a_
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Leżę sobie i położyłam pod żebrami kubek z herbatą i nagle kubek do góry podskoczył, chwila i drugi raz podskoczył, dziecko chyba nie chce za tace robić
😀😀😀😀😀
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Do jesieni może się wyrobimy z przygotowaniem gruntu pod trawę
Agrowłókninę chcemy położyć, żeby nam chwasty nie wybijały. Na poprzedniej działce nam od sąsiadów przełaziły

Ma charakterek

Moja popołudniu jakaś ospała była, aż detektorem sprawdzałam, czy na pewno wszystko ok, ale za to teraz daje czadu

Wczoraj mój mąż pierwszy raz został skopany i jest z tego powodu zachwycony
Na pewno sie wyrobicie 😊 zapros rodzinkę na grabienie i grilla na weekend, my tak zrobiliśmy 😁My nie mamy agrowlokniny i chwasty nie wyszły jakoś strasznie. Miejscowo gdzieniegdzie owszem, ale wtedy "mniszek" i po sprawie. Z kolei wokół działki mamy pod iglakami a tam niestety przechodzą chwasty z sąsiednich działek, w szczególności taka jakby trawa sztywna,której nie mogę się pozbyć, takie skubana korzenie ma😐

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 21:31   #4682
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
😀😀😀😀😀

Na pewno sie wyrobicie 😊 zapros rodzinkę na grabienie i grilla na weekend, my tak zrobiliśmy 😁My nie mamy agrowlokniny i chwasty nie wyszły jakoś strasznie. Miejscowo gdzieniegdzie owszem, ale wtedy "mniszek" i po sprawie. Z kolei wokół działki mamy pod iglakami a tam niestety przechodzą chwasty z sąsiednich działek, w szczególności taka jakby trawa sztywna,której nie mogę się pozbyć, takie skubana korzenie ma😐

Najpierw korzenie drzew musimy wyjąć i glebogryzarką wjechać
A to nie jest czasem skrzyp polny? Bo jeśli tak, to to paskudztwo ma tak głęboko korzenie, że z tego co się orientowałam, nawet najsilniejszy środek nie dotrze do samego końca i po paru latach znów wybije na wierzch niestety

Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 21:41   #4683
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Najpierw korzenie drzew musimy wyjąć i glebogryzarką wjechać
A to nie jest czasem skrzyp polny? Bo jeśli tak, to to paskudztwo ma tak głęboko korzenie, że z tego co się orientowałam, nawet najsilniejszy środek nie dotrze do samego końca i po paru latach znów wybije na wierzch niestety

Tez mieliśmy korzenie, bo na naszej działce rosły drzewa, wiec znam ten ból.
Sprawdzilam skrzyp i to nie to. Mój wróg wygląda jak trawa, zapomnialam nazwy.

Stary 2017-04-10, 22:29   #4684
Hanala
Zadomowienie

Dziewczyny przede mna tez przeprawa z karczowaniem.. 80 drzewek wycielismy. Ale my pod dom, ladny ogrod zaloze z czasem jak juz sie pobudujemy. Czesc dzialki:
1491859763675.jpg

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 06:25   #4685
crescent
Zakorzenienie

Jakie tu rozmowy ogrodnicze mnie poki co nie dotycza. Moze kiedys jak kupimy dzialke rekreacyjna jakas, bo z Poznania sie wyprowadzic nie chcemy

No i dzien dobry ja czekam pod drzwiami medicoveru bo na 7:40 mam usg tarczycy a ustrojstwo od 7:30 otwarte

Stary 2017-04-11, 06:44   #4686
diablica80
Zakorzenienie

Dzień dobry. Witam się po tragicznej nocy... pobudki co pół h... mlody chyba ma jakąś alergie ... budził sie bo nos zatkany... zwykły katar to nie jest. Ehhhh

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 07:02   #4687
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Jakie tu rozmowy ogrodnicze mnie poki co nie dotycza. Moze kiedys jak kupimy dzialke rekreacyjna jakas, bo z Poznania sie wyprowadzic nie chcemy

No i dzien dobry ja czekam pod drzwiami medicoveru bo na 7:40 mam usg tarczycy a ustrojstwo od 7:30 otwarte

Hej
Mi endo powiedziala ze w ciąży usg nie robimy, bo jest niemiarodajne

Stary 2017-04-11, 07:13   #4688
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Witam się po tragicznej nocy... pobudki co pół h... mlody chyba ma jakąś alergie ... budził sie bo nos zatkany... zwykły katar to nie jest. Ehhhh

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
No yeraz dla alergikow jest strasznie, mlody ma na cladosporium, mala na chyba wsio co teraz pyli. Katar, od teho kaszel, no slabo

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 07:16   #4689
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Dziewczyny przede mna tez przeprawa z karczowaniem.. 80 drzewek wycielismy. Ale my pod dom, ladny ogrod zaloze z czasem jak juz sie pobudujemy. Czesc dzialki:
Załącznik 7015651

świetna działka - zazdroszczę
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 07:22   #4690
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
świetna działka - zazdroszczę
Poki co 'ma potencjal' hahah na zdj to jej czesc, nie jest typowym prostokatem.

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Martoolka i Lalalalandia, trzymam kciuki i za wizyty. Wy tez po poludniu?

Stary 2017-04-11, 07:32   #4691
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
No yeraz dla alergikow jest strasznie, mlody ma na cladosporium, mala na chyba wsio co teraz pyli. Katar, od teho kaszel, no slabo
Kurczę współczuję dzieciaczkom... u nas to chyba początek. Wczoraj oczy zaczynał mieć jak chiński zwiadowca. W domu mam tylko Zyrtec (podawałam mu przy wprowadzaniu normalnego mm zaraz po Pepti) i Fenistil w kropelkach...no nic, trzeba szukać dobrego alergologa bo ten nasz to porażka...
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-11, 07:38   #4692
_km
Raczkowanie

Po dłuższej nieobecności Jutro muszę zrobić krzywą cukrową :/
_km jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 07:54   #4693
Lalalandia
Rozeznanie

Hej🤗 Hanala ja mam na 15 wizyte😁 Już nie mogę się doczekać a przy okazji stresik mam. Dzisiaj cała moc miałam takie okropne sny i czułam się tak jakbym miała zaraz urodzić🙄 To chyba ze stresu czy wszystko jest ok. A poza tym jadę sama na badanie😭 Mój staruszek chory No i tak mi przykro bo zawsze wszyscy w parach przychodzą a ja taka sama🙁

Kciuki za resztę wizyt😘
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 08:00   #4694
_km
Raczkowanie

Cytat:
Oj tak, pizza mam na drugie imie. W pierwszej ciazy bylo to samo, w drugiej cera piekna. Teraz tragedia.
U mnie to hormonki na pewno, przed 1 i teraz bralam antyki, wiec pewnie to miesza.
Łączę się w bólu
Odstawiłam anty na 3 miesiące przed ciążą. Na miesiąc przed wyskoczyła mi kaszka na twarzy, później się to oczyszczało, ble. No a później ciąża i kolejny przewrót hormonalny. Do dzisiaj walczę.
_km jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 08:29   #4695
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Załącznik 7015651

O tez sporo będzie korzeni do wyrwania 😊 można powiedzieć, że prawie las miałaś na działce. Ja mialam podobnie😊
Cytat:
Hej

A mój endo właśnie mi co wizyte w ciazy robi usg tarczycy, wcześniej co pół roku. Każdy lekarz inny.

Stary 2017-04-11, 09:23   #4696
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
Hej🤗 Hanala ja mam na 15 wizyte😁 Już nie mogę się doczekać a przy okazji stresik mam. Dzisiaj cała moc miałam takie okropne sny i czułam się tak jakbym miała zaraz urodzić🙄 To chyba ze stresu czy wszystko jest ok. A poza tym jadę sama na badanie😭 Mój staruszek chory No i tak mi przykro bo zawsze wszyscy w parach przychodzą a ja taka sama🙁

Kciuki za resztę wizyt😘
No ja tez przezywalam!! I teraz poki jestem zajeta jest spoko, ale kolo poludnia załącze na bank zespół-stresu-przedwizytowego
Cytat:
O tez sporo będzie korzeni do wyrwania 😊 można powiedzieć, że prawie las miałaś na działce. Ja mialam podobnie😊

A mój endo właśnie mi co wizyte w ciazy robi usg tarczycy, wcześniej co pół roku. Każdy lekarz inny.

Oj Będzie będzie, ona jest na granicy z lasem. Drugie tyle drzew i co w wycielismy i tak zostalo

Moja endo generalnie nie jest z tych jakos mocno dbajacych o pacjentow ale moj gin tez ma spec.endo wiec jestem spokojna

Stary 2017-04-11, 09:23   #4697
emdzik
Zakorzenienie

Hej. kciuki za wizyty.
Ja też dzisiaj idę na usg sprawdzić czy coś się dzieje z tą moją szyjką.
Ale jak na razie nawet'nie wyszłam z łóżka..

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 09:24   #4698
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
No ja tez przezywalam!! I teraz poki jestem zajeta jest spoko, ale kolo poludnia załącze na bank zespół-stresu-przedwizytowego
Oj Będzie będzie, ona jest na granicy z lasem. Drugie tyle drzew i co w wycielismy i tak zostalo

Moja endo generalnie nie jest z tych jakos mocno dbajacych o pacjentow ale moj gin tez ma spec.endo wiec jestem spokojna

Mój endo jest za to przewrazliwiony, bo mnie nawet osluchuje na każdej wizycie stetoskopem

Stary 2017-04-11, 09:32   #4699
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:

Kciuki za resztę wizyt😘
ja jutro mam znowu połówkowe - też będę sama - jak to Cię pocieszy
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-11, 09:45   #4700
helloalex
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, ja zaginęłam chwilowo. Dwa razy szpital i ogólnie masakra. Na szczęście nie z powodu dziecka, tylko mi się jakieś gówno przyplatalo. Raz zaslablam, drugi raz duszności. To, jak się na SOR traktuje kobiete w ciąży pozostawie może oczom wyobraźni, ale 10 godzin BEZ JEDZENIA to normalka. Diagnozy jednoznacznej nie mam, ale najprawdopodobniej zaburzenia elektrolitowe, tężyczka i jeszcze jakieś dziwne rzeczy. Jestem teraz na suplementach. Młody czuje się chyba dobrze, waży już ponad pół kilo (wielki jakiś?) i kopie mnie po wszystkich organach wewnętrznych. Czytałam cały czas, ale postaram się wrócić do pisania teraz, bo czas miałam ciężki. W dodatku bez TŻ, bo ten na innym kontynencie sprawy od tygodnia ponad załatwia. Ekstremalnie. Na szczęście mama jest tak miła, że mieszka ze mną dopóki mój ukochany nie przeleci oceanu i zajmuje się mną jakbym miała lat 5.

helloalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 09:54   #4701
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ja tam nie wiem pierwszy raz u endo bylam tarczyce mam ok

Zaszlam tez do pracy i wracam do domu wlasnie

Stary 2017-04-11, 09:59   #4702
Lalalandia
Rozeznanie

Mademoiselle dzięki za próbę pocieszenia😘 Na standardowe wizyty chodzę sama wiec przynajmniej na tych najważniejszych zależy mi żeby mój mezulo był. A na normalnych aż mnie to zdziwiło ze naprawę od początku wszystkie dziewczyny z swoimi facetami przychodza.. takie słodkie ze strony tatusiów ze chcą to przezywać razem.

Hanala, mi już troszkę przeszedł stresik wiec mam nadzieje ze Ciebie nie dorwie to już dzisiaj 😊

A wogole to już myślałam ze jestem ostatnia na połówkowych patrząc na nas kalendarz😜

No i wogole nie wiem czy tez tak macie ale często mam takie uczucie jakby dzidzia mi napierala na szyjkę i chciała wyjść. Chyba jestem przeczulona po tym co się stało u Judis. Jakbym mogła to bym co 2gi dzień ostatnio chodziła do gina.
Stary 2017-04-11, 10:01   #4703
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę współczuję dzieciaczkom... u nas to chyba początek. Wczoraj oczy zaczynał mieć jak chiński zwiadowca. W domu mam tylko Zyrtec (podawałam mu przy wprowadzaniu normalnego mm zaraz po Pepti) i Fenistil w kropelkach...no nic, trzeba szukać dobrego alergologa bo ten nasz to porażka...
Mieliście robione testy jakieś?

Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu
Odstawiłam anty na 3 miesiące przed ciążą. Na miesiąc przed wyskoczyła mi kaszka na twarzy, później się to oczyszczało, ble. No a później ciąża i kolejny przewrót hormonalny. Do dzisiaj walczę.
Po porodzie Tomcia nie przeszło od razu, teraz pewnie też tak będzie

Stary mi wyniki przez te podał, krzywej
80
152
140
Szału nie ma, aczkolwiek w nowych normach się mieszczę
Za to mam bakterie w moczu i leukocyty.
Hemoglobina 11,5 czyli caly czas w normie
Dalej bede pic floradix

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-11, 10:03   #4704
Lalalandia
Rozeznanie

Helloalex trzymaj się i zdrowka😘 Dla pocieszenia ja tez zaraz będę sama kilka tygodni wiec jadę do mamusi żeby się mną zajęła hehe😁 Trzeba się tylko cieszyc ze jest ktoś kto pomaga 🙂
Stary 2017-04-11, 10:04   #4705
judkama
Zakorzenienie

Kciuki za wizyty!!!

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-11, 10:04   #4706
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie

Co za dzień, nudziło się i na krzywej to dryndnęłam d koleżanki, a ona piętro niżej u chirurga. Wpadła do mnie, więc miałam z kim plotkować. Wyciągnęłam ją na lumpki Kilka bluzeczek wzięłam dla najmłodszej. Potem obiad w Macu Na deser wielki kawał sernika. Pojechałam do dentystki, z ząbkiem na razie spokój
Znów zakupy i w domu byłam po 17
Bawarie otworzylam i do ogrodka
Szkoda tej pięknej pogody tylko
Jutro stolarz ma znów zawitać i tyle

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Na kolacje mam truskawkowe carte dore
Póki nie odbiorę wyników krzywej
dzięki
ale miałaś pracowity dzień ale jaka kolacja w nagrodę jutro w "pytanie na śniadanie" będzie co zrobić, żeby maleństwo przesypiało całą noc ciekawe jak się to będzie miało do tego co słyszałyśmy na wartsztach uwielbiam te wszystkie teorie
Cytat:
Jak to ogarnęliście i jaki masz gatunek? Macie agrowłókninę pod nią? My też się będziemy musieli za to zabrać, mam nadzieję, że jeszcze w tym roku
Jutro wizyta Mąż nie może iść, więc biorę ze sobą siostrę
nie mamy agrowłókniny, nie kładliśmy też siatki na krety bo u nas warstwa gliny jest tak wysoko, że krety są bez szans ale za to nawieźliśmy mnóstwo ziemi, którą trzeba było rozrzucić, przekopać, przegrabić, powyciągać kamienie (mimo, że była przesiana), potem grabienie, sianie, i walcowanie. wybraliśmy dobry gatunek trawy sportowej, żeby dzieci mogły swobodnie biegać warto zainwestować bo róznica będzie niewielka a efekt fajny agrowłokninę mamy położoną pod tujami wokół całej działki na to jeszcze kora. i chwasty prawie nie przechodzą
Cytat:
Pytalas Kasi, ale sie wbiję w rozmowe,bo my też sami zakładaliśmy trawnik. Mówią, że najlepiej jesienią wczesną zakładać i tak zrobiliśmy. Po wygladzie trawy u Kasi oceniam, ze trawka młoda, pewnie z zeszłorocznego siewu. My nie mamy agrowlokniny pod trawą i nawet nie słyszałam, że się kładzie 😊
dokładnie tak Aniu, trawa młoda, zasiana w ubiegłym roku na przełomie lipiec/sierpień. u nas jesienią byłoby ciężko bo wtedy mam młyn w pracy. mąż też. ale podlewaliśmy sporo i było ok.
Cytat:
Załącznik 7015651
piękna działka bardzo podobają mi się zadrzewione ale w praktyce trudniej ustawić wszystko, żeby drzewa nie zabierały słońca, moi rodzice tak mają, właśnie skorzystali z okazji i wycięli dwie wielkie lipy, które były bardzo blisko domu i dodatkowo w czasie większych wiatrów niebezpiecznie się pokładały. chociaż uważam, że dom wśród drzew ma niepowtarzalny urok i zazdraszczam
Cytat:
współczuję, ja jestem śpioch i nienawidzę takich kiepskich nocek, jesteś dzielna
Cytat:

Kciuki za resztę wizyt😘
trzymam kciuki za wizytę, ja też mam połówkowe i od wczoraj chodzę w stresie
Cytat:
powodzenia kochana
Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Hej. kciuki za wizyty.
Ja też dzisiaj idę na usg sprawdzić czy coś się dzieje z tą moją szyjką.
Ale jak na razie nawet'nie wyszłam z łóżka..
powodzenia i dobrych wieści z szyjki

jakiś taki nastrój mam stosowny do pogody do tego kupiłam sobie czekoladę do kawki i wcale mi nie smakuje dramat
Stary 2017-04-11, 10:07   #4707
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja zaginęłam chwilowo. Dwa razy szpital i ogólnie masakra. Na szczęście nie z powodu dziecka, tylko mi się jakieś gówno przyplatalo. Raz zaslablam, drugi raz duszności. To, jak się na SOR traktuje kobiete w ciąży pozostawie może oczom wyobraźni, ale 10 godzin BEZ JEDZENIA to normalka. Diagnozy jednoznacznej nie mam, ale najprawdopodobniej zaburzenia elektrolitowe, tężyczka i jeszcze jakieś dziwne rzeczy. Jestem teraz na suplementach. Młody czuje się chyba dobrze, waży już ponad pół kilo (wielki jakiś?) i kopie mnie po wszystkich organach wewnętrznych. Czytałam cały czas, ale postaram się wrócić do pisania teraz, bo czas miałam ciężki. W dodatku bez TŻ, bo ten na innym kontynencie sprawy od tygodnia ponad załatwia. Ekstremalnie. Na szczęście mama jest tak miła, że mieszka ze mną dopóki mój ukochany nie przeleci oceanu i zajmuje się mną jakbym miała lat 5.

Będzie juz miejmy nadzieje tylko lepiej u Ciebie. Fajnie, że masz przy sobie kogoś bliskiego. Obiadki mamusi i opieka to skarb😊

Stary 2017-04-11, 10:19   #4708
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
dzięki
ale miałaś pracowity dzień ale jaka kolacja w nagrodę jutro w "pytanie na śniadanie" będzie co zrobić, żeby maleństwo przesypiało całą noc ciekawe jak się to będzie miało do tego co słyszałyśmy na wartsztach uwielbiam te wszystkie teorie

nie mamy agrowłókniny, nie kładliśmy też siatki na krety bo u nas warstwa gliny jest tak wysoko, że krety są bez szans ale za to nawieźliśmy mnóstwo ziemi, którą trzeba było rozrzucić, przekopać, przegrabić, powyciągać kamienie (mimo, że była przesiana), potem grabienie, sianie, i walcowanie. wybraliśmy dobry gatunek trawy sportowej, żeby dzieci mogły swobodnie biegać warto zainwestować bo róznica będzie niewielka a efekt fajny agrowłokninę mamy położoną pod tujami wokół całej działki na to jeszcze kora. i chwasty prawie nie przechodzą

dokładnie tak Aniu, trawa młoda, zasiana w ubiegłym roku na przełomie lipiec/sierpień. u nas jesienią byłoby ciężko bo wtedy mam młyn w pracy. mąż też. ale podlewaliśmy sporo i było ok.

piękna działka bardzo podobają mi się zadrzewione ale w praktyce trudniej ustawić wszystko, żeby drzewa nie zabierały słońca, moi rodzice tak mają, właśnie skorzystali z okazji i wycięli dwie wielkie lipy, które były bardzo blisko domu i dodatkowo w czasie większych wiatrów niebezpiecznie się pokładały. chociaż uważam, że dom wśród drzew ma niepowtarzalny urok i zazdraszczam

współczuję, ja jestem śpioch i nienawidzę takich kiepskich nocek, jesteś dzielna

trzymam kciuki za wizytę, ja też mam połówkowe i od wczoraj chodzę w stresie

powodzenia kochana

powodzenia i dobrych wieści z szyjki

jakiś taki nastrój mam stosowny do pogody do tego kupiłam sobie czekoladę do kawki i wcale mi nie smakuje dramat
Lubię te wszelkie teorie Chyba do żadnej się nie zastosowałam tak naprawdę

Też lubie domy wśród drzew

Nasza trawa już była kilka razy dosiewana, zasiana na wiosnę, wymarzła w kolejna zimę, teraz już lepiej, gatunek rózni sie od miejsc, gdzie była stara trawa, po poprzednich właścicielach, teraz mamy więc ogrodek w ciapki

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-11, 10:51   #4709
Martoolka87
Zakorzenienie

Tak na szybko po wizycie:
Młoda waży około 460-500gram i ma długie nogi Szyjka długa uformowana. Wyniki ok, erytrocytów mniej, bo w ciąży krew rozrzedzona. Za to jestem przeżelazowiona A tylko femibion biorę, ale dużo zielska jem

Nadrobię Was wieczorem, bo jadę do mamy

Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 10:59   #4710
Lalalandia
Rozeznanie

Gratulacje Martoolka👍😊
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości